S04E03

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif פרק טוב :)

סופסוף מתחילים להתייחס לעניינים..
שאלה מי אמר שיהיה משהו בין פייטון לאח שלה? איכככ

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif אני קראתי את זה וכתבתי פה

אבל הרבה מהספוילריים שאני ועוד כמה כתבנו לא נכונים. כי כל הספוילרים אמרו שקופר ימות והוא לא מת בכלל. וגם אני קראתי שפייטון ודרק (אח שלה) לא יכרו בתור אחים וזה גם לא נכון. זה רק מוכיח כמה אי-אפשר לסמוך על ספוילרים

../images/Emo58.gif

רייצ'ל נישקה בסוף את נייתן?היילי ראתה?קופר התעורר חשבתי שהוא ימות יאיייייי!!!איך אהבתי שהוא צועק על רייצ'ל סתלקי מפה

סליחה, ממש לא אהבתי../images/Emo58.gif

לדעתי, ממש פרק מעצבן. קודם כל כל העניין עם לוקאס-ברוק ופייטון. נמאס לי, כמה אפשר לטחון את העניין? לא היינו פה כבר? למי בכלל נראה שלוקאס אוהב את ברוק? לה בטח שלא נראה. לוקאס פשוט אדיש, בכלל לא נראה שבור מכל העניין, בכלל לא מדוכא, לא עושה שום דבר אסרטיבי, במקומו לא הייתם הופכים עולמות אם הייתם מאבדים את האהבה שלכם? ברוק הרי נכוותה ממנו כל כך בעבר (ועוד עם פייטון שהוא דבוק לה לת.. עכשיו כל היום), סלחה לו, קיבלה אותו למרות שהוא כל פעם מתנהג אליה כאילו היא אויר ורק מסביר לה שהוא אוהב אותה, ומה? במקום להבין ולראות שהיא בורחת לו הוא פשוט מודיע בעייפות לפייטון שהוא ישיג אותה בחזרה. הלו, אני במקומה בחיים לא הייתי חוזרת אליו - שילך להתחבק קצת עם פייטון. ורייצ'ל? לא נמאס קצת מכל ההתעלקויות שלה? קודם לוקאס, שלא רצה אותה, אח"כ קופר, שכמה מפתיע לא רוצה אותה, ועכשיו ניית'ן - בפעם הבאה מי? וייטי? נראה לי שהסדרה פשוט איבדה את זה ואין לה כבר במה לבחוש אז בוחשים עוד פעם במה שכבר יש.

oriane5

New member
גם אני התאכזבתי

את ממש צוקדת לפי דעתי כל מה שחשבתי ולא הצלחתי להביע בכתב, את כן הצלחת...חח

נראה שככל שהסדרה מצליחה

עושים עוד עונות אבל הגרעין הכי טוב של העלילה הולך לאיבוד מרוב מסטיק. עונה 1 היתה מדהימה, לא יכולתי לחכות לפרק הבא, היחסים של לוקאס ונית'ן החזיקו את כל הסדרה. היה פשוט מדהים. גם כל הניילי היה מהמם, איך שהיא שינתה אותו, הפכה אותו לבן אדם והם התאהבו, עד שהם נהיו מה שהם נהיו אבל מאז, לדעתי, הכוון הוא למטה.

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo26.gif402../images/Emo36.gif

איזה פרק מדהיםםםם!!!! וואו...איזה סיומת והשיר פשוט מדהים! דן היה מעצבן כמו כל הזמן ודב גם הייתה מעצבנת. היילי הייתה משעממת ורייצ'ל אני לא סובלת אותה, רק שניית'ן לא יהיה טיפש. וברוק...ברוק מדהימה אני אוהבת אותה בכל מצב. לוקאס ופייטון מעצבנים שהם כל הזמן ביחד. לוקאס לבד- מעצבן ופייטון לבד- ממש טובה אני רוצה שהיא תתאהב במישו אחר. הפרק היה ממש מעניין... מקווה שנהנתם ושמי שלא ראה יהנה גם הוא. אה! ד"א זה היה ממש קורע כל הקטע עם ה-murderer.

*superstar*

New member
ועוד דבר../images/Emo58.gif

הקטע עם דב בקפה היה קורע!!
הצחיק אותי נורא לראות את היילי בהלם ככה, ואת דב יורדת על כולם ויורה [גם אם זה בטעות] בדלת
מעניין מה יקרה איתה.

למעלה