S04E03

shujiko

New member
S04E03 ../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב ! הרבה דברים דרמטיים והרבה המשך לעלילה. אני לא אפרט על כל דבר יפה שקרה כי הפרק כולו כזה. פשוט פרק מעולה.

0RainGirl0

New member
מאיפה ראית?

איפה ראית את הפרק הזה? ואממ את יכולה לענות לי על כמה שאלות? 1. מי בסוף בהריון? [פליזז שזו תיהיה ברוק! לא רוצה את היילי] 2. מה נסגר עם הנשיקה של ניית'ן ורייצ'ל?

dana22222222

New member
../images/Emo58.gif פרק 4x02

פרק באמת טוב............ איזה מסכנה ברוק....... פייטון מעצבנת.... לוקאס כרגיל מפגר...... היילי כהרגלה.... נייתן מסכן........ ורייצ'ל פשוט זונההההההההההה כלבה שתעזוב את נייתן!!!!!!!!!!

שאלה ../images/Emo58.gif

מה, רייצ'ל נישקה את ניית'ן? למה? והיילי ראתה אותם? וברוק אמרה ללוקאס שהיא בהריון?

G Baby

New member
תשובה../images/Emo58.gif

רייצ'ל נישקה את ניית'ן על הלחי כדי להודות לו שהציל אותה. היילי לא ראתה. וברוק לא אמרה ללוקאס שהיא בהריון.

karin771

New member
היי

1.רייצל נישקה את נייתן על הלחי כדי להודות לו על שהציל אותה אבל היא מעונינת בו... 2.לא היילי לא ראתה אותם. 3.ברוק לא אמרה ללוקאס שהיא בהריון בכלל לא יודעים עדיין אם היא או היילי בהריו....אני די בטוחה שהיילי אבל אני מקווה ויש לי הרגשה שזו ברוק...כי אולי זה מה שיגרום לה להבין שהיא עדיין אוהבת את לוקאס (מקווה). אני רואה שאת רואה את אותן תוכניות שגם אני (חוץ מ-24)...אז שלחי לי מסר עם מספר האיסי שלך ונוכל לדבר!

יודעים ../images/Emo58.gif

שברוק בהיריון, ראו אותה מסתכלת במראה עם כרית מתחת לחולצה, וחוץ מזה היא אמרה להיילי שהיא רוצה לספר לרייצ'ל כי הן גרות יחד, והיילי אמרה לה שרייצ'ל לא בדיוק בראש הרשימה של מי לספר, וחוץ מזה רייצ'ל וברוק יצאו לחגוג את יום הולדתה ה 18 של ברוק - שמותר לה לפי החוק לשתות אלכוהול והיא לא שתתה כי זה ידוע שזה מזיק לתינוק.

G Baby

New member
4x02../images/Emo58.gif

עכשיו נהניתי, בניגוד לשבוע שעבר, בעיניי היה פרק טוב השבוע. מה קורה לניית'ן? מדמיין שקית' הציל אותו. ורייצ'ל, גאאאד, מה החליטה להידבק אליו. חולת נפש שכמותה. שתעזוב אותו במנוחה. עצוב שבסוף ברוק לא באה בזמן לחנות, ורק ראתה את לוקאס ופייטון ביחד. היה יכול להיות נחמד.. דב היתה מפחידה בפרק. כשהאקדח נורה ושבר את הזכוכית בלנות, חשבתי מישהו יפגע.. ודן, נהיה ממש חולה, מדמיין בכל מקום שיודעים שהוא רוצח. בסוף זה ישבור אותו והוא יתאבד משיגעון, נראה לי... איזה קטע יפה שלוקאס לקח את וויטי לראות את סקילס משחק, כמו שקית' עשה בשביל לוקאס. זה היה נחמד.. ואהבתי בסוף שדרק בא לבית של פייטון
ועדיין לא הבנתי מי מביניהן בהריון.. מה, גם היילי וגם ברוק בהריון?? בקיצור, פרק טוב, התגעגעתי למגרש ביתי

רבההה

New member
../images/Emo58.gif

טוב אז ככה.. ניילי- כבר לא כמו פעם..חבל :(.. דב- מפחידה אותי לגמרי אבל אני ממש אוהבת אותה ככה חחח מוסיפה קצת עניין לסידרה דן- חחח הבנאדם מפחיד אותי.. אבל אני אוהבת את הקטע עם ה"רוצח" כל הזמן סקילס- אוייי אני ממש מתה על זה שהכניסו אותו לקסט הקבוע.. הוא חמוד P: חחח שמתם לב כמה הוא מופיע בסידרה?.. נחמד שזה ככה רייצ'ל- פאקק מה נסגר איתה בפרק הזה?? שתעזוב את ניית'ן כבר! פייטון- אני שונאת אותה!!! שתמות כבר!!! היא ואח שלה!! למי אכפת מהם בכלל?!?#$!?@?!#?!~?.. :/ לוקאס-אידיוט.. ברוק- אני מתה עליהה אבל לא כשהיא עצובה ומדוכאת! אהבתי את ברוק הישנה.. ברוק החדשה היא עוד דמות חסרת חיים ומשעממת. בקיצור לא יודעת מה איתכם.. אבל כמה שאני אוהבת ת'סידרה הזאת ההתחלה של העונה הזאת היא לא משהו אני מקווה שזה ישתפר. כאילו אלה אחלה פרקים אבל כשמשווים אותם לעונות הקודמות הם פשוט גרועים ומשעממים פה ושם.. אני מקווה שברוק תחזור לעצמה כבר ואולי זה יהיה יותר מעניין!! ושגם ניילי יחזרו להיות יותר חמודים למרות שקצת לקראת סוף הפרק הם היו חמודים אבל צריך עוד ועוד! ושפייטון תחלה במחלה סופנית חה חה חה D: שבת שלום וחג שמייייח P: [וסליחה שחפרתי חחח]

RoniLiron

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo204.gif ממ...../images/Emo58.gif

ניילי לא במיטבם, קרוב לוודאי בגלל התאונה של נייתן ובגלל שהוא מטושטש ומבולבל. נקווה שאם העונה הם יחזרו להיות כמו שכולנו אוהבים ושנייתן יחזור לעצמו

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 402

דיכאון בטרי היל. פרק מאוד דיכאוני. לא אהבתי בכלל. הבנו שרייצ'ל נדלקה על ניית'ן מה שבטח יערער במקצת את היחסים בינו לבין היילי שאולי בהריון. עדיין לא הבנתי אם רק היא, רק ברוק או שתיהן בהריון. אני מקווה שזה שניית'ן "ראה" את קית' מציל אותו ישאר בגדר הזייה ושלא באמת יחזירו את קית' מן המתים. אני לא רוצה מדע בדיוני בטרי היל. ברוק התחילה לעצבן מאוד. לא עשו לה שום דבר רע, פייטון חשבה שהיא עומדת למות והיא נישקה את לוקאס נו אז? זה שהיא לא רצתה להודות שהיא אוהבת אותו זאת הבעיה. אני מקווה שכולם ישלימו מהר, וגם אם לא שתהיה אווירה יותר טובה.

Bleed for Me

New member
וואי../images/Emo58.gif

רייצ'ל כל כך עיצבנה אותי!! תעזבי את ניית'ן זונההההההה ודן הרג אותי עם המורדרר בכל מקום
מעניין אם זה שבא לפייטון זה באמת אח שלה כי הרי הפכו את הסדרה לטלנובלה אז לכו תדעו..

sweet fairy

New member
שאלה....

איך אני שמה תירגום בפרק?? אני צריכה להוריד תוכנה מסוימת??

רבההה

New member
לא צריך תוכנה בשביל זה

בכל תוכנה [אני חושבת] שרואים בה סרטים וכאלה אז יש את האופציה.. זה תלוי איזו תוכנה יש לך

../images/Emo58.gif + שאלה

אוף מה עכשיו רייצ'ל הזאת נטפלת לניית'ן, אני מקווה שהיא לא תנסה להפריד בין היילי לבינו.... אהבתי את הקטעים עם סקילס..חח.. אמאלה, מה קורה לדב?! איך היא מתנהגת?!! ונהיה מעניין עם פייטון ואח שלה... אה, מתי יגלו שדן רצח את קית'?

למעלה