real me\jennifer lopez השרשור הרשמי

this is me then

New member
כנראה שיש שם

ביוגרפיה, על מה ג'ניפר כתבה את השירים באלבום שלה, מה היא הרגישה
תהליך הפקת האלבום... נשמע מעניין, כנראה שאני קונה... ואתם

All I Have

New member
אני קונההההההההההההההההההההה

ואווווווווווו זה ג'ניפר

this is me then

New member
מאמאזון...

את נכנסת לקישור... ולוחצת על הזמנה ואז את יכולה לבחור בשתי אופציות נראה לי... אחת שלשים את הכרטיס אשראי ואז יישלחו לך את זה הבייתה, והשנייה היא שיישלחו לך את זה הבייתה ואת תשלמי במזומן לשליח.

וואאאאאאוווווווווווו

זה מוזר כי אני יכולה להביא את השליח ולא לשלם.... אבל אני לא יעשה את זה כי לא משעמם לי ואני רוצה את הספרררררררררררררררר

All I Have

New member
ואווווווווווווווווווווווווווווווווו

1. לירון נדבקת ממני ב-ואווווו חחחח 2. אני רוצה ספר אני רוצה ספר אני רוצה ספרררררררררר

J To The Lo

New member
אין לי מושג על מה אתם מדברים..אבל..

וווווווווווווווווווואאווווווווווווווווו

All I Have

New member
חחחחח אז עכשיו יהיה לך מושג...

יש לי טירוף של וואוווווווווווווווו חח (דרך אגב...לירון...אני נדבקתי מברה אבל אני במצב יותר קשה ממנה חחח) ועכשיו לירון נדבקה ממני

All I Have

New member
ואוווווווווווווווווווווווווווווו

אני מדבקתתתת חחחחחחחח ואוווווווווווווווווווו איזה יופי!!!בחיים לא הייתי מדבקת!!! אני גם חולה...חחח ואווווווווו

שירה מחרפנת אותי בטלפון

הההההההצצצצצצצצייייילללללללללוווווווווווו היא מציקה לבן דוד שלי שנמצא לידי HHHHHHHHHEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPP והיא ביקשה להגיד לכם שהיא ישנה 20 דקות עם הטלפון ביד והמכנסיים לא היו נוחות אז היא החליפה אותם

היא מממחחחרררפפפננננתתת אותי

היא לללאאאאא נותת לי לישוןןןןןןןןןןןן היא מחרפנת את דוד שליייייייייי ושירה דייייייייייייייייייייייייייייי

All I Have

New member
חיחיחיחחיחיחיחיחיחיחחיחיחיחחיחיחיחי

ואווווו איזה מוכשרת אני בלשגע אנשים בטלפון...חחחחחחח ואוווווווווווווווווווווווווווווווווו אנשיםמםמםמםמםמםמםמםמםמםמםמםםמם *חיחיח* בוקררררררררררר

למעלה