real me\jennifer lopez השרשור הרשמי

this is me then

New member
עידכונים חמים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ג'ניפר תוציא ב18 לנובמבר אלבום/די וי די חדש שייקרא בשם זמני "real me", זה יהיה בעצם גם די וי די וגם אלבום ובדי וי די יהיו את כל הקליפים של ג'ן ויהיו גם שירים.. הנה הרשימה: Mini Album 1. Baby I Love U! (Album Version) 2. Baby I Love U! (R Kelly Remix) 3. Jenny From The Block (Seismic Crew's Latin Disco Trip) 4. All I Have (Ignorant's Mix) 5. I'm Glad (Paul Oakenfold Perfecto Mix) 6. The One (Bastone & Burnz Club Mix) DVD 1. If You Had My Love 2. No Me Ames (Duet With Marc Anthony) 3. Waiting For Tonight (Hex Hector Remix) 4. Una Noche Mas 5. Feelin' So Good (feat. Big Pun And Fat Joe) 6. Love Don't Cost A Thing 7. Play 8. I'm Real 9. I'm Real (Murder Remix feat. Ja Rule) 10. Ain't It Funny 11. Alive 12. Ain't It Funny (Murder Remix feat. Ja Rule and Caddillac Tah) 13. I'm Gonna Be Alright (Trackmasters Remix feat. Nas) 14. Jenny From The Block (feat. Styles and Jadakiss) 15. All I Have (feat. LL Cool J) 16. I'm Glad 17. Baby I Love U!
ובאתר accessjlo רשום שהסינגל הבא של ג'ן יהיה "תנחשו מי חזר" וזה יהיה עם 50 סנט.... כמובן שזה לא רשמי....

this is me then

New member
ועוד משהו...

לא ידוע עדין אם אלבום הרמיקסים ישוחרר מחוץ ליפן.... כי כפי שאתם יודעים האלבומים של ג'ני נמכרים בטירוף ביפן ושמה ממש מעריצים אותה מלא אנשים...

יפן??../images/Emo12.gif

שירה אולי שרון תיראה אותה ביפן חחחחחחחחחחחחחחחחחח סעי איתה חחחחחחחח מה ניסגר כל אומני העולם נוסעים לי פתאום לסין/יפן?? הלוווווווו גם אנחנו פה!!!! גררררררררר אפילו נטליה אוריירו לא רוצה להופיע פה... לאן התדרדרנו?? גרררררר

gal be

New member
../images/Emo29.gif חולה על היפנים האלה יש להם

תרבות כל כך יפה, נקווה (טוב אני אקווה) שיהיה לי זמן בחופש סוכות לצייר 3 אותיות ביפנית על אחד הקירות בחדר שלי.. ידיד שלי צייר אות אחת עשה ויצא לו כל כך יפה.

QueIronia

New member
היפנים הם אנשים קטנים עם המון

שקיות של קניות ומצלמות זעירות. זהו. בכל חופשה שלי אני רואה את היצורונים האלה...

gal be

New member
../images/Emo29.gif ואוכל מושלם../images/Emo70.gif ומסתומרת "בכל

חופשה שלי אני רואה את היצורונים האלה?"

this is me then

New member
לא נתננו פרטים.....

רק אמרו שהוא ישוחרר בקרוב לתחנות הרדיו, אפילו לא רשום מאיזה אלבום... ומידע חדש: אמרו בפורומים של ג'ן בחול שהשיר יהיה לטיני מעורב עם היפ הופ וטכנו... אההם נשמע טוב... וכאילו בשיר היא שרה שהיא חזרה אחרי כל הכשלונות ובלה בלה....

אם זה לא יגיע לארץ

תשגעו את טאוור רקורדס
כמו שעשיתי כרגע
יש לי הרגשה טובה שהם הולכים להביא ת'DVD שלי
ייאיייייייייייי
איזה נחמדים החבר'ה שמה בשירות לקוחות... :)))))))

QueIronia

New member
השיר עם 50 נשמע לי טוב...

אני הולך להשאיר הודעה בפורום יפנית למתחילים...

למעלה