real me\jennifer lopez השרשור הרשמי

jlo9

New member
אני מודה לכם על התמיכה הנפשית!

הייתי זקוקה לזה נואשות!

QueIronia

New member
איפה../images/Emo35.gif לא הוספת שום קובץ../images/Emo70.gif

this is me then

New member
אז בואי אני ייסביר לך...

מדובר באלבום שיכללו שני דיסקים.. אחד למערכת ואחד לדי וי די. בדיסק למערכת יהיו 7 שירים, הנה הרשימה: 1. Baby I Love U! (Album Version) 2. Baby I Love U! (R Kelly Remix) 3. Jenny From The Block (Seismic Crew's Latin Disco Trip) 4. All I Have (Ignorant's Mix) 5. I'm Glad (Paul Oakenfold Perfecto Mix) 6. The One (Bastone & Burnz Club Mix) 7.Guess Who's Back features Lloyd Banks of 50 Cent's G-Unit ובדיסק השני שהוא יהיה לדי וי די יהיו את כל הקליפים של ג'ן, כולל baby i love you: 1. If You Had My Love 2. No Me Ames (Duet With Marc Anthony) 3. Waiting For Tonight (Hex Hector Remix) 4. Una Noche Mas 5. Feelin' So Good (feat. Big Pun And Fat Joe) 6. Love Don't Cost A Thing 7. Play 8. I'm Real 9. I'm Real (Murder Remix feat. Ja Rule) 10. Ain't It Funny 11. Alive 12. Ain't It Funny (Murder Remix feat. Ja Rule and Caddillac Tah) 13. I'm Gonna Be Alright (Trackmasters Remix feat. Nas) 14. Jenny From The Block (feat. Styles and Jadakiss) 15. All I Have (feat. LL Cool J) 16. I'm Glad 17. Baby I Love U!

this is me then

New member
אהה ועוד משהו....

הסינגל הראשון מהאלבום\די וי די יהיה Guess Who's Back-features Lloyd Banks of 50 Cent's G-Unit

לאאא

לא נראה לי שזה הרשמי
הגרפיקה גרועה.... ג'ניפר פרפקציוניסטית, היא לא תתן לעטיפה להיראות ככה!!! (אני מקווה..)

כן זהו הגרפיקה באמתץ לא משהו....

והיא לא תעשה דיסק חדש עם אותה תמונה זה לא טוב למרות שזה לא בדיוק אותו דבר אנשים יכולים לחשוב שזה הדיסק השני עם בונוסים או משהו....

this is me then

New member
יש לי רעיון....

בואו כל יום נעשה ספירה עוד כמה זמן הסינגל הראשון יוצא...

this is me then

New member
אז האלבום ייצא עוד 34 ימים

ואמרו שהסנגל הראשון ממנו "gwb" ייצא בקרוב מאוד לתחנות הרדיו.... וכנראה שהסנגל השני יהיה baby i love you remix. אם למשהו יש עידכונים נוספים שישרשר.

למעלה