A aviv32 New member 23/2/12 #49 אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה את מנסה לעשות לי?!? התקף לב בגילי המופלג?? רוב היקר, אנא גש לחדרי בהקדם ועשה בי כרצונך אח"כ אני יכולה למות בשקט עם חיוך מרוח על הפרצוף אוהו אני כבר רואה איזה תגובות כבר הולכות להיות פה עכשיו...
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה את מנסה לעשות לי?!? התקף לב בגילי המופלג?? רוב היקר, אנא גש לחדרי בהקדם ועשה בי כרצונך אח"כ אני יכולה למות בשקט עם חיוך מרוח על הפרצוף אוהו אני כבר רואה איזה תגובות כבר הולכות להיות פה עכשיו...
A aviv32 New member 23/2/12 #51 ^ ואם כבר- זה מזכיר לי: "FUCK HARD" כבר שמתי את זה פה אבל פעם שניה לא מזיק
D daydreambeliever New member 23/2/12 #54 אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו ולהזכיר לך שאת נשואה ומצד שני, להזכיר גם לעצמי שאני במערכת יחסים מחייבת כי אומייגאדדדד!!!! זה פאקינג סקסי. אגב- לא הייתן רוצות לראות את רוב עושה פרצופים כאלה בסצנות המין עם קריסטן? כי אני כן
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו ולהזכיר לך שאת נשואה ומצד שני, להזכיר גם לעצמי שאני במערכת יחסים מחייבת כי אומייגאדדדד!!!! זה פאקינג סקסי. אגב- לא הייתן רוצות לראות את רוב עושה פרצופים כאלה בסצנות המין עם קריסטן? כי אני כן
D daydreambeliever New member 23/2/12 #56 אוי זה יכול היה להיות אייקון נהדר אבל היי, לפחות אנחנו באותו ברוך!!
ו ורדונה2 New member 25/2/12 #153 איך יכול להיות שהתנהל "דיון" כזה בפורום... ואני לא חלק ממנו? בתמונה הראשונה אבל הוא נראה לא משהו. בטוחה שיש זוויות יותר טובות
איך יכול להיות שהתנהל "דיון" כזה בפורום... ואני לא חלק ממנו? בתמונה הראשונה אבל הוא נראה לא משהו. בטוחה שיש זוויות יותר טובות
S sivanwe New member 23/2/12 #65 ומאחר שרוב עם 3 בחורות בנפרד-זה רק הגיוני שקריסטן תהיה עם 2 בחורים יחד ON THE ROAD