Random Twilight

אני חושבת שתפוז צריכים להעסיק מישהו

שכל תפקידו יהיה ליצור את כל האייקונים שחסרים לי עדי מתעלפת מקלחת קרה מחיאות כפיים נסיכה (בהשראת מור) והיו עוד כמה שברחו לי (אייקון של אייקון שבורח)

aviv32

New member
יו אני מתה מצחוק פה!
הרגת אותי!

אביב, תתאפסי על עצמך, יום חמישי היום, הגיע הזמן להרפות מהמקלדת, לגשת למטבח, ולהתחיל לבשל. (מחשבותיה המיואשות של twilight mom בישראל)

aviv32

New member
אוף כמה שאת צודקת....

אבל תיכף בעלי והבנות חוזרים מהספריה ואז נגמרת העמדת הפנים שאני מנקה
.... אצטרך אשכרה להתחיל לנקות! חחח

הנה וידוי

לפעמים אני יושבת עם חומר לימוד פתוח על המחשב בתור אליבי כדי שחבר שלי לא יקטר על כמה זמן אני מבלה בפורום (אל תספרו לו
)

aviv32

New member
את גדולה- נקרעתי!

ואם כבר בוידויים עסקינן- ביקשתי מבעלי שיישב עם הבנות לארוחת ערב כדי שאוכל לנקות.... הוא יושב איתן כרגע..... ואני בחדר ליד- כאן בפורום. והוא אפילו לא מנחש

סלשה שי

New member
גמני!

הנה בדיוק עכשיו אני עושה את עצמי מחפשת מפה לאיזה מקום שאנחנו אמורות להגיע אליו מחר בענייני עבודה. הה.

shnia24

New member
בנות אתן שכחתן את הכלי המופלא שלכן

את החפירה! בכל פעם שבעלי מתלונן שאני קצת אובססיבית לפורום, אז אני מתחילה לספר לו " שרוב עשה כך, וטיילור עשה ככה, וקריסטן בדיוק מצלמת סרט ויש סרטון חדש ביו טיוב מ-ה-מ--ם לשיר מ-BD...." וכך הלאה והלאה, עד שנמאס לו מהחפירה והוא שלוח אותי חזרה בפורום שיהיה לו שקט.

aviv32

New member
יו, מוזר, דווקא אני לא חופרת

לא לבעלי ולא לאפאחד אחר.... מעניין

עוד טיפונת חפירה

והוא חונק אותי ומשתמש באת שלך כדי להחביא את גופתי ביער. מסכן. הוא צריך לקבל נובל לשלום על הסבל שאני מעבירה אותו בדרך כלל אני מקפיאה אותו עם הרגליים כשאני הולכת לישון ואז אומרת לו שהוא כמו הג'ייקוב שלי היום הוא עצבן אותי אז אמרתי לו שאני אוהבת את אדוארד יותר ממנו

aviv32

New member
מה קורה?

איך הולך עם השבוע הקשה? יותר טוב? בטוחה שהסופשבוע מעלה לך את המורל אוטומטית

למעלה