Random Twilight

aviv32

New member
לא קראתי אף ספר

וגם לא ראיתי אף סרט עם ערפדים חחח
למזלי- הייתי בתולה ואדוארד הוא זה ש... אמממ....
טוב הבנתן את הרעיון

shnia24

New member
בררוווור

ריאיון עם ערפד- קראתי המון פעמים- מכירה בעל פה. דרקולה- לפני שנים באנגלית. היו עוד כמה לפני שנים, אבל כבר שכחתי....

sivanwe

New member
קראתי די הרבה

Dracula Vampire Kisses רק הראשון Vampire Academy רק שניים House of Night כל הסדרה Interview with the Vampire Blue Bloods רק את הספר הראשון-ממש לא אהבתי. The Vampire Diaries כל הסדרה True Blood ממש לא אהבתי. ואת יודעת מה הכי מוזר? אני אפילו לא כל כך אוהבת ספרים עם ערפדים
חוץ מדרקולה וראיון עם ערפד (שקראתי הרבה לפני טוויליט) את כל שאר הספרים קראתי בגלל שאנשים נתנו לי אותם. בגלל שאני אוהבת דמדומים יש עלי סטיגמה שאני אוהבת ערפדים. זה לא נכון
אבל חלק מהספרים כן היו טובים

catha

New member
שיר שאני כתבתי

אני מצרפת שיר שכתבתי (אני כותבת שירה)- מקווה שימצא חן בעיניכם.

איך הספרים של יומני הערפד?

כל מי שדיברתי איתו אמר שהם ממש גרועים, ולא ממש קשורים לסדרה, לכן נמנעתי מהם עד עכשיו
קראת את כל הסדרה של אן רייס או רק את ראיון עם הערפד?

aviv32

New member
אהבתי מאוד מאוד

"can an angel save a monster" "will you trust me with your life" "am i to stone here beating heart" חזק! עכשיו אני מחכה שתלחיני ותקליטי ותתני לנו לשמוע

sivanwe

New member
על הפנים!

לא קורה לי הרבה שאני לא אוהבת ספר אבל כן אוהבת סרט\סדרה- אבל במקרה הזה- אין ברירה אלה לאהוב רק את הסדרה. הספרים פשוט נוראיים!!!!!! והסוף הרס לי את הסדרה באופן סופי.... קראתי את ראיון עם ערפד.אבל וה כתוב בצורה כל כך טובה ומעניינת שממש מתחשק לי לקרוא הכל.

shnia24

New member
התביישנה לכן!

ככה להפסיד את בראד פיט במראה הכי עוצר נשימה שלו! זה מקום שני אחרי "לפגוש את ג'ו בלאק"! וסיפור האהבה בשניהם הוא בילתי-אפשרי ומרטיט לב כאחד! ממש חרפה! ובגלל שלא שמתי מספיק סימני קריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואי גם אצלי מקום ראשון זה לפגוש את ג'ו בלאק

כנראה יש לנו טעם דומה כי מלא אנשים שאני מכירה לא אהבו את הסרט וואי עשית לי חשק לראות אני אבדוק את העניין בבהילות

shnia24

New member
ומוסיפה ואומרת

אפילו שהספר מקסים, במקרה הזה הסרט הרבה יותר טוב מהספר. זה הרבה מאוד בזכות בראד פיט, שעושה שם דמות מיוסרת מתוקה כל כך שאת סולחת על כל דבר שהוא עושה... אז אני תוהה אולי להמליץ לך לראות את הסרט לפני קריאת הספר. לא בטוחה.... ואם הזכרנו ערפדים רעים, טום קרוז עושה עבודה נהדרת. אולי זה קשור לזה שטום קרוז באופן כללי מעורר בי בחילה.... רגע, עכשיו נפל לי האסימון- יש מישהו ביקום הזה של-א א-ו-ה-ב את לפגוש את ג'ו בלאק? האם יש עוד סרט שבו כל שחקן ושחקן עושה שם עבודה מהפנטת כזו?! האם יש שחקן קולנוע מרשים יותר מאנתוני הופקינס?! איפה יש דיאלוגים כאלה להתעלף?! אלוהים ישמור, ראיתי את הסרט אולי שלושים פעם ובכיתי בכל פעם ופעם!

aviv32

New member
טוב עכשיו רשמית עשית לי חשק לראות

שוב את ג'ו בלאק... רצה לחפש...

גם לטעמי זה מעלף, והפלא ופלא, אותה חברה

לא אהבה דמדומים הכצעקתה???? והיא עדיין חברה שלי יש לי אותו בדיסק וזה סרט שכל פעם אני נמסה שם

aviv32

New member
יש כאלה,

שהם נגד עוד לפני שראו- ואז ה"נגד" הזה משפיע על הצפייה שלהם. איך אפשר לחבב משהו/מישהו אם לפני שאת רואה אותו בכלל כבר מתגבשת לך דיעה עליו? יש לי חברה כזאת גם...

למעלה