לא נכון! זו היא?! ראיתי את התמונה אבל חשבתי שזה מזויף... איך אני משיגה את הסרט הזה ומהר??
A aviv32 New member 23/2/12 #67 לא נכון! זו היא?! ראיתי את התמונה אבל חשבתי שזה מזויף... איך אני משיגה את הסרט הזה ומהר??
A aviv32 New member 23/2/12 #69 ואם שני גברים יחד- אז למה לא עם רוב?! ובכך פתחנו רשמית את השרשור המחרמן של השבוע
S sivanwe New member 23/2/12 #71 תזכורת לעצמי-לא לפתוח הודעות חשודות שכאלה כאשר הסבים נמצאים מאחורי. תגובות בלתי נשלטות זה בהחלט לא דבר רצוי ברגעים שכאלה
תזכורת לעצמי-לא לפתוח הודעות חשודות שכאלה כאשר הסבים נמצאים מאחורי. תגובות בלתי נשלטות זה בהחלט לא דבר רצוי ברגעים שכאלה
S sivanwe New member 23/2/12 #103 שניהם הסברתי שזה לא אתר סקס- בעדינות ובשלווה ומבוכה אין סופית ואז סבא שלי הגיע ביציאה הבאה"אני חושב שאני אוהב טוויליט! למה לא אמרת לפני שזה נחמד!"(אדם בן 80+) וזה גרם לסבתא לתת לו מבט שרק היא יכולה לתת.
שניהם הסברתי שזה לא אתר סקס- בעדינות ובשלווה ומבוכה אין סופית ואז סבא שלי הגיע ביציאה הבאה"אני חושב שאני אוהב טוויליט! למה לא אמרת לפני שזה נחמד!"(אדם בן 80+) וזה גרם לסבתא לתת לו מבט שרק היא יכולה לתת.
A aviv32 New member 24/2/12 #107 יואו, חמוד סבא שלך ובכלל- אני חולה על אבאים וסבאים (כן- הטעות במקור ככה אני קוראת להם חחח) הם חמודים כאלה, כנים, תמימים... (צ'ארלי מישהו? ) תביאי לסבא שלך שיראה טווילייט, אל תקפחי אותו..
יואו, חמוד סבא שלך ובכלל- אני חולה על אבאים וסבאים (כן- הטעות במקור ככה אני קוראת להם חחח) הם חמודים כאלה, כנים, תמימים... (צ'ארלי מישהו? ) תביאי לסבא שלך שיראה טווילייט, אל תקפחי אותו..
S sivanwe New member 24/2/12 #131 ברגע זה ממש הוא רואה את טוויליט חמוד מהופנט לגמרי "הילדה הזאת מזכירה את סבתא שלך כשנפגשנו!!!" אוח סבתא סבתא-כמה שאני גאה בך עכשיו
ברגע זה ממש הוא רואה את טוויליט חמוד מהופנט לגמרי "הילדה הזאת מזכירה את סבתא שלך כשנפגשנו!!!" אוח סבתא סבתא-כמה שאני גאה בך עכשיו
א ארבלה המטורללת New member 23/2/12 #88 אויה אולי באמת נסמן תמונות בוטות יחסית איכשהו לפני פתיחה. כי אם הייתי פותחת את זה מהלפטופ בזמן לימודים כשחצי כיתה מאחורי יכולה לראות מה קורה לי על המסך כנראה שהייתי מתחילה לחפור בור לסין
אויה אולי באמת נסמן תמונות בוטות יחסית איכשהו לפני פתיחה. כי אם הייתי פותחת את זה מהלפטופ בזמן לימודים כשחצי כיתה מאחורי יכולה לראות מה קורה לי על המסך כנראה שהייתי מתחילה לחפור בור לסין
A aviv32 New member 23/2/12 #93 טוב עדי די, לא קרעת אותי מצחוק מספיק היום?? בור לסין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח