R*טה ש!לתתת!!!!!!11אחדאחד

Bambi di

New member
../images/Emo23.gif

כמה אהבה יש אצלי בלבבבב כמה שאותך אני אוהבבבבב... יא אללה כמה אהבה.

ב י ז י

New member
כמו שזה היה, בול אותו דבר

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אמן - שיר השבוע (כללי):בא מכאב- דניאל סלומון - אלבום השבוע:הסליחה ואני- אפרת גוש, הדיסק שפקו הכין - האדם שעשה לכם את השבוע: צרפתי-חייםשלי, איתי י'-פקו. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שתהיה לך אישה, שבוכה ומוצצת, ומוצצת ובוכה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): # "רוצה לשתות?" "לא" "לאכול?" "לא" "אז אולי סם אונס?" #"את מכירה אותו?" "אממ לא ממש" "אז זו המטלה החדשה שלך" # "עכשיו תעצור" # "יוווווו אתם דפוקים" # "אלוהים עושה קוקו" #"אדוני איך מגיעים לרמלה מפה?" וכל מה שנאמר ביום שישי! - דבר שהשגתם השבוע: התנחלתי אצל צרפתי, הייתי בים-לשם שינוי. - מאכל השבוע: מוזלי - משהו שעשה לכם את השבוע: להיות עם צרפתי, לצאת לשם שינוי, להיות בים. - משהו שהרס את השבוע: שהתקררתי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אין על ים בלילה, בחיי. ותפסיקו להתגייס לי:( השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: :( - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לה טוב.ושחמישי לא יגיע:( -שיר שפתחתם איתו את השבוע:בן המלך- משינה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יוני, דניאל, תומר סתם: - תמונה (תתפרעו.):

RtOoNmY

New member
בא לי רק תמונה../images/Emo9.gif

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): ריטה-הפעם - אלבום השבוע: מיוז-BH&R - האדם שעשה לכם את השבוע: נטלי, טלי, משה, הדס, שיר ותמיר - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לומדים לברוח, לא לסלוח בחינם" (הפעם/ריטה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ידידה של אבא של נטלי: "הוא לא עונה, לא זמין או באמצע מין"
וכל טעויות השבוע של נטלי...כרגיל. - דבר שהשגתם השבוע: כאבי רגליים, ראש וצוואר - מאכל השבוע: החומוס של פפריקה
- משהו שעשה לכם את השבוע: האוטו - משהו שהרס את השבוע: האוטו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם האוטו לא זז בכלל ברוורס כנראה שיש סיבה! ולא לתת עוד גז
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אוטו
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: האוטו יגיע
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: משינה-מכונית
חח סתם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא בדיוק בנאדם...........נו די. סתם: - תמונה (תתפרעו.): מצאו אותי ואת בנה

Z A M i

New member
בטח היו לי סיבות לעזוב, כי שוב אני כאן..../images/Emo79.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):להיות - שיר השבוע (כללי):קרח-מטרופולין. - אלבום השבוע:נוורמיינד-נירוונה..
- האדם שעשה לכם את השבוע:הגרעין,צחר,בנה.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואפילו שקודם היית פה, היו לי ספקות". "אז עדיף להשאר.." - דבר שהשגתם השבוע: להיות אמיצה כפעם ולסוע מבית יצחק עדדדד ללוד(פוסטמה. באמאשלי..
). ולשמוע קצת ממה שעובר עליו סופסוף..היה כיף..
- מאכל השבוע:סודוך
,ומרק אורז של אמא! - משהו שעשה לכם את השבוע:הסופ"ש..הטיול.. - משהו שהרס את השבוע:מבטים מעצבנים..O_O - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צאו לי מהחיים. (+צריך לצאת כבר מהעבר.-לא יקרה בקרוב..
) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:תיאטרון, שבת כפר של החניכים שלי
,חנוכה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני ורינת נזכה במועדון הכי יפה בכפר
חחח..ושההצגה של החניכים תצא טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ימים טובים-נמרוד לב,עדיף-בביצוע של חן אהרוני ונדב קדמון. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צחר..לפני הגיוס. בנה(גימלים זו לא מילה גסה!!), לירוני
סתם: - תמונה (תתפרעו.):אני במח"מ. אין. פפ..הוצאתי את מוזת החפירות שלי סופסוף..

yuvizz

New member
........

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):traffic in the sky-jack jhonson - אלבום השבוע:eek:n and on-jack jhonson - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ולא צריך לדבר.."
. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו מלא שאני פשוט לא זוכרת:-\. - דבר שהשגתם השבוע:זמן איכות עם גן רווה
. - מאכל השבוע:תבשיל כפרי
. - משהו שעשה לכם את השבוע:היום הולדת של מתני בשישי. - משהו שהרס את השבוע:אני בעיקר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מארינה ברביעי, למחר אצל כרמלי ולהופעה שבעזרת השם שאני רק אגיע אליה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אגיע להופעה:\. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא נפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כרמלי, עמרי ומי שבא
. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

היא אומרת, "יותר"...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי, בסוף תבכו, המאה העשרים, כל הסיפור, סוף העולם. - שיר השבוע (כללי): "אסור זה אסור"- שילה פרבר. "אין לי מה לתת"- תומר ממיה. - אלבום השבוע: הדיסק שאוחנה הכינה, 'פחד מוות' ו'מציאות נפרדת'. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, ספיר, אוחנה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער", "אף-פעם לא היה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוחנה: "היום התעוררתי בעשרים לשבע, ואמרתי- איזה כיף, יש לי עוד שעה לישון!" שניר: "איזה כיף כשזה קורה.." אוחנה: "גם לפני כמה ימים קמתי באיזה 5.." אני: "זה לא אותו דבר, זה כאילו סתם קמת" שניר: "כן, זה סתם טעות בגימור של החלום!"
אמיר מוזג לבועז מהקנקן.. בועז: "לא ככה, אני רוצה חצי" איב: "וואי נראה לי בחדר כל היום אמיר תוקע את בועז... ובועז- לא ככה, מאמי, אני רוצה חצי.."
היו עוד כמה אבל אני באמת לא זוכרת, אז אני אכתוב 2 ששכחתי משבוע שעבר: הגענו ליבנה , הסתבכנו שם אחושרמוטה לי מתקשרת: "איפה אתן?" אוחנה: "רגע, באיזה רחוב בדיוק את גרה?" לי אומרת ת'רחוב ושואלת 'איפה אתן?' אוחנה: "אממ..ברחוב אחר?" :DD אחרי ההופעה בכפר סבא, בשלב מסויים פלשו מלא מלא אנשים למאחוריי הקלעים. בן: "וואי, נראה לי יש עוד הופעה.."
- דבר שהשגתם השבוע: לוזון התפטר!!!!!!!!!!!!
- מאכל השבוע: סודוך באריאל עם עמרי
- משהו שעשה לכם את השבוע: שני שמור באה, רביעי מרכז קנדה עם החניכים, חמישי שירדנו אצל עמרי ואז שהוא בא לאריאל, שישי לסיים את מה שרציתי להכין, שראיתי את ליאן
ואצל עמרי עם אלמוג, גל, והנוסטלגיות שהעלינו אח"כ, ושבת עם ספיר בכפר-גלים. - משהו שהרס את השבוע: ההפסד לחיפה+החוסר כדורגל של הפועל+זה שאנחנו הולכים לרדת ליגה
, ואבא..בעיקר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: התרגלנו לתחתית. תרתי משמע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: התאטרון. ממש אבל. וההופעה של שילה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר, יותר מהכל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אלף רסיסים- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: . . . סתם: - תמונה (תתפרעו.):
.

LoLi Goddess

New member
מותר היום, נכון?

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
בסוף תבכו
שיר השבוע (כללי):
Pixies - Ana
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
מנואל
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
we don't need nobody
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
מנואל: "הגעתי למסקנה שאני בחיים לא אוכל להתחתן איתך..." אני: "וזה למה?" מנואל: "כי אין לי גמלים בשביל לקנות אותך מאבא שלך"
דבר שהשגתם השבוע:
אוכל
מאכל השבוע:
בויו ופיינה (מאכלים ארגנטינאים מהההה זהההה טעימים!!)
משהו שעשה לכם את השבוע:
סופשבוע איתו
משהו שהרס את השבוע:
בית.. כרגיל
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
נמממ... אוכל זה טעים
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שייגמר (כרגיל)
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיבואו להחליף אותי ואני אוכל לצאת סופשבוע
שיר שפתחתם איתו את השבוע: