היא אומרת, "יותר"...
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): תענה לי, בסוף תבכו, המאה העשרים, כל הסיפור, סוף העולם.
- שיר השבוע (כללי): "אסור זה אסור"- שילה פרבר. "אין לי מה לתת"- תומר ממיה.
- אלבום השבוע: הדיסק שאוחנה הכינה, 'פחד מוות' ו'מציאות נפרדת'.
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, ספיר, אוחנה.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער", "אף-פעם לא היה".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוחנה: "היום התעוררתי בעשרים לשבע, ואמרתי- איזה כיף, יש לי עוד שעה לישון!" שניר: "איזה כיף כשזה קורה.." אוחנה: "גם לפני כמה ימים קמתי באיזה 5.." אני: "זה לא אותו דבר, זה כאילו סתם קמת" שניר: "כן, זה סתם טעות בגימור של החלום!"
אמיר מוזג לבועז מהקנקן.. בועז: "לא ככה, אני רוצה חצי" איב: "וואי נראה לי בחדר כל היום אמיר תוקע את בועז... ובועז- לא ככה, מאמי, אני רוצה חצי.."
היו עוד כמה אבל אני באמת לא זוכרת, אז אני אכתוב 2 ששכחתי משבוע שעבר: הגענו ליבנה , הסתבכנו שם אחושרמוטה לי מתקשרת: "איפה אתן?" אוחנה: "רגע, באיזה רחוב בדיוק את גרה?" לי אומרת ת'רחוב ושואלת 'איפה אתן?' אוחנה: "אממ..ברחוב אחר?"

D אחרי ההופעה בכפר סבא, בשלב מסויים פלשו מלא מלא אנשים למאחוריי הקלעים. בן: "וואי, נראה לי יש עוד הופעה.."
- דבר שהשגתם השבוע: לוזון התפטר!!!!!!!!!!!!
- מאכל השבוע: סודוך באריאל עם עמרי
- משהו שעשה לכם את השבוע: שני שמור באה, רביעי מרכז קנדה עם החניכים, חמישי שירדנו אצל עמרי ואז שהוא בא לאריאל, שישי לסיים את מה שרציתי להכין, שראיתי את ליאן
ואצל עמרי עם אלמוג, גל, והנוסטלגיות שהעלינו אח"כ, ושבת עם ספיר בכפר-גלים.
- משהו שהרס את השבוע: ההפסד לחיפה+החוסר כדורגל של הפועל+זה שאנחנו הולכים לרדת ליגה
, ואבא..בעיקר.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: התרגלנו לתחתית. תרתי משמע. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: התאטרון. ממש אבל. וההופעה של שילה.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר, יותר מהכל.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: אלף רסיסים- שילה פרבר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: . . . סתם:
- תמונה (תתפרעו.):
.