R*טה ש!לתתת!!!!!!11אחדאחד

Z A M i

New member
R*טה ש!לתתת!!!!!!11אחדאחד

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

בלה?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי):
בואי - הבנות נחמה. - אלבום השבוע:
הבנות נחמהץ - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
הבריחה מאהבה עצמית גורלית. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע:
כאב ראש. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
מיקי קם מלכה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
אין כזה דבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
הופעה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
בואי - הבנות נחמה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Poisonn

New member
סוּר מִרע עשֱה טוֹב, בָקֵש שלוֹם ורֵדפהוּ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): SE - שיר השבוע (כללי): אל תעזבי את ת"א / אסף אמדורסקי - אלבום השבוע: 15 דקות אסף אמדורסקי - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר מיוחד - מאכל השבוע: טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: כפר עזה - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ^בכותרת^ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור כבר דירה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אגיע לתאטרון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Tom 7

New member
בלה בלה?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קיל מי - שיר השבוע (כללי): אוונסנס-הלו - אלבום השבוע: היהודים 2 - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"don't need to feel the pain" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אני שוקל להיות צמחוני - דבר שהשגתם השבוע: באולינג חינם - מאכל השבוע: בורקס - משהו שעשה לכם את השבוע: לא זוכר - משהו שהרס את השבוע: הרבה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו לחיות לחיות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כרטיסים לתיאטרון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה העשרים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מייתי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifרק הזמן יידע לפצות.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ho lord, בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): רעמים וברקים, הכבש השישה עשר. - אלבום השבוע: אנפלגד. - האדם שעשה לכם את השבוע: לי
שני
אני וחוסר הרציונאליות שלי
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רק הזמן יידע לפצות, מסתבר. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו המון!
זוג שהיו עם אמא בבי"ח - גבר: "כמה זה אחד לחלק לאחד?" אני: "אחד...?" גבר: "מה? איך?" אני: "כל מספר חלקי עצמו זה אחד.." אישה: "אם יש לך סוכריה אחת וילד אחד, כמה סוכריות הוא יקבל?" גבר: "אפס! שילך כוסומו! סוכריה אחרונה לא נותנים. רואים? זה לא מתחלק
"
אבא שלי והגבר שבזוג דיברו ואיכשהו הגיעו לתירס - גבר: "תירס לא מתעכל! איך שאתה אוכל אותו, ככה הוא יוצא! אבא, אחי, אחותי ואני: "
" גבר: "לא, נו..! רציני! אתה לוחץ ככה על הבטן, ורואה את הצורה של התירס!"
אתמול במסיבה אחד התחיל איתי - ההוא: "את.. את חמודה כמו פוקימון. אני: "פיקה פיקה"
לי, שני ואני רואות את האנפלגד -כל הערב מצחיק אבל הנה כמה יציאות מובחרות:
שני מחרבשת את המילים בתעזור לי: "את קורע אותי כל יום, אני נפרמת..."
שני מעבירה ביקורת על הבגדים של אורית: "מה זה? בריות?! היא נראית כמו חשפנית, רק חסר לה עמוד"
מאורר: "תגידי, במקדונלדס' בשכם... מוכרים גלידה פיצוץ? - דבר שהשגתם השבוע: השלמה עצמית, כמעט. - מאכל השבוע: שניצל תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע: לגלות שהמנהל סניף מתחיל להזרים לי הרבה משמרות. אתמול במוסד. - משהו שהרס את השבוע: מיני-ריב עם שני, אבל העיקר שעבר
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הזמן יידע לפצות!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טסט, עבודה, הופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את הטסט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קיץ רחוק, דני סנדרסון ואורית. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לי, שני - כמו תמיד
הפעם גם מ.

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifתיקון טעות.

שני מחרבשת מילים ב"באוויר" לא ב"תעזור לי"

ליאןןן

New member
../images/Emo182.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): להיות - שיר השבוע (כללי): בקושי היה.. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: הבנות במחלקה. אוחנה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע למשהו רגוע לשיר מהעבר הלא רחוק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אחת החיילות שהגישה אוכל בארוחת ערב: |מרימה כף של איזה משהו לא מזוהה| "רוצה גימלים? קחי, תאכלי." גולי: "רגע, מי את?" דבי: "אני דבי" גולי: "נעים מאוד, אני דבה." טליצ': "איזה כלבה יצאת עכשיו.." אני: "לא כלבה כמו לאסי..." [אלה שמצחיקים את עצמם
] - דבר שהשגתם השבוע: כמה נקודות אור בסופ"ש. - מאכל השבוע: לחם וגבינה
- משהו שעשה לכם את השבוע: השקיעות של ניצנים. לחזור הביתה. לראות את ענבר, אוחנה וספיר [למרות שזה היה לי קצר מדי]. - משהו שהרס את השבוע: הקור והסופות המזדיינות האלה. ועצם זה שהוא עבר כלכך כלכך לאט. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החורף הזה לא בא בטוב בכלל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממש ממש כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבועיים הבאים יעברו כמה שיותר מהר. בבקשה. תודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה לא באמת משנה
.
סתם: - תמונה (תתפרעו.): היגואר מלך הבט"ר
. [מהמושפעים].

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אתן עם השכמיות האלה? לנו אמרו שמי שמאבדת את זה עולה למשפט הרגת אותי אם תאכלי את זה תקבלי גימלים
אצלינו אין דבר כזה גימלים כוס עמק אם קורה לך משהו לא משנה מה נשברה לך יד כואב לך הגרון עפה לך אוזן את תקבלי או אקמול או טלק מהחו"פל

2shahar

New member
וואהואוהואוה../images/Emo11.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):אין זמן לשירים
- אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:כלמיני:]] - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אין ידיים אין עוגיות"
!!11 - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני שונאת את כולם עכשיו, בעיקר את עצמי. על זה ששחר הולכת איתה, על זה שבן אוהב אותה.."
יפה שלי.. - דבר שהשגתם השבוע:ראיתי אנשים שאני אוהבת, התנשקתי פעמיים
- מאכל השבוע:הוו
פטריות מטוגנות ובצל שהכננו אני גל שירן והגר בתחילת שבוע, פיצה עם פטריות, ותותים וקצפת שאני מרון ובלה הכנו ואח"כ ליטל והגר באו ואכלו לנו..
תותיםםםםםםם
- משהו שעשה לכם את השבוע:שירן הייתה אצלי,מלון היה אצלי, יצאתי(לא מהארון דניאל
), צילמנו סרט ערבי..
- משהו שהרס את השבוע:עצבים על משהו שמור אמרה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שבנאדם זה בנאדם ולא משנה מאיזה דת, גזע או מין
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לעבודדדד
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבוד, מתנה לכריסטה, לקנות כרטיס לתיאטרון, לראות את דניאל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:באמת שאני לא זוכרת.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דניאל, והבעל עבודה שלי

HiPpiE Boy

New member
שחר גדלו לך הציצים

|חחחחחח עכשיו כולם יסתכלו
| ממתי יש לך משקפיים?

למעלה