R*טה ש!לתתת!!!!!!11אחדאחד

The Kinslayer

New member
"מלון היה אצלי"?../images/Emo6.gif

מלון זה גאוני!!!!

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): i killed the prom queen-your shirt would look better with a columbian neck tie - אלבום השבוע: I Killed the Prom Queen-Music for the Recently Deceased - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הקאסט המשעשע של ההצגה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סופי צדקה בחזרות להצגת ילדים: "אולי נעשה פה סצנת סקס על הבמה מול כל הילדים" - דבר שהשגתם השבוע: נממ לא יודעת... - מאכל השבוע: המבורגר - משהו שעשה לכם את השבוע: חזרות להצגה - משהו שהרס את השבוע: אתם לא רוצים לדעת.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הצגה ראשונה:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיילך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: they want to kill me -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אפח'ד מיוחד סתם: - תמונה (תתפרעו.):כפרעליו

../images/Emo183.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד מעט/לעולם מצידי/המאה העשרים - שיר השבוע (כללי): anouk - stop thinking - אלבום השבוע: חרשתי על היהודים (על כולם) - האדם שעשה לכם את השבוע: עידו לפידות!
[אנשים.. אנחנו לא יחד.. צאו מהסרט
] - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "you'r not supposed to make me cry" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מזל טוב בייבי", - "בייבי?",- "בייבי!!!"
- דבר שהשגתם השבוע: אמת כואבת, אפילו שתיים. ,ויומולדת עברית!
- מאכל השבוע: פרנצ' טוסט מלא שמן - משהו שעשה לכם את השבוע: יהב
, וכל אתמול.. שפיצה על כל השבוע. - משהו שהרס את השבוע: אוח.. מה לא? בעיקר אביתר בנאי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עומק זה המצאה של מכוערות!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סופ"ש בת"א
[שכולל בתוכו שתי הופעות, שניות, ופגישה עם אנשים שאני אוהבת] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור כמו שאני רוצה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה העשרים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל כך הרבה!אם אני אתחיל זה לא יגמר.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): ציור של אחותי המוכשרת:)

אם זה הזמן שלך

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מקום אחר - שיר השבוע (כללי): אוונסנס - סוליטוד - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה שוב פעם אני שנרדמתי לבד רק אחרי ש.. שעתיים בכיתי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תזכרי מה אני אומרת לך הריון ראשון זה בן" - דבר שהשגתם השבוע: מינוס יותר גדול - מאכל השבוע: לב - משהו שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע: - - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה בתיאטרון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מקום אחר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אליאור
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

eliavtu

New member
משהו טוב על סוס לבן

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): בן ארצי - העולם הזה מספר סיפור, מאיר בנאי - לך אלי - אלבום השבוע: נקמת הטרקטור - לאן הולכים פתאום כולם - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האהבה מורכבת גם מתלות ומהרגל" <לא קשור למאפיין, אבל זה משפט יפה
> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מלא שטויות מהעבודה ומיום שישי, אבל מי זוכר - דבר שהשגתם השבוע: מממ.. כלום? - מאכל השבוע: כנ"ל :| <אמא לא הייתה בבית, אז אין אוכל טוב> - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי היה מהנה.. - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשתו פריגת! בחיים לא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ.. הופעה של שלומי שבן בפטריה. <לא נראה לי שזה יתממש, אני עובד ערב\:> - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה באמת טוב לעומת הזמן האחרון! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נקמת הטרקטור - מסכים שטוחים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד

לא כל כך טובה, שלא יהיה נחמד שרק יהיה ליד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים - שיר השבוע (כללי): מלנכולי- החברים של נטאשה (בביצוע של נדב קדמון ואליסה שפרגא) - אלבום השבוע: לא היה משהו ספציפי - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שזכיתי לראות
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי שום כיוון אני שוכב ערום עטוף ברחמים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היה מצחיק בשישי עם בנות הכפר
. לא זוכר משפטים מובחרים. - דבר שהשגתם השבוע: קראתי הרבה... - מאכל השבוע: העוגות עם התוספות שלי |נאמיייי|
- משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את הילה היה בהחלט לא צפוי והפתעה נעימה. - משהו שהרס את השבוע: העידכונים לגביי הויזות להודו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תגשימו חלומות!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת'אמת שלהופעה בשבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמשהו יזוז. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "The man i love"- עברי לידר מתוך "הבועה". -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמיני חבובים
. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

בנה

New member
"הוא חזר מהצבא, הוא נראה עייף נורא..."

השבוע שעבר: -שיר השבוע (של היהודים):יכול להיות - שיר השבוע (כללי):dust in the wind - אלבום השבוע:פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע:האישה...
וזמי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני שומר על ראש פתוח, רק שילכו ההזיות..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):שיחה ביני לבין האישה.... - דבר שהשגתם השבוע:שזמי תבוא לראות אותי! חחח....סתם... רגילה! - מאכל השבוע:טוסטים בראבק... - משהו שעשה לכם את השבוע:הרגילה. - משהו שהרס את השבוע:שהיא עומדת להיגמר... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:נצלו את הזמן... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שומדבר! זה יהיה שבוע רע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שלכת-עמיר בניון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את האישה. זמי (בחיים לא יקרה) וספיר.

עוד נגיע לזה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לרנינג - שיר השבוע (כללי): בייב אים גונה ליב יו - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: רונה, סתיו - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: ראיתי את "מלחמה", לדבר עם לירון!!
- מאכל השבוע: ג'פניקו בג'פניקה - משהו שעשה לכם את השבוע: אוטו, לראות אנשים - משהו שהרס את השבוע:קור
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מלחמה זה מיותר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאגיע גם להופעה של היהודים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד שזה יעבור :S -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענברנטל, עומרי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

"אתה יפה ה' יודע כמה.."

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):what about you - שיר השבוע (כללי):יסמין-הפיל הכחול...מומלץ!!!!! - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:הוא לשתי דקות - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי רק דבר אחד לומר לך, הוא מכל הלב:את הכי טובה בעולם אני ככ אוהב אותך זה לפעמים כואב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני לא עולה על המטוס עד שאנחנו לא מדברים" - דבר שהשגתם השבוע:כאב עצום - מאכל השבוע:מרק של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע:השבוע היה חרא. - משהו שהרס את השבוע:הוא פאקינג עוד שלושה ימים לא כאן! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לב שבור הוא לב שלם (?) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעצור,ברגע זה ממש,שהזמן לא יעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה אותו לפני שהוא טס,ושיהיה תאטרון טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מעליות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שבא..ברוך הבא סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ימים כלילות רק רוצה לא להיות...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גם כשלא בוכה
- שיר השבוע (כללי): גרמת לי ללכת-ז'קו - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא ?! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין כזה - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: שטויות!
- משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: שהייתי חולה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: קרב איגרוף-אפרת גוש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifלפני העבודה ככה ../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
הימים שלנו
- שיר השבוע (כללי):
Jet-Look what you've done
- אלבום השבוע:
דיסק באוטו!
- האדם שעשה לכם את השבוע:
מאי ,שון,דניאל,יעל.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אי אפשר לשקר את הלב, הלב הוא אלוהים. ואם הבחירות שלך באות מהלב, יהיה לך טוב. הוא יכוון אותך לבחור את הבחירות הנכונות לך."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"כמו שפנפנים!!"
- דבר שהשגתם השבוע:
אותה
- מאכל השבוע:
שקשוקה,כנפיים חריפות באגאדיר
- משהו שעשה לכם את השבוע:
הנשיקה,המסיבה
- משהו שהרס את השבוע:
לא עבדתי כמעט
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
לכו לפי הלב,תקשיבו לעצמכם,ויצא מזה רק טוב!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
בע"ה לראות אותה..ופאשן בשבת.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיתבטלו לי משמרות...ושאני אעשה את מה שרציתי
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Maroon 5- Wake up call
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
יעל..הדר,רוני..בנה..
יובל עילם והכסף נעלם

נשמת

New member
../images/Emo139.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):
ואולי - אביגיל רוז - אלבום השבוע:
פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אחת המפקדות שלי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"cuz i don't believe in anybody, anymore" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:
צדק. ועבודה. - מאכל השבוע:
צ'יפס. - משהו שעשה לכם את השבוע:
דוקוסלב? - משהו שהרס את השבוע:
מישהי ממש כלבה, בבסיס שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אם אין אני לי - מי לי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ה-ו-פ-ע-ה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיעבור מהר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
מחפש תשובה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
תיתי. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

מתנות

New member
לא מבדילה בין טוב לרע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אמן Live. [באוטו של אבא] - שיר השבוע (כללי): ג'יימס טיילור - You've got a friend - אלבום השבוע: האוסף של ג'יימס טיילור ואוטוביוגרפיה של כנסיית השכל. - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חלומות נמסים בשמש- אל תתן לזה לקרות. חלומות נרקבים בגשם- אל תתן לזה לקרות."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שי תמיד היה הפייבוריט של אמא וטל תמיד הייתה של אבא, ורק אני נדפקת!!! ובעצם אני הכי מיוחדת, אני לא מבינה למה אף אחד לא אוהב אותי...." [אחותי מתבכיינת על כך שהיא האמצעית.
] - דבר שהשגתם השבוע: יישום המוטיביציה. הופעות טובות. - מאכל השבוע: אורז של אבא עמי. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל הימים והלילות עם הדס וההופעות. - משהו שהרס את השבוע: תחילת הסוף. והבושה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה בלתי נמנע. (דעיכה) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום הולדתה החגיגי של הדס ולהופעה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה רק טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל - Let love in -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

izzys

New member
Don't need no reason why.

מומלצי השבוע
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): חולמת.
- שיר השבוע (כללי): גיטרה וכינור- שלום חנוך.
- אלבום השבוע: לא היה ספציפי.
- האדם שעשה לכם את השבוע: אבא.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשהקיץ בא הם פורשים כנף בעקבות חלום שחלמו בסתיו והם לא אמרו אם הם יחזרו מהרי נפאל מערבות פרו נודדים שם סחור וסחור הוא על זמן והיא על אור כמו גיטרה וכינור"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני גאה בך."
- דבר שהשגתם השבוע: המון פרגון, אמון ואהבה.
- מאכל השבוע: כל המליון מנות בדקס טבריה!
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: צהריים עם שחורה ועידן, ישיבת צוות גאונית שממנה נולד סינופסיס מטורף!, שיעור נהיגה ואחריו ביקור בכפר גלים, עברתי תיאוריה
, יום כיף עם אבא, מול הפחד ולנצח, קרדיט, אוכל טוב, לצלם כתבה, ואחרי כל זה מנוחה.
- משהו שהרס את השבוע: לא נחוץ ולא רצוי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חלומות הם לא ליופי, זה הזמן.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: צילומים בשעה טובה, נועם בתמונע, תאטרון
, טלצ'וק.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו יעשה שיהיה לי חינם לתאטרון.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Angel - Aerosmith.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
.
סתם:
- תמונה (תתפרעו.): מהמרפסת של עידן, ביום חמישי.

למעלה