כמה זמן לא עשיתי מומלצ"ש
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:the wall..כל מיני אינפקטד וכאלה - האדם שעשה לכם את השבוע:יובל,דין,עדע,תומר,רוי,אפי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל או כלום כבר אין לי כח הבדידות חדה כמו תער היא חותכת מבפנים מאהבה סוערת נשארו רק רסיסים אני קורא לך לגרש את השדים." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל הפרצופי מפגרים של אפי.. "את באה לסמטה?".. אני לדין:אפשר לחשוב..נהג אמבולנסים..שירות קשה... יובל:תדברי יפה,מי יודע,אולי יום אחד תזמיני אמבולנס ודין יהיה זה שיצטרך להציל אותך.. דין:האמת שלא...זה רק אם נגיד היא תהיה באיזור שכם.. אני:אתה דפוק שאין דברים כאלה.. דין:יש,אמנם אנחנו משפחה קטנה,אבל יש את כל הצד של אבא

וואי לא זוכרת באמת שהיו המון.. - דבר שהשגתם השבוע:שבוע חוויה. - מאכל השבוע:שוסי בג'פניקה,קפה. - משהו שעשה לכם את השבוע:לילות בת"א,צילום one shot,הרבה חזרות,יומולדת לרוי,גרג וקפאין עם אפי ועדעסלב.. - משהו שהרס את השבוע:חזרות מתישות,משברים קטנים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פייט קלאב זה סרט אדיייייר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הקרנת הוואן שוט,הצגה בתאטרון,הופעה,עוד הצגה

,סופ"ש בת"א. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לשחרר.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאן,מאור. סתם: - תמונה (תתפרעו.):זה הרבה יותר מצחיק כשיודעים מי עשה את זה...