R*טה ש!לתתת!!!!!!11אחדאחד

מתנות

New member
חלמתי שאני זוכה בשבילך בחינם ../images/Emo122.gif

התעוררתי באמצע הלילה עדיין מסובבת קלות והיה לי כל כך מסובך להבין אם זה חלום או שבאמת בדקתי הרגע מייל.

izzys

New member
ועוד אחת כי הייתי חייבת ../images/Emo3.gif

ככה בונים סרט!
.

The Kinslayer

New member
קרח יבש אש קרה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "גם כשלא בוכה", "הנה זה בא" - שיר השבוע (כללי): "Never is a promise" - פיונוש אפלוש - אלבום השבוע: "So Called Chaos" - אלאניס מוריסט - האדם שעשה לכם את השבוע: לא זוכר. בטח היה מישהו כזה... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכר, אלצהיימר פה... - דבר שהשגתם השבוע: הסתבכתי מעל הראש ונהנתי מזה!
- מאכל השבוע: חמין!
- משהו שעשה לכם את השבוע: תכל'ס כלום, אבל נהנתי.
- משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הטיסה!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבוע יעבור מהר, ושאני אראה מישהו לפני שאני טס... - שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל הדיסק של ההקלטות האחרונות של ענבל פרלמוטר!
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ראו את כולכם כמוזמנים להיכנס לחיי בשבוע הקרוב. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

שיהיה גשם../images/Emo188.gif../images/Emo137.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הבלוז - שיר השבוע (כללי): Aerosmith - Jaded - אלבום השבוע: Venus Doom של HIM - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שיר: "אילון אמר ד וזיו חשבה שהוא אמר סימבה
" - דבר שהשגתם השבוע: נעלי בית, תספורת. - מאכל השבוע: עוף שאבא הכין - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש כיף, מזג אוויר משובח. - משהו שהרס את השבוע: התספורת החדשה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: א-נ-י-ר-ו-צ-ה-ש-י-ה-י-ה-ג-ש-ו-ם-!-!-! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ריצת 2000. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשרוד, שיהיה גשום עוד פעם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Kiss of Dawn -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו וואן ספיישל סתם: - תמונה (תתפרעו.):

טל קארי

New member
../images/Emo139.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): "עדיף"/דניאל סלומון "עד שתעזוב"/ריטה, - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוצה שתבקש רק עוד ריקוד אחד נוסף, ואז תלך..." :( - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): החמיאו לי בטירוף בשידור רדיו.. - דבר שהשגתם השבוע: ^ - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הצלחתי לנגן הרבה דברים :) - משהו שהרס את השבוע: הרעידת אדמה מפחידה אותי בטירוף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "עד שתעזוב" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

billi bob

New member
../images/Emo41.gifחיים ממומלצ"ש למומלצ"ש../images/Emo3.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): תענה לי
שיר השבוע (כללי): לך- שילה פרבר
אלבום השבוע: פורטה
האדם שעשה לכם את השבוע: גילצ' ועוד איש או שניים
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פחד מעכב אותי להיות מי שאני"
"החיים משתנים לך מהר" "אולי אני זאת שאוהבת יותר מדי הרבה"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כל כך הרבה...
"אוף שמוף ברווז שקוף"
ביום שישי במוסד: גיל: "תביא נשיקה" מ': "5 שקל" ז': "תרימי איתנו שוט?"
מר בחור: "את סוג של גוטית?" אני: "מה?
" מר בחור: "את סוג של גוטית?" אני: "לא" מר בחור: "אז יש לך שרשרת יפה" (וואלה...) [ביום שבת רואות את האנפלאגד]
אני: "וואי באמת תודה לדנה קמינסקי" שני, לפי "באוויר": אתה קורע אותי כל יום, אני נפרמת"
[אחרי "הזמן שלך"] גיל: "שני בואי! שעת סיפור עם תום פטרובר!"
שני על הכותונת השחורה של אורית: "מה זה? היא נראת כמו חשפנית. תנו לה עמוד!" אורית: "לא שלחת לי אף אחד..." גילצ': "על מה את מדברת?! חתיכת אף שלח לך!"
[שיחה עם גיל במשמרת לילה שלי] גיל: "לכובע שלי שלוש..." [אחרי כמה שניות| אני: "פינות"
אני: "מה זה הפיתה הזאת?!" שני: "פיתה". אני: "אבל למה היא מרובעת?" שני: "פיתה גרוזינית" [גיל הכינה לעצמה שניצלים ונותנת לכלב שלה יותר משהיא אוכלת] אני: "תאכלי משהו" שני: "וואי זה מה שאבא שלי אומר לאמא שלי כל הזמן..." [אחרי כמה שניות]: "כי היא שמנה, כאילו" שני [במבט סמי]: "נהג, תפתח לי מאחורה"
ועוד הרבה של שני ושלי מיום טוב וכאלה. אחח הנוסטלגיה פפפ חפרתי
דבר שהשגתם השבוע: שוט עם זאב!
סתם... כמה בגדים
מאכל השבוע: צ'יפס
משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה במוסד בשישי, שתי משמרות לילה מצחיקות בטירוף, הערב עם האנפלאגד
, ערבים מצחיקים עם גיל ושני
משהו שהרס את השבוע: פחד. ושוב המצב רוח המעפן הזה שלא ברור לי למה הוא מגיע
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות סגור זה הכי טוב שיש השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה, בע"ה
.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקנות כבר מצלמה!
כבר חודש שאני מחפשת...=/ למישהו יש הצעות?
שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאה אחוז אור- הבנות נחמה, יום אחד גם את תמותי- שילה פרבר
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גיל, שני, תום, עדי נשמת סתם:
תמונה (תתפרעו.): אייי

billi bob

New member
../images/Emo41.gifעוד משהו שאני מקווה שיקרה...

שבית"ר תנצח כבר!!!!! יאללה, בדרך!

little WhiSper

New member
love is only a feeling.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): Hey there Delilah
Aerosmith-dont want to miss a thing
ZvooveInGroove - Sandrine Timbaland Feat. One republic-Apologize ג'קו- גרמת לי ללכת אייל גולן- בשבילך נוצרתי. לוחמת
מה אני אעשה...
- אלבום השבוע: גלגלצ - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בשבילך נוצרתי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין דברים כאלה"
- מאכל השבוע: הקרמבו הראשון שלי החורף! - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אותו. רשמיות. - משהו שהרס את השבוע: הפוסטמה, עצבים, צבא כרגיל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ת ה נ ו .
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו מחר, ואולי עוד. וכמובן- מוצש ההופעה!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב, בכל מקום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גלגלצ. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. וכל מי שיבוא כמובן =] סתם: - תמונה (תתפרעו.):

כמה זמן לא עשיתי מומלצ"ש

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע:the wall..כל מיני אינפקטד וכאלה - האדם שעשה לכם את השבוע:יובל,דין,עדע,תומר,רוי,אפי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל או כלום כבר אין לי כח הבדידות חדה כמו תער היא חותכת מבפנים מאהבה סוערת נשארו רק רסיסים אני קורא לך לגרש את השדים." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל הפרצופי מפגרים של אפי.. "את באה לסמטה?".. אני לדין:אפשר לחשוב..נהג אמבולנסים..שירות קשה... יובל:תדברי יפה,מי יודע,אולי יום אחד תזמיני אמבולנס ודין יהיה זה שיצטרך להציל אותך.. דין:האמת שלא...זה רק אם נגיד היא תהיה באיזור שכם.. אני:אתה דפוק שאין דברים כאלה.. דין:יש,אמנם אנחנו משפחה קטנה,אבל יש את כל הצד של אבא:) וואי לא זוכרת באמת שהיו המון.. - דבר שהשגתם השבוע:שבוע חוויה. - מאכל השבוע:שוסי בג'פניקה,קפה. - משהו שעשה לכם את השבוע:לילות בת"א,צילום one shot,הרבה חזרות,יומולדת לרוי,גרג וקפאין עם אפי ועדעסלב.. - משהו שהרס את השבוע:חזרות מתישות,משברים קטנים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פייט קלאב זה סרט אדיייייר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הקרנת הוואן שוט,הצגה בתאטרון,הופעה,עוד הצגה:),סופ"ש בת"א. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לשחרר.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאן,מאור. סתם: - תמונה (תתפרעו.):זה הרבה יותר מצחיק כשיודעים מי עשה את זה...:)

למעלה