PUNK COVERS

חיננית

New member
וקאברים ישראלים

חוץ מקוקו בלוף: ביצפר עשו לפיץ העכבר וזה טוב בלב. בר מינן עשו לזהבה בן.. בערך.
דיפיאיי
למיינור ת´רת, גורילה ביסקיטס ו.. בטח יש עוד לא עולה לי בראש.

xero1

New member
בטח שיש עוד

הקאבר שהקקי המנודה עשו ל"מלפפונים" של הג´ינג´יות.

pikitup

New member
בטח שיש עוד :) לול

ביר7 עשו לסקא-סאקס גרסא עברית - סקא זה רע. וגם עשו קאבר לjunkies running dry של אופריישן איוי

OPERATi0N_iVY

New member
מה עם הקאבר של UNDER PRESSURE

ל-FOR THE PUNX של CASUALTIES? וגם אני זוכר שפעם אסטרוגליידס (לא זוכר את זה כ"כ טוב...אולי זה לא היו הם) עשו קאבר לCALIFORNIA UBER ALLES של דד קנדיז... אה ורג´ובנייט עשו איזה קאבר ל-25 TA LIFE, לא?

OPERATi0N_iVY

New member
אה ואיך שכחתי את...

פרט שולי שניסו לעשות קאבר לACAB, ושירים של BLITZ ו-COCK SPARRER... וכמובן NIRVANA...

KamikazA

New member
מה עם F.B.eyes

להם יש קאוור של no woman no cry (למי אין קאוור של זה?) והם עובדים על קאוור של סקא לבית השמש העולה

Necrophil

New member
מה אתה מכיר אותם אישית?!?!?!?!?!../images/Emo3.gif

אחי, אפשר חתימה?....
אני מכירה אישית רק מבוקשים של ה- FBI... אחח איזה חיים משעממים..

OPERATi0N_iVY

New member
הנה קאברים...

אבל אני רק רוצה לציין שללהקות פאנק לא חסרים גם קאברים שהם עשו ללהקות פאנק אחרות וזה נותן אפשרויות לבחון איך יישמע השיר בביצוע אחר... לOPERATION IVY למשל יצא EP שנקרא THE RAMONES ובו 6 קאברים של הראמונז בהופעה חיה באיזה ערב בGILLMAN STREET. וגם לא חסר קאברים עשו לשירים של אופריישן אייוי - יצאו דיסקים, כמו למשל TAKE WARNING - THE SONGS OF OPERATION IVY ובו משתתפות להקות כמו LONG BEACH DUB ALL STARS, THE HIPPOS ועוד מלא... ויש מלא קאברים בודדים כמו KNOWLEDGE שMILLENCOLLIN, GREEN DAY, ADD ועוד עשו לו קאבר וכו´... גם יוצאים מלא דיסקים של TRIBUTE לכל מיני להקות - לראמונז למשל יצא כמה, למיספיטס, לקלאש ועוד מלא... כמו כן, יש גם כל מיני פרויקטים נחמדים (ומסריחים לפעמים) שנעשו, כמו PUNK GOES METAL שזה דיסק קאברים של שירי מטאל ע"י להקות פאנק... משתתיפם של הGET UP KIDS (חחחח), AFI ועוד. יש גם את THE PUNK TRIBUTE TO METALLICA שזה בערך הדיסק הכי מפגר ששמעתי ב3 שנים האחרונות.. משתתפות שם להקות כמו ANTI-GOVERNMENT, AGENT ORANGE ועוד. אבל יש גם כל מיני דברים יותר טובים, כמו THE WORLDWIDE TRIBUTE TO THE REAL OI!, דיסק מצויין, שלהקות הארדקור, סטריט פאנק ועוד כל מיני עושות בו את הקאברים שלהן לשירי אוי מפורסמים. AGNOSTIC FRONT, DROPKICK MURPHYS, OXYMORON ועוד משתתפים שם. יש גם את BEFORE YOU WERE PUNK שזה שני דיסקים שבהם להקות פאנק עכשוויות עושות קאברים לשירי שנות ה-80. משתתפים שם NO USE FOR A NAME, GUTTERMOUTH, MXPX, GOOD RIDDANCE ועוד כל מיני... גם להקות מטאל עושות קאברים ללהקות פאנק, למשל מטאליקה שעשו קאברים למיספיטס ולDISCHARGE. או MEGADETH שעשו את הגרסא שלהם ל-ANARCHY IN THE UK... הלהקות שאני הכי אוהב בקטע של קאברים הן - OFFSPRING, שלמרות כל החרא שאפשר להגיד עליהם היום, הם עושים קאברים מהירים ועוצמתיים לשירים של להקות כמו AGENT ORANGE, BUZZCOCKS, IGGY AND THE STOOGES ועוד, ואני גם אוהב את PENNYWISE שעשו פשוט המון קאברים ללהקות כמו BLACK FLAG, BEASTIE BOYS, MISFITS וכו´. גם RANCID שעושים קאברים ללהקות כמו BLITZ, CLASH, SHAM 69, ולאחרונה גם NOFX הם בין הלהקות האהובות עליי בקטע של קאברים.. והנה כמV קאברים שלהקות עשו: =========================== ADOLF AND THE PISS ARTISTS - FOR ADOLFS ONLY (CHAOS UK( AGAINST ALL AUTHORITY - SKA SUCKS (פרופאגנדי עשו את זה ראשונים, לא?) (AGENT ORANGE - SEARCH AND DESTROY (METALLICA AGNOSTIC FRONT - TAKE EM ALL (COCK SPARRER), CRUCIFIED 7SECONDS - 99 RED BALLOONS (BLINK182 - THE LONGEST LINE (NOFX (ANTI-HEROS - I´M AN ANTI-HERO (SKREWDRIVER )CHARGE 69 - PROPAGANDA (BLITZ BEASTIE BOYS - SCREAMING AT A WALL (MINOR THREAT), STAND UP (MINOR THREAT) (BAD RELIGION - WE´RE A HAPPY FAMILY (RAMONES AFI - My Mischelle (GNR), Demonomania (Misfits), Halloween(Misfits), No Reason (Minor Threat( Cripple Bastards - Hazardous Waste (Negative FX) Dropkick Murphys - Never Again (Angelic Upstarts), Hey Little Rich Boy (Sham 69), Rock´N´Roll (Motorhead), Career Opportunities (Clash(, The Guns Of Brixton(Clash) Green Day - Blitzkrieg Bop (Ramones), Knowledge (Op Ivy( Lagwagon - Freedom Of Coice (Devo), Mama Said Knock You Out (LL Cool J) Madball - Ready To Fight (Negative Approach( Mr.T Experience - I Wanna Be Sedated (Ramones) My Gay Uncle... חצי מהדיסק שלהם זה קאברים... Negative Approach - I Got A Right (Iggy & The Stooges) No Doubt - Oi To The World (Vandals( No Use For A Name - Turning Japanese (The Vapors) Guttermouth - Sid Vicious Was Innocent (Exploited( טוב אין לי כוח לכתוב עוד...

TimBuck2

New member
רק עוד 2

השירים היחידים שעולים לי לראש ולא כתבתם אותם הם (למרבה הפלא והתדהמה) שניהם של פרנק סינטרה: OLIVE ME של נופקס ו- FEELINGS של אופספרינג... כל השאר, כאמור כתבתם... שיאו אתם מה זה כלים!

oishnu

New member
רק עוד שניים

הם פשוט שאני אוהבת... dead kennedys- viva las vegas של אלביס פרסלי, ה , והסקס פיסטולז עשו קאברים לא רשמיים לאיגי פופ ולאליס קופר אוף תמיד יוצא לי לדבר עליהם sex pistols - no fun והקאברים של pennywise מעולים בד"כ (שיעשו רק קאברים.. חח)

TwisteD

New member
הממ..

פשוט תחפשו באודיו גלאקסי את הצירוף הפשוט של "punk covers" וזה יימצא לכם המון המון קאברים בערך לכל סוג שיר שתרצו

Necrophil

New member
המממ...

ל- NOFX יש קאוור ממש חמוד ל- vincent, השיר על ואן גוך (או ליתר דיוק היצירה המפורסמת שלו: "stary night"), לא יודעת במקור של מי, איזה זמר רומנטי מחורבן אחד. HI-STANDART ל"clifornia dreaming" (במקור משהו סיקסטיז כזה). ובקיצור- כל מי שיש לו איזה אוסף של fat-wreck-chordes מכיר... (גם את הקאברים של לגוואגן באותה הזדמנות, ובקיצור של כל להקות הלייבל). אפשר להזכיר את bad manners, שעשו הרבה קאברים לשירי סיקסטיז (מה שנקרא בעצם "סייקובילי"), וגם ל- skinheadgirl של screwdriver (?).

OPERATi0N_iVY

New member
SKINHEAD GIRL שאני מכיר זה של

THE OPPRESSED... לא מכיר שיר כזה אצל SKREWDRIVER.. אה ושמתי לב שכתבת את זה עם C.. אז זה עם K זה כל הקטע...

למעלה