PUNK COVERS
אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם כולו הוא קאברים של שירים פופולארים שנעשים על ידי להקות סקא או פאנק.. הם מכסים הכל.. מנגינות משירים, שירים של ביטלס, שירים מהאייטיז.. אפילו שירי מטאל, וכמובן - אחד את השני. אז לפני שמתחילים במשחק, הנה כמה להקות שעושות קאברים: Me first and the gimme gimmes היא הלהקה המצליחה ביותר בתחום. הנגנים שבה באים מכמה מלהקות הפאנקרוק המובילות והם עושים את העבודה שלהם במקצועיות רבה. תורידו הכל שלהם ושתהיו בריאים.
Less Than Jake עשו קאברים לשירים מהסרט גריז, הוציאו דיסק מאוד מצחיק אך די גרוע.. מי שרוצה שיוריד מאודיוגלקסי, לדיסק קוראים greased out. חוץ ממנו הם עשו מתישהו קאבר לדוראן דוראן.
NOFX
- עשו לג´וני בי גוד ושאנס אליזה. שאנס אליזה ממש ממש מצחיק בהתחשב בעובדה שאף אחד מהם לא יודע צרפתית והם סתם חירבשו A new found glory - עושים קאברים של סיסי פאנק לסלין דיון, אירוסמית´, הסיפור שלא נגמר, ובריאן אדאמס
SNUFF- האנגלים
עשו קאבר מצויין לוואנבי של הספייס גירלז, שירים של בוב מרלי. SEX PISTOLS - סיד וישס עשה קאבר לשיר המפורסם של פראנק סינטרה "מיי וואי", והלהקה עשתה מספר קאברים הזויים לביטלס PENNYWISE - עשו קאברים לביץ´ בויז ולהוטל קליפורניה של הביטלס.. מרגש Mr T Experience - המגניבים עשו קאברים לדונה סאמר ו.. תאמינו או לא.. לאלטון ג´ון.
Lagwagon - עשו קאבר בןזונה לKIDS IN AMERICA, של קים ווילד, ולBROWN EYED GIRL של ואן מוריסון. Wizo - עשו קאבר לאייס אוף בייס קאבר אחד, ו.. BUCK O NINE- עשו קאבר לpass the dutchie של בוב מארלי. SUBLIME - זיינו את כל השירים של בוב מארלי
שהוא אי פעם כתב שר או עישן vandals/Screeching Weasel - הוציאו דיסק עם קאברים של הראמונס. ואממ.. מה עוד.. כל הלהקות הקיימות בערך עשו קאברים לאופריישן אייבי.. יצא דיסק עם קאברים שלהם - הוא די רע, אל תקנו. רק תורידו את הדברים הטובים, אני לא אגיד לכם מה הם, תפעלו מתוך אינטואיציה ועכשיו, להמלצה הגורפת:
LA BAMBA
הקאבר הכי חזק מכל הקאברים שלי. יאללה יום טוב
, דפננה
אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם כולו הוא קאברים של שירים פופולארים שנעשים על ידי להקות סקא או פאנק.. הם מכסים הכל.. מנגינות משירים, שירים של ביטלס, שירים מהאייטיז.. אפילו שירי מטאל, וכמובן - אחד את השני. אז לפני שמתחילים במשחק, הנה כמה להקות שעושות קאברים: Me first and the gimme gimmes היא הלהקה המצליחה ביותר בתחום. הנגנים שבה באים מכמה מלהקות הפאנקרוק המובילות והם עושים את העבודה שלהם במקצועיות רבה. תורידו הכל שלהם ושתהיו בריאים.