PUNK COVERS

חיננית

New member
PUNK COVERS

אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם כולו הוא קאברים של שירים פופולארים שנעשים על ידי להקות סקא או פאנק.. הם מכסים הכל.. מנגינות משירים, שירים של ביטלס, שירים מהאייטיז.. אפילו שירי מטאל, וכמובן - אחד את השני. אז לפני שמתחילים במשחק, הנה כמה להקות שעושות קאברים: Me first and the gimme gimmes היא הלהקה המצליחה ביותר בתחום. הנגנים שבה באים מכמה מלהקות הפאנקרוק המובילות והם עושים את העבודה שלהם במקצועיות רבה. תורידו הכל שלהם ושתהיו בריאים.
Less Than Jake עשו קאברים לשירים מהסרט גריז, הוציאו דיסק מאוד מצחיק אך די גרוע.. מי שרוצה שיוריד מאודיוגלקסי, לדיסק קוראים greased out. חוץ ממנו הם עשו מתישהו קאבר לדוראן דוראן.
NOFX
- עשו לג´וני בי גוד ושאנס אליזה. שאנס אליזה ממש ממש מצחיק בהתחשב בעובדה שאף אחד מהם לא יודע צרפתית והם סתם חירבשו A new found glory - עושים קאברים של סיסי פאנק לסלין דיון, אירוסמית´, הסיפור שלא נגמר, ובריאן אדאמס
SNUFF- האנגלים
עשו קאבר מצויין לוואנבי של הספייס גירלז, שירים של בוב מרלי. SEX PISTOLS - סיד וישס עשה קאבר לשיר המפורסם של פראנק סינטרה "מיי וואי", והלהקה עשתה מספר קאברים הזויים לביטלס PENNYWISE - עשו קאברים לביץ´ בויז ולהוטל קליפורניה של הביטלס.. מרגש Mr T Experience - המגניבים עשו קאברים לדונה סאמר ו.. תאמינו או לא.. לאלטון ג´ון.
Lagwagon - עשו קאבר בןזונה לKIDS IN AMERICA, של קים ווילד, ולBROWN EYED GIRL של ואן מוריסון. Wizo - עשו קאבר לאייס אוף בייס קאבר אחד, ו.. BUCK O NINE- עשו קאבר לpass the dutchie של בוב מארלי. SUBLIME - זיינו את כל השירים של בוב מארלי
שהוא אי פעם כתב שר או עישן vandals/Screeching Weasel - הוציאו דיסק עם קאברים של הראמונס. ואממ.. מה עוד.. כל הלהקות הקיימות בערך עשו קאברים לאופריישן אייבי.. יצא דיסק עם קאברים שלהם - הוא די רע, אל תקנו. רק תורידו את הדברים הטובים, אני לא אגיד לכם מה הם, תפעלו מתוך אינטואיציה ועכשיו, להמלצה הגורפת:
LA BAMBA
הקאבר הכי חזק מכל הקאברים שלי. יאללה יום טוב
, דפננה

voodoo

New member
פשש...השקעה נחמדה..

בא לך שזה יכנס למאמרים ? אממ, וגם אם אני זוכר..יש להקה בשם my gay uncle שעושים קאברים ללהקות פופ ..

voodoo

New member
אההה ...

ושניה אחרי, אם בא לכם להפוך את זה לשרשור קאברים ? אז תביאו קאברים ... יום טוב

ShLuMp

New member
חבל מאוד

שלא ציינת את MxPx ברשימת הקאברים שלך כי הם עושים לא מעט קאברים ויש להם דיסק עם 8 קאברים משנת 95 השירים לא ממש מוכרים אבל הם אחלה - כל מיני שירים מפעם כאלה יש לי את הדיסק והוא ממש טוב הקאברים הכי טוב שם הוא take on me you found me ולא אכפת לי שזה לא פאנק של "פאנקיסטים קשוחים עם מויקן"...!

ShLuMp

New member
שכחתי

לדיסק קוראים On The Cover ועוד קאברים טובים שלהם לא מהדיסק Barbie girl (אני לא בטוח ב100 אחוז שזה הם...) popie the sailor man מגניב ביותר

pikitup

New member
גם Reel Big Fish

עשו קאבר לפופאי וגם לtake on me. הקאבר שלהם לtake on me אפילו השתתף בסרט Baseketball המפורסמם והמוערך (חח.. זה סרט טוב)

ShLuMp

New member
אהה....

קוראים להם Altar Boys לא יודע מי הם... משהו משנות השמונים המאוחרות

the kiler

New member
בואנה אחי

תן לי ת´רשימה של כל הקאברים שלהם עם אתה יכול בבקשה יש לי את הקאברים שציינת בהודעה אז תן עוד המלצות

ShLuMp

New member
the killer הנה הדיסק

זה השירים שבדיסק אבל הוא ישן... summer of 69 oh boy drum machine joy you found me take on me marie marie you put this love in my heart no brain והנה כמה קצת יותר חדשים oh dona never learn begin to start swing set girl sick boy את רוב השירים בטח אתה לא מכיר אבל הם טובים...! יש לך דיסקים של MxPx? ואגב עזוב אותך מכל ה"פאנקיסטים הקשוחים" שיורדים על MxPx!!!

Sham 69

New member
אממ..

NOFX עשו קאבר ל IRON MAN של בלאק סאבאת´ גם הדיסק קאברים הזה של נופקס ורנסיד.. הוא לא משהו בכלל האמת.. רק BOB טוב שם ויש את הקאברים ש MY GAY UNCLE עשו הקאבר של קוקו בלוף ל"הבית של פיסטוק" מילנקולין ל EVERY BREATH YOU TAKE של הפוליס.. ויש עוד..

pikitup

New member
עוד קאברים

Catch 22 עשו קאבר טוב לOne Love של בוב מארלי Reel big Fish - עשו קאבר סקא למוזיקה של טטריס Less Than Jake - עשו קאבר לI would walk 500 miles (אין לי מושג של מי השיר במקור) ועוד מ-ל-א קאברים שלא בא לרשום אותם אז נה!

pikitup

New member
עוד לא סיימתי בטעות שלחתי

A New Found Glory הוציאו דיסק קאברים משירי נושא של סרטים כמו ארמגדון וטיטניק. כמו שדפנה אמרה יצאו מ-ל-א קאברים של אופריישן איוי שמפורטים באתר שצרפתי. אתם החוליה החלשה - שלום :)

למעלה