PUNK COVERS

Necrophil

New member
כן כשזה מגיע לאוי! (אויויוי..)

אז אני לא ממש מבדילה כבר the opressed ל- skrewdriver... (K !K!K!) בכלל הזקנה ייבשה לי את המוח, אני לא זוכרת מה של מי, אני כמו הזקנים האלה שיושבים ליד הרדיו ואומרים: "אה זה שיר יפה מהילדות שלי, לא זוכר מי שר את זה", וממציאים לעצמם תוכניות רדיו של זיהוי שירים (או פורומים).

ShLuMp

New member
ליעקוב מלגזה

יש קאבר ל punk rawk show -----בללי rulez-----

Ignition

New member
עוד קאוורים..

offspring - killboy power head לא זוכר של מי עוד שלהם total immortal (afi) i wanna be sedated (רמונז) ויש עוד מלא אבל אין לי כח..

^NB^

New member
אממ, אתם שוכחים את...

Hi Standard עם הפנתר הוורוד P:

badphish

New member
מה יש לכם חבריה

סאבליים לא היו ולא לעולם לא יהיו (טוב הם לא יהיו כלום בראד מת) להקת פאנק אז יש להם איזה שתי שירי פאנק בכול דיסק זה ממש לא עושה אותם להקה כזאת!!!!! ואגב הם גם לא סקא עוד פעם רק חלק קטן מהמוזיקה שלהם יכולה להיכנס תחת הקטגוריה הזאת

badphish

New member
ואגב זה שהם עושים הרבה קאברים

לא רק למרלי אלא לכל דבר אפשרי כמעט (רוב המוזיקה שלהם גם מה שאתה לא יודעים מסומלת) זה מכיוון שברוב המקרים הם עושים דאב שהוא סוג של מוזיקה ש"מולבש" על מוזיקה אחרת (בד"כ ראגיי אבל לא חייב) יענו רימקסים וסתם שימוש בלחן ובפזמון או בשיר כמוזיקת רקע

oishnu

New member
sublime

יש במוזיקה שלהם ועוד איך סקא ואתה יכול לשמוע לפי הצורת כתיבה והלחנה שלהם שיש להם רקע בפאנק. אבל הם באמת לא פאנק הקאברים שלהם לבוב מרלי ממש יפים

pikitup

New member
סאבליים הם...

סאבליים הם שילוב מושלם של דאב-סקא-פאנקרוק קשב להכניס אותם תחת קטגוריה אחת כי הם מאוד מגוונים. אבל אין ספק שיש במוזיקה שלהם אלמנטים של פאנקרוק (ולא מעט בכלל!).

badphish

New member
כמישהו שטחן על המוזיקה שלהם שעות

הם הרבה יותר דאב-סקא ואחרי זה פאנק בדיסק הראשון שלהם זה יותר פאנק סקא (אבל עדיין הרוב דאב) אבל אחרי זה....

‡NoK

New member
שכחת כמה קאברים מדהימים!!!

שnew found glory עשו.. still the one somewhere over the rainbow walk like an egyptian time after time tainted love that thing u do so happy together ובטח גמני שכחתי כמה... ובכלל..רוב השירים שלהם זה קאברים וכולם..כולם טובים!!

חולוני

New member
יש לי במחשב משהו כמו 50 Punk Covers

אני די אוהב את החרא הזה.. פשוט נכנסתי לאדיוגאלקסי רשמתי Punk Coves וקיבלתי את כל הקאברים שיש, והורדתי את הקאברים הכי מעניינים\יפים לדעתי.. קאברים של וויטני יוסטון, בריטני, GNR, דוראן דוראן, שירי סיקסטיז ועוד מלא..ואפילו הפנתר הורוד, פאנטום האופרה, וגם את מנגינת הפתיחה של הצלצול הגואל. לא חייבים לחפש לפי להקה..פשוט רושמים Punk Covers ומקבלים את כולם.

חולוני

New member
www.audiogalaxy.com

אבל אתה צריך קודם להוריד את התוכנה.. היא שוקלת רק מגה וחצי או משהו כזה..

manic_subsidal

New member
NoFx

הורדתי אתמול קברים דיי מצחיקים אחד של נופקס שעשו קאבר ל "six pance none the richer" שזה אילו ששרים את "kiss me" אז נופקס שרו שיר שלהם "there she goes" וגם הורדתי משהוא נחמד אחר (no doubt-its the end of the world as we know it (and i feel fine אני לא חושב שצריך להרחיב על השני

TimBuck2

New member
.....

THERE SHE GOES זה לא שיר מקורי של הסיקס לה לה (???), צר לי לאכזב אותך.. אין לי מושג מי שר את זה במקור, אבל זה דפינטלי לא שלהם...

OPERATi0N_iVY

New member
מי ששר את השיר הם THE LA"S

במקור... יש לזה אפילו קליפ בVH1 מלפני 12 שנה...

manic_subsidal

New member
אוקיי

אמרתי שהם כי יש לי את הדיסק של סיקספנס אז חשבתי שזה שלהם כי זה מופיע שם בדיסק אבל חפיף זה עדיין מגניב לשמוע את נופקס שרים את זה

TrainOfThoughts

New member
../images/Emo45.gif

Eve 6 - Leaving On A Jet Plane NYCC - Fight For Your Right To Party אה, ודרך אגב, את הגרסה המקורים ל-I Would Walk 500 Miles, עשו ה-Proclaimers

למעלה