וואו יש כלכך הרבה.
שימו לב! אני לא מתעצלת ואני פותחת ברגעים אלו ממש את תיקיית המוזיקה שלי (טדם טדם) כדי לראות מה אני הכי אוהבת :] אז... Bob Marley- No Woman No Cry אפרת גוש- תמיד כשאתה בא אפרת גוש- פעם בחיים (במקור של עמיר לב) מתיסיהו- אין לי כח לכתוב תשמות של השירים שלו, אבל הוא פשוט טוב
NOCX- Don't call me white (טוב גיליתי את הפאנק וזו מוזיקה חביבה לאללה!) יובל בנאי, שלמי ברכה ולהקה רטורית- סדר יום (של יוסי אלפנט ז"ל
) Bob Dylan- Hurricane Bob Dylan- Knocking on heaven's door Pink Floyd- Hey you Pink Floyd- Wish you were here מטרופולין- חזירים מטרופולין- תוך דקה Funk'n'stein- Celebrate your mind (הם מלכים לגמרי!!! מומלץ
) Funk'n'stein- Come and join me Led Zeppelin- Stairway to heaven Guns N Roses- Sweet child of mine Guns N Roses- Don't cry Guns N roses- November rain The rollin stones- Lady Jane The Rolling Stones- Angie
אהרן רזאל- שניים סוכר אחד קפה סיני תורה- לשם ייחוד איפה הילד- לבן בחלום שחור איפה הילד- נפלת חזק ברי סחרוף- טוב, אם אני אתחיל זה לא ייגמר,אז כל השירים שלו בערך
משינה- כנ"ל ג'נגו- כמו פעם נושי פז- מרגיש נכון נושי פז- אורז אותך כרמלה גרוס ואגנר- תמונה אימפרסיוניסטית ערן צור- ערב ב' כסלו..ובכלל ערן צור זה טוב [: אודי דוידי- דבר אליו אודי דוידי- בית ה' נלך (ככה קוראים לשיר? אנלא סגורה על זה) כוורת- היא כל כך יפה כוורת- נתתי לה חיי גידי גוב- עניין של זמן תיסלם- רדיוק חזק החבר'ה- יהא שלמא רבא החבר'ה- אם אשכחך יובל בנאי- מנגנה יובל בנאי- בלילות של דרום ת"א יובל בנאי- זמן ללכת יובל בנאי- גורל נדוש יובל בנאי- בשבילנו יובל בנאי- תן תן יובל בנאי- לא יכול לעצור את זה יובל בנאי- FULL MOON PARTY יובל בנאי- התחנה הבאה יובל בנאי- ברבור ובכלל שירי יובל בנאי זה טוב! :] יוסי אלפנט- איך כש יוסי אלפנט- באים אותך לקחת מאיר אריאל- נשל הנחש מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העיניים מאיר אריאל- אגדת דשא מאיר אריאל- טרמינל לומינלט נערי רפול- החבר'ה הטובים נערי רפול- נמלים סיון שביט- נשקי אותי סיון שביט- וניל אביב גפן- מחר אביב גפן- אילנה אביב גפן- עונות רם אוריון- רינגטון (ואו
) פורטיסחרוף- ניצוצות פורטיסחרוף- תחת אש פורטיסחרוף- על המשמרת פורטיסחרוף- נעליים שגיא צורף ואלעד כהן- שלושים שוטי הנבואה- פנאן שוטי הנבואה- כל הילדים קופצים רוקדים דודי לוי- החיים הם חלום דודי לוי ואהוד בנאי- כל הזמן שבעולם נוער שוליים- לא זוכרת שמות של שירים,אבל יש לי דיסק שלהם והם טובים לאללה טוב ואי הגזמתייייי