PlaylisT

מישהו מכחיש שהשיר

hotel california של הegales בהופעה הוא השיר הכי מדהים שיש??? נ.ב-אני חייב להחליף חתימה...

וואו יש כלכך הרבה.

שימו לב! אני לא מתעצלת ואני פותחת ברגעים אלו ממש את תיקיית המוזיקה שלי (טדם טדם) כדי לראות מה אני הכי אוהבת :] אז... Bob Marley- No Woman No Cry אפרת גוש- תמיד כשאתה בא אפרת גוש- פעם בחיים (במקור של עמיר לב) מתיסיהו- אין לי כח לכתוב תשמות של השירים שלו, אבל הוא פשוט טוב
NOCX- Don't call me white (טוב גיליתי את הפאנק וזו מוזיקה חביבה לאללה!) יובל בנאי, שלמי ברכה ולהקה רטורית- סדר יום (של יוסי אלפנט ז"ל
) Bob Dylan- Hurricane Bob Dylan- Knocking on heaven's door Pink Floyd- Hey you Pink Floyd- Wish you were here מטרופולין- חזירים מטרופולין- תוך דקה Funk'n'stein- Celebrate your mind (הם מלכים לגמרי!!! מומלץ
) Funk'n'stein- Come and join me Led Zeppelin- Stairway to heaven Guns N Roses- Sweet child of mine Guns N Roses- Don't cry Guns N roses- November rain The rollin stones- Lady Jane The Rolling Stones- Angie
אהרן רזאל- שניים סוכר אחד קפה סיני תורה- לשם ייחוד איפה הילד- לבן בחלום שחור איפה הילד- נפלת חזק ברי סחרוף- טוב, אם אני אתחיל זה לא ייגמר,אז כל השירים שלו בערך
משינה- כנ"ל ג'נגו- כמו פעם נושי פז- מרגיש נכון נושי פז- אורז אותך כרמלה גרוס ואגנר- תמונה אימפרסיוניסטית ערן צור- ערב ב' כסלו..ובכלל ערן צור זה טוב [: אודי דוידי- דבר אליו אודי דוידי- בית ה' נלך (ככה קוראים לשיר? אנלא סגורה על זה) כוורת- היא כל כך יפה כוורת- נתתי לה חיי גידי גוב- עניין של זמן תיסלם- רדיוק חזק החבר'ה- יהא שלמא רבא החבר'ה- אם אשכחך יובל בנאי- מנגנה יובל בנאי- בלילות של דרום ת"א יובל בנאי- זמן ללכת יובל בנאי- גורל נדוש יובל בנאי- בשבילנו יובל בנאי- תן תן יובל בנאי- לא יכול לעצור את זה יובל בנאי- FULL MOON PARTY יובל בנאי- התחנה הבאה יובל בנאי- ברבור ובכלל שירי יובל בנאי זה טוב! :] יוסי אלפנט- איך כש יוסי אלפנט- באים אותך לקחת מאיר אריאל- נשל הנחש מאיר אריאל- לא יכול להוריד ממך את העיניים מאיר אריאל- אגדת דשא מאיר אריאל- טרמינל לומינלט נערי רפול- החבר'ה הטובים נערי רפול- נמלים סיון שביט- נשקי אותי סיון שביט- וניל אביב גפן- מחר אביב גפן- אילנה אביב גפן- עונות רם אוריון- רינגטון (ואו
) פורטיסחרוף- ניצוצות פורטיסחרוף- תחת אש פורטיסחרוף- על המשמרת פורטיסחרוף- נעליים שגיא צורף ואלעד כהן- שלושים שוטי הנבואה- פנאן שוטי הנבואה- כל הילדים קופצים רוקדים דודי לוי- החיים הם חלום דודי לוי ואהוד בנאי- כל הזמן שבעולם נוער שוליים- לא זוכרת שמות של שירים,אבל יש לי דיסק שלהם והם טובים לאללה טוב ואי הגזמתייייי

יוואוווו נשבעת לך שגמאני חשבתי אותו

דבר. וממש חיכיתי לראות הודעה שלך ואמרתי לעצמי שבטח תרשמי את כל הדברים שאני אוהבת :] אהעע

elivnat

New member
וואי יש לי מלא...

אני לא ממש זוכרת את כולם... אבל זה כולל את: בית הבובות-שיר בעיפרון, בית הבובות, שמש, עומד מול ראי, למעני, סיגאפו, אמן, ושאר השירים, חוץ מאישה כנענית והציורים של יובל. מטאליקה-יש להם מוזיקה טובה לאללה, אבל לא כל השירים טובים.. sum 41 three doors down-here without you, away from the sun פה ושם באקסטריט בויז... only hope-switched 3am-busted from this moment-shanaia twin and brien adams ולא זוכרת עוד...

cסופסופ

New member
וואי../images/Emo70.gif אניי מתה על השירים שרשמת

בעייקר על three dooors done, אבל איך את בכלל יודעתץ מי זה כמעט אפחד לרא שומע את השירים שלהם!!!!!!!! ובנוסף אחד השירים האוהובים עלי ביותר drops of jupiter\train

elivnat

New member
אני מכירה את השירים האלה

בעיקר בזכות חברה שלי.... היא שלחה לי את רובם..וחברה אחרת שלחה שירים אחרים... של שלוש דלתות למטה (ככה אני קוראת להם בעברית) אני אוהבת את השיר here without you, אני יכולה לחרוש את השיר הזה ועדיין לא יימאס לי...

cסופסופ

New member
וואי, גםא5ני וחברה שלי כל הזמן

שומעות אותם וכל הזמן כשמישהי מוצאת שיר חדש שלהם היא ח-י-י-ב-ת לשלוח לשניה

talula39

New member
אולי תשלחי לי את השיר של באסטד.?

התחלתי לאהוב אותם.... חברה שלי שלחה לי את crushed the wedding איזה שיר יפה.... אני לא זוכרת אם יש לי את האי סי שלך... בכל מקרה שלי 300298585....

למעלה