PlaylisT

Mr Slider

New member
PlaylisT ../images/Emo125.gif../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif../images/Emo220.gif

כל אחד רושם את השיר היפה שהוא שומע/או מאוהב בו ..
שם השיר+אמן ...

TillsWIFE

New member
mein herz brunt-Rammstein

sonne-Rammstein fanatica-Eisbrecher poison-Alice Cooper oldies-Rockey;eye of the tiger עברי לידר-מכונית יפנית חדשה כלא 6-דרך המלך sinead O'cconor-Thank you for hearing me(remix)Z Ruslana-Znau y Ruslana-diki tanci ועוד ועוד...

TillsWIFE

New member
שנינות...

יש לי נטיה להוסיף לכל סיומת "אי" באנגלית ey. ואני אישית חולה על סרטי רוקי -גם בגלל סטלונה המהמם *אמוטיקון מאוהב* [לא נפתח לי]

Skicker

New member
יש כל כך הרבה...

עכשיו אני שמעתי את matisyahu - jerusalem ואת youth שלו.. כרגע גם לא עולים לי הרבה שירים לכתוב פה כי אני אוהב הרבה מאוד

יש הרבה...

בינהם: Edwin McCain - I'll Be Simple Plan - Welcome to My Life. Heaven.-kelly clarkson Anytime.- כנ"ל Kelly Clarkson - Miss Independant שירי מימון- לאן שלא תלכי. קיץ.- איה כורם יעקב שוואקי - אם אשכחך.

talula39

New member
אותו דבר הלועזי בדיוק...

תגידי בheaven זה באמת קלי שרה? ואני שלחתי לך? (אני לא זוכרת הפכתי להיות מה זה סנילית...)

RESTO

New member
עכשו אני שומע

את קליפורניה-הדג נחש! וגם אני חורש את הדיסק של הדג נחש בזמן האחרון... בשבילך-אביב גפן! אחלה שיר!

מוצארט

New member
קניתי בשבוע האחרון יותר מ-10 דיסקים

כך שקשה לתת שיר אחד... נתקע לי הרבה בראש לאחרונה: קיץ - איה כורם זה לא ביחד - סינרגיה

מוצארט

New member
סינרגיה

מירי מסיקה, איה כורם, בין השמשות, הדג נחש-בעזרת הג'אם עוד?

איכס.סנרגיה.|ג'ירפה|

אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותם. מוזיקה מזויפת שכזו. [מזכירים לי את הלהקות בנים האלה שעושים אודישנים לאלה שרוצים להצטרף.לא מסוגלת לשמוע אותם.]

למעלה