PlaylisT

מוצארט

New member
כמה שירים שלהם כבר שמעת?

והם ממש רחוקים מלהקות הבנים בכל צורה שהיא.

שמעתי דיסק,מספיק טוב?|ג'ירפה|

לא שהם להקת בנים שכזו.זה מה שהם מזכירים לי כשאני שומעת שירים שלהם. משהו מזויף שם. מצטערת.

talula39

New member
יאללה כולם קמים עליה!!!

סינרגיה אחלה להקה....בין היחידות שאני שומעת בעברית.... fight fight fight

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif יואוו

אני מתה לשמוע את "ג'רוסלם" שלו.. אמרו לי שזה מצחיק בטירוף.. למי יש?

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif איזה תקני..

אמא שלי עוד תתחרפן מכל הדיסקים החסידיים שיש לי.
אבל עזוב, אתה רחוק מדי.. באמת עדיף כבר לקנות.

מוצארט

New member
זה לא חסידי!

זה רגאי מדליק לאללה! רק אני מזהיר אותך שהדיסק עולה בסביבות ה60-70 שקל. אבל שווה כל שקל, תאמיני לי.

cסופסופ

New member
ולי יש אותו בבית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והכי חשוב זה שאני לא שילמתי אגורה בישבילו

או,דווקא בתו הייתי.|ג'ירפה|

איך אפשר שלא? אבל אי אפשר לנסוע מעמק יזרעאל לירושלים כל פעם שקונים דיסק.. חוצמזה שאני חייבת לשמור אמונים למוכר בחנות דיסקים באלונים,כי הוא כפרעליו.:)ו..ו..אני מסתדרת גם ככה.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אז אתה לא מבין..

אמא שלי תראה איך הוא נראה ותשתגע..
אני מתארת לעצמי שאני גם לא אצליח לשכנע אותה לשמוע את זה כי היא לא שומעת את הדיסקים שלי.. ועזוב את זה שיש לי גם דיסקים מוצלחים (כמו תולדות המים של דני סנדרסון, ההופעה החיה של רמי וריטה, הפרוייקט הראשון של עידן רייכל, עבודה עברית ועוד כל מיני טובים..
), אני הבנאדם ה"חי" היחיד בבית.. אז קצת קשה לי להסביר לאמא שלי מה זאת מוזיקה טובה (שהיא איכשהו שומעת את השירים הפחות טובים בגלגלצ
)..

חח יואו!|ג'ירפה|

ההופעה של רמי וריטה..איזה אלבום משפחתי זה! באוטו הישן זה היה כל הזמן,וכל הזמן הוצאנו אתזה והחלפנו ולא הצלחנו להבין איך זה חזר לשם..מתישהוא פשוט נתנו לזה להשאר שם..עד שקנינו אוטו חדש..חח ואבא שלי הביא את הדיסק הביתה,החביא אותו איפהשהוא..ומאז לא שמעחי את הדיסק הזה.P:

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif זה דיסק יפה... ../images/Emo99.gif

וואי, אני צריכה להתקשר אלייך! הממ.. תתכונני נפשית.

מוצארט

New member
רק גלגל"צ זו מצוקה...

את לא צריכה לשכנע אף-אחד לשמוע את המוזיקה שאת אוהבת. מספיק שאת אוהבת וזהו

אחחחח אני מתה על שירים...../images/Emo80.gif

רמי קליינשטין-כבוד!!!!!!!!כל שיר שלו פצצה!!(הרבה פנים,רוחות מלחמה,זה הילד ועוד ועוד ועוד...) אני גם אוהבת שירים של מירי מסיקה. ויש משו יפה גם בצרחות של שירי מימון ומאיה בוסקילה.... יאללה יומטוב!

למעלה