PlaylisT

כן...

תודה. (לא ראיתי חשיבות בליפתוח שירשור פלצת עקב הגעתי...אז קיוויתי שיבינו לבד...)

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif יואו יש המון ../images/Emo9.gif

השיר שיביא לך אהבה-גלי עטרי (וגם אם יש אנשים שש-ו-נ-א-י-ם אותה! אהם אהם..) מי שילוח-שיר בת שלום (<-לא לבנים!!!) יש אי שם-גידי גוב ועוד איזה שיר באנגלית.. אין לי מושג של מי.. זה הולך בערך ככה: To everything turn turn turn, there is a season, turm turm turm............ a time to be born or time to die.. משו כזה
זה נראה לי מה שנאמר בקהלת:"לכל זמן ועת לכל חפץ תחת השמיים". וכל הדיכאוניים שבינינו: מצטערת, אבל יש לי מצב רוח מזה טוב!!!!!!

הכלטובה

New member
דרשתי קרבתיך..-סיני תור

פרשתי ידי,פשפש,בוקר טוב,הכפירים,וארשתיך,לשם יחוד...ועודד..

אז אין לך שירים דכאוניים?

חבל, בד"כ הם השירים הכי יפים. הם פשוט חודרים לתוך הנפש פנימה. במיוחד השירים של יום הזיכרון.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לא אמרתי שאין!!!

דמעות של מלאכים, הנסיך הקטן, שנינו מאותו הכפר (אני אוהבת את השיר הזה בגלל ששזור בו סיפור אישי וקטנטן שלי.. אבל לא צריך לפרט
), באב אל וואד.. אלה היו של יום הזיכרון. והרגילים: אופס. אני לא זוכרת שירים דיכאוניים. לא דיכאון, דיכאוניים.. שוב, אלו תופעות הלוואי של מצברוח שמח במיוחד..

פששש נחמד לך

אבל אני רוצה שירים דכאוניים יפים ואת כל אילו כבר חרשתי. את מכירה עוד שירים כאלו? או שאת עדיין בעננים? : )

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif עדיין.. ../images/Emo9.gif

כדאי לך לחכות ליום השואה אם את רוצה תשובה סופית..

וול..|ג'ירפה|

אתם מכירים את זה שיש לכם דיסק במערכת,ומתוך עצלות אין לכם כוח להחליף,אז הוא פשוט נשאר שם?.. :) בכל מקרה,גם איכשהוא תמיד אני נתקעת בשיר הזה. איי. Wish You Were Here-pink floyd הגאונות חוצה גבולות..

אה,כן,ו,|ג'ירפה|

בגלל שאבא שלי נתקע על הדיסק של כוורת באוטו["אבא,שים אהוד בנאי"-"לא,לא,יש כוורת"-"אבל יש כבר שבוע כוורת!"-"כן,אבל יש כוורת"P:] אז כוורת:) נו,הכל,הכל.

מוצארט

New member
יש בדיסק הזה בסה"כ 5 שירים

וזה השיר האחרון בדיסק... את שומעת דיסקים מהסוף להתחלה?

לא,אבל,|ג'ירפה|

זה חוזר להתחלה של הדיסק[אלא אם כן יש דיסק אחריו ואז הוא עובר לבא] אז אני פשוט נותנת לו להשאר באותו שיר,ולא לעבור להתחלה.. :) אני לא סתומה כמו שאני נשמעת.

למעלה