pike on top watter

Papageno1791

New member
הוא כן פורל (טרוטה מעגם)

קוראים לו Lake trout http://www.bcadventure.com/adventure/angling/game_fish/laketrt.phtml

justfish

New member
גרילינג grayling

זהו גם דג ממשפחת הסלמון, דג כסוף כהה עם פסים לאורך הגוף, יש לו סנפיר מפרש על הגב עם צבע אדום ושחור ממש יפה. אוהב מים זורמים וקרירים. ניזון מחרקים וחסרי חוליות אחרים במים. הדג מגיע לגודל של 2-3 קילו אבל דג של 600 גרם נחשב גדול. דג שנותן פייט טוב ביחס לגודל. נתפסים על ספינרים קטנים אבל הכי אפקטיבי זה פליי פישינג, גם על פני המים וגם מתחת. לצערי לא יצא לי לדוג אותם הרבה בגלל הזרם החזק בנהר השנה. דג שנעד לטיגון, ממש טעים.

Papageno1791

New member
Grayling ב-Fly fishing

תפסתי את ה-Grayling הזה ב-Tromso, נורווגיה, עם ציוד מספר 2. לא יודע אם טעים או לא, אבל כן מאוד יפה! סליחה על התמונה לא איכותית, אבל בטיול הזה לא היה לי מצלמה דיגיטלית.

justfish

New member
כל הכבוד זה גרילינג יפה.

מדהים כמה שהצבע שלם משתנה בעקבות מקור המים.

Papageno1791

New member
justfish:

נכון, ה-Grayling שתפסת הוא יותר שחור....אבל אני חושב ששחור או אדום, ה-Grayling פשוט יפה!

justfish

New member
brooktrout

זהו דג שדומה מאוד לצ'אר, רק לא מגיע למימדים גדולים. הדג אינו טבעי בשבדיה והוא הובא מארצות הברית לפני כ-100 שנה. לא נפוצים במיוחד. נתפסים על ספינרים ועל פליי.

justfish

New member
brown trout הפורל

זהו דג מאוד פופולרי, לא רק בשבדיה. המראה שלו וההתנהגות שלו שונה מאוד ממקום למקום. הפורל הכי גדול שראיתי בסביבת הבית קיץ הוא 3 קילו רובם 300-1000 גרם. דג שניתן לתפוס במגוון גדול של שיטות. פליי פישינג, טרולינג עם פליי, טרולינג עם ריג ספינרים, דמויים וספינרים. דג פרוע שנוטה לקפוץ הרבה מתוך המים בזמן המעבק ולרוב מצליח להשתחרר . הפורל גם הוא דג טעים.

justfish

New member
טוב חברה זה היה חלק ראשון של הדייג

יש עוד את החלק השני. ואותו אמשיך בפעם אחרת.

למעלה