pike on top watter

justfish

New member
pike on top watter

שלום לכולם!!! בחודשיים האחרונים הייתי החופש בשבדיה, חודשיים של דייג(לאבא שלי היה חופש של חודש בלבד) את הדייג שלי אני עושה בשני מקומות עיקריים דייג בדרום שבדיה בעיירה ממנה אני בא. ישנם שני נהרות שנפגשים ונשפכים לים. לכן יש שם מגוון גדול של דגי מים מתוקים ושל מים מלוחים. בשביל לדוג בנהרות יש לרכוש רשיון דיג בתשלום והדייג בים חינם, הגודל המינימלי המותר ללקיחת דגי פורל ולסלמון והוא 45 ס"ם. בנוסף לדייג בדרום אני דג גם במקום הנמצא כ12 שעות נסיעה צפונה, שם יש לנו בית קיץ. הממוקם ביער רחוק מהים. אבל ישנם הרבה אגמים ונחלים וגם נהר גדול. גודל הדגים שם תלוי בעיקר בגודל מקור המים ובכמות המזון. רוב הדגים שם ניזונים לרוב מהחרקים הרבים בעונה זו. כאן גודל המינימום המותר ללקיחה של: brown trout, grayling & char (קרובים של הסלמון), הוא ס"ם35 בנהר הגדול ומותר לקחת 3 דגים ליום, בכל מקורות המים האחרים בסביבה 30 ס"ם ומותר לקחת 6 ליום. בנוסף יש איסור על דיג עם פתיונות חיים. לצערי לא אוכל לתת לכם דוח דייג של חודשיים...אני אראה תמונות וכמה הסברים. כמובן אם מישהוא מעוניין במידע נוסף אשמח לענות. הציוד בו אני משתמש הוא: חכת shimano hyperloop 270 משקלי הטלה 15-40 גרם, רולר 2000shimano sidestab עם חוט בד 0.17 fireline (10kg) . וחכת abu-garcia 214 משקלי הטלה 10-30 גרם. עם רולר כמו הקודם. ועכשיו לתמונות

mv1

New member
אוי איך שאני מקנא בך

יופי של תמונות מאוד אשמח אם תערב אותנו יותר ואל תתביש לתת את הדוך של החודשיים ובהצלחה בבאות...

alonps

New member
TOP WATER RULEZZZ

יופי של חוויה Justfish. הפייקים האלו נלחמים כמו זאבים ולא מתמסרים בקלות. נשמח לשמוע עוד פרטים.

אלון בשביל זה הם נקראים "זאבי המים"

דוח יפה גבר ואחלה חוויה
יש כאלה ממש מפלצות ונותנות פייט יפה דג אגרסיבי ומזכיר בהתקפות שלו את הברקודות בים אמנם לא מחטיא כמו הברקודה וברוב הזמן הוא דייקן מאד בתקיפות שלו בהצלחה בבאות

justfish

New member
תודה על

הפירגון. יש לי עוד הרבה תמונות של דגים אחרים...לא יודעה אילו פרתים אתם רוצים...תשאלו. אני לא יודעה עם אני יספיק לשלוך את כל התמונות היום...

פורום חוצה גבולות ......./images/Emo222.gif

נחמד לקרוא דוח שלא מהארץ עם דגים שונים ואחרים שאינם מוכרים כאן . תמונות יפות , את הדגים אני מכיר רק מסרטוני דגים .

justfish

New member
כצת על הפייק

דג זה הוא טורף על וגם קניבל, הניזון מדגים, עכברים, צפרדעים, ברווזים צעירים ויש מקרים בודדים שהם תקפו רגליים של שחינים . הדג יכול להגיע למקסימום של 24 קילו (לא במקומות שאני דג) . לדג יש יותר מ500 שיניים חדות המפוזרות על החח ועל הלשון ואיפה לא?..הדג נפוץ מאוד בשבדיה וממש כיף לתפוס אותו. נתפס על ספינרים, דמויים, ניקלים, דגי גומי ובשיטה החביבה עלי-הטופ ווטר(חוויה לראות פייק תוקף דמוי על פני המים). הדג אוהב לארוב לטרפו מאחורי ענפים , צמחיה וסלעים מתחת למים. הפייק בתמונה תקף דמוי walk the dog של duel. הדג שוחרר.

justfish

New member
טוב עכשיו נעבור ל-perch

בתמונה אבא שלי עם פרץ' הדג הזה הוא הכי נפוץ בשבדיה והוא מגיע למקסימום של 3 קילו. תמצאו אותו באגמים נחלים נהרות ובשפחי נהרות. הדג מאוד מזקיר את הלברק וממש כל לתפוס אותו באזרת פתיונות ובזרזור, הכל הולך. דג שממש כיף לתפוס במיוחד עם הוא מעל 500 גרם צורת הלחימה שלו מתעפינת בניעורים חזקים. לא לקחתי הרבה תמונות שלהם למרות שתפסנו אותם כמעת כל יום ובמצבים מסוימים יכולים להפוך למתרד מתי שמטרגתים דגים אחרים. דג תעים.

למעלה