PEP and PREP

• פותח הנושא Fanja
  • פורסם בתאריך

Fanja

New member
"שיטות ביתיות בטכניקות פשוטות"?

הולך? המקור: kow-tech methods at home

Fanja

New member
לא בטוחה שרוצה לפרט

במיוחד לאור השאלה הבאה

Fanja

New member
turkey baster ,*בעברית*

יודעת מהו, יש לי אחד כזה במטבח שמשמש כל שנה בחג ההודיה, אבל האם יש לה שם בעברית, לטפטפת האימתנית הזאת ?

נשדידאן

New member
פנג'ה דמי קופא בעורקיי למקרא

המילים "טפטפת אימתנית" לאחר השאלות שקדמו לשאלה הנוכחית. נדמה לי שלא ראית את הצעתי לבדוק מהו oligospermic cup בפורומים: איידס ורפואת נשים? צירפתי למעלה גם קישורים לפורומים.

Fanja

New member
ראיתי.בדקתי.לא מצאתי.לא נעניתי.

נכנסתי לקישורים שנתת, ביקרתי בטאגליינס, קישורים, מאמרים ועוד ....גם גיגלתי כהוגן. לא מצאתי בעברית. בסוף אתרגם מילולית ולפי הבנתי . וכדי שתירגעי ודמך יפשיר: זה רק "כינוי החיבה" של שיטת הזרעה מלאכותית.גם ככינוי, דמי שלי לא נותר בלא תגובה - אבל הוא לא קופא אלא בוער ... אבל מהיכרות קרובה עם נושא ההפרייה המלאכותית, יש הומור "פנימי" ...

1haam

New member
עד שתגיע תשובה מוסמכת

אולי: מזלף הודו? מזלף בישול? ואם הדיון הוא רפואי גרידא, אולי: מזלף גדול. או סתם מזלף.

Fanja

New member
אולי, אולי ...

בסה"כ מדובר באמת במזרק ללא המחט .... אז אולי זה יאבד את ה"בדיחה חה חה" אבל יספיק לכתוב "שיטת המזלף" ?

נשדידאן

New member
מצא חן בעיני ההומור "הפנימי" ../images/Emo13.gif

ונראה שבאמת אין מנוס מלתרגם מילולית ולפי הבנתך, כפי שאמרת. ייתכן שהשיטה ייחודית וחדשנית ולכן קשה למצוא משהו בעברית.

Fanja

New member
הכוסית דווקא לא חדשנית

זה נשמע כמו שימוש מהופך בדיאפרגמה
שטיפת הזרכ היא החידוש (יחסית). מכל מקום - תודה לכולכם ולנשדידאן במיוחד! והיכונו לשלאות הבאות...

Fanja

New member
OFF רק שתדעו

לשהשוואה קלילה, בפורום "רפואת נשים" הרופא מנהל הפורום ביקר לפני ...יומיים. ודאי אמסור את המאמר לפני שהוא יחזור לענות לשאלתי .... יחי הפורום שלנו!

1haam

New member
For we're a jolly good forum ../images/Emo79.gif

For we're a jolly good forum, For we're a jolly good fo-o-o-rum, Which nobody can deny​

Eldad S

New member
../images/Emo124.gif הוּרה! ../images/Emo106.gif לפורום ../images/Emo72.gif

למעלה