Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

didalf

Well-known member
אני מכירה את השיר של אן סינק (וגם דיי אוהבת אותו וגם את הקליפ), אבל עדיין לא הבנתי איך זה מסביר את התמונה ששמת של ג'סטין
ג'סטין מבטא ME כמו MAY אז it's gonna be MAY.
די זאת בדיחת רשת ישנה שרצה כבר מאתיים שנה למה כולכם בומרים?:-D

אולסו שימי לב איך היית צריכה לכתוב מחדש את שמות השירים (חוץ ממני) לכן אני רוצה לפנות לכולם:
תפסיקו להיות עצלנים ותכתבו את שם השיר לפני הסרטון. אי אפשר לצטט סרטון!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
(Ten Years After - I'd Love To Change the World)
וואי ממש אהבתי את זה, שיר מגניב, וממש לא משהו שהייתי חושבת שהוא הטעם שלך
מאוד מגניב. אני לא בטוח אם הוא מתאים לטעם הכללי שלי כי אני לא יודע בדיוק איך לאפיין אותו.
אבל אני במיוחד התאהבתי בו (אפילו שהכרתי לפני) כשהשתמשו בו בפרק מעולה בסדרה Legion - אגב, ניסיתי למצוא את הסצנה עם השיר מהפרק כדי להראות לעדי|חזיר| אבל לא מצאתי. (אבל זה בפרק עם קוי הזמן החלופיים)

אולסו שימי לב איך היית צריכה לכתוב מחדש את שמות השירים (חוץ ממני) לכן אני רוצה לפנות לכולם:
בדרך כלל אני באמת כותב גם את שם השיר, אבל החודש הייתי עצלן מהרגיל.
אבל אגב, אפשר לצטט גם את הסרטון, העניין הוא שצריך לצטט את כל ההודעה בשביל זה, ואז פשוט למחוק מתוך הציטוט את מה שלא רוצים.
לדוגמא:
|קסם|שירי החודש:|קדימה|ליידי גאגא הוציאה אלבום חדש ויש בו שיר שנשמע כאילו היא שלפה אותו מהכספת של טיילור8-* והוא גם ממכר בטירוף.
Lady Gaga - How Bad Do You Want Me

didalf

Well-known member
אבל אני במיוחד התאהבתי בו (אפילו שהכרתי לפני) כשהשתמשו בו בפרק מעולה בסדרה Legion - אגב, ניסיתי למצוא את הסצנה עם השיר מהפרק כדי להראות לעדי|חזיר| אבל לא מצאתי. (אבל זה בפרק עם קוי הזמן החלופיים)
אה אולי בגלל זה היה נשמע לי מוכר במעורפל למרות שזה קצת מוזר שאני אזכור שיר מסצנה אחת ואני בכלל לא זוכרת באיזה פרק מדובר:-D

אבל אגב, אפשר לצטט גם את הסרטון, העניין הוא שצריך לצטט את כל ההודעה בשביל זה, ואז פשוט למחוק מתוך הציטוט את מה שלא רוצים.
לדוגמא:
אני יודעת. אבל אם כבר התחלתי להגיב בחלקים אני לא אחזור עכשיו לצטט תגובה מלאה רק בשביל זה.

Lhuna3

Well-known member
לאאא. יש לחם מטוגן ויש פרנץ' טוסט. זה לא אותו דבר.
לחם מטוגן טובלים את הלחם בביצה עם מלחפלפל וזהו. זה בלי חלב.
אצלנו לחם מטוגן זה השם העברי של פרנץ' טוסט וזה גם עם החלב.
כשכתבתי את זה חשבתי לחזור אחורה ולמצוא מכות טלוויזיה מקבילות לכל המכות האמיתיות. אבל כמו שאמרת הייתי עצלן החודש
למה הכוונה מקבילות? בא לי לעשות את זה אבל בשביל זה אני צריכה להבין.
די זאת בדיחת רשת ישנה שרצה כבר מאתיים שנה למה כולכם בומרים?:-D
אנחנו.לא .יודעים. מהזה.בומרנים. 1745516638563.png

LeAnnDylan

Well-known member
זכור לי שהייתי מגלה סדרות שהיו משודרות בש"חים כל יום פרק וזה עונות שלא ראיתי (לפני ההורדות), ואז כאילו היה לי פרק חדש כל יום, וגם עם הטלנובלות לפחות של הוט כמו האלופה זוכרת שהוציאו פרק ביום, וזה היה בדיוק מעולה, תמיד היה לי זמן פעם ביום להקדיש לראות פרק, אפילו כשלמדתי, וזה הרגיש כמו פער מושלם, יום זה מספיק זמן למצות פרק ולהתאבסס עליו (וזה היה על סדרות שהתאבססתי עליהם)
את מדברת על תקופה שלא היה מבחר כזה גדול של סדרות אז לראות פרק ביום היה מקובל. גם בואי, פעם לאף אחד לא היו חיים. לא היית יושבת שעות מול הטלפון שלך לשחק משחק דבילי ונשרף לך חצי יום. אין בכלל מקום להשוואה.
אבל לא מושכים אותי שבוע עם פירכוסי גמילה, כבר נותנים לי את המנה הבאה אחרי יום, זה מספיק זמן לעכל את הפרק הקודם, ולא יותר מדי זמן שבא לי לתלוש לעצמי את השערות מזה שאני מחכה לפרק הבא.
פה את כבר מדברת על ענין התחושה שלך ולא קשור ל"יש זמן" או "אין זמן". את באופן אישי לא אוהבת לחכות. אני באופן אישי לא אוהבת שסדרות מסתיימות לי מהר מידי.
גם נתת את הטלנובלות כדוגמה למעלה - הענין איתן זה שהיו להן איזה 200 פרקים ככה שאין בעיה לראות פרק ביום. אבל בסדרות עם עונות של 8 פרקים ברור שאני מעדיפה פרק בשבוע.
ונו אז אל תכנסי לאינטרנט עד שאת רואה את הפרק באותו יום. גם ככה זה יכול לקרות שיצא פרק של סדרה שאת רואה משבוע לשבוע ולא תוכלי להיכנס לאינטרנט עד שתראי את הפרק כי יכולים להיות ספוילרים.
אבל זה בדיוק הקטע, יש ימים שאת חוזרת מאוחר מהעבודה, או שכואב לך הראש ואת לא מסוגלת להתרכז או חס וחלילה שאת צריכה לעשות מטלות בבית (אל תשאלי, איזה חיים משוגעים עושים מבוגרים|בוקס|) ואז אם לא יצא לך לראות טלוויזיה איזה כמה ימים, את פתאום צריכה להימנע ממלא ספוילרים של מלא סדרות וזובי!
חוץ מזה שאם היית כזאת חסרת חיים כמו שאת טוענת שאת, היית יכולה לשרוץ כאן כל היום כמו עדימון (הבאמת חסרת חיים, לא מתחזה כמוך!|שפם|) את בקושי עונה על השאלון החודשי ועושה לנו טובה שאת מגיבה לנו - כל אלה הם תסמינים של אנשים עם חיים!! אז אם מישהי כאן גזענית זו את!!
הצלחת לראות את הסירטון?
כן אבל הוא נכנס מאוזן אחת ויצא מהשניה ושניה אחרי זה כבר המשכתי לשיר צ'יקן בננה והייתי צריכה להיאבק בעצמי לא להתחיל לרקוד את הריקוד המפגר הזה תוך כדי שירה.
גם אני הייתי וזה נכון.
יו לאיזה מפגשי פורום הלכת? מתאים לך ללכת למפגי פורום הזויים:-D

LeAnnDylan

Well-known member
אני רק נראית ככה|שטן|
יאללה יאללה סתמי כולך גוש של מתיקות.
וואלה?
אני מכירה רק את הגרסה של הפרנץ' טוסט.
בסדר את לא מפסידה הרבה.
לגמרי ועדיין אני מזמינה ככ הרבה וכועסת על עצמי אחכ ומזמינה שוב|פנים|
האמת שלאחרונה כמעט ולא יוצא לי להזמין אוכל. במקסימום אני אתקשר למקום לעשות הזמנה ואלך לאסוף.
פעם היה הבדל של איזה $7 בין לאסוף את האוכל לבד ולבין משלוח ובשביל הנוחיות של לא לצאת מהבית זה היה שווה לי את זה. היום זה יכול להיות הבדל של $20 או יותר שזה כבר עוד ארוחה אז זיבי.
תכלס:-D
אנחנו בתפוז ב2025, אנחנו מוזרים בהגדרה.
כפרה ב-2025 כולם גם מחוץ לתפוז מוזרים בהגדרה.
בדיוק!!
אני עדיין מתמכרת לשידור יומי של יס כל כמה זמן. כרגע זה קומיונטי.
מצד שני יש יתרון קטן לצפיה השבועית וזה שהאובססיה שלי יכולה להמשך כמה חודשים טובים על מספר פרקים מועט שהיו נגמרים לי מהר מידי בפרק ליום.
אבל את מדברת על תוכנית עם מיליון עונות ומלא פרקים. ברור שככה כיף לראות פרק ביום.
גם כשאני צפיתי באישה הטובה או במבוקש לחקירה היה לי כיף לצפות בפרק ביום.
אבל אם יוצאת עכשיו עונה חדשה של סדרה שאת ממש אוהבת ואובססיבית אליה ויש לה רק 8 פרקים, אם תראי אותם בבת אחת את תישארי עם תחושת ריקנות לאורך זמן וזה הרבה יותר מדכא אותי מאשר לחכות כמה ימים לפרק.
זה הולך להיות ציטוט החודש שלי בשאלון הבא
אם תזכור לענות על השאלון בחודש הבא זה יהיה נס.
לבצל מטוגן באמת יש ריח טוב (אני כמובן לא אוכל את זה)
אני אומנם אוהבת בצל אבל אני מסכימה שהריח שלו הרבה יותר נעים מהטעם שלו.
אני חושב שכבר הבנת שהייתי חסר אנרגיה אפילו יותר מהרגיל החודש
עצם זה שענית על השאלון זה הישג. יש חודשים שאתה אפילו לא טורח לעשות את זה.
אני שמח שאת בערך מסכימה איתי. אפילו שבשבילי זה לא שאני נגד באמת, כלומר לא אידיאולוגית. אבל זה משהו שאני לא אעשה. בעוד שאת נגד אבל כן עושה. אז אנחנו משלימים זה את זה
חח אם בראש שלך זה הגיוני, זה מה שחשוב.
לפעמים אני מופתע שאת פעם גרת בארץ :-P: (אבל קצת ברצינות כי שכחת לחלוטין איך מדד צלזיוס עובד)
כי כשאתה נתקל במדד מסוים כל יום, להתחיל לחשב לך אותו בראש נהיה מסובך ואז באיזשהו שלב נהיה קל יותר לזכור שמעל 80 זה חם, בין 50-70 זה נעים ומתחת ל-50 זה קר.
פעם לא היית לי תחושה של החמצה כשלא הייתי עושה כלום חופש שלם. אני לא יודע מה קרה לי.
אני בינתיים הספקתי לעשות 2 דברים מעבר לשינה בשבוע וחצי חופש שהיה לי וזה נראה לי מספיק.
כשכתבתי את זה חשבתי לחזור אחורה ולמצוא מכות טלוויזיה מקבילות לכל המכות האמיתיות. אבל כמו שאמרת הייתי עצלן החודש
אני גם בספק אם היית מצליח למצוא מקבילות טלוויזיניות לרוב המכות. כאילו מילא דם ומכת בכורות. אבל איזה מכה טלוויזיונית שמפריעה לך שוות ערך לדבר או שחין?
גם את ראית [הכניסי כאן שמות של 3 סדרות שאני ראיתי וברור לי שאת לא ראית]?
(רואה איזה עצלן נהייתי)
חח לגמרי אחד הרגעים העצלניים ביותר שלך.
אגב, שמחתי מאוד שהגבת לכל מה שכתבתי.
וזה במקביל לכך שזה גרם לי להרגיש יותר רע שאני לא קורא את כל השרשור.
על מי אתה עובד, אתה לא מרגיש רע. בשביל להרגיש רע אתה צריך שיהיו לך רגשות ואנחנו יודעים שמכרת את הרגשות שלך לשטן לפני הרבה שנים כדי להפוך למנהל של הפורום הזה.
תגובה מרוכזת רק לשירים (ולגיפים של אוברי):
התגובה הכי חשובה כמובן.
(Yuval Raphael - New Day Will Rise
האמת רציתי לשמוע את השיר שאנחנו שולחים לאירוויזיון, אבל זה לא ממש הטעם שלי
אומנם לא מפתיע אותי שלא התחברת וגם לא נראה לי שתאהבי עם עוד האזנות. אבל אני בשמיעה ראשונה פחות נתפסתי ואז אחרי איזה כמה האזנות זה לא יצא לי מהראש ושמעתי את זה בלופים אין סופים. זה ממכר ממש|מאוהב|
היא מהממת בכל אלה |מאוהב| גיפים ממש טובים. את יודעת להכין בעצמך גיפים? או שאת מוצאת באינטרנט?
אני יודעת להכין גיפים בעצמי אבל את אלה ספציפית מצאתי באינטרנט. בשביל מה לעבוד קשה כשיש שירניות שעובדות בשבילך?
אני חושבת שאת קצת מגזימה. לאנשים פה בקושי יש כוח לחיות ואת רוצה שהם יכתבו שמות של שירים?? פפף
אני חשבתי על זה כמו שניק כתב, נגד במכת חושך הוא התעצבן על סדרות חשוכות מידי שלא רואים בהן כלום.
ואז נגיד במכת דם אפשר להתלונן על סדרות אלימות מידי עם יותר מידי איברים קטועים.
במכת בכורות אפשר לשים את האנטומיה של גריי שהרגה כבר את כל הקאסט הבכור שלה:-D
אבל נגיד מה תשימו בצפרדע? את קרמיט? מה הוא עשה לכם? בעצם עכשיו כשאני חושבת על זה, כולם קוראים לפטריק מהומס קרמיט כי הוא נשמע כמו קרמיט ותמיד בממים של ה-NFL שמים תמונה של קרמיט עם מדים של הצ'יפס והוא בהחלט מכה בפניי עצמה כי למי יש כוח אליו (נו אופנס עדימון).
אולי, אבל עדין יש גרסה נטולת חלב שהיא לא קינוח.
רוב האנשים אוכלים את זה עם גבינה לבנה וירקות חתוכים.

didalf

Well-known member
כן כנל
כאילו דם צפרדע כינים וכו. כמו שלחושך הוא כתב סדרות חשוכות מידי.

יאללה יאללה סתמי כולך גוש של מתיקות.
|שטן||שטן|

האמת שלאחרונה כמעט ולא יוצא לי להזמין אוכל. במקסימום אני אתקשר למקום לעשות הזמנה ואלך לאסוף.
פעם היה הבדל של איזה $7 בין לאסוף את האוכל לבד ולבין משלוח ובשביל הנוחיות של לא לצאת מהבית זה היה שווה לי את זה. היום זה יכול להיות הבדל של $20 או יותר שזה כבר עוד ארוחה אז זיבי.
וואה וחשבתי שפה דמי משלוח יקרים מידי:-0
יש לי רק דבר אחד במרחק הליכה השאר זה יותר מידי ואני עצלנית ושונאת לבשל ויש לי תקציב מהעבודה אז אני מזמינה המון|פנים|

כפרה ב-2025 כולם גם מחוץ לתפוז מוזרים בהגדרה.
זה נכון.
אבל אנחנו סוג מיוחד של מוזרים.

אבל את מדברת על תוכנית עם מיליון עונות ומלא פרקים. ברור שככה כיף לראות פרק ביום.
גם כשאני צפיתי באישה הטובה או במבוקש לחקירה היה לי כיף לצפות בפרק ביום.
אבל אם יוצאת עכשיו עונה חדשה של סדרה שאת ממש אוהבת ואובססיבית אליה ויש לה רק 8 פרקים, אם תראי אותם בבת אחת את תישארי עם תחושת ריקנות לאורך זמן וזה הרבה יותר מדכא אותי מאשר לחכות כמה ימים לפרק.
אוקי אני מודה שעם הטירון כרגע העובדה שזה פרק שבועי זה עינוי ואושר במקביל.
מצד אחד לחכות שבוע שלם לכל פרק הורג אותי הורגגגגגגגגגגג
מצד שני ככה אני שמחה ומאושרת כל יום רביעי ויש לי למה לחכות, ואני נהנית מהעונה הזאת כבר כמה חודשים. 18 פרקים בקצב של פרק ליום היה נגמר לי תוך 3 שבועות ומה הייתי עושה עם חיי מאז?

אני גם בספק אם היית מצליח למצוא מקבילות טלוויזיניות לרוב המכות. כאילו מילא דם ומכת בכורות. אבל איזה מכה טלוויזיונית שמפריעה לך שוות ערך לדבר או שחין?
זהו עכשיו הוא יהיה חייב למצוא:-D

אני חושבת שאת קצת מגזימה. לאנשים פה בקושי יש כוח לחיות ואת רוצה שהם יכתבו שמות של שירים?? פפף
זה לא כזה קשה תעתיקו מהסרטון אנשים.

יפה:-D

אבל נגיד מה תשימו בצפרדע? את קרמיט? מה הוא עשה לכם? בעצם עכשיו כשאני חושבת על זה, כולם קוראים לפטריק מהומס קרמיט כי הוא נשמע כמו קרמיט ותמיד בממים של ה-NFL שמים תמונה של קרמיט עם מדים של הצ'יפס והוא בהחלט מכה בפניי עצמה כי למי יש כוח אליו (נו אופנס עדימון).
חחחחחחחחחחח וואלה?
ונוט טייקן. כשתעליבי את טראוויס תהיה לנו בעיה.

אולי, אבל עדין יש גרסה נטולת חלב שהיא לא קינוח.
רוב האנשים אוכלים את זה עם גבינה לבנה וירקות חתוכים.
האמת שבחיים לא שמעתי על זה8-*

LeAnnDylan

Well-known member
וואה וחשבתי שפה דמי משלוח יקרים מידי:-0
יש לי רק דבר אחד במרחק הליכה השאר זה יותר מידי ואני עצלנית ושונאת לבשל ויש לי תקציב מהעבודה אז אני מזמינה המון|פנים|
אז זהו שהדמי משלוח עצמם זה איזה 2-3 דולר (לפעמים 5 אם זה משהו רחקו יחסית) אבל איך שהם עושים את הכסף שלהם זה דרך זה שהם מעלים את המחירים של המנות. נגיד אם תלכי למסעדה ותקני שם והמנה שלך תעלה $14, אז כשתזמיני דרך אפליקצית שליחויות, אותה מנה תעלה פתאום $17. ואז אם את מזמינה יותר ממשהו אחד אז כל פריט בתפריט יעלה כמה דולרים יותר וכל זה מתווסף לדמי משלוח שלא כוללים טיפ כמובן.
זה לא כזה קשה תעתיקו מהסרטון אנשים.
אני נגיד לא אעשה את זה אבל אני מפצירה בכל השאר לעשות מה שעדימון מבקשת.

didalf

Well-known member
אז זהו שהדמי משלוח עצמם זה איזה 2-3 דולר (לפעמים 5 אם זה משהו רחקו יחסית) אבל איך שהם עושים את הכסף שלהם זה דרך זה שהם מעלים את המחירים של המנות. נגיד אם תלכי למסעדה ותקני שם והמנה שלך תעלה $14, אז כשתזמיני דרך אפליקצית שליחויות, אותה מנה תעלה פתאום $17. ואז אם את מזמינה יותר ממשהו אחד אז כל פריט בתפריט יעלה כמה דולרים יותר וכל זה מתווסף לדמי משלוח שלא כוללים טיפ כמובן.
כןכן גם פה הם עושים את זה. קקות|שפם| ו-וולט החצופים גם הוסיפו שקר בשם "דמי תפעול". ואני גם נחמדה מידי אז אני שמה טיפ.
ואני עדיין חלשת אופי ומזמינה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני עמדתי להתחיל להסביר. אני שמח שהמשכתי לקרוא תגובות
אני חשבתי על זה כמו שניק כתב, נגד במכת חושך הוא התעצבן על סדרות חשוכות מידי שלא רואים בהן כלום.
ואז נגיד במכת דם אפשר להתלונן על סדרות אלימות מידי עם יותר מידי איברים קטועים.
את רואה. דילן הבינה אותי
כאילו דם צפרדע כינים וכו. כמו שלחושך הוא כתב סדרות חשוכות מידי.
וגם עדי|חזיר|
זהו עכשיו הוא יהיה חייב למצוא:-D
כן, זה כבר נהיה ברור.
אני שמח שדילן נתנה לי כמה שאהבתי
אוקי... קודם כל אני צריך לברר מה המכות כי אני זוכר איזה 4 רק.

דם - יותר מידי דם על המסך
צפרדע -
כינים -
ערוב (חיות טרף) -
דבר (מגפה) - כשהמגפה עולמית גורמת להפסקת צילומים
שחין (מחלת עור) -
ברד - בעיות קליטה (כיום ווייפיי כנראה, אבל בעבר זה היה באנטנות ומתבטא בשלג על המסך)
ארבה (להקות ענק של חגבים שהורסים שדות) - הייפ מוגזם שיש על סדרה
חושך - סצנות חשוכות מידי
מכת בכורות - מוות של דמויות ראשיות

אוקי. הוספתי כמה אבל ארבעה עדיין חסרים לי. אם למישהו יש רעיון.
:-D:-D:-D כן זה קוד ההפעלה של ניק!
אוקי רק אל תנצלו אותו יותר מידי כי זה יפסיק לעבוד
אוקי אני מודה שעם הטירון כרגע העובדה שזה פרק שבועי זה עינוי ואושר במקביל.
מצד אחד לחכות שבוע שלם לכל פרק הורג אותי הורגגגגגגגגגגג
מצד שני ככה אני שמחה ומאושרת כל יום רביעי ויש לי למה לחכות, ואני נהנית מהעונה הזאת כבר כמה חודשים. 18 פרקים בקצב של פרק ליום היה נגמר לי תוך 3 שבועות ומה הייתי עושה עם חיי מאז?
בגלל זה אני גם אוהב שיש לי סדרות שבועיות.

Lhuna3

Well-known member
משהו שעדי|חזיר| כתבה נדמה לי, על קפיצות זמן בסדרה שבהן השתנו היחסים בין הדמויות ואנחנו לא יודעים איך זה קרה, משהו כזה.
אולי סדרות שמתרחשות בעבר ועל אוכלוסיות מטונפות ולא מסורקות כאלו כמו פיראטים או עניים בימי הביניים, שזה קצת מגעיל לראות.
ערוב (חיות טרף) -
זומבים יכול להחשב לסוג של חיית טרף? (יותר נכון מתת טרף)
יפה |כן| וגם סדרות דרמה ששילבו בתוכן את הקורונה בצורה מעיקה.
חחח כן

didalf

Well-known member
צפרדע -
כינים -
ערוב (חיות טרף) -
שחין (מחלת עור) -
ברד - בעיות קליטה (כיום ווייפיי כנראה, אבל בעבר זה היה באנטנות ומתבטא בשלג על המסך)
חושך - סצנות חשוכות מידי
משהו שעדי|חזיר| כתבה נדמה לי, על קפיצות זמן בסדרה שבהן השתנו היחסים בין הדמויות ואנחנו לא יודעים איך זה קרה, משהו כזה.

אולי סדרות שמתרחשות בעבר ועל אוכלוסיות מטונפות ולא מסורקות כאלו כמו פיראטים או עניים בימי הביניים, שזה קצת מגעיל לראות.

זומבים יכול להחשב לסוג של חיית טרף? (יותר נכון מתת טרף)

אה חשבתי את זה על שחין אולי. או את השחין לזומבים כי הם גם נהיים מגעילים כאלה חיצונית.

Lhuna3

Well-known member
שחין (מחלת עור) -
יש לי משהו אבל דיסקליימר: זה אולי לא כל כך PC.
מחלת עור במובן של "מחלת ליהוקים לפי צבע עור" שלוקים בה כרגע רוב חברות ההפקה. (אני בעקרון בעד אפליה מתקנת וחשיבות של ייצוג מכליל וכל זה, אבל אני גם במקביל חושבת שזה הגיע קצת לרמות מגוחכות שזה יותר פוגע במטרה מאשר מקדם אותה).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אהבתי את הרעיון (אני אישית די אוהב קפיצות זמן, אבל בעיקרון זה מכה לאנשים רבים)
אה חשבתי את זה על שחין אולי. או את הזומבים כי הם גם נהיים מגעילים כאלה חיצונית.
גם אני חשבתי על משהו כזה עם שחין. כלומר הקטע שיש דברים מגעילים על המסך. זה מרגיש לי אבל יותר מידי דומה למכה של דם.

ערוב (חיות טרף) יכול להיות הקטע של להפוך כל דבר לתעלומת רצח. יש אנשים מסויימים שלא אוהבים את זה...

LeAnnDylan

Well-known member
צפרדע -
כינים -
ערוב (חיות טרף) -
שחין (מחלת עור) -
חושך - סצנות חשוכות מידי
אוקיי אז מאלה שנשארו לך-
צפרדע - נראה לי באמת שהכי הגיוני זה קפיצות בזמן. למרות שאני מסכימה עם ניק שלפעמים זה אחלה (לדוגמה [ספוילר פארקס]איזה כיף זה היה שבפרק האחרון של עונה 6 קפצו 3 שנים קדימה ולא נתקענו עם פרקים של לזלי ובן לא ישנים בלילה בגלל שלושה עוללים)
כינים - אוקיי כשחשבתי כינים הדבר הראשון שעלה לי - מסיבות ברורת - זה הישרדות:-D אבל גם כינים זה דבר מאוד מציק ומדבק לכן זה גם מתאים לכל מיני יוניברסים/פרנצ'ייזים שממשיכים להתפתח כשאף אחד לא רוצה או צריך את זה. כאילו, מי צריך 7 סדרות שונות של חוק וסדר או 4 סדרות שונות של 9-1-1? (רציתי לתת דוגמה את מארוול אבל אני יודעת עם מי יש לי עסק אז אני אסתום).
ערוב (חיות טרף) - סדרות עם כל מיני חיות סטייל פארק היורה כאילו חזרנו לניינטיז. די תשחררו אותנו.
שחין (מחלת עור) - טוב פה ישר חשבתי על הזומבים המאוד ספציפיים של האחרונים מבנינו, כי בעוד שהזומבים של המתים המהלכים (עוד פרנצ'ייז שצריך להפסיק להתפתח) הם סתם עושים רעשים של בולדוג צרפתי ונראים כאילו לא מרחו קרם הגנה בחיים, הזומבים של האחרונים מבנינו עם הגידולים על הפנים בהחלט מתאימים לקטגורית "מחלת עור" אמאלה הם כל כך דוחים8-{ גם טראמפ הוא סוג של מחלת עור ופעם הייתה לו תוכנית אז הוא יכול להיות פה:-P:

זה בהחלט הרגיש לי יותר הכיוון של דבר. למרות שאני מסכימה שגם מגפה שגורמת להפסקת צילומים זה נוראי.

didalf

Well-known member
צפרדע - נראה לי באמת שהכי הגיוני זה קפיצות בזמן. למרות שאני מסכימה עם ניק שלפעמים זה אחלה (לדוגמה [ספוילר פארקס]איזה כיף זה היה שבפרק האחרון של עונה 6 קפצו 3 שנים קדימה ולא נתקענו עם פרקים של לזלי ובן לא ישנים בלילה בגלל שלושה עוללים)
חחחחח זאת בדיוק הדוגמה שהייתה לי גם למתי זה דווקא כן טוב.

כינים - אוקיי כשחשבתי כינים הדבר הראשון שעלה לי - מסיבות ברורת - זה הישרדות:-D אבל גם כינים זה דבר מאוד מציק ומדבק לכן זה גם מתאים לכל מיני יוניברסים/פרנצ'ייזים שממשיכים להתפתח כשאף אחד לא רוצה או צריך את זה. כאילו, מי צריך 7 סדרות שונות של חוק וסדר או 4 סדרות שונות של 9-1-1? (רציתי לתת דוגמה את מארוול אבל אני יודעת עם מי יש לי עסק אז אני אסתום).
:-D
גם מארוול האמת היו צריכים להפסיק אחרי אנדגיים.

ערוב (חיות טרף) - סדרות עם כל מיני חיות סטייל פארק היורה כאילו חזרנו לניינטיז. די תשחררו אותנו.
שחין (מחלת עור) - טוב פה ישר חשבתי על הזומבים המאוד ספציפיים של האחרונים מבנינו, כי בעוד שהזומבים של המתים המהלכים (עוד פרנצ'ייז שצריך להפסיק להתפתח) הם סתם עושים רעשים של בולדוג צרפתי ונראים כאילו לא מרחו קרם הגנה בחיים, הזומבים של האחרונים מבנינו עם הגידולים על הפנים בהחלט מתאימים לקטגורית "מחלת עור" אמאלה הם כל כך דוחים8-{ גם טראמפ הוא סוג של מחלת עור ופעם הייתה לו תוכנית אז הוא יכול להיות פה:-P:
יאפ|כן|

didalf

Well-known member
אני לא מאמינה שאת כתבת את זה. את מוותרת על וונדה ויז'ן???
צ'מעי זה קשה להגיד כי כן היו כמה דברים טובים ואפילו טובים מאד גם אחרי אנדגיים (למשל וונדהויז'ן|מאוהב|) אבל לסיים באנדגיים היה הופך אותם בזכרון הקולקטיבי (והאישי שלי) לאגדיים. במקום זה משם זה רק התחיל להמרח ולהדרדר. אפילו שהיו דברים ממש טובים בתחושה של הסהכ הם נבלעו בדברים הסתמיים והכל מרגיש קצת מיותר.

למעלה