אני רק נראית ככה
יאללה יאללה סתמי כולך גוש של מתיקות.
וואלה?
אני מכירה רק את הגרסה של הפרנץ' טוסט.
בסדר את לא מפסידה הרבה.
לגמרי ועדיין אני מזמינה ככ הרבה וכועסת על עצמי אחכ ומזמינה שוב
האמת שלאחרונה כמעט ולא יוצא לי להזמין אוכל. במקסימום אני אתקשר למקום לעשות הזמנה ואלך לאסוף.
פעם היה הבדל של איזה $7 בין לאסוף את האוכל לבד ולבין משלוח ובשביל הנוחיות של לא לצאת מהבית זה היה שווה לי את זה. היום זה יכול להיות הבדל של $20 או יותר שזה כבר עוד ארוחה אז זיבי.
תכלס

אנחנו בתפוז ב2025, אנחנו מוזרים בהגדרה.
כפרה ב-2025 כולם גם מחוץ לתפוז מוזרים בהגדרה.
בדיוק!!
אני עדיין מתמכרת לשידור יומי של יס כל כמה זמן. כרגע זה קומיונטי.
מצד שני יש יתרון קטן לצפיה השבועית וזה שהאובססיה שלי יכולה להמשך כמה חודשים טובים על מספר פרקים מועט שהיו נגמרים לי מהר מידי בפרק ליום.
אבל את מדברת על תוכנית עם מיליון עונות ומלא פרקים. ברור שככה כיף לראות פרק ביום.
גם כשאני צפיתי באישה הטובה או במבוקש לחקירה היה לי כיף לצפות בפרק ביום.
אבל אם יוצאת עכשיו עונה חדשה של סדרה שאת ממש אוהבת ואובססיבית אליה ויש לה רק 8 פרקים, אם תראי אותם בבת אחת את תישארי עם תחושת ריקנות לאורך זמן וזה הרבה יותר מדכא אותי מאשר לחכות כמה ימים לפרק.
זה הולך להיות ציטוט החודש שלי בשאלון הבא
אם תזכור לענות על השאלון בחודש הבא זה יהיה נס.
לבצל מטוגן באמת יש ריח טוב (אני כמובן לא אוכל את זה)
אני אומנם אוהבת בצל אבל אני מסכימה שהריח שלו הרבה יותר נעים מהטעם שלו.
אני חושב שכבר הבנת שהייתי חסר אנרגיה אפילו יותר מהרגיל החודש
עצם זה שענית על השאלון זה הישג. יש חודשים שאתה אפילו לא טורח לעשות את זה.
אני שמח שאת בערך מסכימה איתי. אפילו שבשבילי זה לא שאני נגד באמת, כלומר לא אידיאולוגית. אבל זה משהו שאני לא אעשה. בעוד שאת נגד אבל כן עושה. אז אנחנו משלימים זה את זה
חח אם בראש שלך זה הגיוני, זה מה שחשוב.
לפעמים אני מופתע שאת פעם גרת בארץ

(אבל קצת ברצינות כי שכחת לחלוטין איך מדד צלזיוס עובד)
כי כשאתה נתקל במדד מסוים כל יום, להתחיל לחשב לך אותו בראש נהיה מסובך ואז באיזשהו שלב נהיה קל יותר לזכור שמעל 80 זה חם, בין 50-70 זה נעים ומתחת ל-50 זה קר.
פעם לא היית לי תחושה של החמצה כשלא הייתי עושה כלום חופש שלם. אני לא יודע מה קרה לי.
אני בינתיים הספקתי לעשות 2 דברים מעבר לשינה בשבוע וחצי חופש שהיה לי וזה נראה לי מספיק.
כשכתבתי את זה חשבתי לחזור אחורה ולמצוא מכות טלוויזיה מקבילות לכל המכות האמיתיות. אבל כמו שאמרת הייתי עצלן החודש
אני גם בספק אם היית מצליח למצוא מקבילות טלוויזיניות לרוב המכות. כאילו מילא דם ומכת בכורות. אבל איזה מכה טלוויזיונית שמפריעה לך שוות ערך לדבר או שחין?
גם את ראית [הכניסי כאן שמות של 3 סדרות שאני ראיתי וברור לי שאת לא ראית]?
(רואה איזה עצלן נהייתי)
חח לגמרי אחד הרגעים העצלניים ביותר שלך.
אגב, שמחתי מאוד שהגבת לכל מה שכתבתי.
וזה במקביל לכך שזה גרם לי להרגיש יותר רע שאני לא קורא את כל השרשור.
על מי אתה עובד, אתה לא מרגיש רע. בשביל להרגיש רע אתה צריך שיהיו לך רגשות ואנחנו יודעים שמכרת את הרגשות שלך לשטן לפני הרבה שנים כדי להפוך למנהל של הפורום הזה.
תגובה מרוכזת רק לשירים (ולגיפים של אוברי):
התגובה הכי חשובה כמובן.
(Yuval Raphael - New Day Will Rise
האמת רציתי לשמוע את השיר שאנחנו שולחים לאירוויזיון, אבל זה לא ממש הטעם שלי
אומנם לא מפתיע אותי שלא התחברת וגם לא נראה לי שתאהבי עם עוד האזנות. אבל אני בשמיעה ראשונה פחות נתפסתי ואז אחרי איזה כמה האזנות זה לא יצא לי מהראש ושמעתי את זה בלופים אין סופים. זה ממכר ממש
היא מהממת בכל אלה

גיפים ממש טובים. את יודעת להכין בעצמך גיפים? או שאת מוצאת באינטרנט?
אני יודעת להכין גיפים בעצמי אבל את אלה ספציפית מצאתי באינטרנט. בשביל מה לעבוד קשה כשיש שירניות שעובדות בשבילך?
אולסו שימי לב איך היית צריכה לכתוב מחדש את שמות השירים (חוץ ממני) לכן אני רוצה לפנות לכולם:
תפסיקו להיות עצלנים ותכתבו את שם השיר לפני הסרטון. אי אפשר לצטט סרטון!
אני חושבת שאת קצת מגזימה. לאנשים פה בקושי יש כוח לחיות ואת רוצה שהם יכתבו שמות של שירים?? פפף
למה הכוונה מקבילות? בא לי לעשות את זה אבל בשביל זה אני צריכה להבין.
אני חשבתי על זה כמו שניק כתב, נגד במכת חושך הוא התעצבן על סדרות חשוכות מידי שלא רואים בהן כלום.
ואז נגיד במכת דם אפשר להתלונן על סדרות אלימות מידי עם יותר מידי איברים קטועים.
במכת בכורות אפשר לשים את האנטומיה של גריי שהרגה כבר את כל הקאסט הבכור שלה

אבל נגיד מה תשימו בצפרדע? את קרמיט? מה הוא עשה לכם? בעצם עכשיו כשאני חושבת על זה, כולם קוראים לפטריק מהומס קרמיט כי הוא נשמע כמו קרמיט ותמיד בממים של ה-NFL שמים תמונה של קרמיט עם מדים של הצ'יפס והוא בהחלט מכה בפניי עצמה כי למי יש כוח אליו (נו אופנס עדימון).
אצלנו לחם מטוגן זה השם העברי של פרנץ' טוסט וזה גם עם החלב.
אולי, אבל עדין יש גרסה נטולת חלב שהיא לא קינוח.
רוב האנשים אוכלים את זה עם גבינה לבנה וירקות חתוכים.