אני מאוד אהבתי את רג'ינה ורובין ביחד אז ממש לא אהבתי שהרגו אותו. רובין החילופי היה בסוף עם המלכה הרעה (היה קטע שהחלק של המלכה הרעה נפרד מרג'ינה ואז הן היו שתי דמויות נפרדות של רג'ינה ושל המלכה הרעה). אבל לא התכוונתי לאף אחד מהסופים, האלה התכוונתי לסוף של רג'ינה בעונה האחרונה אני לא בטוחה אם ראית את העונה הזאת
את צודקת זו בהחלט החלטה תמוהה. ידוע לך משהו מאחורי הקלעים על זה שהשחקן היה צריך לעזוב או משהו? כי בלי סיבה חיצונית זה מרגיש ממש מוזר לעשות את זה.
אז בעונה האחרונה ראיתי רק 2 פרקים ראשונים כי הבנתי שהעונה סוג של עונה סופט ריבוט/סיקוול לסדרה ומתרחשת כאילו רק בעתיד עם הנרי המבוגר ובלי כל הדמויות הראשיות האחרות כמעט, ראיתי שאמה לא ממשיכה, אבל ראיתי שהשחקן של הוק כן לוהק לעונה האחרונה, ואז ראיתי שאמה וסנואו וצ'ראמינג ושילגיה, וכל הדמויות שלא ממשיכות, מופיעות רק בפרקים 1-2 של העונה, הנחתי שזה בשביל לסגור את הסיפורים שלהם, אז ראיתי רק את שני הפרקים האלה (מאוד עניין אותי איך ימשיכו את הסדרה עם הוק כשחקן ראשי בלי אמה לאור העובדה שנדמה לי שהם התחתנו בסוף העונה הקודמת, וחשבתי שהפיתרון שנתנו היה דיי גאוני שזה להביא את הוק מהיקום המקביל, ו"ההוק" הרגיל הלך עם אמה איפשהו לעשות ילד, אבל ככה יכלו להשאיר את השחקן). אבל אני לא זוכרת מה היה הסוף של רג'ינה, אני לא זוכרת בכלל אם היא כן המשיכה מעבר לפרקים 1-2, או המשיכה לסוף העונה, את יכולה להגיד מה היה הסוף שלה? (אם ראיתי אני לא זוכרת ואם לא ראיתי לא אכפת לי שתספליירי), ומה לא אהבת בו?
אז זהו שמבחינתי התוצאה הייתה שהיא נשארה אותו אדם שנוטה להאשים את כולם חוץ מעצמו בכל הדברים הרעים שקורים לו. היא מאשימה את אמה שהיא לא חושבת לפני שהיא פועלת כי היא הביאה את מריאן אשתו של רובין מהעבר לסטוריבוק למרות שהסיבה היחידה שאמה החזירה אותה הייתה בגלל שהמלכה הרעה רצתה להוציא את מריאן להורג.
אוי נו זה היה סתם קיטור של כעס כי הבינה באותו רגע שהיא צריכה לוותר על רובין בגלל משהו שאמה עשתה. אבל זה לא שהיא אשכרה המשיך לכעוס עליה או עשתה לה משהו בעקבות זה. והיא עוד דיי הסכימה לוותר על רובין ככה הזכור לי ולא רצתה לעשות משהו רע למריאן או אמה, דיי זה לא רג'ינה של ההתחלה. היא לא מלאכית צדיקה שתמיד תגיד בול את הדבר הכי רגיש, אבל מי רוצה שהיא תהיה כזאת? זה עדיין לא שם אותה באותה רמה שהיא הייתה כשהיא באמת עשתה דברים רעים.
שהנרי גוסס כי הוא נתן את הלב שלו לפיטר פן אמה לא חושבת על עצמה ואיך זה ישפיע עליה, היא מתמקדת בו ואיך להציל אותו, רג'ינה לעומת זאת מתמקדת בעצמה ומה יקרה לה אם היא תאבד אותו ושהיא תישאר לבד.
אויש נו שוב זה חוזר לקטע שהיא לא "פוליטקלי קורקט", אבל זה הגיוני שאמא גם תפחד מלהיות לבד אם הבן שלה בסכנה, עדיין בפועל היא ואמה רוצים את אותו דבר (שהוא דבר טוב) וזה להציל את הנרי, אז רג'ינה קצת יותר כנה ומודה שזה גם ממניעים אנוכיים, כי היא אוהבת אותו ולא רוצה שהוא ימות, קשה לי לבוא בטענות לזה.
היא גם אומרת לאמה שהיא לא מבינה כי לה יש עוד אנשים, יש לה את ההורים שלה וניל והוק ולרג'ינה אין אף אחד חוץ מהנרי, רק שהיא שוכחת שהיא הסיבה לזה שאין לה אף אחד אחר כי היא זאת שהרגה את אבא שלה, וגם שעד לא מזמן גם לאמה לא היה אף אחד, ולא באשמתה אלא באשמתה של רג'ינה. שהיא מתחילה להחשיב את הצ'רמינג כמשפחה שלה היא עדיין לא מביעה אפילו פעם אחת חרטה על מה שהיא גרמה להם
טוב שוב, זה קטע של פרפורמנס, ברור לי שהיא מצטערת על הדברים שהיא עשתה כשהיא הייתה רעה בשלב הזה, היא הרי בצד של הטובים, זה רק השאלה כמה היא תתייסר על זה? אולי זה היה נחמד אם היו רואים אותה קצת מתייסרת על זה, אבל בפועל בין אם היא כן ובין אם היא לא זה לא משנה, אי אפשר לשנות את העבר ומה שהיא עשתה, בפועל מה שהופך אותה ל"טובה" זה שעכשיו היא עושה דברים טובים.
ולא באשמתה אלא באשמתה של רג'ינה. שהיא מתחילה להחשיב את הצ'רמינג כמשפחה שלה היא עדיין לא מביעה אפילו פעם אחת חרטה על מה שהיא גרמה להם, ובמקביל בזמן שהיא רואה בהם את המשפחה האמתית שלה היא ממשיכה לנטור לאחותה ולא מוכנה לסלוח לה תוך שהיא מתעלמת מעובדה שהסיבה שצ'רמינג הכניסו אותה למשפחה שלהם, היא כי הם אנשים טובים שמוכנים למחול לה על הדברים הנוראים שהיא עוללה להם גם שהיא לא מביעה חרטה, בעוד שהיא לא מוכנה לעשות את אותו החסד לאחותה.
אני אגיד את האמת שאני לא זוכרת כבר מה אחותה עשתה, אני זוכרת שהיא הייתה נבלית באיזה שלב, את מוזמנת להזכיר לי, אבל גם בלי לדעת, אני קצת מרגישה שזו זכותה של רג'ינה להחליט על מה היא סולחת ולמי בלי קשר אם אנשים אחרים סולחים לה, כאילו הרגשות שלה בבעלותה, לא יודעת קשה לי לקשר את זה עם "רוע"
הדבר שקרואלה הכי אוהבת זה להרוג אנשים. לא קרה לה שום דבר שהפך אותה לכזאת היא פשוט נולדה ככה. בפרק עליה בהתחלה אנחנו רואים שאמא שלה ממש רעה אליה, לא נותנת לה לצאת מהבית ושהיא מנסה לברוח היא שולחת את הכלבים הדלמטיים שלה שירדפו אחריה וימנעו ממנה מלברוח. אבל בסוף הפרק אנחנו מגלים שהיא עשתה את כל זה כדי למנוע מקרואלה להרוג אנשים. בפרק עצמו היא מצליחה להימלט מאמא שלה בזכות זה שהיא משכנעת את הסופר להציל אותה, ואז שהוא מגלה מי היא באמת ושהיא הרעה ולא אמא שלה, הוא מתנקם בה הוא כותב בסיפור שהיא לעולם לא תוכל להרוג אנשים יותר. היא נשארת עם התאווה של לרצח אבל היא לא מסוגלת להגשים אותה יותר.
הא, טוויסט מעניין על הדמות שלה. אז הוא מוציאה את זה על הכלבים במקום על בני אדם?