Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. האם כל הסיפור הזה קרה באחד באפריל?
2. למה את משקר ככ הרבה?
3. האם כל הסיפור הזה הוא בעצם שקר?
1. לא
2. הרגל. אני מנסה להגמל ממנו.
3. סיפור אמיתי. לא הייתי מצליח להמציא את זה.
אני יודעת שאתה מנסה להיות נודניק עם הגדרות סותרות אבל זה באמת נכון לשני הכיוונים.
שמתי אותם אחד ליד השני בשביל הכיף, אבל כתבתי את הגדרות הסותרות כי באמת שתיהן נכונות. בשני המקרים.
טוב אתה סתם דביל עם סטינג אבל אני מסכימה לגבי הוט. משודר בהוט = לא משודר בארץ.
אני לא הצלחתי למצוא כתוביות באנגלית שם.
זה נשמע מאד ספציפי:-D
זה נכון היה עם דקסטר כשהייתה העונה בשלג, זה נכון עם דרדוויל וזה נכון גם עם דוקטור הו (שם ממש אין תירוץ לזה)
טוב הצלחת לענות על השאלון אז זה כבר משהו, כל הכבוד.
יאיי לי.
עכשיו מה הסיכוי שאני אצליח גם לקרוא את כל השרשור ולהגיב אליו?
חשבתי על לשים גיף כזה, אבל בחרתי שלא כי אני לא אוהב את הקישור שנעשה בין בננות ומיניונים.
אם כבר דמויות מצויירות שמקושרות לבננות אז הוצאתי את זה מנבכי הזיכרון שלי:
כאילו שמטגנים משהו נגיד שניצלים אז כן זה ריח טוב אבל אחכ נשאר ריח מגעיל.
כן זה בעייתי קצת, אבל כשאני מריח את זה, אפילו אם לא מטגנים שניצל, אז המוח שלי מקשר את זה עם משהו טוב ובגלל זה אני אוהב את זה.
מממממממהההההההההה:-0
אז איך אתה מזמין אוכל? בטלפון?????? או לא מזמין בכלל?
נזכרתי באחותי שסיפרה על איזה ידיד שלה שיום אחד קם למקרר לקחת מגנט של פיצה או משהו להתקשר להזמין וכולם היו בהלם:-D
אה כן הייתי לא ברור - אני לא מזמין אוכל בכלל.

didalf

Well-known member
אני לא הצלחתי למצוא כתוביות באנגלית שם.
1. תירוץ עלוב
2. אתה מסרב להשתמש בו גם לסדרות ישראליות
3. לקח לי שניה למצוא:
1744830158801.png

יאיי לי.
עכשיו מה הסיכוי שאני אצליח גם לקרוא את כל השרשור ולהגיב אליו?
בוא לא נגזים:-D

חשבתי על לשים גיף כזה, אבל בחרתי שלא כי אני לא אוהב את הקישור שנעשה בין בננות ומיניונים.
למה?:-D

אה כן הייתי לא ברור - אני לא מזמין אוכל בכלל.
אני לא יודעת אם אני מקנאה בך או מרחמת עלייך.
אז מה אתה אוכל? אתה מבשל כל הזמן? יש מי שמכין לך?
באתי לשאול אם בחיים אפילו לא הזמנת פיצה אבל נזכרתי שאתה כשלון שלא אוהב פיצה|פנים|

Lhuna3

Well-known member
|1תו|שם: ניק באופן זמניק
|1תו|גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? בערך דוקטור הו
אז בעצם נולדת מחדש לאחרונה.
|1תו|כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? שלושה (טלוויזיה, מאוורר ומזגן)
מאוורר עם שלט זה משהו שאני גם מזמן רציתי.
|קסם|שירי החודש:
מקשיבה לזה ברקע עכשיו. לא רע.
|קסם|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: יותר מידי דמויות ממית'יק קווסט (אני מצטער דיינה)
חחח (אני לא שונאת שם אף אחד אני חושבת)
|קסם|שחקני החודש: הילד מAdolescence
|כן|
|קסם|ציטוט חודשי: “You Can Be The Good Guy Or The Guy Who Saves The World…You Can’t Be Both.“
נשמע לי מוכר, אבל לא בטוחה. מאיפה?
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אז יש לי חבר שמשום מה החליט שלא רק שהוא אוהב את סרטי סוניק (Sonic the Hedgehog) אלא גם ממש רוצה שאני אראה אותם. ואומנם אני אוהב לפעמים סרטים שנשמעים דביליים ואני בהחלט אוהב את ג'יימס מרסדן שמשחק בהם, אבל בכל זאת זה מרגיש לי דבילי מידי בשבילי ואין לי נוסטלגיה לסוניק ממשחקים. אבל החבר הזה לא יכול לעצור את עצמו ומעלה את זה המון. אז לאחרונה נפגשנו לראות סרט והוא שוב שאל אותי. אז אמרתי לו שדווקא ראיתי את כל שלושת הסרטים. כי מי אני שאני לא אשקר לפעמים.
:-D ניק אתה שקרניק??!
אבל אפילו שאני משקר הרבה והחבר הזה יודע את זה, אני עושה דדפאן כל כך טוב שהוא לא בטוח אם אני רציני או לא. אז אני אומר לו "קדימה, תשאל אותי כל שאלה על הסרטים ותראה שאני יודע את התשובה." כי מי אני אם לא בלפן עד הרגע האחרון. אז הוא חושב וחושב ואז שואל: "איזו דמות נוספה לסרטים בסרט השני?" אז אני חושב לרגע ועונה "נאקלס". {כי הידע שלי על הסרטים כולל בערך 4 דברים: שלדמות הראשית קוראים סוניק, שבסרטים משחקים ג'ים קארי וג'יימס מרדסן, שבסרט השלישי קיאנו ריבס מדובב דמות כלשהי ושבין סרט 2 לסרט 3 יצאה סדרת טלוויזיה בשם Nuckles על דמות בשם זה שאותו מדובב אידריס אלבה. את הדבר האחרון הזה אני יודע כי אני טורח לדעת הכל על אילו סדרות טלוויזיה חדשות יוצאות. בקיצור הדמות היחידה הנוספת שאני מכיר מהעולם הזה מלבד סוניק זה נאקלס.}
אז יצא שבאמת צדקתי והחבר הזה מופתע מאוד, אבל עדיין מסרב להאמין לי משום מה (כלומר זה הגיוני כי אני כן משקר הרבה וגם באותו רגע). אז אני אומר לו שישאל עוד שאלה. הוא חושב וחושב וחושב ואז שואל: "באיזו עיר מתרחש הקרב הגדול בסרט השני?" אני חושב לשניה ועונה "ניו-יורק" כי תכלס קרב גדול בסרט אקשן - הגיוני שזה יקרה בניו-יורק. יש עוד אופציות, אבל הניחוש הכי קל היה ניו-יורק.
ומסתבר ששוב צדקתי. והבן אדם הזה בשוק גמור. מצד אחד מה הסיכוי שאני אצליח בשתי שאלות, מצד שני מה הסיכוי שאני באמת ראיתי את הסרטים. (ואולי הוא כן חש שאני משקר). אז אני מציע לו לשאול אותי עוד שאלה. והוא חושב וחושב וחושב וחושב ואז הוא שואל "איפה הדמות הראשית בסרטים מתחתנת?" עכשיו זה כבר רנדומלי לחלוטין בשבילי. אבל אמרתי ניו-יורק בשאלה הקודמת אז אני חושב להמר לכיוון לוס אנג'לס וכדי לפרוש רשת רחבה יותר אני אומר כמעט מיד "אני לא בטוח בדיוק, אבל איפשהו בקליפורניה."
עכשיו כבר זהו. הבן אדם משוכנע שאני באמת ראיתי את הסרט. הוא בשוק. הוא אומר שהוא בכלל חשב שזה בפלורידה, אבל אם אני אומר שזה בקליפורניה אז כנראה שאני צודק. כלומר אני יותר בטוח בזה ממנו.
:-D
באמת בשלב הזה אני התחלתי להאמין שאולי אני ראיתי את הסרטים הזה. או, וזה מוזר אבל יותר הגיוני, שהוא לא ראה את הסרטים.
בכל מקרה לכל גבול יש תעלול ועד כמה שזה היה משעשע אני רציתי להבין איך זה שהוא מאמין לי לגבי איפה הייתה החתונה הזאת. אז אני מתוודה. והוא מנסה להבין איך ידעתי את התשובות אם ככה ואני מסביר לו. והייתי חייב לדעת למה הוא שאל איפה החתונה הזאת אם הוא בכלל לא ידע איפה היא. אז הוא הסביר שהוא פשוט זכר שהיא במלון ארבעת העונות.
ניסיתי להבין למה הוא לא שאל מיליון שאלות אחרות. כי באמת שאני לא יודע שום דבר. כלומר יש סרטים שרק לפי זה שראיתי את הטריילר שלהם ואולי איזה ראיון עם שחקן אני מרגיש שאני יודע חלק מהעלילה. אבל באמת שעם סוניק כל מה שאני הבנתי זה שהוא כנראה חייזר שמגיע לכדור הארץ פוגש בן אדם ויש מדען מטורף (ג'ים קארי). יש מיליון שאלות שהוא יכל לשאול שלא היה לי מושג איך לענות עליהם. "למה לא שאלת אותי מה השם של הדמות של ג'יימס מרסדן?" אני שואל. "כי אני בעצמי לא זוכר את השם שלו." הוא עונה.
:-D:-D:-D
אני מדמיינת את החבר שלך בתור בלש משטרה שחוקר חשודים ברצח, הוא בטח היה משחרר את כולם :-D
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - באפי
רשע - גלורי
תם - זאנדר
שאינו יודע לשאול - ווילו
אני לא בטוחה שמסכימה עם 2 האחרונים אבל בסדר.
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. כשמוציאים את כל הפרקים של עונה בבת אחת במקום לפרוש אותם באופן יפה שיעלה ציפיה בין פרק לפרק.
2. כשפורשים את הפרקים ככה שצריך לחכות שבוע בין פרק לפרק.
אז אתה בעצם רוצה שיוציאו את הפרקים אחד אחד אבל בהפרש קטן יותר משבוע. רעיון לא רע, האמת.
3. כשמורחים סדרה יותר מידי.
|כן|
4. כשמבטלים סדרה מוקדם מידי.
זה לא ממש קורה לדעתי.
5. כשנטפליקס או אמזון מוציאים טריילר שאיכשהו אי אפשר להבין ממנו האם מדובר על סדרה או סרט.
וואי נכון.
7. כשעושים סדרה שהיא המשך ישיר לסדרה אחרת אבל מוסיפים לה משהו בשם (או אפילו לא זה) ואז זה נחשב לעונה 1 מחדש.
ספציפי מאוד. (אני מניחה דרדוויל)
8. כשמביאים שחקנית עבר מדהימה לשחק בסדרה חדשה, אבל אז מתברר שהתפקיד שלה הוא חסר כל משמעות או תוכן.
גם פה אני יודעת בדיוק על מי אתה מדבר כמובן.
9. חושך - כשסצנות חשוכות מידי ואי אפשר לראות שום דבר.
באמת שאם אני צריכה לבחור דבר אחד שיאסר בחוק בתחום הזה - זה את זה!!!
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? כן. אני תיכננתי לענות על השאלון הזה והנה הגעתי לזה. עוד בתיכנון לסדר את הבית שלי, להפגש עם איזה חבר, אולי אפילו כנס עולמות. אני מרגיש שצריך להיות לי עוד משהו כדי שאני ארגיש שניצלתי את החופש הזה, כי מניסיון לעשות כלום ולישון גורם לתחושה של החמצה.
אתה יודע שלא נשאר עוד הרבה זמן של חול המועד הזה, נכון?
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -אוי, מעניין אותי לדעת מה אנשים ענו על זה (כן, עד עכשיו אפילו לא קראתי את כל השאלות).
הייתי מוריד את האופציה של להגיב באופן לא נכון.
רעיון מצוין.
|בננה|פרי אהוב? בננה!
סירייסלי? (כאילו זה בסדר אבל הכי אהוב?)
🧁קאפקייקס או מאפינס? אוקי זה מעלה את השאלה: "מה ההבדל בין מאפינס וקאפקייקס?" וכמובן לגוגל הפתרונות:
אז לא נכנסתי לעומק אבל נראה לי שזה לחלוטין קאפקייקס.
וואו מצאנו עוד משהו שניק מוכן לאכול!
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? ריח של טיגון
זה טוב כשרעבים, אבל נדבק לבגדים ולשיער וזה פיכס!
|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?

צפה בקובץ המצורף 126725
חחחחחחחחחחחחח

Lhuna3

Well-known member

keren or5

Well-known member
|לב| בא לי גם לצפות בה שוב אבל אין לי איפה.
יש אותה בנטפליקס (המקום הטוב)
אבל למה זאת צריכה להיות דמות עם אפשרות להיגאל? כל הקטע של הרשע זה דווקא שהוא לא מביע חרטה ולא משתנה אחרת הוא לא באמת רשע.
בעיני יותר מעניין דמויות רעות שהן לא באמת רעות כי מואהאהאה... אלא כי הרוע מסתיר איזה כאב, או איזה משהו פנימי, ויותר טוב אם הן יכולות להיגאל, והכי יפה זה אם הם נגאלות בגלל איזה תיקון שהן עוברות לדבר שהפך אותם לרעים, או כי הם מוצאים משהו או מישהו בעולם הזה שגורם להם להסתכל עליו בצורה שונה, או לא יודעת, זה פשוט יותר יפה בעיני שיש תהליך מאשר שדמות היא חד מימדית. זה אחד הטרופים האהובים עלי כשהוא עשוי טוב (דמות שמתחילה רעה והופכת לטובה והפוך גם). זה כמובן טעם אישי שלי, כל אחד רשאי לאהוב מה שהוא אוהב.

Reutk

Active member
יש אותה בנטפליקס (המקום הטוב)
|כן| אבל לא נראה לי שאני אתחבר לנטפליקס בזמן הקרוב.
בעיני יותר מעניין דמויות רעות שהן לא באמת רעות כי מואהאהאה... אלא כי הרוע מסתיר איזה כאב, או איזה משהו פנימי, ויותר טוב אם הן יכולות להיגאל, והכי יפה זה אם הם נגאלות בגלל איזה תיקון שהן עוברות לדבר שהפך אותם לרעים, או כי הם מוצאים משהו או מישהו בעולם הזה שגורם להם להסתכל עליו בצורה שונה, או לא יודעת, זה פשוט יותר יפה בעיני שיש תהליך מאשר שדמות היא חד מימדית. זה אחד הטרופים האהובים עלי כשהוא עשוי טוב (דמות שמתחילה רעה והופכת לטובה והפוך גם). זה כמובן טעם אישי שלי, כל אחד רשאי לאהוב מה שהוא אוהב.
שאלתי מתוך סקרנות כי בהתחלה באמת בחרת מישהו שאין לו תקנה כמו רמזי, אבל זה היה נראה לי כאילו חשבת שהתשובה הזאת לא מתאימה לשאלה כי הוא לא עבר גאולה, למרות שאני חשבתי שהיא כן מתאימה דווקא בגלל זה. ברור שאת יכולה לבחור מישהו שכן עבר גאולה כי זה מה שבא לך לבחור, כי את יותר אוהבת מקרים כאלה. אני תמיד אוהבת לקרוא את הניתוחים שלך ותמיד שמחה שאת מפרטת את המחשבות שלך בקשר לדמויות או עלילות.

בקשר לדמויות רעות שהן לא באמת רעות פעם גם אני אהבתי את הטרופ הזה מאוד אבל אני מרגישה עכשיו שהוא כבר נורא ממחוזר אז אני כבר פחות אוהבת אותו. בקשר לרג'ינה אני כן אהבתי את עלילה שלה רוב הסדרה (פחות אהבתי את הסוף הטוב שהם בחרו לתת לה בסוף הסדרה אבל זה כבר לדיון אחר), אבל אני לא בדיוק רואה בה דמות רעה שהפכה לטובה. בכלל בוואנס לרוב הנבלים יש סיפורי רקע ממש טובים שעוזרים להבין את המניעים שלהם ולמה הם הפכו לנבלים אבל לדעתי, גם הסיפור של קרואלה דה ויל, שאפשר להגיד שהיא דמות חד מימדית כי אין סיבה שהיא רעה היא פשוט נולדה ככה, היה מאוד מעניין. אם כי הסיפור שלה היה מעניין בתור פרק אחד שהתמקד בה, ואי אפשר באמת היה להפוך את הדמות שלה למשהו מעבר לדמות שולית שנועדה בעיקר לאתנחתא קומית לאחר מכן בגלל חוסר הממדיות שלה.

keren or5

Well-known member
שאלתי מתוך סקרנות כי בהתחלה באמת בחרת מישהו שאין לו תקנה כמו רמזי, אבל זה היה נראה לי כאילו חשבת שהתשובה הזאת לא מתאימה לשאלה כי הוא לא עבר גאולה, למרות שאני חשבתי שהיא כן מתאימה דווקא בגלל זה. ברור שאת יכולה לבחור מישהו שכן עבר גאולה כי זה מה שבא לך לבחור, כי את יותר אוהבת מקרים כאלה.
הבנתי. זאת באמת שאלה מעניינת, כי אין "חוקים" לגבי את מי אפשר לבחור בדברים האלה. אני לא ממש בחרתי את רמזי בהתחלה, אלא יותר חשבתי בקול רם כזה. כי אפשר באמת ללכת בגישה של לבחור את "הכי מתאים" ואז אולי מישהו שהוא רע מוחלט יותר מתאים, ורמזי הוא בהחלט נבל מאוד משכנע במובן שהוא באמת מעורר חלחלה, לא רק שכאילו לא אכפת לו מאנשים, אלא שהוא נראה פסיכופט מהסוג שזה עושה לו את זה לראות סבל של אנשים אחרים (הוא עשה דברים ממש רעים בלי שהוא היה צריך וגם שיחק לאנשים בראש באופן ממש חולני), וגם השחקן עושה עבודה מצויינת, אבל בסוף החלטתי שבא לי לבחור בשאלות האלה בדמויות שאני אוהבת על פני דמויות שמתאימים בצורה מדוייקת לתיאור (וכמו שכתבתי גם ב"חכם" בחרתי בדמות שלא מזוהה עם חכמה כ"כ, אבל היא הרבה יותר אהובה עלי מאחרים שכן).
אני תמיד אוהבת לקרוא את הניתוחים שלך ותמיד שמחה שאת מפרטת את המחשבות שלך בקשר לדמויות או עלילות.
|לב|
בקשר לדמויות רעות שהן לא באמת רעות פעם גם אני אהבתי את הטרופ הזה מאוד אבל אני מרגישה עכשיו שהוא כבר נורא ממחוזר אז אני כבר פחות אוהבת אותו.
תראי, העובדה שזה טרופ כבר הופך את העסק הזה לדבר מאוד ממוחזר, ואני לא מתווכחת עם זה. יכולה להבין מי שזה נמאס לו מזה. אני בטוחה שיש טרופים שגם אני כבר ממש לא אוהבת, אבל עדיין כשזה עשוי טוב, גם אם ברור לי שזה טרופ ונעשה ע"פ נוסחה מסויימת, אני אוהבת את זה. בס"כ אני קצת מרגישה שכל העלילות בעולם כבר נעשו בצורה זו או אחרת, כך שלהיות מקוריים לגמרי כמעט אי אפשר, אבל גם אם סיפור סופר בורסיה מסויימת זה לא אומר שאי אפשר לספר אותו שוב בצורה טובה ולהינות ממנו.
לרג'ינה אני כן אהבתי את עלילה שלה רוב הסדרה (פחות אהבתי את הסוף הטוב שהם בחרו לתת לה בסוף הסדרה אבל זה כבר לדיון אחר)
אני האמת לא זוכרת כ"כ איך נגמר הסיפור שלה אני זוכרת ששהרגו לה את רובין וזה עיצבן אותי קצת. אני גם זוכרת משהו לגבי זה שהיה יקום חלופי כזה שהיא עברה אליו, והיא מצאה שם כפיל של רובין והתחברה אליו, אני לא זוכרת אם זה היה הסוף ממש
אבל אני לא בדיוק רואה בה דמות רעה שהפכה לטובה.
טוב אני לא זוכרת הכל, אבל אני זוכרת מאוד בבירור שהיא עברה לצד של הטובים באיזה שלב, וגם אם זה נעשה ממניע אנוכי (שזה היה כדי שהנרי יאהב אותה, ממה שזכור לי) זה עדיין לא משנה מבחינתי, כי לא משנה לי מה הסיבה אלא מה התוצאה, חוץ מזה שלאהוב את הילד שלך ולרצות להפוך לאדם יותר טוב בשבילו זה בין הסיבות היותר טובות לעשות את זה.
בכלל בוואנס לרוב הנבלים יש סיפורי רקע ממש טובים שעוזרים להבין את המניעים שלהם ולמה הם הפכו לנבלים אבל לדעתי, גם הסיפור של קרואלה דה ויל, שאפשר להגיד שהיא דמות חד מימדית כי אין סיבה שהיא רעה היא פשוט נולדה ככה, היה מאוד מעניין. אם כי הסיפור שלה היה מעניין בתור פרק אחד שהתמקד בה, ואי אפשר באמת היה להפוך את הדמות שלה למשהו מעבר לדמות שולית שנועדה בעיקר לאתנחתא קומית לאחר מכן בגלל חוסר הממדיות שלה.
אני לא זוכרת בכלל את הדמות של קרואלה בוואנס |חבול|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מאוורר עם שלט זה משהו שאני גם מזמן רציתי.
זה מעולה. אפילו ש90% מהזמן אני לא משתמש בשלט

“You Can Be The Good Guy Or The Guy Who Saves The World…You Can’t Be Both.“
נשמע לי מוכר, אבל לא בטוחה. מאיפה?
זה ציטוט מInvincible, אבל גם לי מרגיש ששמעתי את זה בעוד מקום.
אני לא בטוחה שמסכימה עם 2 האחרונים אבל בסדר.
לא היה לי יותר מידי כוח לחשוב, אבל בעיקרון חשבתי על ווילו בנקודות מסויימות שבהן היא לא שאלה.
וזאנדר הוא חלק גדול מהזמן תם. יעני אין לו מושג מה קורה.
אז אתה בעצם רוצה שיוציאו את הפרקים אחד אחד אבל בהפרש קטן יותר משבוע. רעיון לא רע, האמת.
יש סדרות שמוציאות פרק כל יום לפעמים (כלומר מעבר לטלנובלות ואופרות סבון)
למשל את עונה 3 של טורצ'ווד הוציאו ככה וזה היה מעולה. גם העונות של What If של מארוול יצאו ככה.
ספציפי מאוד. (אני מניחה דרדוויל)
ודוקטור הו כמובן
באמת שאם אני צריכה לבחור דבר אחד שיאסר בחוק בתחום הזה - זה את זה!!!
אני לא בטוח למה אבל כשקראתי את זה עלתה לי הסצנה הזאת לראש:
1744894175573.png
אתה יודע שלא נשאר עוד הרבה זמן של חול המועד הזה, נכון?
קחי בחשבון שלקח לי יומיים לענות על כל הסעיפים אז כשעניתי על זה עדיין היה יום שני
סירייסלי? (כאילו זה בסדר אבל הכי אהוב?)
לאור זה שבננה היא הפרי היחיד שאני אוכל... אז כן, זה הפרי האהוב עלי

Reutk

Active member
אני האמת לא זוכרת כ"כ איך נגמר הסיפור שלה אני זוכרת ששהרגו לה את רובין וזה עיצבן אותי קצת. אני גם זוכרת משהו לגבי זה שהיה יקום חלופי כזה שהיא עברה אליו, והיא מצאה שם כפיל של רובין והתחברה אליו, אני לא זוכרת אם זה היה הסוף ממש
אני מאוד אהבתי את רג'ינה ורובין ביחד אז ממש לא אהבתי שהרגו אותו. רובין החילופי היה בסוף עם המלכה הרעה (היה קטע שהחלק של המלכה הרעה נפרד מרג'ינה ואז הן היו שתי דמויות נפרדות של רג'ינה ושל המלכה הרעה). אבל לא התכוונתי לאף אחד מהסופים, האלה התכוונתי לסוף של רג'ינה בעונה האחרונה אני לא בטוחה אם ראית את העונה הזאת
טוב אני לא זוכרת הכל, אבל אני זוכרת מאוד בבירור שהיא עברה לצד של הטובים באיזה שלב, וגם אם זה נעשה ממניע אנוכי (שזה היה כדי שהנרי יאהב אותה, ממה שזכור לי) זה עדיין לא משנה מבחינתי, כי לא משנה לי מה הסיבה אלא מה התוצאה, חוץ מזה שלאהוב את הילד שלך ולרצות להפוך לאדם יותר טוב בשבילו זה בין הסיבות היותר טובות לעשות את זה.
אז זהו שמבחינתי התוצאה הייתה שהיא נשארה אותו אדם שנוטה להאשים את כולם חוץ מעצמו בכל הדברים הרעים שקורים לו. היא מאשימה את אמה שהיא לא חושבת לפני שהיא פועלת כי היא הביאה את מריאן אשתו של רובין מהעבר לסטוריבוק למרות שהסיבה היחידה שאמה החזירה אותה הייתה בגלל שהמלכה הרעה רצתה להוציא את מריאן להורג. שהנרי גוסס כי הוא נתן את הלב שלו לפיטר פן אמה לא חושבת על עצמה ואיך זה ישפיע עליה, היא מתמקדת בו ואיך להציל אותו, רג'ינה לעומת זאת מתמקדת בעצמה ומה יקרה לה אם היא תאבד אותו ושהיא תישאר לבד. היא גם אומרת לאמה שהיא לא מבינה כי לה יש עוד אנשים, יש לה את ההורים שלה וניל והוק ולרג'ינה אין אף אחד חוץ מהנרי, רק שהיא שוכחת שהיא הסיבה לזה שאין לה אף אחד אחר כי היא זאת שהרגה את אבא שלה, וגם שעד לא מזמן גם לאמה לא היה אף אחד, ולא באשמתה אלא באשמתה של רג'ינה. שהיא מתחילה להחשיב את הצ'רמינג כמשפחה שלה היא עדיין לא מביעה אפילו פעם אחת חרטה על מה שהיא גרמה להם, ובמקביל בזמן שהיא רואה בהם את המשפחה האמתית שלה היא ממשיכה לנטור לאחותה ולא מוכנה לסלוח לה תוך שהיא מתעלמת מעובדה שהסיבה שצ'רמינג הכניסו אותה למשפחה שלהם, היא כי הם אנשים טובים שמוכנים למחול לה על הדברים הנוראים שהיא עוללה להם גם שהיא לא מביעה חרטה, בעוד שהיא לא מוכנה לעשות את אותו החסד לאחותה.
אני לא זוכרת בכלל את הדמות של קרואלה בוואנס |חבול|
הדבר שקרואלה הכי אוהבת זה להרוג אנשים. לא קרה לה שום דבר שהפך אותה לכזאת היא פשוט נולדה ככה. בפרק עליה בהתחלה אנחנו רואים שאמא שלה ממש רעה אליה, לא נותנת לה לצאת מהבית ושהיא מנסה לברוח היא שולחת את הכלבים הדלמטיים שלה שירדפו אחריה וימנעו ממנה מלברוח. אבל בסוף הפרק אנחנו מגלים שהיא עשתה את כל זה כדי למנוע מקרואלה להרוג אנשים. בפרק עצמו היא מצליחה להימלט מאמא שלה בזכות זה שהיא משכנעת את הסופר להציל אותה, ואז שהוא מגלה מי היא באמת ושהיא הרעה ולא אמא שלה, הוא מתנקם בה הוא כותב בסיפור שהיא לעולם לא תוכל להרוג אנשים יותר. היא נשארת עם התאווה של לרצח אבל היא לא מסוגלת להגשים אותה יותר.

LeAnnDylan

Well-known member
הייתה תקופה שגם לי היה קראש עליה והייתי רואה כל הזמן סרטונים ביוטיוב שלה.
וואי אם אני מתחילה לראות סרטונים שלה ביוטיוב, אני יכולה להגיד להתראות לכל מה שתיכננתי לעשות באותו יום. זה בור ללא תחתית|חבול|
הדבר היחיד שילדים חושבים עליו שיש למישהו יום הולדת.
https://www.instagram.com/p/DEl3mxro2nr/
נו הם שמרו לו עוגה? אני במתח עכשיו!:-D
מה בנוגע ללחם מטוגן? אתן מעדיפות מצה בריי גם עליו? אני כן, אבל אני מעדיפה גם חביתה אז זאת לא חוכמה.
אני לא יודעת אם זו הייתה שאלה לכולם או רק לעדימון ולונה אבל באופן אישי אני לא מחבבת מצה בריי בכלל ולחם וחביתה זה הרבה יותר טעים וגם לחם מטוגן זה עדיף למרות שזה לא הפייבוריט שלי (לעומת זאת פרנץ' טוסט זה שלמות).
אני אוהבת גם חמוץ. אבל לא אוהבת חמוץ או מתוק מידי והכי מבאס שאין לו טעם בכלל (כמו מיץ שמהלו ביותר מידי מים).
8-{
|כן|הכי מעצבן בחגים שכולם עושים על האש ואני גם בכלל לא אוכלת וגם צריכה אחר כך לחפוף את השיער.
אני לא יודעת איזה על האש עושים אצלכם אבל אלא אם את עומדת על המנגל ומנפנפת, למה שיהיה לך ריח של זה בשיער?
מעולה!!! ברור שעדי|חזיר| לעולם לא תהיה גיבורת על מקסימום נבלית על :-P: .
ממתי יצא לעדימון של של נבלית? כולה חננה.
מה כאילו פרנץ' טוסט? אבל זה יותר קינוח כי אני אוהבת לשים עליו סוכר וגם כמעט אף פעם לא אוכלת.
אמא שלי הייתה עושה לנו מידי פעם כשהינו ילדים וכשעברתי לגור לבד ניסיתי להכין לעצמי פעם פעמיים אבל לרוב אני שוכחת מזה.
לאאא. יש לחם מטוגן ויש פרנץ' טוסט. זה לא אותו דבר.
לחם מטוגן טובלים את הלחם בביצה עם מלחפלפל וזהו. זה בלי חלב.
ולפעמים יוצא שאני לא מגיבה בכלל. אז אני מבקשת סליחה מכל מי שמגיב לי |תפילה|
מה סליחה תתפשטי.
8-* מצד אחד זה לא הכי יפה להגיד דברים רעים על מפורסם שמישהו מעריץ, מצד שני אני בחיים לא הייתי מגיעה להתנהגות הקיצונית הזאת בשביל בן אדם שאני לא מכירה. גם מפורסמים שאני אוהבת, בחיים לא רבתי או אפילו נעלבתי אם אמרו עליהם משהו רע.
חח שמישהו מכם יעז להגיד משהו רע על אוברי ותראי איך יוצא לי השירנית|זעם|
חחחחח.... לא נראה לי שאף פעם הרגשתי ציפיה מהחברה לבחור בין המלחמות האלה בין האומנים... ואם מישהו היה אומר לי משהו על זה, נראה לי שלא הייתי רוצה להיות איתו בקשר בכל מקרה. אני מכירה נראה לי שיר אחד של מנדי מור, וגם ראיתי אותה באיזה סרט אחד ממש מזמן. אבל כן אני זוכרת שהיא הייתה בין אלו שהשוו אותה לבריטני. אם באמת הייתי חייבת לבחור אז ברור שבריטני, אבל זה נראה לי דבילי לבחור.
חחח ברור שזה דבילי לבחור אבל היינו בני 12 בניינטיז. דבילי היה חלק בלתי נפרד מאיתנו.
אבוי ואבוי 8-{ . אבל נראה לי גם שכבר שלא מייצרים ארטיק בטעם אבטיח עם סוכריות שחורות וחבל.
אוי מבאס:-(
זה מספיק קאנוני?

אני לא אומרת שאם לא היה קורה X היא הייתה עדיין רעה אלא שהיא בכלל לא הפכה לטובה מלכתחילה. היא בשום שלב לא הביעה חרטה על הכאב ואובדן שהיא גרמה לדמויות אחרות בסדרה. הצער שלה נבע רק ממה שהיא עצמה הפסידה בעקבות המעשים שלה, ובמקרים מסוימים היא גם עדיין האשימה את הדמויות האחרות על דברים שקרו לה בגלל המעשים שלה.
חח אני לא זוכרת מספיק מוואנס כדי להיכנס איתך לדיון מלא (או יותר נכון אני לא זוכרת *כלום* מוואנס. כאילו, אני לא זוכרת כלום ברמה שאם אתחיל עכשיו צפיה מההתחלה זו תהיה כמו סדרה חדשה לגמרי שאני צופה בה בפעם הראשונה).
יאפ!!! ג'ולס חושבת שעדיף בלואוט כי ככה פחות מאוכזבים בסוף, והיא בכלל חושבת שאם הקבוצה לא הולכת לזכות באליפות עדיף גם לא להיכנס לפליאוף |פנים|. אבל זה רק בגלל שהיא לא אוהדת של אף קבוצה אז היא לא באמת יכולה להבין. אני מתה על האדרנלין של משחק צמוד אלו המשחקים הכי שווים וברור שזה הכי מדהים שהקבוצה שלך גם בסוף מנצחת אין על ההרגשה הזאת, אבל גם אם מפסידים בסוף, זה לא שאפשר למחוק את כל ההתרגשות שקדמה לזה כי זה כבר קרה, ולגמרי שווה גם אם בסוף נשבר הלב.
ג'ולס לא אוהבת ספורט אז אני לא חושבת שהיא מבינה את ההבדל.
כאילו מצד אחד אני מבינה אוהדים שעוזבים אחרי הרבע הראשון של המשחק כשהקבוצה שלהם בפיגור של איזה 30 נק'. מצד שני אני לא הייתי עושה את זה. הכי הרבה שהתקרבתי לזה זה שהעברתי ערוץ כשנשארו כמה שניות בסוף הרבע הרביעי כשהכדור אצל הקבוצה השניה ואנחנו בפיגור גדול. וגם אז הרגשתי אשמה אפילו שהמשחק טכנית הסתיים:-D|חבול|
מצד אחד אין סיכון לשיברון לב מצד שני משעמם.
בגדול כן. נראה לי הרבה יותר כיף להתאבסס על קבוצה ולתת לה להוריד לך שנים מהחיים בכל פעם שהם משחקים משחק צמוד.
מצד שני נראה שהם ממש נהנה לצפות במשחקים, לא משנה איזה וזה נראה לי אחלה. בהתחלה גם אני נהניתי לצפות בכל קבוצה, לא משנה איזה אבל לאחרונה אין לי כוחות לצפות במשחקים שלא של הסיהוקס (או לינוס/צ'ארג'רס)

LeAnnDylan

Well-known member
|1תו|שם: ניק באופן זמניק
זמניק ביותר. אתה בכלל לא פה. אני חושבת שצריכים להתחיל לקנוס אותך.
|קסם|סדרות החודש: Invincible, Paradise, טד לאסו, Adolescence, מית'יק קווסט, The Residence, כישור הזמן, דרדוויל
נראה לי שזה הכי הרבה (3) סדרות שהיו לנו במשותף בחודש אחד.
|קסם|סרטי החודש: מיקי 17
עשו על מיקי טוויסטד שלנו סרט?:-0
|קסם|שחקני החודש: הילד מAdolescence
הוא באמת מוצלח.
|קסם|קראשי החודש: רוברט פטינסון
בלי תמונה/גיף?
זה כאילו אתה בכלל לא מנסה|שפם|
|קסם|ציטוט חודשי: “You Can Be The Good Guy Or The Guy Who Saves The World…You Can’t Be Both.“
watch me
|קסם|סיבה למסיבה: ימי הולדת (באופן כללי אבל גם ספציפית לפני שבוע לאחיין שלי, בעוד 10 ימים לאחיינית שלי)
יאיי עוגות!!
אבל גם מזל"ט וזה.
|קסם|[למתקדמים] סיפור החודש: אז יש לי חבר שמשום מה החליט שלא רק שהוא אוהב את סרטי סוניק (Sonic the Hedgehog) אלא גם ממש רוצה שאני אראה אותם. ואומנם אני אוהב לפעמים סרטים שנשמעים דביליים ואני בהחלט אוהב את ג'יימס מרסדן שמשחק בהם, אבל בכל זאת זה מרגיש לי דבילי מידי בשבילי ואין לי נוסטלגיה לסוניק ממשחקים. אבל החבר הזה לא יכול לעצור את עצמו ומעלה את זה המון. אז לאחרונה נפגשנו לראות סרט והוא שוב שאל אותי. אז אמרתי לו שדווקא ראיתי את כל שלושת הסרטים. כי מי אני שאני לא אשקר לפעמים. אבל אפילו שאני משקר הרבה והחבר הזה יודע את זה, אני עושה דדפאן כל כך טוב שהוא לא בטוח אם אני רציני או לא. אז אני אומר לו "קדימה, תשאל אותי כל שאלה על הסרטים ותראה שאני יודע את התשובה." כי מי אני אם לא בלפן עד הרגע האחרון. אז הוא חושב וחושב ואז שואל: "איזו דמות נוספה לסרטים בסרט השני?" אז אני חושב לרגע ועונה "נאקלס". {כי הידע שלי על הסרטים כולל בערך 4 דברים: שלדמות הראשית קוראים סוניק, שבסרטים משחקים ג'ים קארי וג'יימס מרדסן, שבסרט השלישי קיאנו ריבס מדובב דמות כלשהי ושבין סרט 2 לסרט 3 יצאה סדרת טלוויזיה בשם Nuckles על דמות בשם זה שאותו מדובב אידריס אלבה. את הדבר האחרון הזה אני יודע כי אני טורח לדעת הכל על אילו סדרות טלוויזיה חדשות יוצאות. בקיצור הדמות היחידה הנוספת שאני מכיר מהעולם הזה מלבד סוניק זה נאקלס.}
חחח איזה הזיה:-D
אבל נו תראה כבר את הסרטים!
(כאילו זה לא שראיתי אותם ואכפת לי אם מישהו אחר יראה גם או לא, אבל הטרלת אותו מספיק שאני חושבת שמן הראוי שתראה לפחות את הסרט הראשון).
|קסם|למה אתם מצפים בחודש אפריל: לחופשה בחול המועד שבה אני אספיק לעשות כל מיני דברים שאני דוחה. בנתיים זה לא ממש עובד ככה, אבל אם אתם קוראים את זה אז לפחות הגעתי ללעשות את זה
מכיוון שחוה"מ הסתיים אני רוצה שתעשה לנו רשימה מדויקת של מה הספקת בזמן הזה ואנחנו נחליט אם מגיעות לך הפריבילגיות הפורומיות שאתה נהנה מהן.
(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)
|כאפיה|כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - באפי
רשע - גלורי
תם - זאנדר
שאינו יודע לשאול - ווילו
מקובל.
|פירמידה|מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. כשמוציאים את כל הפרקים של עונה בבת אחת במקום לפרוש אותם באופן יפה שיעלה ציפיה בין פרק לפרק.
לגמרי!
שונאת לעשות בינג'. תנו לי פרק בשבוע!
2. כשפורשים את הפרקים ככה שצריך לחכות שבוע בין פרק לפרק.
נופ.
3. כשמורחים סדרה יותר מידי.
זה בעיקרון בסדרות נטוורק, לא?
4. כשמבטלים סדרה מוקדם מידי.
כן:-(
5. כשנטפליקס או אמזון מוציאים טריילר שאיכשהו אי אפשר להבין ממנו האם מדובר על סדרה או סרט.
לא נתקלתי אבל נשמע לי בהחלט מעיק.
6. כשיס או הוט או סלקום קונים את הזכויות על סדרה ואז היא לא נמצאת לי בגישה בסטרימינג (סטינג לא נחשב)
כנ"ל ל-5.
7. כשעושים סדרה שהיא המשך ישיר לסדרה אחרת אבל מוסיפים לה משהו בשם (או אפילו לא זה) ואז זה נחשב לעונה 1 מחדש.
לא נשמע לי מוכר אבל בהחלט נשמע מיותר.
8. כשמביאים שחקנית עבר מדהימה לשחק בסדרה חדשה, אבל אז מתברר שהתפקיד שלה הוא חסר כל משמעות או תוכן.
:-D כן.
9. חושך - כשסצנות חשוכות מידי ואי אפשר לראות שום דבר.
בעע (אהבתי את ההקבלה למכות הOG)
10. כשיוצא עיבוד לספר או קומיקס שממש אהבתי והתוצאה פשוט לא טובה.
באסוש.
אבל מכאן אני למדה שלא צריך לקרוא ספרים/קומיקסים ואז לא מתאכזבים|חיוךרחב|
|מצה|איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? לא עולה לי שום דבר, אבל העוגות שוקולד והשניצלים שמכינים לאחיין שלי, שיש לו צליאק, לא נופלות בשום דבר מאלו עם גלוטן.
|כן|
|מטוס|האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? כן. אני תיכננתי לענות על השאלון הזה והנה הגעתי לזה. עוד בתיכנון לסדר את הבית שלי, להפגש עם איזה חבר, אולי אפילו כנס עולמות. אני מרגיש שצריך להיות לי עוד משהו כדי שאני ארגיש שניצלתי את החופש הזה, כי מניסיון לעשות כלום ולישון גורם לתחושה של החמצה.
בינתיים בחופש שלי אני ברובו בהחלט עשיתי כלום וישנתי ואני לא ממש מרגישה תחושת החמצה.
אבל כן נכנסתי לאתר של פארקס אנד רק (האמיתי, לא של הסדרה) כדי למצוא פארקים לאומיים ברדיוס של 100 מייל ממני שאולי אחליט לנסוע אליהם מתישהו בשבוע הבא כדי להרגיש שעשיתי משהו. אבל גם אם זה לא יצא לפעול, לפחות יש לי רשימה של מקומות שאני רוצה לראות.
|חדש|שאלת בונוס: לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -אוי, מעניין אותי לדעת מה אנשים ענו על זה (כן, עד עכשיו אפילו לא קראתי את כל השאלות).
הייתי מוריד את האופציה של להגיב באופן לא נכון.
וואי כן. אין דברים מעיקים כמו תגובות שלא משורשרות נכון|חבול|
|בננה|פרי אהוב? בננה!
יופי ניק, עכשיו אני לא יכולה להפסיק לשיר צ'יקן בננה|חבול|
🧁קאפקייקס או מאפינס? אוקי זה מעלה את השאלה: "מה ההבדל בין מאפינס וקאפקייקס?" וכמובן לגוגל הפתרונות:
אז לא נכנסתי לעומק אבל נראה לי שזה לחלוטין קאפקייקס.
בעע ממש לא!
אגב נכנסתי לקישור הזה וזה נשמע לי שקר מוחלט. הבלילה של קאפקייקס ומאפינס יכולה להיות אותה הבלילה בדיוק. וגם למאפינס יכול להיות מילוי (אני תמיד מכינה עם מילוי) ההבדל או ההרעלת סוכר למעלה.
📻איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? "איפה כולם?" "כולם בשתיים" מהפרסומת לערוץ 2 החדש. רק שבוע שעבר מישהו בעבודה שאל אותי איפה כולם ועניתי לו שכולם בשתיים. ואז אחרי מבט של תמיהה הסברתי לו את המקור.
את זה גם אני זוכרת.
👩‍🎤פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? לא היו לי פוסטרים על הקירות בילדות. לא בטוח למה. כנראה זה 1. הרגיש לי ילדותי 2. הרגיש לי מביך להודות מה הדברים שאני ממש אוהב. כלומר בהחלט לא הרגשתי שאני יכול לשים פוסטר של JTT על הקיר.
איזה מן ילדות הייתה לכולכם אמאלה. פלא שכולכם הפכתם למבוגרים מוזרים|שפם| אם הייתם ילדים מוזרים כמו שתוכנן בתסריט הילדות שלכם, אולי היום לא הייתם מוזרים בעונה ה-37 של החיים שלכם!
📱באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה? יו-טיוב.
אפליקצית השטן.
|טי-וי|איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה? בטוח שיש לזה כמה תשובות ממש טובות שיהיו לי ברורות אחרי שאני אעשה גיגול על השאלה הזאת ואקבל כמה רשימות.
אבל בלי בדיקה אני מצליח לחשוב רק על אחוזת דאונטון כרגע. אם כי לא נראה לי שזה דווקא בגלל שהדמות המסויימת עזבה.
אז לא נראה לי שזה נחשב.
|ממתק|ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? ריח של טיגון
תלוי מה מטגנים. אני ממש אוהבת ריח של בצל ושום מטוגן|יאמי|
|דיסי|כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? אני לא מצליח לחשוב על כוח על שאפשר להשתמש בו רק לדברים מרושעים. כלומר אפילו הרג יכול להיות למשהו טוב אם זה להציל מישהו. אבל בעצם אולי גרימת כאב זה רק מרושע. אוקי אני אחשוב על זה עוד... אוקי כוח שיגרום למישהו להיות מושפל בפומבי.
ציפיתי ממך להיות יותר יצירתי עם השאלה הזאת.
|אליהו|אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- בעבר? אני עדיין מאוד טכנופובי בדברים רבים. עדיין אף פעם לא הזמנתי לעצמי משהו לאכול דרך האינטרנט.
אני בדיוק יושבת מול המסך ועונה לך אחרי שהזמנתי לעצמי טאקו באינטרנט כי לא היה לי כוח לנעול נעליים וללכת להביא לי בעצמי (אבל בעיקר כי לא היה לי כוח לעמוד בתור ולחכות שיהיה מוכן).
מצד שני אני קצת נגד להזמין אוכל באינטרנט כי זה סתם יקר יותר בלי סיבה. ז"א אני מבינה מה הסיבה, אבל אותי זה מעצבן.
|גזוז|תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?

צפה בקובץ המצורף 126725
:-D:-D

keren or5

Well-known member
אני מאוד אהבתי את רג'ינה ורובין ביחד אז ממש לא אהבתי שהרגו אותו. רובין החילופי היה בסוף עם המלכה הרעה (היה קטע שהחלק של המלכה הרעה נפרד מרג'ינה ואז הן היו שתי דמויות נפרדות של רג'ינה ושל המלכה הרעה). אבל לא התכוונתי לאף אחד מהסופים, האלה התכוונתי לסוף של רג'ינה בעונה האחרונה אני לא בטוחה אם ראית את העונה הזאת
את צודקת זו בהחלט החלטה תמוהה. ידוע לך משהו מאחורי הקלעים על זה שהשחקן היה צריך לעזוב או משהו? כי בלי סיבה חיצונית זה מרגיש ממש מוזר לעשות את זה.
אז בעונה האחרונה ראיתי רק 2 פרקים ראשונים כי הבנתי שהעונה סוג של עונה סופט ריבוט/סיקוול לסדרה ומתרחשת כאילו רק בעתיד עם הנרי המבוגר ובלי כל הדמויות הראשיות האחרות כמעט, ראיתי שאמה לא ממשיכה, אבל ראיתי שהשחקן של הוק כן לוהק לעונה האחרונה, ואז ראיתי שאמה וסנואו וצ'ראמינג ושילגיה, וכל הדמויות שלא ממשיכות, מופיעות רק בפרקים 1-2 של העונה, הנחתי שזה בשביל לסגור את הסיפורים שלהם, אז ראיתי רק את שני הפרקים האלה (מאוד עניין אותי איך ימשיכו את הסדרה עם הוק כשחקן ראשי בלי אמה לאור העובדה שנדמה לי שהם התחתנו בסוף העונה הקודמת, וחשבתי שהפיתרון שנתנו היה דיי גאוני שזה להביא את הוק מהיקום המקביל, ו"ההוק" הרגיל הלך עם אמה איפשהו לעשות ילד, אבל ככה יכלו להשאיר את השחקן). אבל אני לא זוכרת מה היה הסוף של רג'ינה, אני לא זוכרת בכלל אם היא כן המשיכה מעבר לפרקים 1-2, או המשיכה לסוף העונה, את יכולה להגיד מה היה הסוף שלה? (אם ראיתי אני לא זוכרת ואם לא ראיתי לא אכפת לי שתספליירי), ומה לא אהבת בו?
אז זהו שמבחינתי התוצאה הייתה שהיא נשארה אותו אדם שנוטה להאשים את כולם חוץ מעצמו בכל הדברים הרעים שקורים לו. היא מאשימה את אמה שהיא לא חושבת לפני שהיא פועלת כי היא הביאה את מריאן אשתו של רובין מהעבר לסטוריבוק למרות שהסיבה היחידה שאמה החזירה אותה הייתה בגלל שהמלכה הרעה רצתה להוציא את מריאן להורג.
אוי נו זה היה סתם קיטור של כעס כי הבינה באותו רגע שהיא צריכה לוותר על רובין בגלל משהו שאמה עשתה. אבל זה לא שהיא אשכרה המשיך לכעוס עליה או עשתה לה משהו בעקבות זה. והיא עוד דיי הסכימה לוותר על רובין ככה הזכור לי ולא רצתה לעשות משהו רע למריאן או אמה, דיי זה לא רג'ינה של ההתחלה. היא לא מלאכית צדיקה שתמיד תגיד בול את הדבר הכי רגיש, אבל מי רוצה שהיא תהיה כזאת? זה עדיין לא שם אותה באותה רמה שהיא הייתה כשהיא באמת עשתה דברים רעים.
שהנרי גוסס כי הוא נתן את הלב שלו לפיטר פן אמה לא חושבת על עצמה ואיך זה ישפיע עליה, היא מתמקדת בו ואיך להציל אותו, רג'ינה לעומת זאת מתמקדת בעצמה ומה יקרה לה אם היא תאבד אותו ושהיא תישאר לבד.
אויש נו שוב זה חוזר לקטע שהיא לא "פוליטקלי קורקט", אבל זה הגיוני שאמא גם תפחד מלהיות לבד אם הבן שלה בסכנה, עדיין בפועל היא ואמה רוצים את אותו דבר (שהוא דבר טוב) וזה להציל את הנרי, אז רג'ינה קצת יותר כנה ומודה שזה גם ממניעים אנוכיים, כי היא אוהבת אותו ולא רוצה שהוא ימות, קשה לי לבוא בטענות לזה.
היא גם אומרת לאמה שהיא לא מבינה כי לה יש עוד אנשים, יש לה את ההורים שלה וניל והוק ולרג'ינה אין אף אחד חוץ מהנרי, רק שהיא שוכחת שהיא הסיבה לזה שאין לה אף אחד אחר כי היא זאת שהרגה את אבא שלה, וגם שעד לא מזמן גם לאמה לא היה אף אחד, ולא באשמתה אלא באשמתה של רג'ינה. שהיא מתחילה להחשיב את הצ'רמינג כמשפחה שלה היא עדיין לא מביעה אפילו פעם אחת חרטה על מה שהיא גרמה להם
טוב שוב, זה קטע של פרפורמנס, ברור לי שהיא מצטערת על הדברים שהיא עשתה כשהיא הייתה רעה בשלב הזה, היא הרי בצד של הטובים, זה רק השאלה כמה היא תתייסר על זה? אולי זה היה נחמד אם היו רואים אותה קצת מתייסרת על זה, אבל בפועל בין אם היא כן ובין אם היא לא זה לא משנה, אי אפשר לשנות את העבר ומה שהיא עשתה, בפועל מה שהופך אותה ל"טובה" זה שעכשיו היא עושה דברים טובים.
ולא באשמתה אלא באשמתה של רג'ינה. שהיא מתחילה להחשיב את הצ'רמינג כמשפחה שלה היא עדיין לא מביעה אפילו פעם אחת חרטה על מה שהיא גרמה להם, ובמקביל בזמן שהיא רואה בהם את המשפחה האמתית שלה היא ממשיכה לנטור לאחותה ולא מוכנה לסלוח לה תוך שהיא מתעלמת מעובדה שהסיבה שצ'רמינג הכניסו אותה למשפחה שלהם, היא כי הם אנשים טובים שמוכנים למחול לה על הדברים הנוראים שהיא עוללה להם גם שהיא לא מביעה חרטה, בעוד שהיא לא מוכנה לעשות את אותו החסד לאחותה.
אני אגיד את האמת שאני לא זוכרת כבר מה אחותה עשתה, אני זוכרת שהיא הייתה נבלית באיזה שלב, את מוזמנת להזכיר לי, אבל גם בלי לדעת, אני קצת מרגישה שזו זכותה של רג'ינה להחליט על מה היא סולחת ולמי בלי קשר אם אנשים אחרים סולחים לה, כאילו הרגשות שלה בבעלותה, לא יודעת קשה לי לקשר את זה עם "רוע"
הדבר שקרואלה הכי אוהבת זה להרוג אנשים. לא קרה לה שום דבר שהפך אותה לכזאת היא פשוט נולדה ככה. בפרק עליה בהתחלה אנחנו רואים שאמא שלה ממש רעה אליה, לא נותנת לה לצאת מהבית ושהיא מנסה לברוח היא שולחת את הכלבים הדלמטיים שלה שירדפו אחריה וימנעו ממנה מלברוח. אבל בסוף הפרק אנחנו מגלים שהיא עשתה את כל זה כדי למנוע מקרואלה להרוג אנשים. בפרק עצמו היא מצליחה להימלט מאמא שלה בזכות זה שהיא משכנעת את הסופר להציל אותה, ואז שהוא מגלה מי היא באמת ושהיא הרעה ולא אמא שלה, הוא מתנקם בה הוא כותב בסיפור שהיא לעולם לא תוכל להרוג אנשים יותר. היא נשארת עם התאווה של לרצח אבל היא לא מסוגלת להגשים אותה יותר.
הא, טוויסט מעניין על הדמות שלה. אז הוא מוציאה את זה על הכלבים במקום על בני אדם?
מה סליחה תתפשטי.
חח שמישהו מכם יעז להגיד משהו רע על אוברי ותראי איך יוצא לי השירנית|זעם|
אז עלי לא תצא לך השירנית! לפחות לא בהקשר הזה!
עשו על מיקי טוויסטד שלנו סרט?:-0
ברור! כתבתי את זה בסיפורי החודש, חבל שאת לא קוראת :-P:
שונאת לעשות בינג'. תנו לי פרק בשבוע!
אני חושבת שפורמט של להוציא פרק ליום הוא ממש מוצלח. שבוע זה הרבה זמן אבל פרק ליום, עדיין לא רואים הכל בבת אחת
אבל מכאן אני למדה שלא צריך לקרוא ספרים/קומיקסים ואז לא מתאכזבים|חיוךרחב|
בדיוק |כן|
יופי ניק, עכשיו אני לא יכולה להפסיק לשיר צ'יקן בננה|חבול|
ועכשיו?
איזה מן ילדות הייתה לכולכם אמאלה. פלא שכולכם הפכתם למבוגרים מוזרים|שפם| אם הייתם ילדים מוזרים כמו שתוכנן בתסריט הילדות שלכם, אולי היום לא הייתם מוזרים בעונה ה-37 של החיים שלכם!
אם להיות פיירים, לא כדאי לחפש אנשים נורמליים שכותבים בפורום תפוז סדרות ב-2025 🤷‍♀️

LeAnnDyIan

Well-known member
אז עלי לא תצא לך השירנית! לפחות לא בהקשר הזה!
|לב|
ברור! כתבתי את זה בסיפורי החודש, חבל שאת לא קוראת :-P:
סעמק ידעתי שאת משקרת אבל עדין הייתי צריכה ללכת אחורה לסיכום שלך כדי לראות אם כתבת סיפור באופן כללי😂
אני חושבת שפורמט של להוציא פרק ליום הוא ממש מוצלח. שבוע זה הרבה זמן אבל פרק ליום, עדיין לא רואים הכל בבת אחת
פרק ביום שווה ערך בעיני ללהוציא את כל הפרקים בבת אחת כי אם זו סדרה שאני רוצה לדבר עליה עם מישהו, לא יהיה לי זמן לראות פרק ביום וגם להגיב עליו באותו יום. בטח שלא לקרוא תגובות ולנהל דיון. צריך זמן.
אם זו סתם סדרה שאני צופה כדי להעביר זמן והיא לא מספיק מעניינת אותי כדי לדבר עליה אז פרק ביום זה בסדר, אבל אז זה אומר שיהיה לה ספוילרים זמינים אונליין שזה משהו שאני שונאת. לכן פרק בשבוע זה הכי מוצלח בעיני.
אני לא יודעת מה ראיתי עכשיו אבל זה בהחלט לא מדבק.
אם להיות פיירים, לא כדאי לחפש אנשים נורמליים שכותבים בפורום תפוז סדרות ב-2025 🤷‍♀️
תאכלס כן.
אם כי הייתי במספיק מפגשי פורומים בעבר כדי להגיד שגם לפני 17 שנה לא היו אנשים נורמלים בתפוז.

keren or5

Well-known member
סעמק ידעתי שאת משקרת אבל עדין הייתי צריכה ללכת אחורה לסיכום שלך כדי לראות אם כתבת סיפור באופן כללי😂
פרק ביום שווה ערך בעיני ללהוציא את כל הפרקים בבת אחת כי אם זו סדרה שאני רוצה לדבר עליה עם מישהו, לא יהיה לי זמן לראות פרק ביום וגם להגיב עליו באותו יום. בטח שלא לקרוא תגובות ולנהל דיון. צריך זמן.
אם זו סתם סדרה שאני צופה כדי להעביר זמן והיא לא מספיק מעניינת אותי כדי לדבר עליה אז פרק ביום זה בסדר, אבל אז זה אומר שיהיה לה ספוילרים זמינים אונליין שזה משהו שאני שונאת. לכן פרק בשבוע זה הכי מוצלח בעיני.
נו זה שוב כי יש לך חיים זה לא אשמתי שזה ככה ולנו אין. את גזענית כלפי חסרי החיים! זכור לי שהייתי מגלה סדרות שהיו משודרות בש"חים כל יום פרק וזה עונות שלא ראיתי (לפני ההורדות), ואז כאילו היה לי פרק חדש כל יום, וגם עם הטלנובלות לפחות של הוט כמו האלופה זוכרת שהוציאו פרק ביום, וזה היה בדיוק מעולה, תמיד היה לי זמן פעם ביום להקדיש לראות פרק, אפילו כשלמדתי, וזה הרגיש כמו פער מושלם, יום זה מספיק זמן למצות פרק ולהתאבסס עליו (וזה היה על סדרות שהתאבססתי עליהם), אבל לא מושכים אותי שבוע עם פירכוסי גמילה, כבר נותנים לי את המנה הבאה אחרי יום, זה מספיק זמן לעכל את הפרק הקודם, ולא יותר מדי זמן שבא לי לתלוש לעצמי את השערות מזה שאני מחכה לפרק הבא. ונו אז אל תכנסי לאינטרנט עד שאת רואה את הפרק באותו יום. גם ככה זה יכול לקרות שיצא פרק של סדרה שאת רואה משבוע לשבוע ולא תוכלי להיכנס לאינטרנט עד שתראי את הפרק כי יכולים להיות ספוילרים.
אני לא יודעת מה ראיתי עכשיו אבל זה בהחלט לא מדבק.
הצלחת לראות את הסירטון?
אם כי הייתי במספיק מפגשי פורומים בעבר כדי להגיד שגם לפני 17 שנה לא היו אנשים נורמלים בתפוז.
גם אני הייתי וזה נכון.

didalf

Well-known member
אני לא יודעת איזה על האש עושים אצלכם אבל אלא אם את עומדת על המנגל ומנפנפת, למה שיהיה לך ריח של זה בשיער?
בדיוק, תודה.
ממתי יצא לעדימון של של נבלית? כולה חננה.
אני רק נראית ככה|שטן|
לאאא. יש לחם מטוגן ויש פרנץ' טוסט. זה לא אותו דבר.
לחם מטוגן טובלים את הלחם בביצה עם מלחפלפל וזהו. זה בלי חלב.
וואלה?
אני מכירה רק את הגרסה של הפרנץ' טוסט.

מצד שני אני קצת נגד להזמין אוכל באינטרנט כי זה סתם יקר יותר בלי סיבה. ז"א אני מבינה מה הסיבה, אבל אותי זה מעצבן.
לגמרי ועדיין אני מזמינה ככ הרבה וכועסת על עצמי אחכ ומזמינה שוב|פנים|

וואי זה היה דבוק לי למוח איזה כמה חודשים לפני כמה שנים:-D

תכלס:-D
אנחנו בתפוז ב2025, אנחנו מוזרים בהגדרה.

נו זה שוב כי יש לך חיים זה לא אשמתי שזה ככה ולנו אין. את גזענית כלפי חסרי החיים! זכור לי שהייתי מגלה סדרות שהיו משודרות בש"חים כל יום פרק וזה עונות שלא ראיתי (לפני ההורדות), ואז כאילו היה לי פרק חדש כל יום, וגם עם הטלנובלות לפחות של הוט כמו האלופה זוכרת שהוציאו פרק ביום, וזה היה בדיוק מעולה, תמיד היה לי זמן פעם ביום להקדיש לראות פרק, אפילו כשלמדתי, וזה הרגיש כמו פער מושלם, יום זה מספיק זמן למצות פרק ולהתאבסס עליו (וזה היה על סדרות שהתאבססתי עליהם), אבל לא מושכים אותי שבוע עם פירכוסי גמילה, כבר נותנים לי את המנה הבאה אחרי יום, זה מספיק זמן לעכל את הפרק הקודם, ולא יותר מדי זמן שבא לי לתלוש לעצמי את השערות מזה שאני מחכה לפרק הבא. ונו אז אל תכנסי לאינטרנט עד שאת רואה את הפרק באותו יום. גם ככה זה יכול לקרות שיצא פרק של סדרה שאת רואה משבוע לשבוע ולא תוכלי להיכנס לאינטרנט עד שתראי את הפרק כי יכולים להיות ספוילרים.
בדיוק!!
אני עדיין מתמכרת לשידור יומי של יס כל כמה זמן. כרגע זה קומיונטי.
מצד שני יש יתרון קטן לצפיה השבועית וזה שהאובססיה שלי יכולה להמשך כמה חודשים טובים על מספר פרקים מועט שהיו נגמרים לי מהר מידי בפרק ליום.

LeAnnDyIan

Well-known member
נו זה שוב כי יש לך חיים זה לא אשמתי שזה ככה ולנו אין. את גזענית כלפי חסרי החיים!
את לא יכולה לבוא לי עם התירוץ המטופש הזה כשאני רואה יותר סדרות מכן.
וממתי עבודה נחשב חיים??

טוני החתול

Well-known member
מנהל
את גזענית כלפי חסרי החיים!
זה הולך להיות ציטוט החודש שלי בשאלון הבא
אני עדיין מתמכרת לשידור יומי של יס כל כמה זמן. כרגע זה קומיונטי.
הקונספט עדיין נשמע לי הזוי, אבל עם קומיוניטי פחות.
אנחנו בתפוז ב2025, אנחנו מוזרים בהגדרה.
אבל אנחנו מעדיפים את המילה "מיוחדים"
תלוי מה מטגנים. אני ממש אוהבת ריח של בצל ושום מטוגן|יאמי|
לבצל מטוגן באמת יש ריח טוב (אני כמובן לא אוכל את זה)
ציפיתי ממך להיות יותר יצירתי עם השאלה הזאת.
אני חושב שכבר הבנת שהייתי חסר אנרגיה אפילו יותר מהרגיל החודש
אני בדיוק יושבת מול המסך ועונה לך אחרי שהזמנתי לעצמי טאקו באינטרנט כי לא היה לי כוח לנעול נעליים וללכת להביא לי בעצמי (אבל בעיקר כי לא היה לי כוח לעמוד בתור ולחכות שיהיה מוכן).
אני שמח שאת בערך מסכימה איתי. אפילו שבשבילי זה לא שאני נגד באמת, כלומר לא אידיאולוגית. אבל זה משהו שאני לא אעשה. בעוד שאת נגד אבל כן עושה. אז אנחנו משלימים זה את זה
את זה גם אני זוכרת.
לפעמים אני מופתע שאת פעם גרת בארץ :-P: (אבל קצת ברצינות כי שכחת לחלוטין איך מדד צלזיוס עובד)
בינתיים בחופש שלי אני ברובו בהחלט עשיתי כלום וישנתי ואני לא ממש מרגישה תחושת החמצה.
פעם לא היית לי תחושה של החמצה כשלא הייתי עושה כלום חופש שלם. אני לא יודע מה קרה לי.
בעע (אהבתי את ההקבלה למכות הOG)
כשכתבתי את זה חשבתי לחזור אחורה ולמצוא מכות טלוויזיה מקבילות לכל המכות האמיתיות. אבל כמו שאמרת הייתי עצלן החודש
זמניק ביותר. אתה בכלל לא פה. אני חושבת שצריכים להתחיל לקנוס אותך.
באמת שצריך.
נראה לי שזה הכי הרבה (3) סדרות שהיו לנו במשותף בחודש אחד.
גם את ראית [הכניסי כאן שמות של 3 סדרות שאני ראיתי וברור לי שאת לא ראית]?
(רואה איזה עצלן נהייתי)

אגב, שמחתי מאוד שהגבת לכל מה שכתבתי.
וזה במקביל לכך שזה גרם לי להרגיש יותר רע שאני לא קורא את כל השרשור.

keren or5

Well-known member
תגובה מרוכזת רק לשירים (ולגיפים של אוברי):

(ROLE MODEL - Sally, When The Wine Runs Out) - אחלה שיר |כן||כן|
|קסם|שירי החודש: היו כל מיני אבל זה הכי חשוב|לב|
(Yuval Raphael - New Day Will Rise
האמת רציתי לשמוע את השיר שאנחנו שולחים לאירוויזיון, אבל זה לא ממש הטעם שלי
היא מהממת בכל אלה |מאוהב| גיפים ממש טובים. את יודעת להכין בעצמך גיפים? או שאת מוצאת באינטרנט?
|קסם|שירי החודש:|קדימה|ליידי גאגא הוציאה אלבום חדש ויש בו שיר שנשמע כאילו היא שלפה אותו מהכספת של טיילור8-* והוא גם ממכר בטירוף.
Lady Gaga - How Bad Do You Want Me
לא הכרתי, חיבבתי
חחחח בומרית
אני מכירה את השיר של אן סינק (וגם דיי אוהבת אותו וגם את הקליפ), אבל עדיין לא הבנתי איך זה מסביר את התמונה ששמת של ג'סטין
|קסם|שירי החודש:
(She's Crazy But She's Mine)
שיר דיי מגניב, אהבתי! לא הכרתי.
|קסם|שירי החודש:
(Ten Years After - I'd Love To Change the World)
וואי ממש אהבתי את זה, שיר מגניב, וממש לא משהו שהייתי חושבת שהוא הטעם שלך

דורי 1981

Well-known member
(ROLE MODEL - Sally, When The Wine Runs Out) - אחלה שיר |כן||כן|
ידוע ואני הולך לשלב אותו בפסקול של הספר (הרגע המצאתי מונח חדש) שאני כותב על חברה שלעבר שהיא סוכנת מוסד (לא באמת, בספר כמובן). ועוד בסצינת מיטה שכוללת סאדו מאזו כנראה.

למעלה