שם: ניק באופן זמניק
גיל בעונות של סדרות טלוויזיה? בערך דוקטור הו
כמה שלטים (remote) יש לכם בחדר? שלושה (טלוויזיה, מאוורר ומזגן)
סדרות החודש: Invincible, Paradise, טד לאסו, Adolescence, מית'יק קווסט, The Residence, כישור הזמן, דרדוויל
סרטי החודש: מיקי 17
שירי החודש:
ספרי החודש: The Ghost of Buxton Manor
דמויות (אהובות) החודש: מארק (Invincible)
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: יותר מידי דמויות ממית'יק קווסט (אני מצטער דיינה)
שחקני החודש: הילד מAdolescence
קראשי החודש: רוברט פטינסון
ציטוט חודשי: “You Can Be The Good Guy Or The Guy Who Saves The World…You Can’t Be Both.“
סיבה למסיבה: ימי הולדת (באופן כללי אבל גם ספציפית לפני שבוע לאחיין שלי, בעוד 10 ימים לאחיינית שלי)
[למתקדמים] סיפור החודש: אז יש לי חבר שמשום מה החליט שלא רק שהוא אוהב את סרטי סוניק (Sonic the Hedgehog) אלא גם ממש רוצה שאני אראה אותם. ואומנם אני אוהב לפעמים סרטים שנשמעים דביליים ואני בהחלט אוהב את ג'יימס מרסדן שמשחק בהם, אבל בכל זאת זה מרגיש לי דבילי מידי בשבילי ואין לי נוסטלגיה לסוניק ממשחקים. אבל החבר הזה לא יכול לעצור את עצמו ומעלה את זה המון. אז לאחרונה נפגשנו לראות סרט והוא שוב שאל אותי. אז אמרתי לו שדווקא ראיתי את כל שלושת הסרטים. כי מי אני שאני לא אשקר לפעמים. אבל אפילו שאני משקר הרבה והחבר הזה יודע את זה, אני עושה דדפאן כל כך טוב שהוא לא בטוח אם אני רציני או לא. אז אני אומר לו "קדימה, תשאל אותי כל שאלה על הסרטים ותראה שאני יודע את התשובה." כי מי אני אם לא בלפן עד הרגע האחרון. אז הוא חושב וחושב ואז שואל: "איזו דמות נוספה לסרטים בסרט השני?" אז אני חושב לרגע ועונה "נאקלס". {כי הידע שלי על הסרטים כולל בערך 4 דברים: שלדמות הראשית קוראים סוניק, שבסרטים משחקים ג'ים קארי וג'יימס מרדסן, שבסרט השלישי קיאנו ריבס מדובב דמות כלשהי ושבין סרט 2 לסרט 3 יצאה סדרת טלוויזיה בשם Nuckles על דמות בשם זה שאותו מדובב אידריס אלבה. את הדבר האחרון הזה אני יודע כי אני טורח לדעת הכל על אילו סדרות טלוויזיה חדשות יוצאות. בקיצור הדמות היחידה הנוספת שאני מכיר מהעולם הזה מלבד סוניק זה נאקלס.}
אז יצא שבאמת צדקתי והחבר הזה מופתע מאוד, אבל עדיין מסרב להאמין לי משום מה (כלומר זה הגיוני כי אני כן משקר הרבה וגם באותו רגע). אז אני אומר לו שישאל עוד שאלה. הוא חושב וחושב וחושב ואז שואל: "באיזו עיר מתרחש הקרב הגדול בסרט השני?" אני חושב לשניה ועונה "ניו-יורק" כי תכלס קרב גדול בסרט אקשן - הגיוני שזה יקרה בניו-יורק. יש עוד אופציות, אבל הניחוש הכי קל היה ניו-יורק.
ומסתבר ששוב צדקתי. והבן אדם הזה בשוק גמור. מצד אחד מה הסיכוי שאני אצליח בשתי שאלות, מצד שני מה הסיכוי שאני באמת ראיתי את הסרטים. (ואולי הוא כן חש שאני משקר). אז אני מציע לו לשאול אותי עוד שאלה. והוא חושב וחושב וחושב וחושב ואז הוא שואל "איפה הדמות הראשית בסרטים מתחתנת?" עכשיו זה כבר רנדומלי לחלוטין בשבילי. אבל אמרתי ניו-יורק בשאלה הקודמת אז אני חושב להמר לכיוון לוס אנג'לס וכדי לפרוש רשת רחבה יותר אני אומר כמעט מיד "אני לא בטוח בדיוק, אבל איפשהו בקליפורניה."
עכשיו כבר זהו. הבן אדם משוכנע שאני באמת ראיתי את הסרט. הוא בשוק. הוא אומר שהוא בכלל חשב שזה בפלורידה, אבל אם אני אומר שזה בקליפורניה אז כנראה שאני צודק. כלומר אני יותר בטוח בזה ממנו.
באמת בשלב הזה אני התחלתי להאמין שאולי אני ראיתי את הסרטים הזה. או, וזה מוזר אבל יותר הגיוני, שהוא לא ראה את הסרטים.
בכל מקרה לכל גבול יש תעלול ועד כמה שזה היה משעשע אני רציתי להבין איך זה שהוא מאמין לי לגבי איפה הייתה החתונה הזאת. אז אני מתוודה. והוא מנסה להבין איך ידעתי את התשובות אם ככה ואני מסביר לו. והייתי חייב לדעת למה הוא שאל איפה החתונה הזאת אם הוא בכלל לא ידע איפה היא. אז הוא הסביר שהוא פשוט זכר שהיא במלון ארבעת העונות.
ניסיתי להבין למה הוא לא שאל מיליון שאלות אחרות. כי באמת שאני לא יודע שום דבר. כלומר יש סרטים שרק לפי זה שראיתי את הטריילר שלהם ואולי איזה ראיון עם שחקן אני מרגיש שאני יודע חלק מהעלילה. אבל באמת שעם סוניק כל מה שאני הבנתי זה שהוא כנראה חייזר שמגיע לכדור הארץ פוגש בן אדם ויש מדען מטורף (ג'ים קארי). יש מיליון שאלות שהוא יכל לשאול שלא היה לי מושג איך לענות עליהם. "למה לא שאלת אותי מה השם של הדמות של ג'יימס מרסדן?" אני שואל. "כי אני בעצמי לא זוכר את השם שלו." הוא עונה.
למה אתם מצפים בחודש אפריל: לחופשה בחול המועד שבה אני אספיק לעשות כל מיני דברים שאני דוחה. בנתיים זה לא ממש עובד ככה, אבל אם אתם קוראים את זה אז לפחות הגעתי ללעשות את זה
(ממחזרת שאלות פסח משנה שעברה כי אולי יש לכם תשובות חדשות)
כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - באפי
רשע - גלורי
תם - זאנדר
שאינו יודע לשאול - ווילו
מהן עשרת המכות הטלוויזיוניות שלכם?
1. כשמוציאים את כל הפרקים של עונה בבת אחת במקום לפרוש אותם באופן יפה שיעלה ציפיה בין פרק לפרק.
2. כשפורשים את הפרקים ככה שצריך לחכות שבוע בין פרק לפרק.
3. כשמורחים סדרה יותר מידי.
4. כשמבטלים סדרה מוקדם מידי.
5. כשנטפליקס או אמזון מוציאים טריילר שאיכשהו אי אפשר להבין ממנו האם מדובר על סדרה או סרט.
6. כשיס או הוט או סלקום קונים את הזכויות על סדרה ואז היא לא נמצאת לי בגישה בסטרימינג (סטינג לא נחשב)
7. כשעושים סדרה שהיא המשך ישיר לסדרה אחרת אבל מוסיפים לה משהו בשם (או אפילו לא זה) ואז זה נחשב לעונה 1 מחדש.
8. כשמביאים שחקנית עבר מדהימה לשחק בסדרה חדשה, אבל אז מתברר שהתפקיד שלה הוא חסר כל משמעות או תוכן.
9. חושך - כשסצנות חשוכות מידי ואי אפשר לראות שום דבר.
10. כשיוצא עיבוד לספר או קומיקס שממש אהבתי והתוצאה פשוט לא טובה.
איזה מאכל נטול גלוטן (כשל״פ) טעים יותר מגרסת החמץ שלו? לא עולה לי שום דבר, אבל העוגות שוקולד והשניצלים שמכינים לאחיין שלי, שיש לו צליאק, לא נופלות בשום דבר מאלו עם גלוטן.
האם יש לכם חופש בחוה״מ, אם כן מה אתם מתכננים לעשות בו? כן. אני תיכננתי לענות על השאלון הזה והנה הגעתי לזה. עוד בתיכנון לסדר את הבית שלי, להפגש עם איזה חבר, אולי אפילו כנס עולמות. אני מרגיש שצריך להיות לי עוד משהו כדי שאני ארגיש שניצלתי את החופש הזה, כי מניסיון לעשות כלום ולישון גורם לתחושה של החמצה.

שאלת בונוס:
לכבוד נקיונות האביב- דבר אחד שהייתם מנקים מהפורום (טרולים זה לא נחשב כי זה מובן מאליו) -אוי, מעניין אותי לדעת מה אנשים ענו על זה (כן, עד עכשיו אפילו לא קראתי את כל השאלות).
הייתי מוריד את האופציה של להגיב באופן לא נכון.
פרי אהוב? בננה!
קאפקייקס או מאפינס? אוקי זה מעלה את השאלה: "מה ההבדל בין מאפינס וקאפקייקס?" וכמובן לגוגל הפתרונות:
אז לא נכנסתי לעומק אבל נראה לי שזה לחלוטין קאפקייקס.
איזה פרסומת (או שורה מפרסומת) מהילדות שלכם אתם זוכרים בע"פ? "איפה כולם?" "כולם בשתיים" מהפרסומת לערוץ 2 החדש. רק שבוע שעבר מישהו בעבודה שאל אותי איפה כולם ועניתי לו שכולם בשתיים. ואז אחרי מבט של תמיהה הסברתי לו את המקור.
פוסטרים של מי היו לכם על הקירות בילדותכם? לא היו לי פוסטרים על הקירות בילדות. לא בטוח למה. כנראה זה 1. הרגיש לי ילדותי 2. הרגיש לי מביך להודות מה הדברים שאני ממש אוהב. כלומר בהחלט לא הרגשתי שאני יכול לשים פוסטר של JTT על הקיר.
באיזו אפליציה אתם משתמשים הכי הרבה? יו-טיוב.
איזה תוכנית טלוויזיה לא הייתה אותו הדבר אחרי שדמות מסוימת עזבה? בטוח שיש לזה כמה תשובות ממש טובות שיהיו לי ברורות אחרי שאני אעשה גיגול על השאלה הזאת ואקבל כמה רשימות.
אבל בלי בדיקה אני מצליח לחשוב רק על אחוזת דאונטון כרגע. אם כי לא נראה לי שזה דווקא בגלל שהדמות המסויימת עזבה.
ריח רנדומלי (לא בשמים או מרככי כביסה למינהם) שאתם אוהבים? ריח של טיגון
כוח-על שניתן להשתמש בו רק לדברים מרושעים שאתם רוצים? אני לא מצליח לחשוב על כוח על שאפשר להשתמש בו רק לדברים מרושעים. כלומר אפילו הרג יכול להיות למשהו טוב אם זה להציל מישהו. אבל בעצם אולי גרימת כאב זה רק מרושע. אוקי אני אחשוב על זה עוד... אוקי כוח שיגרום למישהו להיות מושפל בפומבי.
אנחנו חיים עם טכנולוגיה מתקדמת כבר די הרבה שנים, ורובנו יודעים להסתדר איתה כמו שצריך, אבל נסו להיזכר במשהו ממש בומרי או טכנופובי שעשיתם בעבר- בעבר? אני עדיין מאוד טכנופובי בדברים רבים. עדיין אף פעם לא הזמנתי לעצמי משהו לאכול דרך האינטרנט.
תמונה/וידאו/בדיחה/דירוג של חמשת הסדרות הטובות של השנה הנוכחית שתרצו לחלוק עם הכיתה?