את צודקת זו בהחלט החלטה תמוהה. ידוע לך משהו מאחורי הקלעים על זה שהשחקן היה צריך לעזוב או משהו? כי בלי סיבה חיצונית זה מרגיש ממש מוזר לעשות את זה.
לא ידוע לי משהו על זה שהשחקן היה צריך לעזוב. אני חושבת שזאת הייתה החלטה תסריטאית מכוונת ולא אילוץ. האמת, עד עכשיו חשבתי שהסיבה היא שהתסריטאים לא ממש אהבו את הדמות של רג'ינה ולכן לא נתנו לה סוף טוב (מחשבה ילדותית, אני יודעת, אבל ככה הרגשתי). אבל עכשיו עלתה בדעתי המחשבה שהמוות של רובין כמו המפגש והתאהבות של רובין ורג'ינה שניהם נועדו להתפתחות האישית של הדמות של רג'ינה. הדמות של רובין נועדה רק כדי לקדם את השינוי והתפתחות של הדמות של רג'ינה והמוות שלו שירת את המטרה הזאת כנראה הרבה יותר טוב לדעתם מאם הם היו משאירים אותם ביחד. הפיצול של רג'ינה והמלכה הרעה קרה אחרי המוות של רובין, אולי היה כאן ניסיון של התסריטאים להציב את רג'ינה שוב באותו המצב שהפך אותה למלכה הרעה בהתחלה, להראות את השינוי שהדמות שלה עברה.
אז בעונה האחרונה ראיתי רק 2 פרקים ראשונים כי הבנתי שהעונה סוג של עונה סופט ריבוט/סיקוול לסדרה ומתרחשת כאילו רק בעתיד עם הנרי המבוגר ובלי כל הדמויות הראשיות האחרות כמעט, ראיתי שאמה לא ממשיכה, אבל ראיתי שהשחקן של הוק כן לוהק לעונה האחרונה, ואז ראיתי שאמה וסנואו וצ'ראמינג ושילגיה, וכל הדמויות שלא ממשיכות, מופיעות רק בפרקים 1-2 של העונה, הנחתי שזה בשביל לסגור את הסיפורים שלהם, אז ראיתי רק את שני הפרקים האלה (מאוד עניין אותי איך ימשיכו את הסדרה עם הוק כשחקן ראשי בלי אמה לאור העובדה שנדמה לי שהם התחתנו בסוף העונה הקודמת, וחשבתי שהפיתרון שנתנו היה דיי גאוני שזה להביא את הוק מהיקום המקביל, ו"ההוק" הרגיל הלך עם אמה איפשהו לעשות ילד, אבל ככה יכלו להשאיר את השחקן). אבל אני לא זוכרת מה היה הסוף של רג'ינה, אני לא זוכרת בכלל אם היא כן המשיכה מעבר לפרקים 1-2, או המשיכה לסוף העונה, את יכולה להגיד מה היה הסוף שלה? (אם ראיתי אני לא זוכרת ואם לא ראיתי לא אכפת לי שתספליירי), ומה לא אהבת בו?
רג'ינה הייתה בכל עונה 7. בסוף הסדרה היא הופכת למלכה של כל הממלכות. הסיבה שלא אהבתי את הסיום הזה היא כי זה הרגיש כאילו התסריטאים בכלל לא מכירים את הדמות שהם בעצמם כתבו. באיזה שלב הדמות של רג'ינה אי פעם הביעה רצון להיות מלכה? מי שרצתה שרג'ינה תהיה מלכה הייתה אמה שלה בכלל ובגלל השאיפה הזאת שלה רג'ינה הפסידה את מה שהיא באמת רצתה, להיות נאהבת ולאהוב. אומנם אפשר להגיד שהיא קיבלה את מה שהיא רצתה בזה שהיא אהובה על הנתינים שלה אבל אני הייתי מעדיפה שהיא פשוט הייתה מסיימת עם רובין, מה גם שלא ממש אמרו שכולם בחרו אותה או שהם אוהבים את הבחירה בה או משהו כזה פשוט הפכו את למלכה שלהם וזהו.
אוי נו זה היה סתם קיטור של כעס כי הבינה באותו רגע שהיא צריכה לוותר על רובין בגלל משהו שאמה עשתה. אבל זה לא שהיא אשכרה המשיך לכעוס עליה או עשתה לה משהו בעקבות זה.
אני לא זוכרת כמה זמן היא כעסה עליה אבל ג'ולס אומרת שהיא כעסה על אמה עד פרק 5 בעונה ארבע (הפרק שמריאן חוזרת זה הפרק האחרון בעונה 3). היא באמת לא עשתה לה משהו בגלל זה רק גרמה לה להרגיש אשמה ולרדוף אחריה ולהתחנף אליה כל הזמן כדי שתסלח לה

. היא כן ניסתה להרוג את מריאן אבל בסוף חזרה בה שזה באמת שינוי לעומת העבר, העובדה שהיא חזרה בה מהרצון לחסל את מריאן, אבל עצם זה שהיא עדיין ניסתה בהתחלה מראה שזאת עדיין המחשבה הראשונה שלה. זה מוזר אבל גם מעניין שדילן את ואני רואות את הדמות של רג'ינה ושינוי שהיא עברה בצורה שונה לחלוטין. דילן חושבת שהיא בכלל לא הייתה כזאת רעה את חושבת שכן אבל עברה תהליך משמעותי של גאולה ואני חושבת שהיא הייתה רעה ועברה אולי שינוי קטן אבל במהות נשארה דיי רעה.
היא עוד דיי הסכימה לוותר על רובין ככה הזכור לי ולא רצתה לעשות משהו רע למריאן או אמה, דיי זה לא רג'ינה של ההתחלה. היא לא מלאכית צדיקה שתמיד תגיד בול את הדבר הכי רגיש, אבל מי רוצה שהיא תהיה כזאת? זה עדיין לא שם אותה באותה רמה שהיא הייתה כשהיא באמת עשתה דברים רעים.
אני גם זכרתי כמוך שהיא וויתרה על רובין אבל ג'ולס טוענת שרובין אמר לה שהוא צריך להיות עם מריאן בגלל הקוד המוסרי שלו

.
אויש נו שוב זה חוזר לקטע שהיא לא "פוליטקלי קורקט", אבל זה הגיוני שאמא גם תפחד מלהיות לבד אם הבן שלה בסכנה, עדיין בפועל היא ואמה רוצים את אותו דבר (שהוא דבר טוב) וזה להציל את הנרי, אז רג'ינה קצת יותר כנה ומודה שזה גם ממניעים אנוכיים, כי היא אוהבת אותו ולא רוצה שהוא ימות, קשה לי לבוא בטענות לזה.
איך קשה לך לא לבוא בטענות על זה? היא אומרת לאמה, האדם שעד גיל 28 לא היה לו אף אחד באשמת רג'ינה, שהיא לא יכולה להבין אותה שלה אין אף אחד?? זה לא להיות יותר כנה זה להיות כל כך ממוקד רק בעצמך ולהכיר רק בכאב שלך כל הזמן בלי יכולת להיות אמפטי כלפי אחרים ולהכיר בכאב שלהם. והיא לא רק לא מסוגלת להכיר בכאב של אחרים היא לא מסוגלת להכיר בו שהיא בעצמה גורמת לו, כל פעם שמזכירים לה את הדברים האיומים שהיא עשתה התגובה שלה היא גלגול עיניים. אם את מנתחת רק את המקרה הספציפי הזה אפשר למצוא צידוקים להתנהגות שלה: היא אמא והיא פוחדת וכו'... אבל זה מוטיב שחוזר כל הזמן.
ולאטוב שוב, זה קטע של פרפורמנס, ברור לי שהיא מצטערת על הדברים שהיא עשתה כשהיא הייתה רעה בשלב הזה, היא הרי בצד של הטובים, זה רק השאלה כמה היא תתייסר על זה? אולי זה היה נחמד אם היו רואים אותה קצת מתייסרת על זה, אבל בפועל בין אם היא כן ובין אם היא לא זה לא משנה, אי אפשר לשנות את העבר ומה שהיא עשתה, בפועל מה שהופך אותה ל"טובה" זה שעכשיו היא עושה דברים טובים.
אבל איזה דברים טובים היא עושה? זה שהיא לא רוצה להרוג יותר את סנו וויט? זה מה שהופך אותה לאדם טוב?
נכון שהיא כבר לא הורגת ולא שולטת על אנשים בכפייה אבל האם זה מספיק כדי להגדיר אותה כאדם טוב או שזה פשוט הופך אותה לאדם פחות נוראי מבעבר? הסיבה שהיא צריכה להראות חרטה על המעשים שהיא עשתה לא קשורה למה שקרה בעבר אלא למה שיקרה בעתיד. אם אדם לא מתחרט על דברים רעים שהוא עשה למה שהוא לא יעשה אותם שוב? נכון שאי אפשר לשנות את העבר אבל לרג'ינה יש גם מלא כספות שבתוכן כל הלבבות של אנשים שהיא לקחה, וגם אחרי ה"גאולה" שלה לא עלה בדעתה פעם אחת להחזיר אותם לדמויות שהיא לקחה אותם מהן. אני מבינה שזאת סידרה ואת אף אחד לא מעניין הכפריים שהיא רצחה או שהלבבות האלה יחזרו לבעליהם החוקים, גם אותי זה לא באמת מעניין, אבל עדיין זה הופך את השינוי שהיא כביכול עברה לשטחי מאוד בעיני.
אני אגיד את האמת שאני לא זוכרת כבר מה אחותה עשתה, אני זוכרת שהיא הייתה נבלית באיזה שלב, את מוזמנת להזכיר לי, אבל גם בלי לדעת, אני קצת מרגישה שזו זכותה של רג'ינה להחליט על מה היא סולחת ולמי בלי קשר אם אנשים אחרים סולחים לה, כאילו הרגשות שלה בבעלותה, לא יודעת קשה לי לקשר את זה עם "רוע"
כן היא הייתה נבלית כמובן

אבל לא בגלל זה רג'ינה כעסה עליה. אני גם לא זוכרת מה קרה שם בדיוק, אבל בגדול ממה שאני זוכרת זלינה ורג'ינה השלימו בשאול ואז שהם חזרו לסטוריבוק, אדס (שהיה הבן זוג של זלינה) בא להרוג את רג'ינה ורובין הגן עליה ונרצח בעצמו על ידי אדס. רג'ינה אמרה אחר כך לזלינה שהיא לא יכולה לראות אותה כי מאשימה אותה במוות של רובין. זכותה של רג'ינה להחליט על מה ולמי היא סולחת הבעיה היא שמתי שהיא עושה דברים איומים היא כן מצפה שיסלחו לה עליהם מיד. כל דבר שעושים לרג'ינה הוא איום ונורא ובלתי נסלח אבל כל דבר שהיא עושה לאחרים הם אמורים לסלוח לה ולשכוח ברגע שהיא מחליטה שבה לה להשתנות.
הא, טוויסט מעניין על הדמות שלה. אז הוא מוציאה את זה על הכלבים במקום על בני אדם?
היא לא מוציאה את זה על כלבים. היא לא יכולה להרוג אף אחד בכלל. את הכלבים היא הרגה לפני שהסופר מנע ממנה את האפשרות הזאת.
הטווייסט המעניין זה שאנחנו לא יודעים שהיא לא יכולה להרוג אנשים עד סוף הפרק, שבו אמה הורגת אותה כדי למנוע ממנה מלהרוג את הנרי. ורק אחרי שאמה הורגת אותה אנחנו מגלים שהיא עשתה את זה בכוונה כדי לגרום לאמה להרוג ושלהנרי לא נשקפה באמת סכנה כי קרואלה לא הייתה יכולה להרוג אותו.
אולי הקטע הזה של קרואלה שירד בעריכה יעניין אותך כי הוא עם השחקן שמשחק את ספייק בבאפי. אני חשבתי שזה קטע מצחיק בלי קשר.