OMG מפגש!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifיאיי מפגש

חזרתי עתה מעולמות והיה נהדר ..
אין כמו כנסיי גיקים! אני באה, עם קוספליי...אולי אוכל לא יודעת, נתראה בגשר ליד הכניסה לגני התערוכה.

akane

New member
*חוטפת התקף לב* @____@

שימו לב לשעה, שבה סוף סוף סיימתי לתפור לעצמי בלומרס כושלים, לתקן מעט את החרב, להחליף את כ-ל העצמות במחוך ואה, כן, לשטוף ולנקות את הגידולים שהיו לי על השמלה. כן, נכון - ג י ד ו ל י ם. חקלאיים O_O החלטתי לשטוף קצת את החלק האחורי של השמלה ביד (כי במכונת כביסה הבד הכחול מוריד מלא צבע X_X) וכשסיימתי שמתי לב שלמשהו יש ריח *נוראי*. בחנתי את השמלה שוב ושוב, תוהה אם זאת אני שאולי מסריחה, עד שקלטתי שעל החלק הצדדי של השמלה היו קבוצת כתמים ענקיים בכל צבעי הקשת @________@;;;;;; עובש בכמויות. זה היה פשוט מחריד, כמעט הקאתי ;_; איכסה איכסה איכסה ;;________;; חודש שלם זה ישב שם וגדל X___X ואני העיקר חשבתי שיש עליה רק אבק. ישבתי שעה שלמה עם קליה ואקונומיקה כדי להוריד את זה ועכשיו השמלה תלוייה לייבוש :X נראה איך זה יראה בבוקר.... :/ חוץ מזה כל ניסיון סירוק לפיאה רק גרם לה להראות יותר גרוע, ואין לי ריסים מלאכותיים למחר (אני די שמחה מזה האמת ~O~). מגיעה מחר בסביבות 12-13:00~ כבר לא יכולה לחכות לראות את כולם 33> מביאה גם כנראה את השמלה שהכנתי למור לכנס :] אבי - לא לשכוח להביא את הנעליים ואת הקרינולינה :D נ.ב. אמג!!!! החצאית שהבאתי לכלבלב הסגול נמכרה!!! XDDDDDDDDD אני מאושרת לחלוטין~~~~ תמונות של החצאית+תיק מחר D:

Mana Sama

New member
ועעע עינב מקווה שהשמלה בסדר ;;

שמחה לשמוע שהחצאית נמכרה,היא ממש מתוקה ^^ אוף,אני לא בטוחה שאני באה למפגש..אתמול והיום הקאתי את נשמתי עכשיו אני על כדור נגד הקאות עכשיו אני בעבודה של אמא שלי ועוד ממש מתלבטת אם כדאי לי להגיע T__T

BomberBY

New member
לפי התיאור של המצב,

היית עם השמלה הזאת באוטו של אורי?! או יותר גרוע, השמלה שלך הפכה בעצמה לאוטו המדובר?!

akane

New member
XDDDDD בדיוק מה שאני חשבתי!

*מדמיינת את השמלה שלי עם גלגלים* @,@;;;;;; חלילה וחס ;O; שום דבר שלי לעולם לא יורשה להגיע לרמות כאלה של זוהמה X___X

Serf SaN

New member
../images/Emo188.gif השרב נשבר!!!!

כתוב שהמזג אוויר יהיה היום בין 21 ל29 מעלות, שזה ממש השתפרות. אז אנשים, לא להישבר! גאיה, תבואי עם איזה תלובשת לוליטאית, משהו. אלונה, תביאי גם קוספליי!! יהיה נהדר! ^__^ אני גם אגיע בסביבות 12-13~~ <:

innocence

New member
אין לי תלבושת לוליטה.

כנראה אבוא במשהו דמוי oujisama סטייל.

למעלה