OMG מפגש!

Serf SaN

New member
אני לא בא עם דארסיה...XD;;;;;;

אני בא עם מאסארו, הקוספליי שלי מחנוכה. ^^;; הייתי מביא את המסיכה סתם ככה כדי שתוכלי להצטלם איתה, אבל ממש מוסבך לסחוב אותה ואני גם מגיע מהביצפר והולך אח"כ לאנשהו ככה שאני ממש לא יכול לסחוב את זה כל היום. X__X;

-שתי הבנות של קאסט שוגו קארה

(אם התכוונת אלינו@_@) חלקים מהקוספליי הרוסים, חלקים נאבדו וחלקים שכחנו להביא, אז..^^'''' אנחנו סתם נבוא בלי קוספליי ופשוט נשים את הסיכות כי הן חמודות3: נביא בקבוק מים ובקבוק מיץ ענבים

Serf SaN

New member
מה

מלא אנשים כתבו שהם באים עם תחפושות מה הבעיה לקרוא את השירשור? ._.

אני~

בקוספליי הינאמורי אמו משוגו קארה, מתכננת לבוא עם בגדים קצרים מתחת או משו~ יש לי כמה בעיות, כמו זה שהחולצה הקצרה הלבנה היחידה שיש לי היא בלי צוואורון ועם סמל בית ספר, וגם די קלקלתי את ההאמפטי לוק שלי אז התחלתי להכין חדש, אבל לא נראה לי שאספיק לסיים;; אהכן, גלי גם תבוא עם הקוספליי אמו3:

rocket

New member
../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif ../images/Emo92.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ועכשיו כשנכנסתם - מישהו במקרה במקרה מגיע לפארק הירקון עם אוטו ?! אני אסביר למה אני שואלת - אני ודנה נהיה עם תיק ע-נ-ק-י כי תל אביב היא אמצע הדרך בין עכו לבאר שבע .... ובטח יהיה לא קל לסחוב אותו בכל פארק הירקון ..... ואם אין אף אחד שמגיע עם אוטו .... מישהו רוצה להתנדב לעזור לנו להביא אותו מתחנת הרכבת לפארק?

rocket

New member
* תיקון *

כנראה שנגיע לקראת 12 אני מניחה שאני אבוא קצת לפני לפארק ואסנג'ר מישהו לחזור איתי לתחנה לעזור עם התיקים XD

D N ANGEL GRIL

New member
אני יכולה לעזור לסחוב אם זאת הביעה XD;

אפילו שגם אני באה עם תיק גדול אבל זה לא כבד D:

CibiHeart92

New member
אם אתן צריכות לשאול בדרך

תשאלו איך מגיעים ללונה פארק או לתחנת ת''א אוניברסיטה. זוכרת נו איפה שאספנו את דנה, רק למטה XD מה זה בהצלחה אני רואה אתכן הולכות לאיבוד... XDD

rocket

New member
נאקו אני יודעת איך להגיע ,

הייתי שם במפגשי קוספליי לפני שלמדת ללכת XD פשוט כבד לנו!!

HeineW

New member
עד איזו שעה תהיו שם?

יש סיכוי שאני אוכל לבוא רק בערב... כמו תמיד /:

באה~!

אני אבוא בסביבות הצהריים.... לא החלטתי עדיין אם אני מביאה קוספליי ואם כן איזה...... בעעעעעעעע הולך להיות שרב O.O'

למעלה