OFF לתחילת השבוע

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifזה רק לי או ש...

גם לכן הפורום נהיה שחור למעלה? ולירון? א-י-ס-י מה את לא מבינה במילה הזו?

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחח

גמךלי זה נהיה שחורר וחוזר לעצמוו הוא קילב התכףףף פיצולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo205.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

נשמה שלי?../images/Emo10.gif

תודה שקראת הכל זה באמת חשוב לי לשתפ אותכן.. ותודה על העזרה אבל האמת? ששום כלב אחר?לא יהיה תחליפ ללידי.. תודה בכל זאת מאמי שלי.. וגמני אוהבת אותך

../images/Emo118.gifבהצלחה מאמי שלי

אמן ותצליחי להשיג אותה שוב.. ותסבירי לאמא שלך שעכשיו אם את רוצה שהיא תיהיה שלך אז תוכיחי לה.. וככה אני מקווה שהיא רק תסכים לך.. מקווה שתצליחי אוהבת אותך המונים סתוונית .

גם לי יש סיפור אבל אני יכתוב

אותו יותר מאוחר כי אני עפה לבצפרר.................. גם כל הכלב שלי

אז ככה הסיפור שלי הוא.........

אז ככה לאחותי היה חבר.........והייתה לו כלבה לבלדור(איך שלא קוראים לזה) ובשנת 2003 היא הולידה גורים והיו לא הרבה גורים וחבר של אחותי רצה להביא לנו גור אז אחותי נדלקה על הגור החום אבל אז לקחו אותו ........אז אחותי הביאה את סנופי כלב לבן עם נקודות שחורות..........והיא הביאה אותו אליי לבית שהוא היה בגיל חודש הוא היה מיוחד היו לא עיניים של בן אדם וממש שהייתי נוגעת בו זה כאילו נגעתי בבן אדם והוא גם נולד בתאריך מאוד חשובב................14.2 שזה יום האהבה................ואיי כל כך אהבתי אותו......... וההורים שלי לא אהבו אותו כי הוא לא היה מחונך עשה צרכים בבית ועשה הרבה רעש והרס דברים והם תמיד אמרו לי מחר ניקח אותו לכלביה מחר ניקח אותו לכלביה תמיד חזרו על אותו דבר במשך שנה עד שהגיע שנת 2005 .............והיום אחד שזה היה בתאריך ה-14.5.2005 הלכתי לקנות בגדים אני חזרתי הביתה ואז אמא שלי ז"ל אמרה לי היום אבא יקח אותו לכלביה ואני דפקתי ריצה לחדר שלי וחיבקתי אותו כל כך חזק ואז אבא שלי לקח אותו לכלביה ...........אני בכיתי כל כך הרבה יוווו לא דיברתי עם אבא שלי חודש למרות שבשבוע הרביעי הינו באילת אז אתן יודעות דיברתי איתו בשביל נעליים בגדים וסתם כל הדברים האלהה.......... ותמיד חשבתי לעצמי זהו אין סיכוי שיהיה לי עוד כלב אין לי אפילו ת'זכות לבקש מהם גור..... והייתי עצובה ובשנת 2006 בתאריך ה-13.12.06 אני פשוט לא האמנתי ההורים שלי קנו לי גורה קטנה קטנה כמו עכבר והיא לא גודלת אני הייתי בשוק זה היה מתוכנן כבר חודש וזאת הייתה הפתעה בשבילי ואני הייתי בשוק.................... אבל כל הסיפור לחשוב על כלב התחיל מאמא שלי ז"ל היא רצתה כלב כי היא הייתה בבית לבד והיה לה משעמם והיא התעקשה על כלבה שלא גודלת פיצית כמו עכבר ואבא שלי?!?לא יכל לסרב לה אז הוא אחותי ואמא שלי ז"ל הלכו לחפש כלבהה...... והם מצאו כלבה פיצית חומה והיא לא גודלת הסוג שלה זה פינצ'ר ננסי והיא כזאתי חמודה קראנו לה טובי.........על שם השחקן שמשחק את ספיידרמן טובי מגוויאר(איך שלא כתובים את זה) והיא מאמי אבל עכשיו?!?אני מקנא במי שאין לו כלב......... כי כלב זה אחריות גדולה לטפל בו להוציא אותו החוצה 3 פעמים ביום לתת לא לאכול זה עוד פסדר צריך לחנך אותו שלא יעשה צרכים בבית ואוףףףףףףףףףף זה סיוט באמתת..!! אני אין לי ראש לדברים האלה חחחחחחחחח הם מעצבנים שהם מתרוצצים לך בין הרגלים למשל היום פתחתי על טובי ת'דלת ודרכתי עליה בלי כוונה והיא ישנה איתי במיטה ובלי כוונה העפתי אותה מהמיטה ואופסס לא התכוונתי לעשות לה את זה חחחחחחחחחחחחחחח ולאורטל ?!?מקווה שתצליחי......... גם אני הלכתי לכלביה לראות עם סנופי הכלב הראשון עדיין שם אבל הוא לא היה שם הרגו אותו ויאווווווווווווווווו כמה בכיתיי............. בצלחההה חיימש'י..........

karin001

New member
אורטלי

יא מאמי שלי שיהיה לך בהצלחה ואני מקווה שתמצאי את לידי אים את צריכה אני פה איתך

יאא איזה עצוב../images/Emo10.gif

אורטלוש שלייי אל תיהי עצובה....אני לא רוצה שתיהי עצובה.. את תיראי יום יבוא ואת תיראי שוב את ליידי שלך ותיהי איתה תמיד תמיד תמיד ביחדד ואף אחד לא יפריד בינכן חח. לא אבל באמת..אני לא רוצה שתיהי עצובה..שיהיה לך המון המוןן בהצלחהההה אני מקווה שתחזירי אותה אליך.. אני מבינה אותך כי עד שניקשרת אליה וזה.. גם לי היה לי חתולל ואני ממש ממש אהבתי אותוו הוא היה איתי בערך שנה וחצי ככה.. ופיתאום יום אחד הוא ברח..
ומאז לא ראיתי אותווו ואני ממש ממש מתגעגעת אליו.. ועכשיו לי חתוללל הכי יפה שבעולםם אבל הוא לא מחליף את החתול שהיה לי פעם..אני ממש ממש מתגעגעת אליו..אז אורטי שלי לא להיות עצובהה את תיראי שתימצאי אותההה אוהבת אותך והמון בהצלחההה מריה סנדלר.

למעלה