OFF לתחילת השבוע

hen love noli

New member
../images/Emo108.gifמאמי שלי כנסי!!

יאא איזה עצובב זהה אמאא.. אני גם חולה על כלביםם ומתה לכלב ואמא שלי לא רוצה באסה..!! טוב שמעי אני מאחלת לך בהצלחה ומקווה שליידי תחזור אליך מהר.. חנו'ש

../images/Emo79.gifאני מלכה../images/Emo47.gifחח סתם, אורטל כנסי

אני מזה עצובה בשבילך בגלל זה.. הלוואי שמחר תיראי אותה =]] אוהבת אותך חיימשליי 3>

מלכוות שלי?

היום לא הלכתי לבית ספר .. כדי לברר אתזה.. והאמת שהלכתי וביררתי.. וזרתי לא ליידיי.. לא נורא.. אני עכשיו מתחילה לשכנע את אמא שלי.. שתביא לי גור חדששש.. אני זוכרת מאיפה הבאתי את ליידי.. וזה קרוב אליי..נלך לאותו מקום.. ואולי הכלבה שלהם המליטה שוב.. ותיהיה לי גורה כמו ליידי א=מ=ן.. חחח אוהבת אותככככככככככככככן כ"כ נסיכות שלי.. תודה על הפירגוןןן=]

../images/Emo192.gif חחח נוני?? אורטליתתתת

אני מתגעגעתת אליךך .. חו חי חו איזהה שקסיתת הייתת
בפגישה..
אני לוב יו .. אישתיי :):)

|שבללו../images/Emo210.gifיפשלי?

עכשיו רק ראיתי תהודעה וקראתי הכל מאמא מה זו לא היא? איזה באסה היום את הולכת לקחת חדשה ואם צריך אני יעזור לך לשכנע את אמא שלך=] לאאאאאב יו ותתחברי לאיסי=]

אישה שלי?

כפרעליייך.. אני עכשיו בתהליך של שיכנוע.. נקווה שנצלייח.. חח אין לך מושג כמה שאני א-ו-ה-ב-ת אותך

../images/Emo15.gifיא אורטלללללללללי../images/Emo7.gif

היו לי מלללא קטעים כאלה בהצלחה נשמה שלייי הלוואי שהיא בסוף תחזור אליךך

אישתי השניייה?

נקווה שהיא תחזור אהובתי.. ואל תשכחי שאני אוהבבבת אותך.. אההה נסיככה שלי?

../images/Emo205.gifיאא אורטטללליי

בהצלחה נשממתתייי.. מקווה שתמצאי אותה
אוהבת אוותתך

../images/Emo110.gifיה אורטלושלי?! כנסי!!!

יה קראתי הכול כפרעעע את יודעת לפי איך שתיארת תכלבה שלךךךך זה בדיוק בדיוק כמו הכלבה שלי נשבעת לךךך היא גם בת והיא בצבע קרם כזה מלאהה פרווהההה כמו הכלב של הנייר טוואלט חחחח ככה באמת! עכשיו יש לנו איתה מזה סיפור היא ביחום(מחזור) ואמא שלי מזה לא רוצה גורים אבל אחי כן רוצה כולם רוצים ואמא שלי לא!.... וזה מזה כיףף.... כי היא מזה יפהההה וביום שישי היא ברחה לנוו והלכה עם איזה כלב חחחח אמא שלי מקקווה שהיא לא בהיריון אנחנו צכים לבדוק אותה וגם עם כה אמא שלי רוצה להוריד להה=[ למרות שלא נניתן לה כי היא לא רוצה גורים אבל בכול זאת דברייתי אולי עם לא תמצאי וייהיה לי איזה גוררר נדבר איתך חחח כי אנחנו גם ככה נחלק תגורים אז דבריתי באיסי או משו יפשליייי אוהבתותך מלא ומקווה שהכול יסתדר
....

למעלה