OFF לתחילת השבוע

יאאא ספיררושששלי?

את פשוט מדהימממממממממממה... כפרעלייייך חיימשלי א=ת.. איזה כיפ לך גורררים חחח.. ובטח שאני ירצה אחד
.. איזה סוג הכלבה שלך אהבה שלי?

../images/Emo110.gifאורטלעעעעעע

גמאני חולהההה עליך יפשליייי אישתיייי נשמה שלי א=תתת בשמחה היתי מביאה לך גור חייי אבל רק עם אמא שלי לא תרצה להוריד אותם=[[[[[ נדבר ככבררר בקיצור הכלבה שלי זה סוג פודל מעורב ככזה כמו של הנייר טוואלט מזה יפה חבלזזזזזזז לאב יו כפרע
....

חחחחחח חיימשלללי?

כפרעליך יפפפה שלי.. כמה שאני אוהבת אותך?מ=ל=א.. וגם ליידי היא פודללייית
.... חחחחחחחח... אוהבת אותך אחות בדם שלללי

../images/Emo110.gifיההההה אורטלושששש

אז את רואה זה אותו כלב יהה איזה מגניבבב חחחחחחחח אותו כלב!!!....... כפרעליך חח.... נראלי שתינו לקחנו אותה מאותה אחת חחחחחחחחחח סתם בכול מקרהה אני ידבר איתך כבר יפשלייי
בךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חזקקקקקק אישתיי היפההההה
.....

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifכנסו ח-ש-ו-ב!!!!!!!!

קיבלתי היום ביצי סחלב ואני צריכה לחמם אותם וכל זה עד שיבקעו! חחחחחחחחחחחחחחחח אתןחושבות שאני אצליח?

../images/Emo110.gifחחח מקווה שתצליחי

דגרי הליאם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם כפרעעליךך חחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחח גם לאח שלי היו

פעם כאלההההה אבל הם היו חיים כאילו לא בביצה חחח ולא קוראים לזה סלב?? או שאת מתכוונת למש'ו אחר??.

אעאעאע מישהו ראה גיא פינס?

הראוו תבויז והראו את דמדם שלייי אז ככה.. אני כזה יושבת ואוכלת במיטה של אמא שלי והראו מישהי מהלקת בנות יושבת ומדברת עם אביחי פיתאום דפקתי צעקהה יאוו אביחיייי פיתאום אמא שלי תגידי את נורמלית הבהלת אותי ואני כזה טוב מה הראו את אביחי פיתאוםם... אעאעאעא הראו את אדם שאלו אותו כזאת שאלה ואני כזה יאוו אדםם אמא תיראי אדםם וככזה נעצרה לי הנשימה מהיופי שלו והוא כזה עם חולצה לבנה ועליה ירוקה איזה חתיךך ואני כזה אמא תיראי תיראי אייזה קול איך הוא מדבר והיא עושה לי באמת את חולת נפש תירגעי הם בסך הכל בטלוויזיה פיתאום הראו את אושרי (והוא מזה ההיה יפה אבל לא כמו אדם חח) ואני כזה אמא טוב בי אני הולכת לפורוםם חחחח יאוו אדםם דפק לי הלבב אין אין אני מאווהבת בבחור הזה !!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifמה איפה?????????????

זה בוי או די??????????. נ.ב. גאד כמה שהוי או די הזה מציל אותתייייייייי

למעלה