OFF לתחילת השבוע

בנות כנסו ותיקראו זה חשוב לי כ"כ

אני הרגשתי צורך לשטפ אותכן... אז חפירה.. למי שלא יודעת?הדבר שאני הכי אוהבת ב-ע-ו-ל-ם.. זה כלבים.. אז כל הסיפור התחיל לפני שנתיים וחצי.. החלטתי שאני לא יכולה יותר בלי כלב.. שגעתי את אמא שלי איך שקמתי על הבוקר? המילה הראשונה שלי? זה אמאאא אני רוצה כלבבב ננננו תביאי לי כללב".. כל יום שניה שגעתי אותה על כלב.. והאמת שאמא שלי לא מתה על כלבים.. אז בגלל זה זו בעיה.. יש לי קצת קושי בנשימה.. אמרתי לאמא שלי שהקושי בנשימה זה פסיכולוגי.. ובגלל שאני רוצה כלב אז יש לי קושי בנשימה.. אמא שלי לקחה אותי לרופא לנשימה.. והוא אמר לה שזה משהו שהיא רוצה.. ואין לה בגלל זה יש לה תקושי בנשימה הזה.. אמא שלי?לא התלבטה פעמיים ואמרה לי"אורטל הולכים להביא לך כלב" אני?הייתי הכי מאושרת שבעולםם.? אחרי חיפושים?לא מצאתי גור כלב שימצא חן בעיניי.. הייתי עצווובה.. הלכתי לקנות לאמא שלי "השבוע באשדוד" שזה עיתון.. ובסופ של העיתון?יש לאימוץ חיות.. והיה את ההודעה הזו "לאימוץ גורים קטנים וחמודים" אני כוללללי מתתתה..חחח.. אז התקשרתי ולפי התיאור?זה הגור שאני מחפשת חודשייים.. הלכתי ליראות אותו.. נכנסתי וראיתי גורה מהממת מלאה פרווה בצבע קרםם.. נידלקתי עליה מהרגע הראשון.. לקחתי אותה והייתי הילדה כי מאושרת ב=ע=ו=ל=ם.. והחלטתי שאני קוראת לה ליידי.. הבאתי אותה הביית והיא היית כ"כ פחדנית כאילו התעללו בה או משהו כזה.. אחרי יומיים ככה.. התרגלנו וניקשרנו אחת לשנייה.. ככה היה במששך שנה וחצי הכלבה האהובה שלי היית אצלי.. אנני?ממש עדינה והכלבה שלי היית כבר גדולה.. והיית צריכה ללמוד לעשות את הצרכים שלה בחוץ.. אבל אני לא הייתי מסוגלת לצעוק עליה.. וככה נימשך שהכלבה שלי היית עושה את הצרכים שלה בבית ועל המיטות.. ואמא שלי לא סבלה אתזה.. והחליטה שאנחנו מוסרים את לייידי.. זה היה הרגע הכי עצוב בחיים שלי.. אמא שלי מסרה אותה ממש מאוחר שהייתי ישנה.. ככה לא הייתי מתנגדת.. קמתי על הבוקר התחלתי לבכות והכל.. חשבתי שאני לא הולכת ליראות את היפשלי עוד בחיייים.. חקרתי את אמא שלי איפה הייא.?!?!? והיא סיפרה ל שמסרה אותה לאיזו אישה מבוגרת.. טוב ישנתי כ"כ עצובה אחרי יומיים שלמיים שלא ראיתי אותה.. ב6 לפנות בוקר אני שומעת במרפסת שלי נביחותת.. ומיזו היית?כןכן לייידי שללי.. אמא שלי כולה נבהלה ורצת להחזיר אותה שוב.. אני קמתי כדי להיות בטוחה שזו היא.. יצאתי וראיתי אותה ליידי התנפלה עליי.. חיבקתי אותה נישקתי אותה והתחלתי לבכותתתתת.. הכנסתי אותה לבית והבאתי לה לאכול.. וחיבקתי אותה כל הלילה.. בבוקר לא רציתי ללכת לבית ספר ושינכעתי את אמא שלי שאני לא ילך.. אבל היא לא הסכימה לי להישאר.. אז הלכתי שחזרתי?ליידי שלי?לא היית בבבבביייית.. אמא שלי מסרה אותה לאיזו ישיבה.. עבר 5 חודשיים שלא ראיתי אותה.. ואני מזה עצווובה
..בנות אתן לא מבינות כמה אפילו... היום חברה שלי סיפרה לי.. שאמא שלה הלכה להסתפר אצל איזו ספרית.. וראתה את ליידי שלי.. אבל הי אלא בטוחה שזו היא אבל רוב הסיכויים כי היא מזה דומה לה.. מחר?אני הולכת לברר אתזה..בנות.?תהכלו לי בהצלחחחחה.. אוההההבת אותככככן כ"כ.. מצי שקראה את הכככל מלללכה#$

קלפים וסופרים ב-../images/Emo43.gif אנשים

בואו לתרום ולהציל חיים! לשם ניתוח, דרושות מנות דם O- (או מינוס) בדחיפות. זו ההזדמנות שלכם לעזור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=465&msgid=91955049
רוצים לדעת מה צופן לכם העתיד? פורום על כוס קפה יארח הערב בשעה 21:00 את מגי ושרון, קוראות בקלפים, אשר יענו לשאלותיכם. הכנסו לפורום וחקרו את עתידכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=187&msgid=91988561
יש לכם מה להגיד לחברי להקת מיוז ומיי כמיקל רומאנס? חברי שני הפורומים מתארגנים לשלוח להם קובץ וידאו המורכב מדברים שאתם אומרים. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=861&msgid=91909586
תחרות עט הזהב 2007 יוצאת לדרך! פורום סופרים ומשוררים צעירים מזמין אתכם לחדד עפרונות, לשחרר את המוזות מכלאן ולהצטרף לתחרות היצירה הגדולה! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=376&msgid=91906098
בואו להצביע ברבע הגמר השלישי של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורום להיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=92015853
אביה שנער, דיאטנית קלינית בחברת מי עדן, תתארח מחר בפורום הורים לתינוקות בין השעות 10:00-11:00, ותשיב על שאלות בנושא שתיים מים בתקופת ההיריון וההנקה ובנושא הרגלי שתייה של תינוקות אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=747&msgid=92015539

:(

אבא שלי נוסע לחול לחודש וחצי ואני יתגעגעע אליווו מאוודדדדד!! לפני איזה 15 שעה הוא היה איתי והוא נפרד ממני כי הוא נסע... אני לא רוצה שהוא יסעעעע אבל אם הוא יהנה גמאני יהנההה!!!! אופפפפפפפפפפפ טוב סורי שחפרתי לכם במוחחחח עם זה... אושיתת

יא נסיכה שלייייי?../images/Emo7.gif

אני קראתי הכל אהובתי ואני מבינה שזה כואב לך עד שהתרגלת אליה אני מבטיחה לך מיוחדת שלי?ביום הולדת שלך?אני מביאה לך כלבה בדיוק כמו ליידי שלך! ואל תתיאשי יכול להיות שבאמת זו הליידי שלך! אורטלי?אני אוהבת אותך ואל תתיאשי מילה של נטלי שאני מביאה לך כלבה כזו אוהבת אותך ואני מלכה קראתי תיהיה חזקה חיים שלי

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifנכון ותחשבי על המתנו

המתנות* שהוא יביא לך!! ה כבר יעשה לך טוב על הלבבבב חחחחחחח לי לפחות זה עושה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יפשלי?

אני מבינה את הגעגוע שלך.. אבל הכי חשוב?שהוא יחזור נשמה.. הזמן יעבור והוא יחזור.. אוהבת אותך חיימשלי

יפשלי?

אני מבינה את הגעגוע שלך.. אבל הוא יחזור.. אחרי החודש הזה את שוב תיראי אותו.. אוהההבת אותך ואל תיהיה עצובה

../images/Emo110.gifמאמי??../images/Emo23.gif....

לא נורא נשמהה הוא יחזור כפרעעעעעע זה יעבור לך מהר מהררררר חחחחחח יש לך אותנו=] לא כמו אבא אבלח כמו אחיות חחח אוהבתותך
....

בנותת יפותת שלייי

בנותת כל החיים שלי חשבתתייי שכל אחת ואחת לא פה ברגיל הם חברות רגילות שאין חברות אמיתיות שאיתי גם בטוב וגם ברע ... אבל שנרשמתי לפורום הזה הפורום של הגיים בויז תפוווווווווווווז 1417 הבנתי שיש בנות עם לבב אמיתייי שאיתי בטוב ברעע ובגרועעע!!!! אתן כל הזמן שאני באה אליכן פה באיזה סיםור שאני עצובה כל הזמן עוזרות לי ותומכות ביי יאוו אתן מלאךך כל אחת ואחת מכןןן!!! אני מודהה לכןן על הכלללל!!!! אוהבתת אותכןןןן כמו שלא אהבתיי חברות בחייים!!! מואהה אושיתת חמיי היחייידה שאוהבתת ומתה עליכןן!! ||אושית שלכן||

../images/Emo110.gifאושית שליייייייייייייי

תדעי תמידד אנחנו לא חברות!!! אנחנו אחיותתתת חח כפרעליךךךך אוהבתותך מלאא יפשלי
...

../images/Emo41.gifאושית?! גם אנחנו אוהבות אותך../images/Emo23.gif

ואנחנו עוזרות לך כי את חברה שלנו :]

../images/Emo41.gif אושית?

חח מאמי?! תחשבי על זה שעוד חודש וחצי הוא יביא לך מלאמלאמלא מתנות חעחע XD סתם ;]

למעלה