שוב?
בשביל שזה יהיה מסודר, אודה לך אם תתיחסי לנקודות שאכתוב: 1. אשמח אם תראי לי הודעה שבה התייחסתי ליכולתם של ערבים להצליח. אני כלל לא דיברתי על הערבים באשר הם, את, ורק את עשית זאת משום מה, תוך כדי שאת מאשימה אותי בכך. קדימה, הביאי לי ציטוט שלי שבו עשיתי זאת. 2. אני אינני חושב שערבים הם מטומטמים. אני גם לא חושב שנשים אשר מתגוררת בערב הסעודית הן מטומטמות. אני כן יודע שהממשל בערב הסעודית מונע מהן את הזכות להשכלה (אם כי המצב בשנים האחרונות השתפר בתחום), ומכאן אני מסיק שבוודאי קשה להן לעמוד בתנאי הגירה אשר דורשים השכלה גבוהה. האם אינך מסכימה עם טיעון זה? 3. כמו שכבר כתבתי קודם. אני סבור שמוצא אתני אינו קרטריון הוגן למדינה לתת לאנשים להיכנס לתחומה. כך גם שייכות דתית. כך גם השכלה. כך גם ניסיון מקצועי. למעשה, הקרטריון ההוגן היחיד שאני יכול לחשוב עליו שיהיה הוגן הוא היעדר עבר פלילי. כמובן שמדינות העולם לא מסכימות איתי כי יש להן שאיפה לקבל לתוכן רק מהגרים שיועילו לכלכלת המדינה (ואדם לא משכיל וחסר ניסיון, יוכל אולי בעתיד לעזור לכלכלת המדינה אך קודם יהיה עליו לרכוש ניסיון והשכלה, מה שבדרך כלל יעלה למדינה כסף, או לפחות לא יתרום יותר מידי לתמ"ג שלה).