NorthernStar

ועוד איך.

1. היא עצמה ישראלית למהדרין אך מכחישה שהיא יהודיה, מתוך עקרון של שנאת יהודים, ורק יהודים. עובדה - מהמוסלמים היא לא דורשת להכחיש את השתייכותם, וגם לא מהפלסטינים אזרחי ישראל. 2. היא שוללת מהיהודים את הזכות להגדיר עצמם כעם. הפלסטינים, לעומת זאת, הם על פיה עם כשר למהדרין. מכאן שכל הרעיון של מדינה יהודית ריבונית, הוא פסול בעיניה. 3. היא מצדיקה באופן אוטומטי כל טענה אנטי יהודית שמישהו נופח, כולל מכחישי שואה כמו אחמדינג'אד. 4. החשוב מכל - היא אמרה בפירוש באחת מהודעותיה "אני אנטי יהודית ופרו פלסטינית". ערוך חיפוש וגלה זאת בעצמך. בשבילי זה מספיק, ובשבילך?

NorthernStar

New member
אל תשקר

אמרתי אנטי ציונית ופרו פלסטינית. ודבר שני, אני לא יהודיה.

הבאתי קישור להודעה שלך

כדי שכולם יראו מי מבינינו משקרת. ולגבי אחמדינג'אד - הבאת קישור מאתר אנטישמי לקריקטורות איראניות שעושות צחוק מהשואה. את הנכבה, לעומת זאת, את מקדשת. אנטישמית!

NorthernStar

New member
../images/Emo3.gif או בקיצור: הסתתמו טענותיך

ונשאר לך רק לקלל. טוב, אם זה הריגוש היומי שלך, תיהנה.

לקלל? איפה ראית קללה?

"אנטישמית" זו קללה? לא למי שמחזיקה בדעות אנטישמיות מתוך בחירה מודעת. זו עבורך בסה"כ הגדרה, בדיוק כמו שאני "יהודי ציוני"

היתי פה

New member
מענין מי השקרנית-->ציטוט שלך-->

ציטוט שלך!!!!! "יהודים אמריקנים וקנדיים המזהים עצמם כאנטי יהודיים ופרו פלסטיניים, כמוני,"

NorthernStar

New member
צ"ל "אנטי ציונים"

כל בר דעת הבין את זה, חוץ ממך. (איך יהודים יכולים להיות "אנטי יהודים" ANYWAY?)

israel

New member
שוב משקרת

שהרי ב 28/10 בשעה 17:59 לא הייתה יהודיה (לדבריה) אלא אם כן הרביצה גיור מזורז ב 9 שעות...

כשנוח לך את יהודיה? תחליטי!

הנה, אני בר דעת וכל בר דעת יודע את זה (את לא יכולה להיות בר דעת, אגב, ולו רק כי "בר" פירושו "בן") - ועובדה שהמשפט ההוא שלך לא צרם לי כלל, בהתחשב במלחמה הבלתי מתפשרת שלך בלאום היהודי.

NorthernStar

New member
מה הקשר?

אני לא יהודיה. המשפחה שלי כולה יהודים אורתודוקסים. וכמו שאמרתי, זכותם ואני מכבדת את דתם כמו את שאר הדתות. היהדות בכל מקרה היא דת, ולא לאום, כך שאין לי "מלחמה בלתי מתפשרת" בלאום שאיננו קיים.

"אינו קיים" - רק בראש שלך

המציאות היא כמובן אחרת. ההוכחה היא אני ויתר חברי הפורום הזה ואחרים, אזרחי מדינת ישראל, שרואים עצמם חלק מהלאום היהודי ומייחסים את התרחשות השואה להיעדר אחדות ולאום בעלי אוריינטציה יהודית.

NorthernStar

New member
אזרחי מדינת ישראל מבחינתך

הם "חלק מהלאום היהודי"? אני מבינה אם כן מדבריך שאזרחי ישראל שאינם יהודים אינם רצויים שם.

רצויים - בתור מיעוט כפי שהם עכשיו

בדיוק כמו במדינות רבות אחרות. מה שמותר לכולם - מותר גם ליהודים. הפנימי.

יודעת לקרוא? "מדוכא" זה שלך

אין לך בעייה עם מיעוט יהודי בארה"ב ובקנדה, וגם לא בפולין ובגרמניה נכון? כל מיעוט הוא בהכרח מדוכא? אצלך כן - אבל רק כשמדובר בשלטון של רוב יהודי. אנטישמית.

מאיפה הנתונים? נשמע פרי דמיונך

אלא אם מדובר במדינות ערב המודרניות כמו לבנון ונסיכויות המפרץ, שם נשים יכולות לעזוב את המשפחה ולהגר לבדן לחו"ל.

NorthernStar

New member
התפלגות המהגרים לקנדה על פי מדינת

המוצא: עמוד ראשון עמוד שני שים לב לשתי מדינות מוסלמיות שם בעשרת הגדולות: אירן ופקיסטן. ואחריהן איחוד האמירויות, ערב הסעודית, אלג'ריה, לבנון, מרוקו, מצרים, עירק, כוויית, וסודן. גם ישראל מככבת ברשימה, אפרופו הישראלים שבורחים גם לכאן.

אני לא רואה שום דבר לגבי נשים/גברים

מה שנהניתי במיוחד לראות הוא מס' מהגרים נמוך במיוחד מניגריה, זימבבואה, סודן, גאנה ושאר מדינות נחשלות. אני לא מתפלא שאיראן מככבת בראש הרשימה, עם המשטר האפל שלה הנוגד באופן מוחלט את רמת ההשכלה והתרבות הגבוהה של תושביה.

NorthernStar

New member
ומה עם המדינה ה"נחשלת" ישראל?

גם מככבת שם. אכן הנאה צרופה. את הנתונים האלה הבאתי כתגובה לאמירה המוטעית שלך (כרגיל) לגבי מדינות המוצא של המהגרים. מאז המלחמה בלבנון אני קשורה לCAF (Canadian Arab Federation), ארגון שעיקר פעילותו היא סיוע למהגרים ממוצא ערבי. הנתונים הפנימיים של הארגון ומספר האנשים המגיעים לפעילויות המגוונות שלו בהחלט מעידים על פער לטובת הנשים לעומת הגברים. אחת מעמיתותיי העירה על כך שיותר נשים ערביות מהגרות נתקלות בקשיים במציאת חתן מתאים בדיוק כתוצאה מהתופעה הזאת.

the new L

New member
לא, זה לא אומר את זה בכלל!

מה גם שבכלל לא דיברתי על "ערבים" אלא ספציפית על נשים אשר מתגוררות בערב הסעודית. אני לא מבין למה את כל הזמן מתעקשת לציין שאני מדבר על "ערבים", כאשר אני מתייחס ספציפית לנשים מערב הסעודית. תראי, אמנם העבודה שאני עוסק בה היא מחקר מתמטי, אבל אני לא חושב שצריך רקע כמו שלי במתמטיקה בשביל לפסול חד משמעית את הטיעון שלך, אז אני אסביר את זה בשפה פשוטה: נניח ש100 הולנדים מבקשים להגר לקנדה ומתוכם 99 אכן מצליחים להגר (כלומר 99%) נניח ש10000 נשים מערב הסעודית מבקשות להגר, ומתוכן רק 1000 מצליחות להגר (כלומר רק 10%). אז בפועל - היגרו לקנדה 99 הולנדים ו1000 סעודיות. כלומר יש הרבה יותר סעודיות שהצליחו להגר מאשר הולנדים (יותר מפי 10). זה כמובן לא אומר שיותר קל לסעודיות להגר לעומת הולנדים. אין זה כך - להולנדים הרבה יותר קל להגר מלסעודיות (כי 99% מהבקשות שלהם מתקבלות, לעומת רק 10% מבקשות הסעודיות). זהו בדיוק הטיעון המאוד פשוט שכתבתי. בגלל החוק הנוקשה בערב הסעודית, ההשכלה של נשים בערב הסעודית היא נמוכה יותר באופן ממוצע מאשר של אזרחי הולנד. לכן, סביר להניח שאחוז הלא עומדים בקרטריוני ההגירה מקרב נשות ערב הסעודית גבוה יותר מאשר מקרב אזרחי הולנד. מקווה שעכשיו הייתי ברור.

למעלה