No, really? 2

maozeitan

New member
תפסיק כבר עם הפתיחת שרשורים הלא קשורים לכלום

ידוע שאתה משועמם פצצות, שאתה גר באיזה חור בארה"ב ורק מחפש איזה מישהו לכתוב לו בעברית אבל דיי בחייאת רבאק !!!

maozeitan

New member
מה קרה?

טעיתי באבחון? כנראה שלא, אתה אדוני משועמם ברמות שהמשטרה לא מרשה, מחפש תשומת לב עם פתיחת שרשורים לא קשורים. חבריך לפורום כמו WOKING זה בכלל יצור שהייתי אומר עליו את המשפט הבא The greatest trick the devil ever pulled was to convince the world he didn't exist אין אנשים כאלה, משועמם חסר חברים שחי באנגליה והיה מנהל של פורום ישראלים באירופה עד שסמארק זרקה אותו. רוב הכותבים פה אם תשים לב זה אנשים ברמה נמוכה בלי מקצוע שמקסימום שהם עושים בחו"ל זה להתחתן עם מקומיים כי אחרת הם סתם שוהים בלתי חוקיים ואח"כ הם עובדים בסופר או משהו כזה.

mt98

New member
יאלה סקר

מי כאן (חוץ ממני ומעוז איתן) ברמה נמוכה? ומי כאן (חוץ ממעוז איתן) הוא איש ברמה נמוכה בלי מקצוע שמקסימום שהוא עושה בחו"ל זה להתחתן עם מקומית כונפה כי אחרת הוא סתם שוהה בלתי חוקי ואח"כ עובד בסופר או משהו כזה? (לחדי העין - הכונפה זו תוספת שלי. סליחה מעוז)

maozeitan

New member
הלוואי והיית עובד בסופר

ככה לא היה לך זמן לכתוב פה את כל השטויות האלה. אתה בן אדם בודד ומשועמם שרק מחפש מישהו לכתוב לו בעברית כי אתה גר באיזה פיז דה לוך. אני במקומך הייתי חוזר לגור בקיבוץ.

maozeitan

New member
הכל תלוי בנדוניה

אחרי הכל מישהו פה רשם שהיא כונפת טילים, אבל אם לאבא יש נדוניה שמנה לתת אז באמת שזה כבר לא משנה.

Ricca

New member
כנראה שכן..

אחרת אין הסבר למרירות שלך. אגב, מי יותר חסר חיים? זה שמעלה פוסטים, או זה שעוקב אחריהם ושולח אותו לחפש חיים?

maozeitan

New member
אני נכנס לפה מדי פעם

רק כדי לבדוק אם יש ישראלים בספרד שזקוקים לייעוץ או עורכת דין בנושאי הגירה ואז אני נכנס ואני קורא את השטויות שלו אני לא נכנס כדי להעלות פה פוסטים ולחכות לתגובות של האנשים. זה פתאטי בעיני.

Ricca

New member
בעיני זה פתאטי למתוח ביקורת על חוסר החיים

של אנשים אחרים, שלא עשו לך שום דבר רע. אני מאוד אוהבת את הפוסטים של סלסרו, והוא מביא הרבה פעמים לינקים מאוד מעניינים, שלא הייתי מגיעה אליהם אחרת. אתה חושב שזה חסר חיים, ניחא. אני חושבת שחוסר חיים זה להוציא תיסכולים מהחיים האישיים שלך, על אנשים אקראיים בפורומים. ובקיצור - יצאת נזם.

Ricca

New member
לא רע בכלל.

חוצמזה, החלטתי לוותר על ההכנה בסיר, והכנתי אותו בתבנית. האמת - אני לא מבינה מה זו ההקפדה הזו על הכנה בסיר ג'חנון. התוצאה בתבנית לדעתי יותר מוצלחת. הג'חנונים יוצאים ישרים ונחמדים, ולא מתצ'קמקים ומתבלבלים כמו בסיר. בכל מקרה הכנתי ג'חנון קנוי, ולא טרחתי לגלגל אותו במו ידי כמו שנהגתי בגולה.

אספרסו2

New member
אין לנו בגולה

את הקוטל עורקים הזה. אז הלכנו לחנות של היהודים הגנבים וקנינו בורקאס, היה גם מלאוואח. איזה פלא שתימנים מגיעים לגיל הפנסיה.

mt98

New member
קיבוץ? אותה מידבר אלי?

אבל הקיבוץ שלי הוא עוד יותר בפיז זה לוך. וחוץ מזה כבר מכרו אותו למפוני עזה (סיפור ארוך, אל תשאל). מה שכן, תודה רבה שאתה מתנדב לעזור לי להפיג את השיעמום והבדידות. (זה לא נכתב בציניות)

למעלה