No, really? 2

אני טוענת

שאתם לא מספיק יסודיים בתת הדיון הספציפי הזה בלי קשר ללמה אתם טוענים בכלל. ואני גם טוענת שזה די קשה להיות יסודי בדיון כזה. אבל אם כבר הייתי דנה בשאלה איפה יש אינטרס יותר ברור של הממשלה לדאוג לבריאותך, אני חושבת שהייתי מנסה לקחת בחשבון גם עוד משתנים. אבל אם אנחנו כבר בזה, מה הקטע עם השוק החופשי בכל מה שנוגע לשירותי בריאות? כאילו למי תבחר ללכת, לרופא הכי זול או לרופא הכי טוב? זו השאלה? אם כן יש לי תשובה גם לעצמי. לא יודעת מה איתך.

סלסרו

New member
מטבע הדברים, בדיונים בתפוז, קשה להיות יסודיים

בכל תחום, לא רק בנושא הזה. אחרת היינו צריכים לכתוב מסות שלימות שמתאימות לדוקטורטים בכל תחום.. לא הבנתי את השאלה שלך. למי תלכי, למוכר הנעלים הזול ביותר או הטוב ביותר? ומי בכלל קבע שזה כזה בינארי? לא יכול להיות רופא טוב שהוא גם זול? מה קרה למשל לביקורי בית, דבר שהיה נפוץ ורגיל לפני שהממשלה התחילה להתערב בתחום? אולי טאץ' אישי והחלמה בבית שווים יותר משהיה בבית חולים א-פרסונלי מלא חיידקים עם רופאים שצריכים למלא מכסה?

Nobilis

New member
בחייך

אם אתה צריך שאני אביא מחקרים בשביל לאשר את הטענה שגישה למערכת בריאות (תרופות, רופאים, וכו') מעלה את תוחלת החיים הממוצעת, שיבושם לך
נדמה לי, אגב, שהנשיא שלך (לדוגמא) הולך עם הטענה הזאת גם הוא.

סלסרו

New member
הנשיא שלי רחוק מלהיות סמכות..

ראינו עד כמה הוא מבין בקלקלה, מי יודע במה עוד הוא לא מבין אבל בטוח שהוא כן מבין..

סלסרו

New member
The highest concentrations of centenarians

The highest concentrations of centenarians are in Japan and the U.S. מעניין.. הסיפור עם מר סוג'ן קאטו..
. מי משאיר גופה להרקב בבית 32 שנה? אם לא היה להם כסף לקבור אותו, או שלא רצו לדווח על מותו באופן רשמי (כדי להמשיך לקבל את הצ'קים מהפנסיה) אני בטוח שיכולו למצא לו איזו פינה ביער או משהו..

אספרסו2

New member
הבעיה היא

מהירות הסקת המסקנות ללא בדיקה מדוקדקת של הנתונים ואי הסתמכות על עובדות מדעיות שמגובות במחקרים, הכפשה של עמים שלמים והטלת דופי במהימנות הנתונים הסטאטיסטיים של מדינות מתוקנות שמאששות תוצאות על סמך בדיקות מעמיקות. כל זאת ממישהו המתכנה טריג,שמספיק לו 12 דקות לחכות לכוס קפה על מנת לעשות ברוגז עם המלצרית ולהחרים את המקום. ואמרו חכמיינו- נאה דורש נאה מקיים.

למעלה