No, really? 2

maozeitan

New member
mt98 אני במקומך הייתי הולך יותר בכיוון

של לקנות פלייסטיישן או להוריד משחקים למחשב ולא להסתמך עליי כי אני באמת לא כזה בדרן גדול בטח לא כזה שיעזור לך להפיג את השעמום. מצטער, אני יכול לנסות ולעשות את המקסימום אבל על הצלחה אני לא מתחייב.

John the Savage

New member
לא, אני בסבן אילבן

משמרת לילה בשביל שיהיה לי זמן לקשקש בפורומים תוך כדי עבודה.

TrigATUSA

New member
איזה כיף לך

אצלינו במיקי די לא נותנים לנו לגלוש באינטרנט בזמן טיגון הבורגרים

maozeitan

New member
אם לא היינו מכירים אותך היינו עלולים להאמין

שבאמת ובתמים הראש שלך בחמוצים או בבורגרים ולכן אינך יכול לגלוש באינטרנט. אבל מכיוון שאנחנו מכירים ידוע שהראש שלך עסוק בלהסתכל על הטוסיקים של המוכרים בדלפק.

mt98

New member
בדיוק כמו שאני מסתכל על הישבן של המוכרות.

בדיחות הומופוביה כבר יצאו מהאפנה.

maozeitan

New member
בגילי כבר הפסקתי לבייץ מטיפוסים כמוך

זה עונה לך על השאלה?

סלסרו

New member
השערה סבירה בהחלט.

אני מאחל לו שיצליח, ושאובמה יבטל את האימברגו אחת ולתמיד.

Woking

New member
לדעתי

העניין כבר הוסכם וסוכם. עכשיו המנהיגים עסוקים בשורה של מחוות הדדיות בשביל שלא יוכלו להאשים אף אחד מהם בהתקפלות בפני האחר. אאל"ט זמן קצר אחרי בחירתו אובמה הקל באמברגו או לפחות השמיע קולות בכיוון הזה. עכשיו באות ההצהרות של קסטרו לאמור we hate communism, we love the jews. היועצים של אובמה לא יכלו לכתוב את זה יותר טוב, ויש סיכוי טוב שהם באמת כתבו את זה. ההצהרות האלו סותמות את הפה לאנטי-קומוניסטים, משמנות את היהודים, ומשמחות את הלטינוז. מה עוד נשיא דמוקרטי יכול לבקש? לדעתי עד הבחירות הבאות יש נירמול רשמי של היחסים. אובמה מבין שאין לו דרך להציג הישגים משמעותיים בנושאים פנימיים. המקסימום שהוא יכול לקוות לו זה שלא יהיה double dip recession. בזירת החוץ לעומת זאת אפשר להגיע להישגים מהירים.

סלסרו

New member
ויתכן שיש גם לחצים כלכליים/עסקיים..

למשל זה: http://www.bloomberg.com/news/2010-...ket-urged-on-obama-by-at-t-nokia-verizon.html אובמה עשה יותר מכל נשיא אחר להקטין את האמיברגו, אבל גם הוא לא עשה הרבה. הוא הבטיח שהוא יתיר נסיעות לקובה, למעשה הוא רק התיר לקובנים-אמריקאים, לא לכלל הציבור. הוא הקל מספר דברים מזעריים, בפרט בנוגע לתקשורת (ר' הלינק), לא משמעותי. מדברים על כך שהוא יקל את האימברגו עוד יותר. כל הקלה - לטובה, אבל אני עדיין לא רואה מצידו נכונות של ממש לבטל את האימברגו אחת ולתמיד. אני מאמין, ואני מקווה שאתבדה, שיעברו שנים עד שהאימברגו יונף לגמרי.

newbie7

New member
מה שאנשים לא מבינים פה..

שאין למעשה לובי להסרת האמברגו... כך שאין בוחרים ישמחו מזה.. למעשה הקובנים האמריקאים שונאים את פידל וראול וכל הקלות בנדון לא מתקבלות בעין יפה... בקיצור, האמברגו כאן עד נפילת האימפריה. hasta la victoria siempre..

Woking

New member
תרשה לי לצטט אותך

no, really? משהו קורה באמריקה בלי אינטרס כלכלי. ברור שהפוטנציאל עצום. תסתכל על עיראק. אין מים זורמים, אבל האיפונים זורמים בשפע. יש יותר עיראקים עם טלפון נייד מאשר עיראקים עם חשמל בבתים. איך הם טוענים את המכשירים אין לי מושג. אני לא חושב שכל זה מקרי. אובמה אולי לא עשה הרבה אבל הוא אותת שיש נכונות מצידו. הוא אותת שארה"ב לא מחפשת כניעה ללא תנאים, אלא הפשרה. שים לב גם מה קסטרו עושה עם העניין האיראני. לכאורה היה הרבה יותר מתאים שהוא יישר קו עם צ'אבס, אבל הוא בוחר במקום זאת to pin his colour בצד האמריקאי לפחות בעניין הזה. בעיני אלו איתותים די ברורים, אך מצד שני לא גובים מחיר פנימי גבוה וגם אם יכשלו לא ישאירו אף אחד מהשנים עם egg on their face. עכשיו, גם החברות האמריקאיות מבינות את זה והן רוצות להנות מהחגיגה. בעיני זה בפירוש משחק של מתי ולא האם. הבדיחה העצובה היא שמה שהחזיק את קסטרו בשלטון בעשרים שנה האחרונות, אחרי התאיידות הקומוניזם מרוב המדינות בעולם, הוא דווקא האמברגו.

Ayelet CA

New member
אם הוא ייכנס למיטה עם אובמה

זה אומר שהוא יתחתן עם כונף מקומי?

Ricca

New member
קסטרו?

יש לי כמה חולצות נחמדות משם, אבל סה"כ הם ממש יקרנים. אבל ברצינות רגע, אבא שלי לחץ לקסטרו את היד בילדותו. שמעתי את הסיפור הזה רק 3,256,0047 פעמים. יפה שהוא עוד חי.

למעלה