My Mother, the Fiend יולי 2022 – סיכום חודש 🌊💢🌵🎳🏊‍♂️💐🐚🔨💾

טוני החתול

Well-known member
מנהל
⚜️ שם: דדי הדה דילן
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: תש"ל
למה דווקא?
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: כדי שתהיה לך שאלה חודשית. וגם כי כולם יודעים שווסט קוסט - בסט קוסט.
את משוחדת
🎁 סדרות החודש: ניסיתי להעמיד פנים שאני צריכה להסתכל בפתקים שלי. אבל האמת שחוץ מפרק אחד של The Wilds בתחילת החודש, בשאר החודש לא צפיתי בכלום חוץ מפרינג'.
ממש פרינג'ית
🎁 סרטי החודש: Face/Off שחוגג 25 שנים 🥳 (שזה אגב הסרט הראשון שראיתי בקולנוע)
וואלה, הסרט כבר בן 25. אני מרגיש זקן. אף פעם לא ראיתי אותו בעצם ממש, אבל ראיתי את ה20 דקות האחרונות שלו או משהו כזה. כלומר לא בקולנוע.
חבל לי שאני לא זוכר מה היה הסרט הראשון שראיתי בקולנוע. אבל אני זוכר שראיתי את רובין הוד: נסיך הגנבים בקולנוע ב1991. אבל אני די בטוח שראיתי כבר סרטים בקולנוע לפני כן.
🎁 ספרי החודש: לא קראתי או האזנתי לשום דבר.
בעניין האזנה לספרים. אני בעיקרון אף פעם לא שקלתי ממש להקשיב לספר כי קשה לי לקלוט דברים רק בהאזנה. אבל יצא לאחרונה ספר של אבא של טום הולנד שבאודיו בוק שלו הוא מדבר עם טום. אז אני שוקל לנסות את זה.
🎁 קראש החודש: גאווין ניוסם המושל המושלם שלנו כפרעליו הלוואי שישאר המושל שלנו לנצח|לב|
שכחתי מהקראש שלך על המושל הזה. את צריכה להתנדב במטה הבחירות שלו.
🎁 שאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
אורז אולי
🎁 ציטוט החודש: יש בשיר החודש שלי של קארדי בי שורה שאומרת You make me sick nigga, ומכיוון שאני לא אמריקאית, אין לי קונוטציות שליליות ל-N WORD ואין לי בעיה לשיר את זה בסבבה שלי. חברה שלי גם קוראת לכולם nigga כולל לאבא שלה כשהוא מעצבן אותה בבוקר (שזה בכלל בידור בפני עצמו כי יש להורים שלה נטיה להציק לה על הבוקר אז היא כל הזמן פולטת דברים בסגנון של !?wth nigga, why u be pissin me off before i had my coffee) אז אנחנו כל הזמן ניגה דיס ניגה דאט. וכשסהר מעצבן אותי אני גם שרה לו You make me sick nigga לפחות 7 פעמים ביום. ואיזה יום אחד יצאתי מהבית להליכה, אני באה לנעול את הדלת וסהר אמר איזה משהו מפגר אז כמובן שהחזרתי לו בשורה הרגילה שלי, ואז כשהסתובבתי כדי לצאת קלטתי שמחוץ למרפסת שלי עומד איזה בחור שחור ענק עם מבט ממש עצבני|מובך| כמובן שנכנסתי מהר הביתה ומאז אני מפחדת לצאת להליכות באמצע הלילה:-D (סתם, לא באמת, אני הולכת להליכות ושרה לי בסבבה שלי באמצע הרחוב ולמי שיש בעיה עם זה שיקפוץ לי|שפם| אבל סריייסלי אם ירצחו אותי סתם פתאום ברחוב, תדעו למה:-P:)
טוב זה לא בדיוק היה ציטוט החודש, יותר כמו סיפור החודש אבל שיהיה.
זה טוב יותר מציטוט. אולי אנחנו צריכים להוסיף לשאלות הקבועות גם "סיפור החודש"
🎁 סיבה למתנה: אני נותנת מתנות סתם כי בא לי ואני מצפה לקבל מתנות כי אני מהממת וזו סיבה מספיק טובה. ולא, אני לא אחכה ליומולדת שלי. אני רוצה מתנה עכשיו.
האם זה שאני מגיב לך זה לא מתנה מספיקה?
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני אוהבת את שלמה המלך כי הוא נותן לגיטימציה לאלף הנשים שלי.
אני חושב שהיו 300 נשים ו700 פילגשות. אבל לא אמרת מה את לא אוהבת ביהדות
🇧🇹 איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
חחחחחחח
(רגע, את עושה כביסה גם לשותפה שלך?)
🇰🇲 איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? ניית'ן פטרלי כמובן.
כל הכבוד על התשובה המקורית. הייתי כבר מוכן לכך שכולם יכתבו לזלי נופ.
ניית'ן היה בחור טוב בסופו של דבר? אני לא ממש זוכר (אני גם לא ראיתי מעבר לעונה 2 של גיבורים)
🇨🇦 אתר אינטרנט הכי אהוב? זה השלב שאני אמורה להגיד תפוז? או לציין את אתר הפורנו האהוב עליי? כי בתאכלס האתר שאני נכנסת אליו הכי הרבה זה או IMDB או אתר של בניית פאזלים אונליין כי לפעמים זה עדיף מאשר לתת בוקס למישהו בעבודה.
אני דווקא רציתי לכתוב שזה צריך להיות "אתר אהוב חוץ מתפוז".
תני לינק לאתר פאזלים. (ואל תשימי בטעות את אתר הפורנו)
🇩🇲 איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? גיבורים.
וואלה, באמת שהיו יכולים לפתח מזה משהו ממש מעניין. חבל שהסדרה התדרדרה די מהר, אבל בעיקרון הפוטנציאל לחלוטין היה שם.
מעניין אותי איך יהיו סרטי הMCU של האקס-מן...
🇱🇹 אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? התעוררתי עם כאב ראש ואין סיכוי שאני מקדישה לשאלה הזאת מחשבה.
את לא משכנעת
🇱🇧 מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אם יש לו אופי כמו שלי אז שיראה דקסטר ויתחיל לעזור לי להחביא גופות.
אני לפני כמה חודשים המלצתי למישהי לראות דקסטר. המלצתי על זה ספציפית כי היא אוהבת סרטי אימה. אחרי כמה ימים היא אמרה לי שיש לה סיוטים והיא חייבת להפסיק.
🇲🇾 באיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) דקסטר.
נכון, עונה 4 של דקסטר מעולה
🇺🇬 מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? איכס צרפתים, בא לי להקיא. הייתה לנו עובדת בלתי נסבלת צרפתייה שעשתה לנו את המוות8-{ אבל אם אפשר לאכול קוראסון בלי הצורך בעם עצמו, זה יהיה נהדר.
הנאצים כמעט השמידו את כל הצרפתים, אבל נאמר להם שאם לא ישארו מספיק צרפתים אז לא יהיו יותר קוראסונים בעולם.
ואם כבר ציינת...
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
אני אוהבת להכין חלה ובת דודה שלי עושה ממנה פרנץ' טוסט מה זה טעים. לא מסובך מידי- קצת חלב, קצת קונדנסד מילק, ביצה, תמצית וניל, סוכר וקצת קינמון. זו הרי החלה המושלמת שלי שעושה את ההבדל אז לא חשובה המתכון:-P:
כל הכבוד, את הראשונה שמגיבה עם מתכון לפרנץ' טוסט (אפילו שנתת את כל הקרדיט לחלה)
זה משהו שמעצבן אותי לפעמים כשאומרים "אלו החיים". כי לפעמים זה הטעויות שלך.
אני דווקא ממש בסדר עם חרקים. אין לי בעיה עם נמלים מסתובבות באזור, אפילו לא מקקים או דבורים.
אבל כשאיזה זבוב מחליט לעוף לי לתוך הפרצוף או לעשות קולות ליד האוזן שלי אז אני מאבד את זה
יואו הבוסית שלי היא סוזן:-D
צפה בקובץ המצורף 51853
חחחח
אני אולי אידיוט אבל את זה לא הבנתי
שלחתי את זה למישהי בעבודה בוקר אחד והיא באה אליי למשרד עם סטארבקס וקאפקייק:-D|לב|
צפה בקובץ המצורף 51857
לחלוטין איך שאני מרגיש לפעמים. רק שאני לא רוצה שילטפו אותי
חחחחחחחחח תודה
אני צעיר בנשמה :-P:
(אבל באמת שאני אומנם לא מבין מה צעירים אומרים, אבל אני גם הרבה פעמים לא מבין על מה אנשים בגילי מדברים כשהם מדברים על דברים של מבוגרים)
זה הצחיק אותי מסיבות מובנות:-D
צפה בקובץ המצורף 51861
זה קשור לסיפור משטרה שלך? את צריכה דמי ערבות?
אני כל הזמן צועקת על סהר שהוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי וסוגד לי 7 פעמים ביום. והחצוף הזה מגיב לי ב"מה את רוצה שאני אשקר לך?!" אז אני מחזירה לו בשירים של שירי מיימון (שהיא הליאן ריימס שלו)
ואז כעבור 8 שנים הוא שולח לי את זה:-D
צפה בקובץ המצורף 51862
זה לקח זמן אבל הוא אוהב אותך

reasonforall

Active member
וואו, את האלמנה השחורה ראית רק עכשיו? מה לגבי שאנג צ'י והנצחיים? ראית אותם?
הם הבאים בתור. ברגע שיהיה פחות לחץ בעבודה

לא הרגשתי שנתנו כמעט משהו לוויל לעשות
קוד:
הסצנות ברכב ובפיצרייה הוציאו ממנו הרבה אמוציות והראו שיש לו יכולות

בגיל 6 זה עוד יחסית קל. בובה של חד קרן, פאזל של חד קרן, כובע של חד קרן (אוקי, האחיינית שלי עכשיו חזק בחדי קרן, אבל תכלס מי לא אוהב)
גם האחיינית שלי חזק בזה 😂
לפני שנתיים קניתי בובת חד קרן עצומה וזה הדבר האהוב עליה ביותר. ישנה עם זה בלילה (על זה יותר נכון).
היא גם עולה לכיתה א' אז קניתי מלא אביזרים של חד קרן. מקלמר ועד סימניות ועפרונות. רק תיק חסר.

האם ידעת שדני קוגלביץ' טבע את המונח "פיצוציה"
ברור. מי לא יודע?

אני מופתע שאתה כנראה הראשון שנתן את התשובה הזאת.
אין כמו לחם. בכל צורה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
האם את רומזת שטיילור סוויפט היא בעצם מתושלח?:-0:-0
מישהו ראה את שניהם פעם באותו החדר בו"ז???
עכשיו שאני חושב על זה...
נשמע לי כמו אוי אוי אוי.
מי הרשה לך בכלל לצאת לארוחת ערב לפני שאת עונה על שאלון?!
בדיוק
אני לא מפחדת שיקנסלו אותי. יותר מטריד אותי שירצחו אותי:-D
כיום יש גם אנשים שמקנסלים אותם לאחר המוות.
יצא בנטפליקס סרט תיעודי על איזה שדרן בריטי מפורסם שרק אחרי שהוא מת התחילו לחקור את זה שבמשך שנים הוא פגע מינית בהמון נשים, בין היתר מאוד צעירות.
עם החסידות של נילס הולגרסון כמובן
הוא עף עם אווזים, לא חסידות
אוקי, הרסת לי את שארית הערב
חחח אוי ואבוי. נכנסתי, התעצבנתי, יצאתי. פאזלים מעצבנים אותי לא מרגיעים:-D
אבל באמת חסר לניק ולונה עוד משחק אינטרנט מטופש להתמכר אליו.
כן, זה לחלוטין יכול להיות בעיה.
לפני שבוע קלטתי שבעצם כמה חודשים כבר שלא נגעתי בוורדלים או סמנטעל או שום דבר כזה.
אבל לפחות זה משהו שנראה לי שאין סיכוי שאני אעשה בנייד כי זה יהיה קטן מידי.

LeAnnDylan

Well-known member
:love: (ואני לא אוהבת בכלל כלבים)
כנ"ל.
למרות שהשותפה שלי הביאה השבוע כלב הביתה (שהיא שומרת עליו, הוא לא שלנו) שמשחק איתי כדורגל אז הוא חמוד. בדר"כ כלבים משתלטים על הכדור ומחריבים אותו וצריך לריב איתם כדי לקחת מהם את הכדור. הוא ממש חמוד ומניח את הכדור לידי כשאני אומרת לו drop.
אבל קוראים לו sir שזהנשמע לי שם מטופש לכלב. אז אני פשוט קוראת לו כלב וצועקת עליו בעברית. בינתיים נראה שהוא מבין אותי 🤷‍♀️
מה דעתך על כך שבקבורה יהודית מורדים לגופה את הקעקועים?
אם לאנשים יש קעקועים מכוערים, מגיע להם:-D
הקאברים שקלי עושה בתוכנית שלה מדהימים אחד אחד!
קלי עצמה מדהימה. רק שלפעמים בוחרים לה שירים ממש משעממים. בא לי ללכת להיות בקהל בתוכנית שלה רק כדי שאני אוכל לבחור לה שיר.
אני לא באמת יודעת איזה שיר אני אבחר לה, אבל זה לא יהיה משהו ליים|שפם|
3 חבילות פסטה אסם ב10 שקל + רסק עגבניות ב2 שקל + בצל בשקל + קוספת שימורים של פטריות ב6 שקל (אח...... הימים של להיות סטודנט)
כל הכבוד לך. קבלי מדבקת חייכן!
בשביל עדי|חזיר| זה אותו אתר, לא? [פורנו ותפוז]
נראה שגם בשביל ניק.
לא, התכוונתי המראות, אני לא אוהבת את צרפת
:-D
בואי תצייני עוד דברים שיש לך שם בארה"ב ולנו המסכנים לא;-(
לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
אויש שקט, את רוצה שאני ארחם על זה שיש לך דודים שלא יכניסו אותך לכלא פדרלי?
פיקוח על נשיאת נשק אנחנו אכן צריכים. אבל אני בקליפורניה אז הפלות עד מותר לי לעשות.
O M G
המשטרה בארה"ב נשמעת מטורללת ומפחידה יותר מהפושעים!
בחלק מהמקרים בהחלט כן.
אבל נראה לי שגם השוטרים בארץ הם לא מאה אחוז.
אבל כשאני מדמיינת מרחוק את ההיא מעמידה פנים שהיא ישנה במושב האחורי והשוטרת צועקת עליה "אני יודעת שאת לא!" זה גם נשמע סצינה די קורעת, והעובד שמוציא לשוטר חמגשיות :-D
במבט לאחור זה אכן מצחיק. באותו הרגע זה היה די מלחיץ.
ו-7 ניידות :-D
כאילו מצד אחד אני לא יודעת למה אני מופתעת בכלל. איזה פעם אחת הייתי בקניון וראיתי איזו מקסיקנית אחת שנראתה בשנות ה-40-50 שלה, היא נכנסה לחנות לש ויקטוריה סיקרטס וניסתה לגנוב זוג תחתונים (בודד) מהקולקציה של פינק (שזה בד"כ תחתונים של 5 ב-25$, כלומר- לא משהו יקר) היא דחפה את התחתונים בתיק וניסתה לצאת ואז ישר התחילו לרדוף אחריה 8 מאבטחים (וזה לא שהיא נראתה ספורטיבית במיוחד אבל באמת ניסתה לרוץ) וכעבור כמה ד' הגיעו גם איזה 14 שוטרים ושמו לה אזיקים. בשביל פאקינג תחתונים של $5|חבול|
שלא נדבר על הפעם הזאת שראיתי איזה נער בן 16 רץ במול ופתאום אחריו איזה 20 מאבטחים ובהמשך הגיעו עוד איזה 10 ניידות ומלא שוטרים. וכל זה בגלל שהוא גנב אוזניות מהחנות של אפל. וזה אפילו לא האוזניות האלחוטיות החדשות. זה היה לפני איזה 8 שנים אז זה סתם היו האוזניות עם חוט הרגילות שמגיעות עם הטלפון עצמו:-D
זה סיפור דילן שאפילו ניק לא היה ממציא!
אני חושבת שניק היה ממציא סיפור יותר מרגש ומותח.
אני סמרטוט. צריכה לנוח. אנסה לענות אחר כך
אני מקווה שאת כבר לא מרגישה סמרטוטית
סדרות החודש: עכשיו אני במחלקת גנים ונוף (2X11).
מזכיר לי שגם אני התחלתי אותה מחדש ושכחתי להמשיך.
🎁 ספרי החודש: סיימתי את: צבע הכשף, חברת נעורי של אליס מונרו ואדום, לבן וכחול מלכותי. אני באמצע של: מר מאני של א.ב יהושע ו-carry on.
אני שמחה לראות שגם כשעדי חו"ס לא פה, יש מי שדואג למלא את מקומה:-D
🎁 שאלת החודש: האם א'טואין הגדול זה צב או צבה?
צבה, ברור.
🎁 סיבה למתנה: יום הולדת? (אין לי החודש למי שתהה זאת פשוט היתה המחשבה הראשונה שעלתה לי)
אבל מתנות רק ביום הולדת זה משעמם:-(
אגב, האם אצלכם בבית נהוג להביא מתנות בחגים הגדולים (ראה"ש ופסח)?
🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? מה שיעל אמרה |כן|.
את יוצאת מנקודת הנחה שלכולם פה יש זיכרון עדי ואנחנו זוכרים מה אנשים אומרים בשרשור עם שלושתלאפים עמודים|חבול|
סרטון מוואלה על אישה שמנסה לחנות ואישה אחרת עוזרת לה.
זה ישן מלפני שנה אבל רק עכשיו ראיתי וזה ממש הצחיק אותי.
זה לא עובד לי:-(
בכתבה חשבו שאישה השנייה יצאה נבלית אבל המחשבה הראשונה שלי דווקא הייתה

כמובן שאם אני באמת תמימה, והיא עשתה את זה בכוונה, אז זאת אני ולא היא.
אוף עכשיו עוד יותר בא לי לראות את זה
אני חושבת שכבר הערנו לך שזה דבר שלא אומרים.
מה זה לא אוהבת כלבים |שפם| או שאת גם רובוט?
לא דבר שאומרים:-D
האם לא לאהוב כלבים זה כמו להגיד את ה-N WORD?:-D
רגע מה?! באמת?
אני יודעת שקעקועים אסורים ביהדות, אבל לא ידעתי שמורידים לגופות לפני הקבורה! אני קצת מפחדת לשאול איך. למיטב ידיעתי בשיטה הרגילה זה תהליך שלוקח מספר טיפולים עם מרווח של שבועות ביניהם שבהם העור נרפא, אז ההגיון אומר שעם גופות עושים את זה בפעם אחת. עושים את זה לכל מי שעושה לוויה עם רב? שואלים את המשפחה? נשמע לי מוזר כל הסיפור.
אני חשבתי שפשוט חותכים את זה או צורבים את זה. לא?
נשמע לי יותר הגיוני.
איפה יש 3 חבילות פסטה ב-10 שקל? רסק עגבניות ב-2 שקל? אולי כמות של 3 כפות... חחח
אני חשבתי שהיא בטח מתכוונת לאיזה מותג זול, אבל היא כתבה פסטה אסם.
פה נגיד אפשר למצוא חבילות גדולות של פסטה מאיזה מותג סטייל רמי לוי ואז זה עולה איזה 69 סנט לחבילה. אבל נגיד חבילה קטנה של פסטה ברילה תעלה איזה $5
לא יודעת למה אנשים מתעקשים לקנות מותגים כאלה כשאין באמת הבדל בטעם (כמובן שאם יש הבדל, תקנו מותג)
⚜️ גיל של השד הקדמון מתושלח: 1345.2
חח גיל בשברים זה כזה של ילדים קטנים:-D
למרות שפעם באה לי לקוחה ומילאה טופס של הפרטים שלה ורשמה שהיא בת 79 וארבעה חודשים:-D
⚜️ למה השמש שוקעת במערב: כדי שנזכה לראות שקיעות יפות
זה לא בדיוק קשור למה שאמרת אבל זה הזכיר לי שנסעתי באוטו עם חברה לפני כמה ימים וראיתי אותה מוציאה את הטלפון ומצלמת משהו ושאלתי אותה מה היא מצלמת והיא כזה "את השקיעה, תראי איזה יפים השמים" וכאילו, השעה הייתה 9 בלילה, זו לא הייתה שקיעה (אפילו לא נסענו לכיוון מערב) זה פשוט הזיהום אוויר שנותן לשמים גוון כתום|חבול|
🎁 קראש החודש: אמממ, לא נראה לי שהיה לי מישהו שעשה לי כזה מבט חלומי ודפיקות לב החודש. אולי רק החתולים שלי
אה, אנחנו כאילו אמורים לבחור מישהו שעשה לנו דפיקות בלב באותו החודש? חשבתי שזה סתם כזה כמו לוח שנה כזה של גברים חתיכים שכל חודש פותחים ויש חתיך תורן, לא באמת צריך שהם יעשו משהו באותו החודש|טמבל|
🎁 שאלת החודש: מתי החופש הבא?
labor day weekend
🎁 ציטוט החודש: משהו חכם שאמר מישהו חכם. אתם בטח מכירים
אה, אז בטוח משהו שאני אמרתי.
🎁 סיבה למתנה: קידמתי דברים שהייתי צריכה לטפל בהם בבית |רוק|

🇧🇩 מה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? יש הרבה רעיונות יפים שהלכו לאיבוד בצורך לשמור על מסורת. ההלכה כבר לא הולכת לשום מקום אלא נשארת בעבר. שבעה זה מנהג מאוד יפה בעיני,
אני גם חושבת ששבעה זה מנהג יפה. קצת מציק לי שאמריקאים פה מזמינים אותי לחגיגות celebration of life לאנשים שמתו לפני שבוע. כאילו אני מבינה איך זה יכול להיות רעיון יפה בתיאוריה אבל בפועל זה נורא בעיני. תנו להתאבל בשקט. זה כמו החגיגות שהם עושים ביום הזיכרון. כל דבר אצלהם זה ביזוי וזה ממש מציק לי.
🇹🇰 תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט... שמרתי דברים כבר כמה חודשים ושכחתי מהם. אז הנה עכשיו
היה לך פתק שהזכיר לך ששמת קישורים בפתק אחר, נכון?
:-D:-D
הולי שיט:-0
אני בשוק שהקלדת את כל זה:-0:-D
בתאכלס רק בגלל שלונה ביקשה.
כבר עבר לי המומנטום של הרצון לספר את הסיפור הזה ואם היא לא הייתה מבקשת כנראה שהייתי ממשיכה הלאה בחיי לסיפור הבא.
סיפור דילן מושלם!!:-D נלחצתי ונקרעתי מצחוק בו זמנית.
אמאלה איזה שוטרים מלחיצים איזה מוגזמים. הייתי בוכה גם חחח:-D
חשבתי שיש לכם כבר סטנדרטים גבוהים יותר לסיפורי דילן.
באמת שהוא לא היה מוצלח.
יו, ספיקינג אוף סיפורי דילן. נסעתי עם חברה באוטו איזה יום אחד וסיפרתי לה משהו, אין לי אפילו מושג מה ואז היא עושה לי כזה "וואו דילן את מספרת סיפורים ממש טוב, אני ממש מרגישה כאילו אני שם איתך" ואני כזה "אממ כן, אני יודעת" 😏 ואז היא הייתה בשוק כזה מהתגובה שלי ואמרה לי כזה "אוקיי... קצת צניעות לא תזיק" ואני כזה סתמי, יש ליטרלי דבר אחד שאני יודעת לעשות בחיים האלה וזה לספר פאקינג סיפור, תני לי להתלהב מעצמי|שפם||זעם|

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי מושג אבל אני בעדך
אחלה אישה מצאתי לי|מאוהב|
איך נהיינו עסוקים כאלה?
לא יודעת אבל שמישהו יקח את זה בחזרה. אני רוצה ריפאונד.
זה כבר יותר מדבר אלי (כן, גם היורודאנס של שנות ה 90). קפרנטרס = |מאוהב|
חח רק שתדעו לכם שיש לי טעם משובח במוזיקה ואתם סתם מזלזלים בי כל הזמן. אנשים כל הזמן מבקשים ממני שאעשה להם פלייליסטים עם שירים שאני אוהבת:-D
אוליביה בכל מצב
מה שנכון נכון.
במיוחד אוליביה צוחקת|מאוהב|

במה ראית אותו?
אה, בעצם פייס/אוף. רק עכשיו נזכרתי מה זה הסרט הזה
אונלי הסרט הכי טוב אבר.
גם חתיך וגם מוצלח? איך זכיתם בכל הטוב הזה?
לא ברור. העיקר הרפובליקנים העקומים האלה ניסו להדיח לי אותו;-(
קופסת קורנפלקס במבצע וקרטון חלב
סיפרתי לכם שקניתי קופסה של כריות באמזון ב-$17 וגלון חלב שאני אוהבת עולה $6, אז לא יעבוד לי😪
מבינה אותך לגבי עניין הקונוטציה השלילית והכי מטופש בעיני שהשחורים יכולים להגיד את המילה אבל לבנים לא כי זה אסור. לא מבינה את האומה הזאת
וטוב שכך:-D אם נבין את הדרך שבה הם מתנהגים גם אנחנו נתנהג ככה ואין בזה צורך.
את רחוקה מידי כדי שתהיה לי מתנה פיזית, אז הנה שי צנוע
יאא אני אוהבת את הסרט הזה|מאוהב| (למרות שהוא די נוראי)
אוף, לא הבנתי
בגדול זה אומר שאני רוצה שיאכילו אותי כל היום:-D
:-D מתי כבר הסדרת טלוויזיה שלכם?
צילמנו פיילוט, עכשיו מחכים שמישהו ירים אותו:-D

טוב השעון שלי אומר שהגיע הזמן לעמוד כי ישבתי כבר שעה אז סיימתי להיום.

Lion_Heart

Well-known member
את משוחדת

ממש פרינג'ית
גם אני
אורז אולי
גב תרנגולת,גזר וכרוב, ממש זול ועושה מרק טוב ואז לחם אחיד וגבינה לבנה
זה טוב יותר מציטוט. אולי אנחנו צריכים להוסיף לשאלות הקבועות גם "סיפור החודש"
נו, תוסיף!
אני חושב שהיו 300 נשים ו700 פילגשות. אבל לא אמרת מה את לא אוהבת ביהדות
אני חייב ללכת לבדיחה של "1000 נשים ו1000 חמות"?.
וואלה, באמת שהיו יכולים לפתח מזה משהו ממש מעניין. חבל שהסדרה התדרדרה די מהר, אבל בעיקרון הפוטנציאל לחלוטין היה שם.
מעניין אותי איך יהיו סרטי הMCU של האקס-מן...
שיגיעו כבר! אני רוצה גרסה טובה של סייקלופס סוף סוף ו פאקינג GAMBIT!!!!
אני צעיר בנשמה :-P:
(אבל באמת שאני אומנם לא מבין מה צעירים אומרים, אבל אני גם הרבה פעמים לא מבין על מה אנשים בגילי מדברים כשהם מדברים על דברים של מבוגרים)
לגמרי...אני לא מבין ולא אכפת לי מה הצעירים אומרים

נכתב ע"י LeAnnDylan:
עם החסידות של נילס הולגרסון כמובן
הוא עף עם אווזים, לא חסידות
זה ממש לא מדויק!, הוא עף עם חסידות ועורבים ולתקופה דיי ממושכת עם גורגו הנשר-רקאומר

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי, תודה אני מאשרת. היה חסר לי
ואפילו אין לו שרשר צלב
תדעי לך שדאגתי לחפש חתיך נטול סממנים דתיים:-D
זה בסדר, אין מספיק דרו בעולם:-P:
אבל היו לו אווזים!
בטוח היו שם גם חסידות. הוא לא נראה לי בררן.
גרייט מיינדס ט'ינקס משהו
מתמטיקה זה באמת בעעע. אבל זה גם הומר סימפסון אז ברור שיהיה קאצ'
כן אבל לא היה לי כוח לנסות להבין את זה אז שמישהו יתרגם לי את זה:-D
:-D תכלס. להם מגיע לקבל הנחות. עובדים קשה המסכנים [חרדים]
חח את יודעת איזה קשה זה לגדל 17 ילדים:-D
היא צריכה להצטרף כבר לפורום. שנשמע עליך ממקור יותר אמין
תאכלס, אני צריכה תחליף לעדי כשהיא מעצבנת אותי, אז מה יותר טוב ממיני עדימון? :-D
:-D גאה להיות מונכחת (ואוי, ברחה לי המילה. לא מצליחה לחשוב על מילה אחרת שהיא לא מונכחת אבל זה לא מה שרציתי לכתוב |פנים|)
לא נוח לי. חייבת הפסקה :-/
גם לי לא נוח, אבל אמרתי שאני אסיים את העמוד הזה לפחות
זה ניכוס מחדש של מילה פוגענית ע"י האוכלוסיה שזה אמור לפגוע בה. זה באותו אזור של בדיחות שרק מי ששייך לקבוצה מסויימת יכול להגיד. נגיד יהודים שיעשו בדיחות על עצמם שיהיו סבבה, אבל אותן בדיחות מלא יהודים זה לא סבבה.
מה את באה לנו בחכם עכשיו. את אף אחד לא מענין ההסבר ההגיוני. אני בסה"כ רוצה להגיד ניגה ברחוב בלי שירצחו אותי. האם זה יותר מידי לבקש?
לאאא אני מגיעה פה לרמות טירוף שאפילו היא לא מכירה בי:-D
אני לא יודעת על איזה טירוף את מדברת, כולך ונילה.
יאללה, נראה לי שזהו להיום. ותראו מה זה! אפילו לא עבר שבוע מהשאלון ועניתי כבר על שלושה דפים! כבוד
(תרימו לי גם, נו)
בסדר נו מה את מתלהבת, עברו שבועיים מהשאלון ואני איפשהו בעמוד 5. זה נראה לי בסדר בסטנדרטים של ניק או משהו.
אבל נו את אישתי אז צריך לפרגן

אבל זה בטח בגלל שעדי נחש לא כתבה את המגילה שלה על ספרי החודש שלה. רק מלקרוא את הרשימה שלה נגמר חצי חודש
זה בסדר, הבאתי לכם מגילה חלופית. שלא תגידו שאני לא דואגת לכם :-D
ואווו!!! אחד הסיפורים, מדהים!
אני נראה לי הייתי משתינה על עצמי מרוב לחץ, אז כל הכבוד לך
אבל אז היה לי רטוב בנעל. נראה לי לא כיף לנהוג ככה.
כשלמדתי בירושלים קניתי בסופרים של חרדים, שם יש הכל
יש שם במבה לולו וזה סוג של הכל אז אני מסכימה איתך.
זה היה מצחיק
ואני אישה יודעת לנהוג, אבל סרטונים כאלו רק מוכחים שנשים לא יודעות לנהוג:-D
ואני לא חושבת שהאישה השנייה עשתה את זה בכוונה כי האישה הראשונה מספיק סתומה כדי לא לדעת לחנות גם אם היה לה את כל המקום הזה (של האוטו שהתפנה)
יופי תמשיכו לעשות לי FOMO
באמת איזה? אני מחפשת איזה פורום טוב עם אנשים טובים (הנוכחי שלי לא משהו...)
כן, גם שלי לא מוצלח מי יודע מה.
אתם צרכים להבין שהיא לא יכולה להזכיר את שמה המלא כי זה כמו לרשום את שמו של אלוקים שאסור
זה משהו שאני מצפה מעדי לכתוב אבל את לא אמורה לעודד אותה|פנים|
של אלכס היברט (שיי טאון, האור הירח,30 שניות בהפנתר השחור:mad: )
ומת'יו פוקס
images (2).jpeg
a7e83bc3a5cdbc897b0049638992df95.jpg
מזל טוב להם.
אגב החודש הזה זה גם ימי ההולדת של אלישיה דבנם קרי דדי, וגם של שתי הדמויות שלה - לקסה ואלישיה.
אז זו חגיגה משולשת 🥳 🥳
וכדי לחגוג, נשים תמונה של אלישיה יפה|לב|
thumbnail_IMG_1592.jpg
ולקסה

ואלישיה

מפתיע שלא סרט של דרו או סרט אחר עם ג'ון טרבולטה
עדין לא הערצתי את דרו בגיל הזה. התחלתי לאהוב אותה מגיל 12. ג'ון היה אהבת חיי מגיל 9. וראיתי סרטים אחרים איתו לפני, פשוט לא בקולנוע.
אגב נהיה וויכוח בטוויטר אם אנשים באו לצפות בהצעקה הראשון בגלל נב או בגלל דרו
איך זה היה אצלך? (אני מתכוונת בגלל מי ראית אותו אם בכלל זה היה בגלל אחת מהן )
אני ממש לא זוכרת:-D אני חושבת שראיתי אותו פשוט בגלל שאהבתי סרטי אימה פעם וראיתי את כולם:-D
בנובמבר הקרוב יש אצלכם בחירות ?
כן, ונראה לי שדי הגיוני שגאווין ישאר המושל שלנו כי כבר צימצמו לשני מועמדים אחרונים (הוא ועוד אחד רפובליקני) ומכיוון שאנחנו בקליפורניה, לרפובליקנים אין הרבה סיכוי לזכות.
|לב||מאוהב|
אני מחכה שיגיע לי העותק החתום הזה. לא שיש לי מה לעשות עם זה, אבל סתם הזמנתי כדי לתמוך בה:-P:

טוב אני יודעת שזה נראה כאילו לקחו לי 5 ד' לכתוב את ההודעה הזאת, אבל אני כבר 4 שעות מנסה לסיים את העמוד וכל שניה מפריעים לי. אז אני כבר מיואשת ולוקחת הפסקה כי אני צריכה לחזור לעבודה.
אבל אני אסיים את העמוד הזה היום!!

מילי08

Well-known member
ואם כבר ציינת...
:-D חמודים
1657973018315.png
מה אני רואה כאן? זה באג או טעות? כשנכנסתי מהטלפון לפני כמה ימים היה נדמה לי שניק כתב את התשובה (בגיל 6 זה עוד קל...) אבל מה זה הקוד הזה ולמה אין קשר בין הציטוטים לתגובה?
למרות שהשותפה שלי הביאה השבוע כלב הביתה (שהיא שומרת עליו, הוא לא שלנו) שמשחק איתי כדורגל אז הוא חמוד. בדר"כ כלבים משתלטים על הכדור ומחריבים אותו וצריך לריב איתם כדי לקחת מהם את הכדור. הוא ממש חמוד ומניח את הכדור לידי כשאני אומרת לו drop.
אבל קוראים לו sir שזהנשמע לי שם מטופש לכלב. אז אני פשוט קוראת לו כלב וצועקת עליו בעברית. בינתיים נראה שהוא מבין אותי
|מאוהב|
כאילו מצד אחד אני לא יודעת למה אני מופתעת בכלל. איזה פעם אחת הייתי בקניון וראיתי איזו מקסיקנית אחת שנראתה בשנות ה-40-50 שלה, היא נכנסה לחנות לש ויקטוריה סיקרטס וניסתה לגנוב זוג תחתונים (בודד) מהקולקציה של פינק (שזה בד"כ תחתונים של 5 ב-25$, כלומר- לא משהו יקר) היא דחפה את התחתונים בתיק וניסתה לצאת ואז ישר התחילו לרדוף אחריה 8 מאבטחים (וזה לא שהיא נראתה ספורטיבית במיוחד אבל באמת ניסתה לרוץ) וכעבור כמה ד' הגיעו גם איזה 14 שוטרים ושמו לה אזיקים. בשביל פאקינג תחתונים של $5|חבול|
שלא נדבר על הפעם הזאת שראיתי איזה נער בן 16 רץ במול ופתאום אחריו איזה 20 מאבטחים ובהמשך הגיעו עוד איזה 10 ניידות ומלא שוטרים. וכל זה בגלל שהוא גנב אוזניות מהחנות של אפל. וזה אפילו לא האוזניות האלחוטיות החדשות. זה היה לפני איזה 8 שנים אז זה סתם היו האוזניות עם חוט הרגילות שמגיעות עם הטלפון עצמו
זה ממש עצוב כי זה מעיד על בעיות הרבה יותר עמוקות בחברה האמריקאית שנוח להתעלם מהן
זה לא עובד לי:-(
אוף עכשיו עוד יותר בא לי לראות את זה
אם עוד לא תיארו לך, אז מראים רכב מנסה לחנות ברוורס במקביל למדרכה. קדימה אחורה קדימה אחורה ואז יוצאת מהאוטו אשה, כמובן, שמשום מה סופרת צעדים בין הרווח שיש לה לחניה ומשווה אותם לאוטו שלה, ועדיין לא מצליחה. ואז באה אשה אחרת ומכווינה אותה ומצליחה לעזור לה לחנות כמו שצריך. אחרי שסיימה, האשה שעזרה נכנסת לאוטו שלה, שהיה הרכב שעמד מאחורה בחניה, ונסעה. ואז באו אליה בטענות שהיא עשתה בכוונה. לדעתי היא חכמה.
למרות שפעם באה לי לקוחה ומילאה טופס של הפרטים שלה ורשמה שהיא בת 79 וארבעה חודשים:-D
:-D אולי היא סופרת ימים עד המוות?
זה לא בדיוק קשור למה שאמרת אבל זה הזכיר לי שנסעתי באוטו עם חברה לפני כמה ימים וראיתי אותה מוציאה את הטלפון ומצלמת משהו ושאלתי אותה מה היא מצלמת והיא כזה "את השקיעה, תראי איזה יפים השמים" וכאילו, השעה הייתה 9 בלילה, זו לא הייתה שקיעה (אפילו לא נסענו לכיוון מערב) זה פשוט הזיהום אוויר שנותן לשמים גוון כתום|חבול|
חחח אויש, סתומה
אה, אנחנו כאילו אמורים לבחור מישהו שעשה לנו דפיקות בלב באותו החודש? חשבתי שזה סתם כזה כמו לוח שנה כזה של גברים חתיכים שכל חודש פותחים ויש חתיך תורן, לא באמת צריך שהם יעשו משהו באותו החודש|טמבל|
ברור שזה יכול להיות חתיך תורן ונטול שם! אבל אני זקנה מידי ועצלנית מידי כדי לחפש בעצמי אז אני בוחרת את מה שקל לי
אה, אז בטוח משהו שאני אמרתי.
בדיוק עליך חשבתי כשכתבתי את זה
אני גם חושבת ששבעה זה מנהג יפה. קצת מציק לי שאמריקאים פה מזמינים אותי לחגיגות celebration of life לאנשים שמתו לפני שבוע. כאילו אני מבינה איך זה יכול להיות רעיון יפה בתיאוריה אבל בפועל זה נורא בעיני. תנו להתאבל בשקט. זה כמו החגיגות שהם עושים ביום הזיכרון. כל דבר אצלהם זה ביזוי וזה ממש מציק לי.
|כן| אבל לגבי הימי זכרון שלהם, אני חושבת שהייתי מעריכה אותם יותר אם הם לא היו קפיטליסטיים במהות שלהם. כלומר, חיילים באמת מתו למען משהו כלשהו, למשל למדינה או עבורנו נגיד (עם השנים פיתחתי אנטי מוחלט לכל הרעיון של צבא. הזוי בעיני שאנחנו, כלומר בני אדם בכל העולם, ממשיכים להעריץ את הקונספט הרצחני והחד צדדי הזה) ואז אני יכולה להבין שצריך לשמוח ולחגוג שאנחנו עדיין בחיים (למרות שזאת סתירה פנימית, לשמוח שאנחנו בחיים והם לא), אבל כשזה הופל להיות חגיגת קניות ריקה מתוכן ובזבוז כסף שלרוב המוחלט של האנשים אין באמת והם גם לא באמת צריכים את מה שהם קונים - זה כבר הופך את הרעיון הזה לדוחה ועגום.
וזה המניפסט השמאלני שלי להיום.
היה לך פתק שהזכיר לך ששמת קישורים בפתק אחר, נכון?
:-D האמת שלא אבל אולי הייתי צריכה... פשוט שמרתי מלא חלונות פתוחים וקיוויתי שהם לא יתרעננו ואז אני לא אדע מה רציתי לשים. יש מצב שלשים קישור בפתק היה יותר חכם |טמבל|
יו, ספיקינג אוף סיפורי דילן. נסעתי עם חברה באוטו איזה יום אחד וסיפרתי לה משהו, אין לי אפילו מושג מה ואז היא עושה לי כזה "וואו דילן את מספרת סיפורים ממש טוב, אני ממש מרגישה כאילו אני שם איתך" ואני כזה "אממ כן, אני יודעת" 😏 ואז היא הייתה בשוק כזה מהתגובה שלי ואמרה לי כזה "אוקיי... קצת צניעות לא תזיק" ואני כזה סתמי, יש ליטרלי דבר אחד שאני יודעת לעשות בחיים האלה וזה לספר פאקינג סיפור, תני לי להתלהב מעצמי|שפם||זעם|
אוף שתסתום! מי היא חושבת שהיא שתבוא ותקטין אותך ככה?! חצופה |שפם|
לא יודעת אבל שמישהו יקח את זה בחזרה. אני רוצה ריפאונד. [להיות עסוקים]
גם אניייייי. אני גם לא נהנית מכל השינויים שעשינו בעבודה. לא שנהניתי לפני כן אבל עכשיו זה סבל אחר של תחושת טמטום וחוסר אונים תמידית (שלי)
חח רק שתדעו לכם שיש לי טעם משובח במוזיקה ואתם סתם מזלזלים בי כל הזמן. אנשים כל הזמן מבקשים ממני שאעשה להם פלייליסטים עם שירים שאני אוהבת:-D
לכולם פה יש טעם מעולה. הבעיה היא שאת ועדי לפעמים שוכחות לגוון :-D
במיוחד אוליביה צוחקת|מאוהב|
היא כזאת מהממת. איך בא לי להיות אוסטרלית בלונדינית, תמירה ומגניבה בלי להתאמץ. ויפה. כמובן
וטוב שכך:-D אם נבין את הדרך שבה הם מתנהגים גם אנחנו נתנהג ככה ואין בזה צורך.
האמת שאנחנו לא הרבה יותר טובים. באופן כללי האנושות צריכה להיכחד. אני בעד שרק אנחנו נישאר ונמשיך להתקיים בתוך הפורום הזה. מי איתי?
לגמרי...אני לא מבין ולא אכפת לי מה הצעירים אומרים
זה כנראה הכי זקן שיצא למישהו מאיתנו כאן :-D
תדעי לך שדאגתי לחפש חתיך נטול סממנים דתיים:-D
תודה |נשיקה|
כן אבל לא היה לי כוח לנסות להבין את זה אז שמישהו יתרגם לי את זה:-D [סרטון עם הומר סימפסון]
גם אני לא ניסיתי להבין. אני לא יודעת חשבון אז מתמטיקה זה בכלל מחוץ לטווח שלי. ראיתי את הומר מתלהב מכלב והתלהבתי גם אני :-D
חח את יודעת איזה קשה זה לגדל 17 ילדים:-D
מי מגדל? הילדים מגדלים אחד את השני
מה את באה לנו בחכם עכשיו. את אף אחד לא מענין ההסבר ההגיוני. אני בסה"כ רוצה להגיד ניגה ברחוב בלי שירצחו אותי. האם זה יותר מידי לבקש?
|פטיש| |כן|
אני לא יודעת על איזה טירוף את מדברת, כולך ונילה.
חח, גם אני תהיתי אבל לא היה לי נעים לסתור את עדי :-P:
אבל נו את אישתי אז צריך לפרגן
מקבלת באהבה כל מה שתתנו לי. אני לא צומי בכלל
זה בסדר, הבאתי לכם מגילה חלופית. שלא תגידו שאני לא דואגת לכם :-D
מגילה משובחת זאת היתה
אבל אז היה לי רטוב בנעל. נראה לי לא כיף לנהוג ככה.
:-D :-D :-D איכ
יופי תמשיכו לעשות לי FOMO
הנה, מצאתי לך. אבל שתדעי שאני בעד האשה השנייה!
וכדי לחגוג, נשים תמונה של אלישיה יפה|לב|
יפהפיה אבל יותר יפה טבעית
למשל כאן
איפור מוגזם תמיד נראה פחות טוב
טוב אני יודעת שזה נראה כאילו לקחו לי 5 ד' לכתוב את ההודעה הזאת, אבל אני כבר 4 שעות מנסה לסיים את העמוד וכל שניה מפריעים לי. אז אני כבר מיואשת ולוקחת הפסקה כי אני צריכה לחזור לעבודה.
אבל אני אסיים את העמוד הזה היום!!
מוכר..
אבל סיימת (לא בדקתי מה סיימת, אבל אין תגובות נוספות אז נראה לי שהצלחת) |גביע|

didalf

Well-known member
כנ"ל.
אבל קוראים לו sir שזהנשמע לי שם מטופש לכלב. אז אני פשוט קוראת לו כלב וצועקת עליו בעברית. בינתיים נראה שהוא מבין אותי 🤷‍♀️
אלללל תאמינו לדילן כשהיא אומרת שהיא לא אוהבת כלבים. אני רואה איך היא משחקת עם הכלבלב הזה או מעלה סטוריז של לקסה!!

לכולם פה יש טעם מעולה. הבעיה היא שאת ועדי לפעמים שוכחות לגוון :-D
חוצפה להגיד את זה בחודש ששמתי בו שיר של דיוויד בואי.

האמת שאנחנו לא הרבה יותר טובים. באופן כללי האנושות צריכה להיכחד. אני בעד שרק אנחנו נישאר ונמשיך להתקיים בתוך הפורום הזה. מי איתי?

חוצפה:-0

תאכלס, אני צריכה תחליף לעדי כשהיא מעצבנת אותי, אז מה יותר טוב ממיני עדימון? :-D
חשבתי שאת עדיין כועסת על אחותי כי היא עצבנה אותך בחלום:-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אלללל תאמינו לדילן כשהיא אומרת שהיא לא אוהבת כלבים. אני רואה איך היא משחקת עם הכלבלב הזה או מעלה סטוריז של לקסה!!
נו אבל אמרתי שאני משחקת איתו😡 (אני צריכה לסגור את העיגולים בשעון איכשהו😂😂)
ולקסה.. טוב, זו לקסה. חייבים להעלות אותה מידי פעם.
לא עכשיו אבל כי השותפה לקחה אותה להסתפר והיא נראית עכשיו כמו עכבר מעבדה אז פיכס.
חוצפה להגיד את זה בחודש ששמתי בו שיר של דיוויד בואי.
ואני כאילו כמעט ולא שמה לכם שירים של ליאן פה אז אני לא יודעת מה רוצים ממני😂
זה מזכיר לי שבעבודה יש לי פלייליסט ענק של איזה 500 שירים שיצרתי כדי לנגן בזמן טיפולים. רוב השירים בו שקטים ומרגיעים כזה, אבל מידי פעם מתפלק לי לשם איזה להיט מוטאון כזה כיפי. בכל מקרה, מכיוון ששירים שקטים זה השם השני של ליאן (האמת שליאן זה השם השני שלה בכלל😂) מתוך ה-500 שירים האלה, בערך 70 מתוכם זה שלה🫣 אבל כאילו כשעושים שאפל על הכל יש גיוון מאוד גדול בסגנונות כי באמת שיש שם הכל, וגם כל הזמן אנשים אומרים לי שזה פלייליסט מעולה.
קיצר, איזה פעם אחת איזו לקוחה נודניקית באה לטיפול והתנגן השיר What Becomes of the Brokenhearted והיא כזה שרה זייפה לה איתו בסבבה שלה כל השיר ואז היא כזה ״אני לא אוהבת את הגרסה הזאת. זו מה שמה, נכון? ריימס הזאת?״
ואני כזה, ביץ׳ פליז. קודם כל, זו מרטינה מקברייד. לא כל נקבה שיש לי בפלייליסט זו ליאן. דבר שני, היית מתה. זו גרסה מושלמת. דבר שלישי- פאק יו, את סתם מקנאה כי אין לך קול יפה כמו שלה😤 וחוץ מזה, מה נראה לך שאם חשבת שזו ליאן את מעזה להגיד בפניי שזו גרסה לא טובה. הפרצוף שלך לא טוב🤬🤬🤬
חשבתי שאת עדיין כועסת על אחותי כי היא עצבנה אותך בחלום:-D
אה נכון בעצם.
אז זובי, שלא תבוא. שתלך עם הרכילויות בצפר ושניצל דינוזאורים קפוא שלה למקום אחר😤

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל סיימת (לא בדקתי מה סיימת, אבל אין תגובות נוספות אז נראה לי שהצלחת) |גביע|
חח כפרעליך😍
לא סיימתי. החבר׳ה בעבודה רצו ללכת לאכול צהריים ביחד ולא זוכרת של מי היה הרעיון המבריק להזמין שוטים לכולם😂
אז לא ממש הייתה לי הסבלנות לחזור לשבת מול מחשב.
וכמובן שבבית זה לא קורה.
לא נורא, אולי היום. למרות שאני צריכה להכין עוגיות, אז נראה🤷🏻‍♀️

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איך הביקורות באתר סרט? עינייניות? ברוב האתרים הישראליים המבקר לא מבין כלום מהחיים שלו
יש ביקורות של צופים רגילים. אני אף פעם לא מסתכל עליהם.
סרט נהדר [הקול בראש]. נשבר לי הלב כשצפיתי בו, וקשה לי לחשוב על סרט אנימציה אחר שגרם לי לאותם רגשות
עד כמה שזכור לי צעצוע של סיפור 3 שבר לי את הלב יותר.
אולי הקול בראש עשה את זה באופן יותר חכם, אבל בכל זאת.
אבל האמת שאני כבר בקושי זוכר מה היה עצוב בשניהם
שלח טופס בקשת חברות בשלושה עותקים ונדון בבקשתך
הבעיה היא שנגיד קיבלת את בקשת החברות שלי, אבל אחרי כמה שנים נמאס לי ממך אז אני צריך לפנות לבית דין מיוחד לפירוק החברות ולרדוף אחריך בשביל להשיג את החתימה.
|כן| טובים כשהם נופלים באמצ"ש, |לא| רעים כשהם נופלים על סופ"ש. [החגים]
אוקי, זה נכון. לחגים באמצע השבוע יש בהחלט יתרונות ענקיים.
*עכשיו נזכרתי שבעצם היום זה יום צום 17 בתמוז (נפילת חומות ירושלים נראה לי). אבל עדיין עובדים.
האמת שבעיני זה סוג הלחם הכי אוברייטד. [באגט]
אני לא מאמין שאת went there
חוץ מזה פתאום נזכרתי בקטע הזה מסרט צ'ארלי בראון שהייתי רואה כשהייתי ילד:
ומסכימה על מיס מארווך ואיך פגשתי את אבא.
מיס מארווך זאת הגרסה הישראלית כמו מנאייכ?
לולאת זמן + אנדי סמברג? יאא, נכנס לרשימה שלי! עריכה: צפיתי עכשיו, ממש סרט חמוד!
וואו זה היה מהר, אף פעם לא ראיתי סרט שלם בזמן שלוקח לכתוב משפט אחד.
במקרה כזה תמיד אפשר להשתמש ב"לא רשמתי כלום בפתקים", מילי08
עד ממש לאחרונה הרגשתי ככה גם, אבל עכשיו אני קצת חושבת על זה אחרת.
דווקא הייתי כן רוצה הזדמנות לראות בפעם האחרונה אנשים שאהבתי שוכבים בפנים שנראות שלוות ורגועות ובעיניים עצומות אחרי המוות. בעיקר לאור דברים ששמעתי מאנשים שנאלצו לזהות את הגופה של קרוביהם זמן קצר אחרי המוות והמראה היה מזעזע ונחרט להם בזיכרון, זה יכול קצת לתקן בשבילם.
יש בזה משהו באמת.
עד כמה שידוע לי בארץ תמיד צריך שקרוב משפחה קרוב יזהה את הגופה לפני הקבורה.
אבל בכל זאת אישית אני חושב שהייתי מעדיף אמיתי מאשר מזויף. אבל אני כן מבין למה אנשים רבים יעדיפו לא.
יש משמעות לחלק של הדדי?
מעניין אותי לראות מה דילן ענתה. אני מכיר את זה כסלאנג:
ב. את עוד חייבת לנו סיפור מאכזב על 7 ניידות משטרה!
קצת הזנחתי את השרשור הזה (אני כולי בחלל בסופש האחרון) אבל עכשיו נזכרתי שיש לי עוד להגיע לסיפור הזה שזכור לי שיש בהמשך.
:-D את אולי קוראת לעצמך דדי אבל הבאת פה יציאה של אמא קלאסית.
[איזה סדרה להמליץ למישהו כראשונה]
קשה לי כי אני מרגישה שזאת שאלה נורא גורלית! ושאם אני אבחר לא טוב הוא יתייאש מהר ולא יסכים לראות כלום יותר. זו אחריות גדולה.
אני אתן לך טיפ קטן שיעזור:
זאת שאלה היפותטית, אף אחד לא באמת הולך להשתמש בה כדי לתת לאדם ההיפותטי הזה המלצה לסדרה ראשונה שהוא אי פעם יראה.
את יכולה לבחור בקרדשיאנס ואף אחד לא יפגע.
(אבל אני מאמין שאת כן יכולה לחשוב על אופציה טובה מזאת)
אוי זה היה יכול להיות כזה נהדר גם עם התגובות שלך... ;-( אני רק עוד יותר עצובה עכשיו.
אני עדיין מאמין שבאפי תגיע. מתישהו.
(בנתיים אני בודק בערך פעמיים בשבוע אם זה הגיע. כי אני אובססיבי)
you know me to well
הטאב של הפאזלים כבר פתוח אצלי ורק מחכה שאסיים להגיב פה.
לא חזרתי לפאזלים מאז היום הראשון שראיתי את זה.
אבל עכשיו בא לי לנסות שוב באמת.
אמורים כן, וליון לא מוכן לחשוף את הסוד, אבל לדעתי יש לו חברים בחלונות הגבוהים בדיסני (כנראה בגלל שהוא לקוח פרימיום של דיסנילנד) שהזמינו אותו להקרנה מוקדמת.
אני די בטוח שהשם האמיתי של ליון הוא וולט דיסני הרביעי.

יאיי סיימתי את עמוד 3 של השרשור.
ובאיחור של רק 15 ימים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
הזכרת לי שקראתי פעם מזמן ספר מד"ב עם ייצוג להט"בי (וזה עוד היה מאוד נדיר אז, אולי הספר הראשון שקראתי שהיה את זה בכלל ואני חושבת שזה מאוד הרשים אותי), בשם "הר סינג ז'אן", שהיה ממש מעולה אבל קודר ודכאוני (זה לא מסוג הספרי נוער הרומנטיים האלה), לא ממליצה בהכרח לכל אחד, אבל בא לי לקרוא שוב.
את בטוחה לגבי השם? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה.
קיבלת משהו שווה? ואם כן מה?
האמת שמתנה היחידה שקיבלתי ליום הולדת היא בקבוק שתייה תרמי.
בהחלטה לא הייתי בטוח עד כמה הוא ישמש אותי כי אני רגיל לשתות בבית ובעבודה מבקבוק מים מינרלים שאני פשוט ממלא מהברז. ולא כל כך חשוב לי שהמים ישארו קרים. אבל ניסיתי לכמה ימים וזה באמת ממש נחמד. אומנם לקח לי זמן להתרגל לזה שפתח הבקבוק הרבה יותר רחב משל בקבוק מים מינרלים (וקרה לי לא מעט שנשפכו עלי מים תוך כדי שתיה) אבל גיליתי שזה ממש כיף. גם בעבודה שיש לי מים קרים, אבל גם בבית כשהוא מונח לי תמיד על השולחן עם מים קרים בתוכו. יש לי אומנם בקבוקים מים קרים במקרר, אבל אם אני מוציא אחד אז תוך חצי שעה הוא מאבד חלק משמעותי מהקור שלו.
למה הם כל כך מעצבנים אותך?
בעיקרון הם לא אמורים כל כך לעצבן אותי כבר, חלק מהרגש השלילי שיש לי כלפיהם זה מהילדות שהיו ארוחות עם משפחה מורחבת שלא התחברתי אליה והיה לי הרבה פעמים קשה למצוא משהו שאני אוהב לאכול וכשהיו עושים מאמץ מיוחד עבורי באוכל זה רק גרם לי להרגיש רע יותר.
כיום מה שבעבר היה המשפחה הגרעינית הפך למשפחה המורחבת (כלומר אבא שלי הפך לסבא ואחיות שלי הן אמהות) אז זה רק אנחנו ואני מרגיש הרבה יותר טוב עם זה. זה גם לרוב פשוט אצל אבא שלי שזה בחצר שלי (יותר נכון לומר שאני בחצר שלו).
אבל עדיין יש סוג של עניין גדול שעושים מהכנת האוכל וסידור השולחן ושטויות כאלו שעושה לי לא נעים.
כאילו פאק. זה אוכל. למה אי אפשר לאכול כמו כל ארוחת יום שישי?
נשבעת שחשבתי לכתוב תשובה זהה לגבי החתולה שלי, אבל לא רציתי שהיא תכעס שאני מחפיצה אותה.
חוץ מזה חשבתי שלחתול שלך קוראים טוני, אז של מי החתול מיאו-מיאו (אם בכלל)?
[לגבי זה שעניתי איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? מיאו-מיאו - החתול שנותן רק לי להרים אותו]
פיספסת את הבדיחה שלי (אבל ייתכן שכולם פיספסו אותה).
השאלה הזאת נכתבה לכבוד היציאה של הסרט ת'ור החדש - שם יש את הפטיש מיולניר שרק הוא ת'ור יכול להרים.
בסרט ת'ור הראשון (ובעצם גם בשני) דרסי לא מצליחה להגיד מיולניר ומה שיוצא לה מהפה נשמע כמו "מיאו-מיאו".
מיאו-מיאו נשמע כמו שם טוב לחתול. וחוץ מזה גם מתאים לחתול שלא ייתן לכל אחד להרים אותו.
לא התכוונתי לחתול שלי טוני, בין היתר כי אני חושב שהוא ייתן לכל אחד להרים אותו. (אם כי באמת לא נראה לי שמישהו הרים אותו חוץ ממני כבר שנים) (רוב המשפחה שלי בקושי מאמינה שהוא עדיין חי כי הוא נכנס אלי לבית מהחלון האחורי ולכן הם לא רואים אותו כמעט אף פעם)
*אגב, כשהייתי ילד הייתה לי כלבה שלא נתנה לי להרים אותה. היא הסכימה רק שאבא שלי ירים אותה כי היא ראתה בו האלפא. (טכנית אני חושב שגם אמא שלי הייתה באותו מעמד כי היא עקבה אחריה לכל מקום, אבל אמא שלי בחיים לא הייתה מעוניינת להרים אותה)
מה? אפילו לא הבנתי את התשובה הזאת שלך.
[לגבי זה שעניתי אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה :rolleyes: (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)]
את מכירה סרטים כאלו שמשלבים לייב אקשן ואנימציה? כמו "מי הפליל את רוג'ר רביט?" או "ספייס ג'אם".
אז בסרטים כאלו יש דברים מסויימים שברור שהם אנימציה. זה לרוב דמויות מסויימות, אבל זה יכול להיות גם חפצים ואפילו דברים גדולים כמו בתים.
אז דמייני שאת בסרט כזה ואת פותחת את הברז במטבח, אבל במקום מים רגילים, יוצאים לך מים באנימציה.
הבנת?
היא עונה אדירה ומצחיקה ביותר! אנשים לא מבינים כלום.
אנשים באמת לא מבינים כלום [לגבי הזילזול בעונה 4 של באפי]
IMG_3789 (1).GIF

והעלאת ארבע שעות אחרי!
אני די בטוח שזה היה רק שעתיים, אבל עד כמה שאני רואה זה לא נותן עכשיו את השעות שכל הודעה נכתבה.
בכל מקרה אני מעריך את הגיף של מרפי, אבל זה לא הופך אותך לצודקת.
נראה לי ששמעתי על זה, מה זה?
[הספר Winter's Orbit של Everina Maxwell]
זה ספר מד"ב שמתרחש בעתיד רחוק כלשהו ובמערכת שמש כלשהי שבה יש יישובים של בני אדם.
באופן כללי זה סיפור של שני אנשים שלא מכירים זה את זה ולא ממש מסתדרים - to lovers די קלאסי מהבחינה הזאת.
רגעים חמודים ורגעים מותחים ובהחלט רגעים דרמטיים.
קצת יותר בפירוט, שזה ספוילרי אבל לא ממש: אחד מהרבה נסיכים של אימפריה נאלץ להתחתן עם נציג של אחד מהפלנטות שבאימפריה כדי שיהיה תוקף להסכם בין בין הפלנטות.
כן? שמעתי פעם אחת ולא תפס בכלל.
[לגבי השיר בשורות טובות]
גם אותי לחלוטין לא תפס בשמיעה ראשונית. וגם לא שניה או שלישית. אבל יצא לי לשמוע את זה, או לפחות קטעים של זה, די הרבה בגלל שאני עוקב אחרי הפשוטע והסתקרנתי מה המילים ואיך השיר המלא נשמע. חוץ מזה שהבנתי שלימור (אורנה בנאי) בקליפ ורציתי לראות אותה. ואז חזרתי לזה כמה פעמים בלי להבין שאני מתחיל להדבק.
אם כבר התייחסת לציטוט אז אני מרגיש צורך להביא את כל הבית מהשיר הזה, כי השורה שציטטתי רק מסכמת את זה:
We found a spider in the house
You freaked and you jumped up onto the couch
Since I was close and able
I jumped up on the coffee table
You said, "You should kill that"
I said, "Um, no, fuck that"
You said, "Come on, be a man"
What?
You're a total anti-sexist, a patriarchy fighter
But your whole worldview collapses
The moment there's a spider, cool
I get it, this is the real you
It's a pleasure, nice to meet you
Shit like this brings the movement down
Everyone's a feminist until there is a spider around
אה יחד עם הדגל של אמריקה ליד השאלה חשבתי שזה בגלל פורת' אוף ג'וליי:-D (אה ועכשיו כשהסתכלתי מקרוב זה בכלל לא דגל ארה"ב)
חחחח בחרתי את הדגלים ברנדומליות. לא שמתי לב שזה דומה לארה"ב בכלל.
לדעתי הראשונה הכי טובה. עונה 4 אחריה.
אני לא מספיק זוכר את עונה 1 של דקסטר (לא ברור לי למה אני מרגיש שאני זוכר את עונה 4 של דקסטר)
אם המישהו הזה דומה לך אז ברור שבאפי.
אבל אני לא בטוח אם הייתי מוכן שבאפי תהיה הסדרה הראשונה שאני אי פעם רואה.

Lhuna3

Well-known member
[לגבי זה שעניתי איך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? מיאו-מיאו - החתול שנותן רק לי להרים אותו]
פיספסת את הבדיחה שלי (אבל ייתכן שכולם פיספסו אותה).
השאלה הזאת נכתבה לכבוד היציאה של הסרט ת'ור החדש - שם יש את הפטיש מיולניר שרק הוא ת'ור יכול להרים.
בסרט ת'ור הראשון (ובעצם גם בשני) דרסי לא מצליחה להגיד מיולניר ומה שיוצא לה מהפה נשמע כמו "מיאו-מיאו".
מיאו-מיאו נשמע כמו שם טוב לחתול. וחוץ מזה גם מתאים לחתול שלא ייתן לכל אחד להרים אותו.
אה אוקיי :-D לא זכרתי בכלל שדרסי קראה לפטיש ככה.
[לגבי זה שעניתי אם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? אולי איזה דבר שעושה שכשפותחים את הברז אז יוצאים מים אבל מהסוג של אנימציה :rolleyes: (למה אני שואל שאלות שאין לי תשובה מוכנה להן?)]
את מכירה סרטים כאלו שמשלבים לייב אקשן ואנימציה? כמו "מי הפליל את רוג'ר רביט?" או "ספייס ג'אם".
אז בסרטים כאלו יש דברים מסויימים שברור שהם אנימציה. זה לרוב דמויות מסויימות, אבל זה יכול להיות גם חפצים ואפילו דברים גדולים כמו בתים.
אז דמייני שאת בסרט כזה ואת פותחת את הברז במטבח, אבל במקום מים רגילים, יוצאים לך מים באנימציה.
הבנת?
כן, הבנתי עכשיו.
*עכשיו נזכרתי שבעצם היום זה יום צום 17 בתמוז (נפילת חומות ירושלים נראה לי). אבל עדיין עובדים.
נזכרת? למה ידעת את זה בכלל? אני אפילו לא ידעתי שחודש תמוז. (למרות שיכולתי לנחש שיולי זה או סיוון או תמוז או אב כי אני יודעת שתשרי אמור להיות בספטמבר-אוקטובר).
אני לא מאמין שאת went there
חוץ מזה פתאום נזכרתי בקטע הזה מסרט צ'ארלי בראון שהייתי רואה כשהייתי ילד:
זה מאוד מטריד אותי שהוא בכלל לא משלם על אף אחד מהבאגטים שהוא קנה.
מיס מארווך זאת הגרסה הישראלית כמו מנאייכ?
זה יותר נשמע כמו הגרסה הצרפתית.
קצת הזנחתי את השרשור הזה (אני כולי בחלל בסופש האחרון) אבל עכשיו נזכרתי שיש לי עוד להגיע לסיפור הזה שזכור לי שיש בהמשך.
מדובר בסיפור מלחיץ - תתכונן!
אני אתן לך טיפ קטן שיעזור:
זאת שאלה היפותטית, אף אחד לא באמת הולך להשתמש בה כדי לתת לאדם ההיפותטי הזה המלצה לסדרה ראשונה שהוא אי פעם יראה.
את יכולה לבחור בקרדשיאנס ואף אחד לא יפגע.
(אבל אני מאמין שאת כן יכולה לחשוב על אופציה טובה מזאת)
לכל שאלה היפוטתית שמישהו שואל יש עולם במולטיוורס שבו היא אמיתית, לכן חייבים לקחת ברצינות. |שוטר|

Lion_Heart

Well-known member
הבעיה היא שנגיד קיבלת את בקשת החברות שלי, אבל אחרי כמה שנים נמאס לי ממך אז אני צריך לפנות לבית דין מיוחד לפירוק החברות ולרדוף אחריך בשביל להשיג את החתימה.
ככה. מראש החלטת שימאס לך ממני? בלי לחשוב על שנות החברות הנפלאה שלפנינו? בקשת חברות שלך נידחת לאלתר!
אני די בטוח שהשם האמיתי של ליון הוא וולט דיסני הרביעי.
אני מכחיש כל קשר לשם ולמותג!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
גוגל זה לחלשים, תשתמש בduckduckgo
מה זה בדיוק נותן לי? לא ממש אכפת לי אם כל מיני רובוטים יודעים מה אני מחפש
אני ממש לא מסכימה, בנתיים היא ממש מספקת את הסחורה
[לגבי מיס מארוול]
תודה ונכון.
אבל תגיבי יותר על הפרקים עצמם (כן, זה מאוחר מידי, אבל את יכולה ללכת אחורה ולהגיב)
מה דעתך על כך שבקבורה יהודית מורדים לגופה את הקעקועים?
ראיתי ששאלו על בהמשך. אני אף פעם לא שמעתי על זה.
אבל תכלס אם היו לי קעקועים ממש יפים אז הייתי רוצה שיורידו אותם מהגוף שלי וימסגרו אותם.
בשביל עדי|חזיר| זה אותו אתר, לא?
זה יהיה מגניב אם כל מחזות הזמר יהיו פרנצייז' אחד, כיאלו שיהיה מחזמר כמו הנוקמים שיאחד את כל הגיבורים של המחזות
נשמע מגניב
בואי תצייני עוד דברים שיש לך שם בארה"ב ולנו המסכנים לא;-(
לעומת זאת לנו יש פיקוח על רשיאת נשק ואפשרות להפלות
Burn
שכחתי שהתחלתי אותה גם והפסקתי בפרק 3, סדרה כל כך מטומטמת
איזה כיף לך שהפסקת בפרק 3. אני משום מה עוד ראיתי את פרק 4. [god's favorite idiot]
לסטיב מתאים יותר להיות VEEP ואז אני אוכל להעריץ את סגן הנשיא כמו שלזלי העריצה את ג'ון ביידן
גם שניהם מאותה מדינה.
חוץ מזה שלזלי מכירה את הבן של סטיב
אנחנו עדיין לא יודעים, אבל ליון בעצם משחק בסרט ת'ור 4
נראה לי שהוא היה אחד העזים
חחחחח תהיה סצנת פורטלים וכל רגע יגיח מישהו מהעיגול עם השיר הכי מפורסם שלו.
ואז המילטון (הדמות) בראש כמו קפטן אמריקה יצעק להם "מחזמרס, אסמבל! איימ נוט טרואיינג אווי מיי שוט!"
וואו
ויהיה טירוף של מחיאות כפיים כשסנדי ודני יגיחו מפורטל גבוה באוויר עם המכונית המעופפת שלהם שתירה ברקים - Grease Lightning
אויש נכון. שכחתי מזה לגמרי|חבול|
טוב, זה הזמן ללכת להביא פופקורן (לא כי זה מוצלח אלא כי זה ארוך:-D)

אניווי, התכוונתי לספר לכם את זה כמתנה ליומולדת של ניק, כי זה קרה ביום הולדת של הבוסית שלי שחוגגת עם ניק יומולדת באותו יום (או יום לפני, לא סגורה על זה בגלל הבדלי השעות). בכל מקרה, כדי לחגוג לה עשינו ברביקיו אצלה בקומפלקס עם כל העובדים. לחלק מהעובדים שלנו יש רכב משלהם והם גרים לבד, אבל למי שרוצה לגור בדירת עובדים יש רכב של החברה שבדר"כ או אני או עובד אחר נוהגים בו. העובד השני רצה לשתות באותו ערב (ולמרות שאף אחד מאיתנו לא שתיין גדול, הסכמתי לנהוג כדי שהוא ישתה את הבירה האחת שלו:-D) הייתה לנו עוד עובדת אחת סתומה בלי רישיון (היא סתומה בלי קשר לרישיון) ועוד עובדת אחת צעירה מידי מכדי שיהיה לה רישיון, אז היינו צריכים להסיע את שתיהן הביתה. הצעירה גרה מרחק של 5 ד' נסיעה מהבוסית אז לא ביג דיל, הסתומה גרה באותו קומפלקס כמו העובד השני, אז בתאכלס נסעתי אליי הביתה והשארתי לו את הרכב שהוא ייקח את הסתומה הביתה (מרחק של 5 ד' ממני). אני יודעת את הדרך לבית של העובדת הצעירה כי אני אוספת אותה כל בוקר, אז לא הרגשתי כאילו אני צריכה GPS כדי להגיע אליה. אבל משום מה הרגשתי הרפתקנאית באותו ערב או משהו וזכרתי שהבוס שלי , שבוע לפני, לקח כביש אחד ספציפי מהבית שלו עד לעובדת במקום השלושה כבישים שאני בדר"כ לוקחת, אז אמרתי יאללה, ננסה את זה ונראה אם זה חוסך לנו 10 שניות:-D רק שבמקום לפנות שמאלה, הכביש התעקל קצת ואיבדתי חוש כיוון (שמלכתחילה הוא לא מפותח בכלל) ופניתי ימינה. נסענו איזה 5 ד' עד שהבנו שזו לא הדרך, הענין הוא שזה כביש ממש צר שעובר בתוך גיא עם רק נתיב אחד לכל כיוון. בלי שוליים, מפותל מאוד ובלי תאורה בכלל. כלומר, לא היה מקום בטוח לעשות פרסה (ואתם אולי חושבים שזה אומר שאנשים יסעו שם לאט כי הם לא ישראלים. אבל לא.) אז המשכנו על הכביש הזה עוד איזה 10 ד' עד שמצאתי נקודה יחסית בטוחה כדי לפרסס ולחזור. ועכשיו במקום 5 ד' נסיעה אליה הביתה, בזבזנו איזה חצי שעה. שזה אולי לא היה כזה נורא אם לא היה כבר 2 בלילה וכולנו היינו צריכים לעבוד למחרת🙈
בכל מקרה, הסתובבתי והגענו בשלום לבית של העובדת. הורדנו אותה שם והתחלתי לנסוע לכיוון הבית שלי (נסיעה של 15 ד') איך שיצאתי מהרחוב שלה ראיתי ניידת משטרה יוצאת מחניה של איזה בנין משרדים חשוך ומתחילה לנסוע אחרי. בלי צ'קלקות או משהו, פשוט נוסעת אחרי. אז נצמדתי לנתיב הימני ונסעתי לאט למקרה שהיא רוצה לעקוף אותי. אבל היא פשוט המשיכה לנסוע לאט אחריי במשך איזה 5 ד' עד שהגעתי ליציאה לפריווי. איך שעליתי על הפריווי, היא הדליקה את האורות שלה, בלי סירנה או להגיד לי לעצור בצד. עכשיו, החלק הזה שמתחבר לפריווי תחת שיפוצים כבר הרבה זמן אז לא באמת יכולתי להשתלב לכביש עד היציאה הבאה. ז"א, זה היה נתיב של הפריווי אבל הוא היה מבודד עם גדר בטון ולא היו שוליים. שאלתי את העובד שאיתי אם זה אומר שהשוטר מנסה לעצור אותי והוא ענה שהוא כנראה רק רוצה לעקוף אותי, אז המשכתי עד שהגדר בטון הסתיימה ונצמדתי לימין כדי לאפשר לו לעבור אותי (ובנתיים גם חלפתי על פני היציאה הראשונה) כשראיתי שהוא לא עובר אותי, הבנו שהוא מנסה לעצור אותנו אז שאלתי שוב את העובד שאיתי איפה אני אמורה לעצור והוא אמר לי לחפש נקודה שהשוליים רחבים מספיק כדי לעצור. מצאתי כזאת אחרי איזה חצי ק"מ ועצרתי, אבל אז השוטר שהועיל בטובו לדבר אליי סוף סוף ברמקול ולא סתם לנסוע אחרי כמו טמבל 10 ד' אמר לי להמשיך ליציאה הבאה. אז המשכתי. העובדת שהייתה איתנו (הסתומה) ממש נלחצה והתחילה לבכות, אמרנו לה שאם שואלים אותה שפשוט תגיד שהיא באה לבקר אותי וזהו. כשקלטנו שהיא סתומה מידי בשביל זה פשוט אמרנו לה שתעמיד פנים שהיא ישנה ולא תדבר:-D אניווי, המשכתי ליציאה הבאה ועצרתי באיזה איזור חשוך ונידח (לא ברור למה כל הפאקינג ערים באורנג' קאונטי לא יכולים למצוא תקציב לתאורה|שפם|) ואז פתאום אני שומעת במגפון:
Driver, put the car in park, roll down your window and put your hands out the window.
היה נראה לי קצת מוזר כי בסרטים תמיד השוטר בא לחלון ואמורים לשים את הידיים על ההגה, אבל עשיתי מה שאמר לי. ואז הוא ממשיך:
Driver, throw the car keys out the window
היה נראה לי קצת מוגזם אבל שיהיה. זרקתי. ואז השוטר סוף סוף התקרב לחלון הסתכל עלינו ושאל אותי האם שתיתי. עניתי שלא. הוא שאל האם עישנתי וויד, עניתי שלא. הוא פנה לעובד שאיתי ושאל אותו אם הוא שתה, והעובד ענה ששתה בירה אחת. השוטר הסתכל על הסתומה מאחורה ושואל whats her deal? is she drunk? עכשיו בתאכלס העובדת הזאת לא שותה, אבל היא כזאת סתומה שאני יכולה להגיד שלא ואז היא פתאום תגיד לו שהיא שתתה קצת יין. אז פשוט אמרתי שאני לא יודעת ושהיא פשוט עייפה כי כבר מאוחר. הם התחילו עם סט השאלות הרגילות- מאיפה באתם, לאן אתם נוסעים, על שם מי הרכב, איפה אתם עובדים ובלה בלה. כשאמרנו שהיינו בברביקיו ואנחנו בדרך הביתה השוטר אמר לי כזה "אני יודע שעשיתם עצירה בעוד מקום, איפה הייתם?" ולייק, אני ראיתי אותו יוצא מהחניה ומתחיל לעקוב אחרינו אז לא הבנתי איך הוא יודע שעשינו עצירה, כי זה היה אחרי שהורדנו את העובדת השניה. אבל לא ייחסתי לזה חשיבות יותר מידי בשלב הזה. הוא ביקש לראות את הרישיון שלי ואמרתי לו שזה בתיק שלי בתא מטען ושאלתי אם הוא רוצה שאלך להוציא את זה והוא כמובן הגיב ב"לא" נחרץ וביקש שאפתח את התא מטען ושהם יוציאו את זה לבד. וואטאבר.
הוא ביקש ממני לצאת מהרכב וכשיצאתי פתאום קלטתי 7 ניידות מאחורי. עד עכשיו הייתי בטוחה שזו רק הניידת שראיתי מאחורי, אבל כשראיתי את כל ה-7 ממש נלחצתי. הוא אמר לי ללכת אחריו לאיזו סמטה חשוכה כדי שהוא יוכל לבדוק את העיניים שלי בלי שהאורות של כל הניידות יסנוורו אותי. הוא שאל אותי כמה זמן אני נוהגת, עניתי שמפברואר. הוא שאל בת כמה אני, עניתי 35 והוא שאל "ומה עשית לפני פברואר?" עניתי שלא נהגתי, והשוטר שאיתו היה נראה קצת מעוצבן והוא כזה "את בת 35 ורק עכשיו הוצאת רישיון? למה?!" ואני כזה "אתה רוצה לשפוט את כל ההחלטות הגרועות שעשיתי בחיים שלי או רק את זו? לא יודעת למה. מה זה משנה לך?!" עיצבן אותי הדביל הזה|שפם| השוטר הראשון אמר לי אני רוצה לבדוק את העיניים שלך. הוא החזיק עט ביד שלו ואמר לי "עם העיניים בלבד, תעקבי אחרי הקצה של העט". עכשיו, אתם צריכים להבין שכבר 3 בלילה בשלב הזה, הלכתי לברבקיו אחרי העבודה אז אני עדין עם החולצה עם השרוול הקצר שלבשתי מהבוקר, קר לי והעדשות בעיניים כבר קצת שורפות ומציקות. וכן, אני עייפה. לא מספיק עייפה כדי שלא אוכל לנהוג, אבל מספיק עייפה כדי להתעצבן משאלות מפגרות.
הוא מתחיל להזיז את העט ומאינסטינקט הראש זז טיפה וזה הספיק כדי לעצבן אותו ולחזור בטון קצת יותר גבוה וקצת יותר עצבני - WITH YOUR EYES ONLY.
הוא החזיק את העט והזיז אותו הצידה עד לאוזן שלי בערך. עכשיו תנסו אתם להחזיק משהו ליד האוזן שלכם ולהזיז רק את העיניים עד לשם ולהחזיק אותן שם לשלוש שניות, ואז להזיז את מה שאתם מחזיקים עד לאוזן השניה ולהחזיק את מה שאתם מחזיקים שם לעוד כמה שניות. ככה איזה 3-4 פעמים ותגידו לי אם אתם לא מקבלים סחרחורת גם אם אתם לא שיכורים, עייפים או ששורפות לכם העיניים|חבול|

תפוז אומר שחפרתי (אמרתי לכם שצריך פופקורן) אז המשך בהודעה הבאה
הולי שיט לחלוטין!!!!
איפשהו קראתי שחלק גדול מהעניין הוא ששוטרים בארה"ב מקבלים כסף לפי המעצרים שהם עושים. אז אם יש יום חלש הם פשוט צריכים למצוא מישהו לעצור.
בנוסף רוב המעצרים מתרחשים בזמנים מסוימים כי אם שוטר עוצר מישהו זמן קצר לפני סיום המשמרת שלו אז הזמן שהוא עובד על הניירת לפני שהוא מסיים נחשב לו לשעות נוספות.
לפחות החלק שזה שעשיתם יו-טרן מאזור מפוקפק קצת נותן הסבר להתנהגות המטורפת הזאת. לא מצדיק בכלל, אבל אפשר לדמיין שהם חשבו שאתם עשיתם משהו לא טוב שם, או שעמדתם לעשות ואז ברחתם. כי באמת להזמין 7 ניידות רק בגלל שאולי מישהו שיכור זה לחלוטין הזוי.
ואכן, אחד מסיפורי דילן הגדולים ביותר. ונראה לי שגם בטח הכי ארוך.
*לקראת סוף ההודעה הראשונה התחלתי להרגיש שלא יכול להיות שזה עומד להסתיים ואז הייתה לי התחושה הזאת שיש כשצופים בפרק ומבינים שהעלילה לא עומדת להסתיים וכנראה יהיה "המשך בפרק הבא". זה היה מאוד נוסטלגי כי כיום עם עלילות עונתיות אין את זה באמת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נזכרת? למה ידעת את זה בכלל? אני אפילו לא ידעתי שחודש תמוז. (למרות שיכולתי לנחש שיולי זה או סיוון או תמוז או אב כי אני יודעת שתשרי אמור להיות בספטמבר-אוקטובר).
גם כי יש לי אנשים דתיים בעבודה שציינו שזה הולך להיות.
וגם כי אחותי הוזמנה לחתונה הערב והיא סיפרה למשפחה אתמול שבעל של חברה אחרת שלה לא הולך כי הם בחרו להתחתן ביום שאסור להתחתן בו. ואז נזכרתי ששמעתי בעבודה שיום ראשון זה יום צום ובדקתי וגיליתי איזה יום צום זה וגם למה.
(באופן כללי גם לי לא היה מושג שעכשיו חודש תמוז)
(אם כי אני כן יודע שחודש הבא יהיה חודש אב כי אני זוכר שתמיד במהלך יולי אוגוסט יש את תשעה באב ואז את ט"ו באב)
זה מאוד מטריד אותי שהוא בכלל לא משלם על אף אחד מהבאגטים שהוא קנה.
זה מתרחש במימד שבו לא צריך לשלם על מזון. (תופתעי לגלות שברוב המימדים לא צריך לשלם על מזון)
מדובר בסיפור מלחיץ - תתכונן!
לא הייתי מוכן לזה
ככה. מראש החלטת שימאס לך ממני? בלי לחשוב על שנות החברות הנפלאה שלפנינו? בקשת חברות שלך נידחת לאלתר!
שיט
אני מכחיש כל קשר לשם ולמותג!
אוקי וולט IV

למעלה