למה דווקא?שם: דדי הדה דילן
גיל של השד הקדמון מתושלח: תש"ל
את משוחדתלמה השמש שוקעת במערב: כדי שתהיה לך שאלה חודשית. וגם כי כולם יודעים שווסט קוסט - בסט קוסט.
ממש פרינג'יתסדרות החודש: ניסיתי להעמיד פנים שאני צריכה להסתכל בפתקים שלי. אבל האמת שחוץ מפרק אחד של The Wilds בתחילת החודש, בשאר החודש לא צפיתי בכלום חוץ מפרינג'.
וואלה, הסרט כבר בן 25. אני מרגיש זקן. אף פעם לא ראיתי אותו בעצם ממש, אבל ראיתי את ה20 דקות האחרונות שלו או משהו כזה. כלומר לא בקולנוע.סרטי החודש: Face/Off שחוגג 25 שנים
(שזה אגב הסרט הראשון שראיתי בקולנוע)
חבל לי שאני לא זוכר מה היה הסרט הראשון שראיתי בקולנוע. אבל אני זוכר שראיתי את רובין הוד: נסיך הגנבים בקולנוע ב1991. אבל אני די בטוח שראיתי כבר סרטים בקולנוע לפני כן.
בעניין האזנה לספרים. אני בעיקרון אף פעם לא שקלתי ממש להקשיב לספר כי קשה לי לקלוט דברים רק בהאזנה. אבל יצא לאחרונה ספר של אבא של טום הולנד שבאודיו בוק שלו הוא מדבר עם טום. אז אני שוקל לנסות את זה.ספרי החודש: לא קראתי או האזנתי לשום דבר.
שכחתי מהקראש שלך על המושל הזה. את צריכה להתנדב במטה הבחירות שלו.קראש החודש: גאווין ניוסם המושל המושלם שלנו כפרעליו הלוואי שישאר המושל שלנו לנצח
![]()
אורז אולישאלת החודש: אם היה לכם רק 20 ש"ח והייתם צריכים לקנות בזה אוכל שיספיק לכם לשבוע- מה הייתם קונים?
זה טוב יותר מציטוט. אולי אנחנו צריכים להוסיף לשאלות הקבועות גם "סיפור החודש"ציטוט החודש: יש בשיר החודש שלי של קארדי בי שורה שאומרת You make me sick nigga, ומכיוון שאני לא אמריקאית, אין לי קונוטציות שליליות ל-N WORD ואין לי בעיה לשיר את זה בסבבה שלי. חברה שלי גם קוראת לכולם nigga כולל לאבא שלה כשהוא מעצבן אותה בבוקר (שזה בכלל בידור בפני עצמו כי יש להורים שלה נטיה להציק לה על הבוקר אז היא כל הזמן פולטת דברים בסגנון של !?wth nigga, why u be pissin me off before i had my coffee) אז אנחנו כל הזמן ניגה דיס ניגה דאט. וכשסהר מעצבן אותי אני גם שרה לו You make me sick nigga לפחות 7 פעמים ביום. ואיזה יום אחד יצאתי מהבית להליכה, אני באה לנעול את הדלת וסהר אמר איזה משהו מפגר אז כמובן שהחזרתי לו בשורה הרגילה שלי, ואז כשהסתובבתי כדי לצאת קלטתי שמחוץ למרפסת שלי עומד איזה בחור שחור ענק עם מבט ממש עצבני
כמובן שנכנסתי מהר הביתה ומאז אני מפחדת לצאת להליכות באמצע הלילה
(סתם, לא באמת, אני הולכת להליכות ושרה לי בסבבה שלי באמצע הרחוב ולמי שיש בעיה עם זה שיקפוץ לי
אבל סריייסלי אם ירצחו אותי סתם פתאום ברחוב, תדעו למה
)
טוב זה לא בדיוק היה ציטוט החודש, יותר כמו סיפור החודש אבל שיהיה.
האם זה שאני מגיב לך זה לא מתנה מספיקה?סיבה למתנה: אני נותנת מתנות סתם כי בא לי ואני מצפה לקבל מתנות כי אני מהממת וזו סיבה מספיק טובה. ולא, אני לא אחכה ליומולדת שלי. אני רוצה מתנה עכשיו.
אני חושב שהיו 300 נשים ו700 פילגשות. אבל לא אמרת מה את לא אוהבת ביהדותמה הדבר שאתם הכי אוהבים ביהדות? ומה הדבר שאתם הכי לא אוהבים בה? אני אוהבת את שלמה המלך כי הוא נותן לגיטימציה לאלף הנשים שלי.
חחחחחחחאיך הייתם קוראים לחפץ שרק אתם יכולים להרים? בבית שלי מסתבר שזה נקרא סל כביסה.
(רגע, את עושה כביסה גם לשותפה שלך?)
כל הכבוד על התשובה המקורית. הייתי כבר מוכן לכך שכולם יכתבו לזלי נופ.איזו דמות מסדרה הייתם שמחים לראות הופכת לנשיא/ה של ארה"ב? ניית'ן פטרלי כמובן.
ניית'ן היה בחור טוב בסופו של דבר? אני לא ממש זוכר (אני גם לא ראיתי מעבר לעונה 2 של גיבורים)
אני דווקא רציתי לכתוב שזה צריך להיות "אתר אהוב חוץ מתפוז".אתר אינטרנט הכי אהוב? זה השלב שאני אמורה להגיד תפוז? או לציין את אתר הפורנו האהוב עליי? כי בתאכלס האתר שאני נכנסת אליו הכי הרבה זה או IMDB או אתר של בניית פאזלים אונליין כי לפעמים זה עדיף מאשר לתת בוקס למישהו בעבודה.
תני לינק לאתר פאזלים. (ואל תשימי בטעות את אתר הפורנו)
וואלה, באמת שהיו יכולים לפתח מזה משהו ממש מעניין. חבל שהסדרה התדרדרה די מהר, אבל בעיקרון הפוטנציאל לחלוטין היה שם.איזה סרט בודד או סדרה אתם חושבים שיהיה מגניב אם יפתחו לפרנצ'ייז סרטים שלם (סטייל הMCU או מהיר ועצבני)? גיבורים.
מעניין אותי איך יהיו סרטי הMCU של האקס-מן...
את לא משכנעתאם בשנת 2000 מישהו היה אומר לכם שיש לו שירות סטרימינג של דיסני, מה הייתם חושבים שהוא מתכוון? התעוררתי עם כאב ראש ואין סיכוי שאני מקדישה לשאלה הזאת מחשבה.
אני לפני כמה חודשים המלצתי למישהי לראות דקסטר. המלצתי על זה ספציפית כי היא אוהבת סרטי אימה. אחרי כמה ימים היא אמרה לי שיש לה סיוטים והיא חייבת להפסיק.מישהו בגילך שאף פעם לא צפה בטלוויזיה או קולנוע (אבל חוץ מזה יש לו אופי וטעם יחסית דומה לשלך) מבקש ממך המלצה מה הסדרה הראשונה שהוא אי פעם יראה – מה תמליץ לו? אם יש לו אופי כמו שלי אז שיראה דקסטר ויתחיל לעזור לי להחביא גופות.
נכון, עונה 4 של דקסטר מעולהבאיזו סדרת סרטים הסרט הרביעי היה הכי טוב? (או לחלופין לאיזו סדרה הייתה עונה רביעית הכי טובה?) דקסטר.
הנאצים כמעט השמידו את כל הצרפתים, אבל נאמר להם שאם לא ישארו מספיק צרפתים אז לא יהיו יותר קוראסונים בעולם.מה הדבר הצרפתי האהוב עליך? איכס צרפתים, בא לי להקיא. הייתה לנו עובדת בלתי נסבלת צרפתייה שעשתה לנו את המוות
אבל אם אפשר לאכול קוראסון בלי הצורך בעם עצמו, זה יהיה נהדר.
ואם כבר ציינת...
כל הכבוד, את הראשונה שמגיבה עם מתכון לפרנץ' טוסט (אפילו שנתת את כל הקרדיט לחלה)תמונות, סרטונים או מתכון לפרנץ' טוסט...
אני אוהבת להכין חלה ובת דודה שלי עושה ממנה פרנץ' טוסט מה זה טעים. לא מסובך מידי- קצת חלב, קצת קונדנסד מילק, ביצה, תמצית וניל, סוכר וקצת קינמון. זו הרי החלה המושלמת שלי שעושה את ההבדל אז לא חשובה המתכון![]()
זה משהו שמעצבן אותי לפעמים כשאומרים "אלו החיים". כי לפעמים זה הטעויות שלך.מדויק למדי.
צפה בקובץ המצורף 51851
אני דווקא ממש בסדר עם חרקים. אין לי בעיה עם נמלים מסתובבות באזור, אפילו לא מקקים או דבורים.
אבל כשאיזה זבוב מחליט לעוף לי לתוך הפרצוף או לעשות קולות ליד האוזן שלי אז אני מאבד את זה
חחחח
אני אולי אידיוט אבל את זה לא הבנתימה כבר ביקשתי בחיים?!
צפה בקובץ המצורף 51854
לחלוטין איך שאני מרגיש לפעמים. רק שאני לא רוצה שילטפו אותי
חחחחחחחחח תודה
אני צעיר בנשמהאני זקנה.
צפה בקובץ המצורף 51860
(אבל באמת שאני אומנם לא מבין מה צעירים אומרים, אבל אני גם הרבה פעמים לא מבין על מה אנשים בגילי מדברים כשהם מדברים על דברים של מבוגרים)
זה קשור לסיפור משטרה שלך? את צריכה דמי ערבות?
זה לקח זמן אבל הוא אוהב אותךאני כל הזמן צועקת על סהר שהוא לא אומר לי שהוא אוהב אותי וסוגד לי 7 פעמים ביום. והחצוף הזה מגיב לי ב"מה את רוצה שאני אשקר לך?!" אז אני מחזירה לו בשירים של שירי מיימון (שהיא הליאן ריימס שלו)
ואז כעבור 8 שנים הוא שולח לי את זה
צפה בקובץ המצורף 51862