MG על 4 -_____-

Hasselblad

New member
../images/Emo6.gif

לקח לי רגע אבל הבנתי

D amaged R oses

New member
לא הבנתי את הבדיחה...

אבל מצד שני לא ישנתי כמו שצריך כבר 4 ימים, תסביר לי?

Hasselblad

New member
פעם כתבת בפורום

שרק אחרי כמה זמן גילית שאייתת השם של הדמות שלך לא נכון...

D amaged R oses

New member
אני התחלתי אותה שהייתי נובית

ואני הייתי רוצה להתחיל אותה מחדש.. מבחינת בילד, לא חסר לי כלום ואני מרוצה. אבל אני זוכרת שבעבר השתמשתי בנקודת INT אחת לHP כי אמרתי "זו רק נקודה אחת, אני רק -אבדוק- כמה HP זה ייתן לי" אבל אני לא בטוחה ב100% שזה היה על הדמות הזאת
וגם אני לא יודעת אם מיקססתי קודם MAX MP שהתחלתי אותה, שזה הכי משמעותי.. למרות שנראלי שעשיתי לפי הבילד של הפורום ושם הוא כן מראה למקסס קודם..

P o o f i

New member
אני לא מבינה למה הדחף הזה להציע לאנשים

לפתוח דמות חדשה. אוקי אז לא תהיה לה דמות מושלמת. ביג דיל. תמיד יש דרך לתקן את זה, וזה לא חייב להיות NX. כשהייתי באי הראשון של מייפל הוספתי כמה נקודות לSTR ולDEX, היה לי 10 STR ו10 DEX. כי לא הצלחתי להרוג כלום (פעם בחרת את הסטאטים לפי העבודה שאתה רוצה להשיג). תיקנתי את זה באיוונט של הנובים, כיום יש לי 4 DEX ו9 STR, הבנתי שאני לא רוצה לבזבז NX על זה. אחר כך כשהגעתי לעבודה שנייה הבנתי שאני צריכה MG (אגב, הצטרפתי לפורום כשהייתי ברמה 40 בערך, והשרשור הראשון שלי היה לגבי זה), ואחרי שמישהו מהGuild לא הפסיק לרדת מהרעיון של לוותר על הSlow לטובת MG, תיקנתי את זה, ואני די שמחה שעשיתי את זה. כשהגעתי לעבודה שלישית הבנתי שיש לי יותר מידי Luk- 95 בלי מה שהציוד שלי נותן, עם הציוד זה הגיע ל120 או משהו. אני אחכה לאיוונט של Nexon ואתקן את זה עם NX, כי אני צריכה יותר מ50K NX כדי שאוכל לתקן את זה כמו שאני רוצה ועדיין להשתמש באוברול שלי. אגב אני זוכרת שמתישהו ברמות ה50-60 ניסיתי להיות Blood Mage ושרפתי נקודות על הHP. אז נכון, הייתי יכולה להיות הרבה יותר חזקה, אבל כיום אני יכולה לעשות יותר Damage מרוב הקוסמים והבישופים שאני מתאמנת איתם. אני מסוגלת לעשות יותר Damage מבישופים ברמה שלי ואפילו כאלה שהרמה שלהם הרבה יותר גבוהה משלי על Skeles (חלשים להולי). תוותרי על מקסוס של סקיל פחות חשוב בעבודה שלישית, ואני די בטוחה שיש כזה.

deisy

New member
בתגובה הראשונה שלי הצעתי לה

לקחת נקודות מהדום והדרקון כי הם באמת סקילים לא שימושיים.... מסכימה איתך שיש דרכים לתקן בלי לפתוח דמות חדשה, בעיקר כשהיא רמה גבוהה... מצד שני הטרייד סיסטם הוא אחלה אופציה לעשות NX ואיתו לתקן מה שרוצים!

P o o f i

New member
לא שללתי את האפשרות של הטרייד סיסטם,

אבל בתור אחת שידועה בתור "מוכרת את כל החפצים של חברים" בטרייד סיסטם, זה לא הדבר הכי פשוט להשיג. במיוחד לא כמות גדולה כזאת של NX. אני זוכרת כמה זמן לקח לי להשיג לנטע שיער..
והיא תמיד התעצבנה עלי שמכרתי לה הכל.

Loren13

New member
הטרייד לוקח הבה זמן..

אני גם לא רוצה לוותר על הסקילים של עבודה שלישית... בכלל לא על הדרקון. אז הכי טוב בשבילי זה לקנות את הכרטיסים בNX צריך את הMG ברמות גבוהות? כאילו בעבודה רביעית גם?

miss_t

New member
כן, שהרי MG מגן עלייך מאוד

ובעצם מעביר אחוז מסוים מהפגיעה לMP כך שאיבוד MP עדיף על איבוד HP שגורם למות עם הדמות. תוכלי להסתכל כמה עמודים אחורה ולראות תמונות של קוסמים בפורום- רוב הדמויות ברמות גבוהות משתמשים בMG באופן קבוע (נסי לבצע חיפוש רק עבור קבצי JPG כדי לראות את זה)

miss_t

New member
אבל יש הבדל בין המצב שלך לשלה

היא כרגע בעבודה שלישית- לא עבודה שנייה, היא יכולה לוותר על סקילים של עבודה שלישית, אבל ייקח לה זמן ויהיה לה די קשה להתאמן בלי MG- למרות שזה אפשרי...

P o o f i

New member
אבל אנשים עם ניסיון בעבודה שלה אפילו אמרו לה

שיש סקילים שהם פחות חשובים.

miss_t

New member
נכון, אבל עדיין

היא 'תקועה', היא מתה הרבה כמו שהיא אמרה, היא צריכה את MG, אבל לשים אותו על חשבון HS לא יהיה עדיף עבורה- גם ככה קשה להתאמן בשביל EXP טוב, וללא HS יהיה קשה למצוא פרטנרים לאימון- הברירה שלה תהיה להתאמן לבד באזורים שמקבלים מעט EXP. ומצד שני למקסס את HS ואז את MG גם יכול להיות בעייתי עבודה- זה זמן בו היא תעלה רמות אבל תמות כמה וכמה פעמים. אני חושבת שדווקא עכשיו עם המבצע על SP RESET זה יכול להשתלם לה, אפילו אם היא תקנה רק 5 או 10- זה יעזור לה כך שיהיה לה יותר MG וכן תהיה הגנה מסוימת שתעזור לה לא למות. אם יש לה אפשרות לקנות- אז כן- לקנות ולשפר כדי שיהיה לה קל, ולא מדובר על חוזק.

למעלה