אני לא מבינה למה הדחף הזה להציע לאנשים
לפתוח דמות חדשה. אוקי אז לא תהיה לה דמות מושלמת. ביג דיל. תמיד יש דרך לתקן את זה, וזה לא חייב להיות NX. כשהייתי באי הראשון של מייפל הוספתי כמה נקודות לSTR ולDEX, היה לי 10 STR ו10 DEX. כי לא הצלחתי להרוג כלום (פעם בחרת את הסטאטים לפי העבודה שאתה רוצה להשיג). תיקנתי את זה באיוונט של הנובים, כיום יש לי 4 DEX ו9 STR, הבנתי שאני לא רוצה לבזבז NX על זה. אחר כך כשהגעתי לעבודה שנייה הבנתי שאני צריכה MG (אגב, הצטרפתי לפורום כשהייתי ברמה 40 בערך, והשרשור הראשון שלי היה לגבי זה), ואחרי שמישהו מהGuild לא הפסיק לרדת מהרעיון של לוותר על הSlow לטובת MG, תיקנתי את זה, ואני די שמחה שעשיתי את זה. כשהגעתי לעבודה שלישית הבנתי שיש לי יותר מידי Luk- 95 בלי מה שהציוד שלי נותן, עם הציוד זה הגיע ל120 או משהו. אני אחכה לאיוונט של Nexon ואתקן את זה עם NX, כי אני צריכה יותר מ50K NX כדי שאוכל לתקן את זה כמו שאני רוצה ועדיין להשתמש באוברול שלי. אגב אני זוכרת שמתישהו ברמות ה50-60 ניסיתי להיות Blood Mage ושרפתי נקודות על הHP. אז נכון, הייתי יכולה להיות הרבה יותר חזקה, אבל כיום אני יכולה לעשות יותר Damage מרוב הקוסמים והבישופים שאני מתאמנת איתם. אני מסוגלת לעשות יותר Damage מבישופים ברמה שלי ואפילו כאלה שהרמה שלהם הרבה יותר גבוהה משלי על Skeles (חלשים להולי). תוותרי על מקסוס של סקיל פחות חשוב בעבודה שלישית, ואני די בטוחה שיש כזה.