MG על 4 -_____-

Loren13

New member
MG על 4 -_____-

ידוע שMG אמור להיות ממוקסס, אבל הMG שלי על 4.. דמות ראשונה לא ידעתי מה למקסס וכו.. >.> אני בעבודה שלישית ואני רוצה למקסס את הMG שלי כי אני הרי צריכה אותו גם ברמות גבוהות.. כי אני מתה הרבה פעמים בכל מיני מקומות וזה די מעצבן \= אם אני אמקסס את MG עכשיו? במקום הסקילים של עבודה שלישית. אני לא אוכל למקסס אותם עד הסוף? למשל עם עליתי רמה ויש לי לעלות לHS ואני אעלה לMG אז זה ילך לMG במקום לHS אבל אני לא אוכל למקס את זה עד הסוף? עד ל30 כי מיקססתי לMG? למרות שאני לא רוצה לוותר על שום סקיל.. ובקאש זה עולה יותר מידי בשביל לעלות לאחד. אז זו די בעיה.. >->"

MR Lordi

New member
תפתחי שחקן חדש...

נתקעת. השחקן הרוס. אם את רוצה לתקן זה יעלה לך הרבה NX...

miss_t

New member
למה לא לתקן עם NX?

אני יודעת שזה יכול להיות מעייף, אבל הטרייד סיסטם יכול לעזור לך מאוד במצב הזה. אם את לא מוותרת על הדמות- הייתי ממליצה לך להשקיע תקופה קצרה בZUMBIE LUPIN- ולמכור את הבובות בTMS, אני מניחה שזה עדיין פריט מבוקש. מה דעתך על זה? יכול להשתלם! אם את מעדיפה למקסס את MG על פני HS- שימי לב שיהיה לך קשה להתקדם- כי ברמות אלו פריסטים בדר"כ (לא תמיד!) מתאמנים בקבוצה- אימון משותף בHIMES וכד'. לרוב אנשים רוצים להתאמן עם פריסטים עם HS.

Loren13

New member
תודה בכל מקרה :)

למרות שלעלות לאחד עולה 7קיי זה ממש מוגזם -___- איזו דפיקות גאד >.>

deisy

New member
לוותר על HS? ../images/Emo12.gif

ממש לא! אחד הסקילים היותר חשובים של פריסט\בישופ... הסקילים שאת יכולה לוותר עליהם בעבודה שלישית זה הדרקון.. את חייבת בו 15 בשביל הבהמוט של עבודה רביעית, אבל חוץ מזה הוא ממש לא שימושי! עוד סקיל שאפשר לוותר הוא הדום - משעשע והכל אבל לא יעיל... תעשי חשבון כמה נקודות ישארו לך, אבל על HS, SR , ER והדלת ממש, אבל ממש לא כדאי לוותר!

Loren13

New member
לא רק על הHS

חח ואני לא אוותר על הדמות הזאת.. אני רמה 90.. כ"כ חיכיתי לרמה הזאת. לרמה גבוהה. אני אקנה בקאש \: גם ככה אני קונה 90K אז לא כ"כ משנה X.X אוף >.<

Loren13

New member
טעיתי בנוגע ל7k בכל מקרה..

הנה תמונה. כתוב שם 5 בסוגריים ליד המחיר בשביל לעלות 5 לMG זה עולה 6K? כי אני לא בטוחה P: תודה

miss_t

New member
שימי לב../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif

זה ל5 כרטיסים! זה בהנחה עד 28.7! כנסי לאתר של נקסון ותראי מצורף צילום מסך

miss_t

New member
וכן, כל כרטיס זה לנקודה אחת.

כך ש5 כרטיסים זה ל5 נקודות MG

deisy

New member
זה מבצע מעולה!

תשקיעי קצת ב AP ריסט, השאלה מאיפה את מתכוונת לקחת? מה מיקססת במקום ה MG? אל תקחי מסקילים של עבודה שלילית... אם כבר אז קחי מה HA.. הוא לא שימושי בעליל... ושוב, בדום את יכולה לוותר על הנקודות בו וגם בדרקון לשים רק 15.... כלומר כבר יש לך איזה 15 נקודות שאת יכולה לקחת מעבודה שלישית... ואז תחשבי כמה AP את צריכה מעבודה שניה... לא אמרתי לוותר על הדמות, רק לתקן! - אבל לתקן נכון... כי בישופ ללא HS קצת בעייתי.... בהצלחה!

deisy

New member
צודקת, התבלבלתי ../images/Emo3.gif

נו, אני מהזקנות
אכן, SP ריסט... רק לורן, חשבי לפני שאת קונה כמה בדיוק את צריכה....

deisy

New member
ממממ....סנילית שכמוני...

עשיתי SP ריסט ולא זוכרת מאיפה לאיפה העברתי.... וואלה, לא יודעת לתת תשובה ודאית, סורי... במצב כזה הייתי קונה SP ריסט 1 ומנסה... מקסימום מעבירה נקודות מאותה עבודה.... בכל מקרה, זו בעיה בלי MG וזו בעיה בלי HS או אחד הסקילים האחרים החשובים של עבודה שלישית....

miss_t

New member
גם אני חושבת כך- אבל לא בטוחה

אבל מה הבעיה? פשוט תורידי את הנקודות מעבודה 1 מהסקיל שהעלאת אליו בטעות ותכניסי לMG, לאיזה סקיל הכנסת את הנקודות במקום לMG?

Loren13

New member
:D

ת'אמת אח שלי עשה לי את הדמות ועזר לי עד רמה 25 ככה, והוא מיקסס הכל.. אז אני לא ממש יודעת.. אבל הסתדרתי אני אקנה את הכרטיסים ב6קיי... תודה! D:

D amaged R oses

New member
איפה נמצאות הנקודות החסרות?

אם פשוט תקני SP ריסט, תקחי מאיפה ששמת ותחזירי לMG. או שיש לך סבלנות ואת מוכנה להתחיל חדשה.. הלוואי והיה לי את האומץ להתחיל חדשה אבל השקעתי בשלי כלכך הרבה שמבאס לי..

למעלה