Maroon 5

nabo17

New member
Maroon 5

כל כך כל כך כל כך טובים! sunday morning harder to breathe through with you פשוט שירים מעולים...יש להם אלבום חדש- songs about jane שממש מצליח להם לפי מה ששמעתי.. זה רוק עדין,לא משהו אלים, שקצת מזכיר R&B..

nabo17

New member
פאנק פופ?!

זאת ההגדרה הכי מוזרה ששמעתי לאחרונה חח..

brotos

New member
מה מוזר בפאנק- פופ?

הגדרה לגיטימית לגמרי (למשל להקת בלונדי).

the papercut

New member
בלונדי היו פאנק לא פאנק פופ

בלונדי היו פאנק , New York Punk אבל לא פאנק פופ

the papercut

New member
פאנק פופ זה תיאור מצב

אבל הם לא נחשבו פופ(פאנק פופ) http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=UIDSUB040404201316071566&sql=B4q6tk6jx9kr3

DreamINGG

New member
אף פעם, ואני מתכוון לאף פעם,

אל תביא הגדרות מוזיקה מ all music. אם יש אתר שגרוע ומטעה בהגדרות - הרי שזה האתר הזה.

Silent Whisper

New member
לא שמעת הכל,

שמעת על פופ-מטאל?? הא? לדעתך זה אפשרי? זה נשמע מופרך ומזוויע ומטומטם, אבל, אכן זה קיים, וכן, זה פשוט |חרא| אבל אין מה לעשות..

nabo17

New member
מופרך מידי...

יש דוגמאות שאתה יכול לתת לי? לפופ-מטאל? אני אשמח לשמוע דבר כזה כי זה נשמע לי הזוי לחלוטין..

Rusty Cage

New member
דוגמאות לפופ-מטאל? קבל...

וואן היילן בון ג'ובי דף לפארד פוייזן סקיד ראו ועוד מלא... זה אכן סגנון מזוויע... שונאת ת'להקות האלה

nabo17

New member
די! אני בת אני בת אני בתתתת!!

פעם אחת ולתמיד.. א-נ-י ב-ת !! חח מתנצלת על ההתנפלות...אבל זה קורה לי הרבה... בון ג'ובי הוא לא מטאל, הוא סתם רוק מפגר... על שאר הלהקות לא שמעתי אף פעם..

Rusty Cage

New member
אה אופס../images/Emo9.gif

ובון ג'ובי זה לא פופ-מטאל פופ-רוק לא משנה זה כמעט אותו חרא...

guymaor

New member
צא מזה אין כזה סגנון מוזיקלי

"פופ - רוק" או "פופ - מטאל" או כל דבר שיש בו את המלה פופ... המלה פופ לא יכולה להגדיר סגנון מוזיקלי

guymaor

New member
רוב הלהקות שאמרת

הם להקות הייר - מטאל... בקשר של "פופ מטאל" אז ככה מטאל זה סגנון של מוזיקה... פופ בא מהמלה פופלארי והוא מדבר אך ורק על פופלריות הוא לא מגדיר שום סגנון כל להקלה שאיי פעם היה במינסטרים היא להקת פופ ולא משנה איזה מוזיקה היא מנגנת.

Rusty Cage

New member
הייר מטאל ופופ מטאל זה בול אותו דבר

אבל נראה לי שיותר נכון להגיד פופ-מטאל... קראו ללהקות האלה הייר מטאל בגלל שהיה להם שיער ענק כזה...אבל זה אותו דבר בדיוק ותורידו מההודעה הקודמת שלי את ה"לא" הראשון... מחשב מזדיין

orrrrrrrr

New member
אני מסכים עם gaymaor//

פופ זה נגזר של פופלרי של "מוזיקה פופלרית"- וזה לא יכול להגדיר סגנונות מוזיקה...זה רק מאפיין את המעמד ואת הסטטוס של הלהקה.. קראתי פה הודעה שאומרת שהייר מטאל זה חרא!! זה ממש לא נכון!! ומי שאמר את זה לא יודע להעריך מוזיקה טובה!! כדאי שתקראו את המאמר שלי על הייר מטאל שנמצא במאמרים!!!

orrrrrrrr

New member
עוד דבר.:

ההייר מטאל אשר התחיל משנות ה70 המאוחרת קיבל תפניות שונות,( וזה רק העשיר אותו עוד יותר ) התפניות היו כרוכות בשינוי של הפוטנציה המוזיקלית , כך התחילו להתווסף מספר אלמנטים(אלמנטים של הגלאם והרוק הכבד)..(אני לא מתכוון להתעמק בזה-תוכלו לקרוא על זה במאמרי הפורום) הייר תפס תוצאה רבה, בעיקר בשנות ה80 והוא נהפך לרבגוני מאוד, הסגנון "הביא" להקות רבות שיצרו מהות מיוחדת משלהם..אותה מהות נהפכה להצלחה...והביא לפופלריות אדירה של הייר מטאל..הייר מטאל שיקף תקופה, שיקף אבן יסוד! כל השילוב של הגלאם(בעיקר הקטע התיאטרלי) הביא לפופלריות שלו...ולהצלחה שלו! המושג פופ מטאל הוא מושג שניתן ע"י מוסיקיאים לאחר שנות ה90!!! בגלל שבתקופה הזאת הייר הלך ודעך-ושנות ה80 צינו את הפופלריות שלו..ואת הנשגבות שהוא יצר..

למעלה