על האש..........
לא יודע איך אבל יש לך את זה יש לך את כושר השכנוע ובעצם לדבר כמו בן אדם לבן אדם בלי איומים (כמו שטי מן עשה) ובלי כל מיני שטויות מיותרות. נכון אני טעיתי בזה שלא אמרתי ספוילר אבל היייייי הייתי שמח יותר מידי וכמו כל אחד אחר שרוצה לספר מהר מהר משהו חשוב בשבילו לא שם לב לדבר קטן כזה שהוא בעצם גדול אני בן אדם שאין לי בעיה להודות בטעות שלי ואין לי בושה להתנצל ואני אומר את זה לא בגלל שאיימו עליי , איומים לא עובד איתי אני אומר את זה לא בגלל ליקוקים כמו שכולם יחשבו, זה גם לא אני אני אוכל חתול מת אבל בחיים שלי לא אלקק לאף אחד , יש לי יותר מידי כבוד עצמי . על האש נכון אני מזלזל אבל אבל אבל תמיד אני מזלזל בחזרה, ואני כן מקבל את הביקורת של אנשים אבל אנשים לא מבינים שלכל אחד יש זכות להעביר ביקורת על הביקורת כשמישהו יודע שהוא צודק והוא מתווכח בלי זלזול בלי קללות זה מה שאני עושה רוב הזמן אבל מה לעשות שאנשים לא יכולים להוכיח ואז במקום להודות שהם לא יכולים להוכיח שום דבר הם מתחילים עם הציניות והזלזול ואז כמובן זה ממשיך .אבל הייייי מה מצפים האנשים שבוויכוח הם מתחילים לזלזל ומתחילים להוציא את הציניות שלהם כלפי אדם אחר ? הם מצפים למשהו חיובי אחרי זה? בטח שלא זה תמיד יהיה שלילי, ולפעמים יש אנשים שהם רוב הזמן אין להם מה להגיד בנושא סתם נדחפים וממשיכים עם הציניות יעני בשביל לעשות דווקא או כי משעמם להם בחיים לדוגמא : דברנו פה על הנושא עם הרסלינג זה אמיתי הוויכוח היה בסדר על רמה הבאתי כמה דוגמאות על טייקר ועל מנקינד ופתאום בין רגע הנושא עבר על טייקר פה התחילה הציניות משני הצדדים אני לא אומר שאני הייתי קדוש כאן, העם זה היה קשור לנושא ? לא , כנראה למישהו הייתה סיבה להתחיל דווקא באיזו מריבה צינית שכזאת על טייקר בזמן שהנושא היה אחר לגמרי , בסוף זה הסתדר. ולסיום אני באמת רוצה להתנצל רק בפני אדם אחד, רק אחד, ועוד פעם אני לא עושה את זה בגלל האיומים של טי מאן שישעו אותי זה ממש לא מזיז לי את הציפורן , אני רוצה להתנצל בפני שאול, שאול אני מצטער שבגלל השמחה הגדולה שלי שסוף סוף טייקר אלוף עולם הרסתי לך את המיין איבנט של "יום הדין", ואני עדיין לא מקבל את זה שקראת לי מטומטם בגלל זה. אני חושב שעם היטמן היה זוכה באליפות והיית שמח ונגיד אני הייתי במקומך שיעני לא אוהב ספוילרים, אני כבר לא הייתי אומר שום דבר פשוט הייתי עובר על זה וזהו או שהייתי אומר " הרסת לי את המיין איבנט" ועם לא זה אז הייתי מנסה איכשהו להגיד את זה בצורה אחרת או לא יודע מה .