Judgment Day Results

system Rulz

New member
די כבר

טי מאן תעיף את דד מן מהפורום הזה כבר די נמאס אין פה אף בן אדם שהוא לא רב אתו ואין פה אף אחד שרוצה אותו פה

t-man

New member
Dead Man WalkinG -אני מזהיר אותך!

זאת תהיה האזהרה האחרונה לפני שאנחנו משעים אותך מפורום אז קח את זה לתשומת ליבך כי זאת באמת ההזדמנות היחידה שלך להירגע על האש ו-T-MAN -מנהלי הפורום

על האש

New member
טוב.

עד עכשיו שתקתי בעיניין הזה. אבל דד מן עושה רושם שאתה לא עושה כבוד וכול מי שחולק על דעתך אתה מעדיף להכנס בו ולהעליב אותו. נכון גם אחרים העליבו אותך אבל זה בגלל חוסר בהתנהגות בוגרת מצידך. נכון שעשית טעות ונכון ששאול לא היה צריך לקרוא לך מטומטם. אבל להמשיך ולזלזל באנשים כאן לא מתקבל על הדעת. אנא שנה את התנהגותך תן כבוד לאחרים ותקבל כבוד חזרה. זה שלא מסכימים עם דעתך זה לא אומר שיש לך את הזכות לזלזל באחרים. לתשומת ליבך

על האש..........

לא יודע איך אבל יש לך את זה יש לך את כושר השכנוע ובעצם לדבר כמו בן אדם לבן אדם בלי איומים (כמו שטי מן עשה) ובלי כל מיני שטויות מיותרות. נכון אני טעיתי בזה שלא אמרתי ספוילר אבל היייייי הייתי שמח יותר מידי וכמו כל אחד אחר שרוצה לספר מהר מהר משהו חשוב בשבילו לא שם לב לדבר קטן כזה שהוא בעצם גדול אני בן אדם שאין לי בעיה להודות בטעות שלי ואין לי בושה להתנצל ואני אומר את זה לא בגלל שאיימו עליי , איומים לא עובד איתי אני אומר את זה לא בגלל ליקוקים כמו שכולם יחשבו, זה גם לא אני אני אוכל חתול מת אבל בחיים שלי לא אלקק לאף אחד , יש לי יותר מידי כבוד עצמי . על האש נכון אני מזלזל אבל אבל אבל תמיד אני מזלזל בחזרה, ואני כן מקבל את הביקורת של אנשים אבל אנשים לא מבינים שלכל אחד יש זכות להעביר ביקורת על הביקורת כשמישהו יודע שהוא צודק והוא מתווכח בלי זלזול בלי קללות זה מה שאני עושה רוב הזמן אבל מה לעשות שאנשים לא יכולים להוכיח ואז במקום להודות שהם לא יכולים להוכיח שום דבר הם מתחילים עם הציניות והזלזול ואז כמובן זה ממשיך .אבל הייייי מה מצפים האנשים שבוויכוח הם מתחילים לזלזל ומתחילים להוציא את הציניות שלהם כלפי אדם אחר ? הם מצפים למשהו חיובי אחרי זה? בטח שלא זה תמיד יהיה שלילי, ולפעמים יש אנשים שהם רוב הזמן אין להם מה להגיד בנושא סתם נדחפים וממשיכים עם הציניות יעני בשביל לעשות דווקא או כי משעמם להם בחיים לדוגמא : דברנו פה על הנושא עם הרסלינג זה אמיתי הוויכוח היה בסדר על רמה הבאתי כמה דוגמאות על טייקר ועל מנקינד ופתאום בין רגע הנושא עבר על טייקר פה התחילה הציניות משני הצדדים אני לא אומר שאני הייתי קדוש כאן, העם זה היה קשור לנושא ? לא , כנראה למישהו הייתה סיבה להתחיל דווקא באיזו מריבה צינית שכזאת על טייקר בזמן שהנושא היה אחר לגמרי , בסוף זה הסתדר. ולסיום אני באמת רוצה להתנצל רק בפני אדם אחד, רק אחד, ועוד פעם אני לא עושה את זה בגלל האיומים של טי מאן שישעו אותי זה ממש לא מזיז לי את הציפורן , אני רוצה להתנצל בפני שאול, שאול אני מצטער שבגלל השמחה הגדולה שלי שסוף סוף טייקר אלוף עולם הרסתי לך את המיין איבנט של "יום הדין", ואני עדיין לא מקבל את זה שקראת לי מטומטם בגלל זה. אני חושב שעם היטמן היה זוכה באליפות והיית שמח ונגיד אני הייתי במקומך שיעני לא אוהב ספוילרים, אני כבר לא הייתי אומר שום דבר פשוט הייתי עובר על זה וזהו או שהייתי אומר " הרסת לי את המיין איבנט" ועם לא זה אז הייתי מנסה איכשהו להגיד את זה בצורה אחרת או לא יודע מה .

על האש

New member
תראה..

תראה ויכוח זה דבר אינדיבדואלי. אתה יכול לנסות לשכנע מישהו אוו קבוצה של אנשים בצידקתך לגבי נושא מסויים וללכת עם הראש בקיר ועדיים הם לא יזוזו מעמדתם. כנ"ל לגביך אחרים יכולים לנסות לשכנע אותך שאתה טועה,ואתה לא תזוז מטר מעמדתך ובצדק כי זאת דעתך. אבל עם כבר טעית,וגם שאול טעה. היה מקום להתנצלות מהתחלה ולא היה צורך בכול הזילזול הזה שנקטת בו. תסכים איתי שלא היית בסדר. ובטח שגם שאר חברי הפורום לא היו בסדר. אבל כמו שהסברתי לך קודם זה נבע מהתנהגותך המזלזלת. ברגע שתתן כבוד תקבל כבוד. אני יודע שאצלי זה עובד כך אני בטוח שאצל כולנו. הייתי מוחק את כול השרשור הזה. אבל אני רוצה שיופקו ממנו לקחים לכן אני ישאיר אותו. אבל להבא תזכור ניתן להתווכח מותר לך לא לזוז מעמדתך אבל תעשה זאת בצורה נכונה ולא תוך כדיי פגיעה באנשים. אני פותח דף חדש מקווה שכולם יפתחו ביחד איתי. וגם לשאול יש לי משהו להגיד צודק שנהרס לך המיין איבנט. וגם לי נהרסו בהתחלת ימיי הפורום הרבה ארועים גדולים כי אנשים לא דיווחו שהודעותיהם אמורות להיות ספויילרים! אבל לא קיללתי אותם. וזאת לא הדרך. נעשתה טעות מצד כולם בואו נפתח דף חדש יש לנו פורום נפלא. וחברים ותיקים וקבועים כבר זמן רב. בואו לא נקלקל את זה.

טי מן ודד מן וולקינג

באותו רגע שקראתי את הכותרת של דד מן וולקינג אז הייתי כל כך עצבני שעוד מיין איבנט נהרס לי אנשים צריכים להתייחס לשאר האנשים בפורום שמורידים את האירוע ומצליחים להשיג אותו אחרי בערך שבוע דד מן וולקינג אם נפגעת אז אני מצטער פעם הבאה תכתוב ראו ספויילר או סמאקדאון ספויילר בכותרת ובתוכן ההודעה תכתוב מה שבא לך על אותו תוכנית

Double G 007

New member
מקסימום

תקלקל לי ולשאול את המיין איבנט, במילא זה כבר מסורת אצלי שהורסים לי אירועים, אבל למה לתחוק אחרי זה: פחחחחחחחח, אני נורא מצטער שהרסתי, אוי לא. בציניות גמורה, וזה מגעיל. אז תשתדל לעשות ספוילרים בכותרות שלך.

DDN

New member
בילי קידמן. וכריס בנואה.

והתשובה העניינית שלי היא: . . .. קשה. מבחינת היאבקות - אנדרטייקר. מבחינת דיבור - הוגאן. פידבק קהל - הוגאן. עלילות והפתעות - הוגאן. ובסוף. . . . הוגאן.

למעלה