Judgment Day Results

the Rain

New member
Judgment Day Results

אדי אגררו מנצח את האר וי די טריש מנצחת את סטייסי פול היימן וברוק ניצחו את ההארדי בויז סטיב אוסטין מנצח את ריק פלייר וביג שאו אד´ג ניצח את אנגל בקרב השער אנגל בכה אחרי שאדג עשה לו קרחת HHH מנצח את גירקו השותף המיסטורי של רקישי זה ריקו!!!!! והם זוכים באליפות הזוגות אנדרטייקר זוכה באליפות הבלתי מעורערת ברמאות!!!!! אין כבוד לאגדה אמיתית כנראה שבראו הוגאן יודיע על פרישה

HBK

New member
הוגאן היה צריך לפרוש עם

האליפות ,חבל.. בשביל הWWE ואנדרטייקר אני מקווה שזאת האליפות האחרונה של טייקר להוגאן עוד יש מה לתת אבל אנדרטייקר כבר לא אתלט וגם לא אהוד כמו שהיה פעם והגימיק שלו נורא , צריך להוריד אותו לאט לאט מהצמרת ולפנות מקום למתאבקים יותר מוכשרים כמו RVD או יותר אהודים כמו גולדברג

the Rain

New member
אתה צוחק?

לטייקר יש הרבה מה לתת אחי הגימיק שלו פשוט ממש הוא במציאות חבל שככה אתה רואה את זה אחי אבל טייקר לפי דעתי הוא מתאבק ענק ומגיע לו יותר מהוגן

rshamir

New member
לא יותר מחודש

טייקר יחזיק באליפות מקסימום חודש. הוא יפסיד את התואר או במלך הזירה או לפני.

the Rain

New member
חבל אבל בPPV הבא הוא יפסיד

או לכריס גירקו או לאוסטין ככה אני חושב לא ינתו לו את הצ´אנס להיות אלוף תקופה ארוכה

מטומטם!

קשה לך לרשום ספויילר או לפחות לעשות את הסימן הזה
? תודה שהרסת לי את המיין איבנט של יום הדין

../images/Emo58.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

rshamir

New member
מה אתה רוצה? שאול צודק

ברגע שאתה כותב בכותרת שזו תמונה של האלוף "החדש" אתה חושף את תוצאת הקרב.

Israeli Hero

New member
לדד מן ווקינג- הלואי שתישרף בגיהנום

מזלך שכבר קראתי תוצאות של יום הדין, אחרת הייתי מאוד עצבני עליך! אנשים כמוך לא ראויים לראות רסלניג! הלואי שתמות ושיאכלו אותך נמלים. מילא בטעות לעשות משהו כזה, אבל לצחוק לשאול בפנים אחרי שעשית את זה מראה שאתה לא אוהד אמיתי ואין לך כבוד לאף אחד. הלואי שיאנוס אותך בחור שמן מלא שערות בשם קדוש. אני רציני לחלוטין.

the Rain

New member
רשמתי על מי דיברתי בטופיק ? לאאאאאא

איך אתה יודע אם דיברתי על אנדרטייקר או הוגאןכ

DDN

New member
חבל.

חבל שמתאבק מוכשר כמו אנדרטייקר צריך לרמות (או שירמו בשבילו) כדי לזכות באליפות (מה בדיוק היה שם) חבל שאין שום דבר שלא צפו מראש בPPV הזה. מי זה בכלל ריקו? וידעתי שראקישי יזכה באליפות הזוגות! חבל על הWWE, חבל שאין חדש תחת השמש. פשוט חבל. שיהיה לטייקר בהצלחה בתקופת האליפות שלו. עם המצב בקאנטים של המתאבקים שנראה היום, אני לא רואה מי יקח אותה ממנו.

itaikadosi

New member
שאלה ../images/Emo58.gif רגע אז זה אומר שריקו הוא עכשיו פייס? או שרקישי היל? ובילי וצ´אק נשארו הילים או נהפכו לפייסים??

rshamir

New member
תשובה../images/Emo58.gif

ריקו עדיין והיל ורקישי עדיין פייס. פשוט וינס הצמיד את ריקו לרקישי במטרה לפגוע ברקישי, אבל העסק התפקשש והם זכו בתואר.

למעלה