Judgment Day Results

רקישי זכה בחגורות הזוגות לבד

גם שריקו ניסה לעזור לבילי וצ´אק צ´אק החזיק את רקישי וריקו רצה לעשות סופר קיק על רקישי אבל רקישי הפיל אותו בפח וריקו עשה סופר קיק על צ´אק ורקישי עשה על ריקו סופר קיק וניצל את ההזדמנות שבילי למטה וצ´אק וריקו יושנים אז הוא ספר לשלוש על צ´אק וזכה בחגורות אני לא מאמין איזה זילזול יש בחגורות האלו היום קרב אליפות הזוגות זה לא קרב עם סולם או טי אל סי כמו בשנתיים האחרונות ולמה ריקו צריך להיות בכלל אלוף זוגות עם מישהו שהוא בכלל שונא אם כבר במקום ריקו אז סקוטי טו הוטי צריך להיות במקומו ומה עם הארדי בויז? לא מספיק להם לקבל כל ראו מכות מברוק לסנר? שיתנו להם את חגורות אליפות הזוגות וזהו יש זוגות ואפשר לעשות הרבה זוגות כמו: בה בה ריי ודילו בראון(נמאס מספייק דאדלי) סטיבן ריצ´ארדס ושון סטייסיאק טומי דרימר וג´סטין קרדיבל(או רייבן) בוקר טי וגולדאסט ריקישי וסקוטי טו הוטי רוב ואן דם וספייק דאדלי אל סנואו ומייבן הארדי בויז בילי וצ´אק לאנס סטורם וכריסטיאן ואל וינס ורנדי אורטון די-וון ודיקון באוטיסטה טסס ואלברט(עושים קאמבק כזוג) צ´אבו גוררו והארדקור הולי פארוק ודי די פי תראו כמה זוגות אפשר לעשות חלק מהם יש אותם אבל בכול מקרה לדעתי אלה זוגות שמתאים לעשות אותם ושחלק מהם לפחות 3 זוגות יהיו הזוגות הרציניות לקחת את החגורה

Double G 007

New member
לדד מן ווקינג

תגיד, דבר אחד אני רוצה לדעת...מה הבעייה הגדולה שלך שאתה סוחב אותה הרבה זמן נראה לי?!?! למה לקלקל לי את ג´אג´מנט דיי? אני נכנס בצהריים רואה את ההודעה ששמת..ומגלה את התוצאה של המיין איבנט, השאלה שלי היא: למה אתה לא יכול לכתוב ס-פ-ו-י-ל-ר, כן אני אאיית לך את זה, ספוילר בכותרת, ולכתוב את מה שכתבת בתוכן ההודעה! כל כך קשה?!?! ואל תגיד לי פחחחחחחחח!

HBK

New member
הוא לא כתב את התוצאות

רק בתוכן ההודעה הוא כתב , ואם לא היית מסתכל בתוכן אולי לא היית יודע אבל בכל מקרה אתה צודק

DDN

New member
אבל זה במילא היה ידוע מראש?

אז נכון שהוא לא רשם ספוילר, אבל זה היה ידוע שטייקר הולך לנצח והוגאן הולך לפרוש. . .

DNN

אני לא חושב שזה היה ידוע שטייקר ינצח הוגאן היה יכול לשמור את החגורה עד מלך הזירה ושם להפסיד או אפילו היום בראו הוא היה יכול להפסיד את החגורה בסמאקדאון האחרון כל הקהל עידד את הוגאן שרק נכנס לזירה ורצה להגיד כמה מילים והם עידדו אותו 5-10 דקות בלי הפסקה! הוגאן אפילו בכה מהתרגשות(אני לא חושב שזה היה מבויים הדמעות שלו) אז הכל היה יכול לקרות בג´וג´מנט דיי בקרב של הוגאן נגד טייקר ואני לא הייתי בטוח שטייקר ינצח

DDN

New member
לדעתי

היות והתבססתי על הידע שהוגאן אמור לפרוש בחודש מאי (לפי איזה ראיון איתו שקראתי, שבו הוא אמר שוינס נותן לו את האופציה לפרוש בכבוד) חשבתי ככה. וכתבתי את דעתי האישית הרבה פעמים בפורום. וצדקתי, אבל . . . בגירסה שלי היה אמור להיות איזה פיוד מפואר שיגמר בקרב קריירה נגד קריירה. עכשיו להוגאן יש בום של פופולאריות ואני לא יודע עם וינס ירצה שהוא יפרוש כרגע! כמו כן, אני מאמין בזה שגם הקטע ברסלמניה היה אילתור ולא מתוכנן, כתוצאה מהפידבק של הקהל להוגאן.

לא צריך להסתכל בתוכן בשביל לדעת שזה

ספויילר בכותרת הוא רשם: האלוף הבלתי מעורער החדש וזה נותן רמז גדול על התוצאה שהיתה במיין איבנט אפילו הוא לא מצטער שהרס לנו את המיין איבנט שגם הרס לנו את הנאה בצפיית הקרב והאירוע

t-man

New member
שאול אתה צודק במאה אחוז

הכותרת עצמה היא ספויילר בפני עצמו להבא אני הולך להקפיד יותר על החוקים של כתיבת ספויילר(
)כדי לא להרוס לשאר חברי הפורום

....................

מה ? הרסתי לכם את המיין איבנט ? לא נכון, בושה וחרפה לי
פחחחחחחחחח או אני כל כך מתבייש במה שעשיתי פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מצטער מאוד שאני שמח שמתאבק שאני הכי אוהב זכה באליפות העולם (פחחחחחחחח NOT) בפעם הרביעית בפעם הרביעית בפעם הרביעית שלו, ובפעם השנייה ובפעם השנייה שלו מהולק הוגן האגדי כמו שאף אחד אף אחד אף אחד "כיום" לא זכה מהוגן את האליפות אפילו לא פעם אחת , אבל אנדרטייקר זכה בפעם ה"שנייה". ועוד משהו קטן לכולם : פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (ס פ ו י ל ר, חחחחחח)

t-man

New member
Dead Man WalkinG אני שמח שאתה

מאושר מזכייה של אנדרטייקר אבל אל תהרוס לאנשים אחרים בפורום שלא רוצים לדעת את התוצאה,אני חושב שאם היית מתנהג כמו גבר-מתנצל ואומר שזה נעשה בטעות הינו יכולים לעבור הלאה אבל אתה בוחר ללכת בדרך ילדותית, להתגאות במה שעשית ועוד לדחוף את זה בפנים של האנשים בזה שכל מילה שנייה שלך היא פחחחחחחחחחח,שממש נראה מזלזל מצדך אז אחי אני מבקש ממך יפה,להבא להתחשב בחברי הפורום האחרים וליכתוב ספויילר לכל מה שקשור לקטגוריה הזאת כדי שהיה לכולנו נוח לכתוב בפורום בתודה מראש T-MAN

T MAN

תראה , אולי אחרי זה הייתי מתנצל אבל אבל אבל אבל אבל אני לא אתנצל על "מטומטם , הרסת לי את המיין איבנט" , "מה הבעיה שאתה סוחב אותה" , "ס פ ו י ל ר , כן אני אאיית לך" ,הייייי יחס גורר יחס , למה ציפית שאני יעשה "סליחה סליחה אני מצטער בלה בלה בלה" , HELL NO אני לא יענה על ציניות בחיוב ועוד דבר , כשאני שמח במשהו אני שם *** על כולם

Double G 007

New member
צודק ב 100%

יחס גורר יחס...אבל בוא אני אקח אותך לאיזה חודש אחורה, שביקשתי פה משאול, להפסיק עם הספוילרים, נדמה לי שזה היה בחזרה של אקס פאק, אבל הוא התנצל, ויצא אחלה גבר...ואז כשאתה דפקת איזה ספויילר חשוב, ביקשתי ממך י-פ-ה פעם הבאה לכתוב את הספוילר בתוכן ולא בכותרת. ואז אמרת לי ואני מצטט: "אז כדאי שתעזוב את הפורום, כי מעכשיו תראה פה הרבה ספויילרים!". אז עם כל הכבוד לך, על תדבר איתי על יחס גורר יחס, ואם אתה שם זין על כולם שאתה שמח, אז אני באמת מרחם עליך... ד"א: תודה לרפי, שנותן לי את הלינקים להודעות, בלי לראות עוד ספוילרים. תודה גבר!

Double G 007

New member
דד מן...

מי שלא תהיה, אני פשוט מרחם עליך, כי אתה פשוט ילד מסכן..אל תקח את זה קשה, יש לך הפרעות מסויימות שרק אלוהים יודע מהם... וספוילר אחד גדול בשבילך: אנדרטייקר, לא היה קברן, זה סתם גימיק, ג-י-מ-י-ק!!

לא נכון.....

דובל ג´ 007 ואני דווקא חשבתי שאנדרטייקר הוא באמת עבד כקברן , דובל ג´ יופי שסיפרת לי את זה סוף סוף , אני כבר רואה יותר מעשר שנים WWF ורק עכשיו גיליתי שאנדרטייקר הוא לא באמת קברן , אתה יודע מה? מגיע לך תודה רבה ענק אז הנה אני אומר לך דובל ג´ 007 תודה רבה לך שסיפרת לי שאנדרטייקר הוא לא היה קברן , בלעדיך לא הייתי יודע זאת בכלל , טוב שיש אנשים טובים כמוך שמגלים לנו לאנשים כמוני דברים שלא ידענו מעולם , דוגמא "אנדרטייקר, לא היה קברן,זה סתם גימיק,ג-י-מ-י-ק!!" , באמת תודה רבה לך.

rshamir

New member
שאלה

כשהיית תינוק הפילו אותך על הראש או שההתנהגות הזאת זה דבר טבעי?

system Rulz

New member
עוד שאלה

זה כואב להיות מטומטם? במקום להתנצל אתה צוחק לבן אדם בפנים אחרי שהרסת לו מיין אבנט. טי מאן ועל האש אין אפשרות לשים לדד מן באן מהפורום הזה

Double G 007

New member
טווובב....

דד מן, כל ההשערות שלי שכתבתי למעלה ברגע זה הפכו לנכונות. אפילו שהמנהלים מעירים לך, אתה ממשיך להתנהג כמו תינוק, ולהיות ציני. ובהמשך לרפי, יש לי עוד השערה\שאלה אליך: יש סבירות גבוהה...שכשנולדת, הרופא שיילד אותך זרק אותך פעמיים באוויר, ותפס רק פעם אחת?

....................

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה פחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שחשוב היום זה שאנדרטייקר הוא אלוף ה WWE החדש וזה כל מה שחשוב היום כדי שאני אהיה שמח, ואני יודע שאני שמח, לא יודע מה איתם כאילו לא שזה אכפת לי שמחים אתם או לא העיקר שאני שמח שאנדרטייקר הוא אלוף עכשיו.

R a v e n

New member
חחחחח

איזה ילד מסכן הדד מן הזה LOL אבל אתם גם כן ,מה אתם נכנסים לפורום הזה עם אתם לא רוצים לדעת תוצאות כאילו זה פעם ראשונה (במיוחד אתה שאול כי שמתי לב שאתה נדפק כל פעם בPPV ) אני זוכר אותו עוד בפורום של גרי הישן תמיד הוא היה כזה bottom line מי שבאמת לא רצה לדעת לא היה צריך להכנס לפה

למעלה