Judgment Day Results

BinNs

New member
אתה ילד אפס..

תאר לך שאתה קורא ספר ואומרים לך את הסוף שלו.. ואת לספר הזה חיכית שנה שלמה.. (זה לא קרא לי..) או שאתה מת לראות סרט.. ואומרים לך את הסוף שלו..(אממ.. גם זה לא..) אז אם אתה צועק עליהם שאמרת להם את הסוף.. אתה תרגיש סבבה בזה שיענו לך: "פחחחחחחחחחחחחחחחחח בלה בלה בלה"?? אתה ילד אפס ויצאת פה חרא.. אני כמוך מאווד אוהב את האנדרטייקר.. ואני גם שמח שהוא האלוף, הוא המתאבק המועדף עליי. אבל תחשוב קצת על החברים האחרים שנמצאים כאן, אם ברצונם לא לדעת את תוצאות הקרב אתה מוזמן לשים
.. ואם אתה עונה ב-"פחחחחחחחח" אז כמו ששאר האנשים שאלו, גם אני אשאל. "איך ההרגשה להיות מטומטם, זה כואב?"

t-man

New member
רייבן אל תגזים

בפורום הזה לא נוהגים לעשות ספויילרים ,אם אילן נותן דיווח על סמאקדאון ,אנשים יודעים לא להיכנס להודאות המשורשרות אחרי ההודאות או להודאה עצמה,כך שזה גם נתון לשיקול הדעת של המשתמש אבל שמישהו כותב את התוצאה כבר בכותרת ההודאה זה נחשב ספויילר

אני חושב שצריך להעיף

אני חושב שצריך להעיף את דד מאן וקינג הטמבל הזה מסכימים איתי????? ושוב סליחה לטי מאןןןןןןןןן

t-man

New member
התנצלות מתקבלת ../images/Emo13.gif

רק פעם הבא תקרא היטבלפני שאתה כותב

DDN

New member
טי-מאן, אתה בנ´אדם זריז!

אני כרגע בפורום, ומרענן ממש מהר, אבל אתה יותר זריז ממני. הספקת ליישב אי הבנה, לתקן, למחוק את ההודעות הקשורות, והכל בשניות ספורות. אני שמח לראות שחזרת לרמת הפעילות שהיית בה כשרק הצטרפתי לפורום (עוד בימי כ"דן המסוכן") - אז היית מגיב תוך שניות על כל הודעה. המשך ככה!

t-man

New member
../images/Emo6.gif

נחמד לחזור לעניינים...אחי סתם שאלה מה זה:"אני אשם! אני קילקלתי את הנקניקיה!"?

DDN

New member
סיפור

אתה מכיר את קניון איילון? יש שם מקום שמוכר נקניקיות מה זה טעימות. ובד"F, נקניקיה זה אוכל של ללכת איתו. אז פעם אחת התיישבתי שם עם חבר, והביאו לנו את הנקניקיות בצלחת, וזה מה זה הרס את הכל. ומאז אנחנו לא יכולים להתקרב לשם יותר, מהבושה. והתיישבנו באשמתי.

תגידו.............

זוכרים את אנדרטייקר דרולז מהפורום הישן של גרי וג´רי? אולי זה הוא?

ב ה

New member
דד מן !!

פחחח אתה בטח חולם על אנדרטייקר בלילה שהוא נותן לך למצוץ

ב ה..............

למה לא אמרת לנו שאמא שלך דומה לאנדרטייקר , אני רוצה לפגוש אותה עכשיו היא בטח תתן לי מציצה פצצצצצצצצצצצצצצצצצצה

יא חתיכת חרא

הלוואי שתקבל זין יא מזדיין בתחת. טי מן על האש אני במקומכם הייתי מעיף אותו כדי שלא יעשה את זה שוב לך הביתה יא חרא.

אילן די

New member
תוצאות - ג´דג´מנט דיי

אדי גאררו הגן על תוארו מול RVD. טריש הגנה על תוארה מול סטייסי. ברוק לסנר ופול היימן ניצחו את ההארדי בויס. אוסטין ניצח את ריק פלייר וביג שואו. אדג´ ניצח את אנגל בקרב השיער (אך אנגל ברח לפני שאדג´ הספיק לספר אותו). HHH ניצח את כריס ג´ריקו בהל אין דה סל. ריקישי והפרטנר הסודי - ריקו (!) ניצחו את בילי וצ´אק וזכו באליפות הזוגות. אנדרטייקר ניצח את הוגאן וזכה בתואר הבלתי מעורער.

THE UNDERTAKER....

THE UNDERTAKER ONE OF THE BEST WRESTLERS OF ALL TIME WWE WORLD CHAMPION : 4, CURRENT WWE TAG TEAM CHAMPION : 6 WCW TAG TEAM CHAMPION HARDCORE CHAMPION WRESTLEMANIA WINER 10:0 GIVE SOME RESPECT TO THE WRESTLERS LIKE THE UNDERTAKER ,BRET HART, HULK HOGAN, SHAWN MICHAEL, KEVIN NASH, DDP, GOLDBERG, BRITISH BULLDOG R I P, STING AND MANY MORE HOW MADE THE WRESTLING AND STOP THE BULLSHIT ABOUT YOUR YONG AND STUPID WRESTLERS LIKE YOUR PUSSY RVD BILLY KIDMAN AND ALL THIS SHIT LIKE THEM

Frostey

New member
תודה לאל שלפחות סיוט אחד נגמר...

ברגע שטייקר יפסיד לHHH את החגורה בKOTR גם השני ייגמר! ומילה בצד ל"Dead Sex LifE"-לטייקר,הוגן,גולדברג,ונאש אין אפילו חצי מהכישרון או יכולת האיהבקות שיש לקידמן,ופחות מרבע שיש לRVD!
?!"HOW MADE WRESTLING" ?!?!"YONG" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... תמיד היית ותמיד תישאר ה
של הפורום,שבמקום לצחוק איתו,צוחקים עליו!

DDN

New member
פחחחחחחח (האופנה החדשה?)

טייקר נגד HHH במלך הזירה? לא נראה לי שHHH ינצח. לא נראה לי מתאים. אבל מה, קידמן באמת נורא כישרוני. אתה יודע מה אוהבים לעשות באיגרוף, ובכדורסל? אוהבים להשוות מתאבקים פאונד פור פאונד, ז"א לצמצם/לשכלל פקטורים כמו גובה/משקל וכו´. מבחינה כזאת, הגיעו למסקנה שבנ.ב.א, אחד, שחקן עבר בגובה 157 היה אחד הטובים. לדעתי - פאונד פור פאונד - קידמן נכנס לעשיריה הראשונה של מתאבקים. אולי אפילו לחמישיה. את RVD לצערי אני לא מכיר. . . בכל מקרה, בוקר טוב ויום טוב לכולנו.

Frostey

אתה לא כ"כ צודק אחי, זה שכל המתאבקים שהזכרת הם בעלי גוף גדול לא אומר שהם לא יודעים להתאבק . אולי הסגנון של RVD או קידמן יותר מהנה וכייפי ,אבל הגוף שלהם פשוט בנוי לסגנון הזה. כל שאר המתאבקים משתמשים בתרגילי כוח כדי להרשים ולא בסלטות וכאלה (תאר לך את גולדברג עושה מונסולט מהחבלים ,ואני בטוח שהוא יכול לעשות את זה) חוץ מזה למתאבקים שהזכרת יש הרבה כריזמה וכמובן שהכישוריי מיקרופון של RVD וקידמן לא ברמה של המיין איבנטרים ,וכישוריי מיקרופון שווים הרבה מאוד בהווה של הרסלינג (סתכל על הרוק שלא יודע להתאבק טוב אבל מה עשו הכישוריי מיקרופון לקריירה שלו.

למעלה