../images/Emo222.gifעידכונים

SuperShiro

New member
הבגדים האלה הם פשוט זוועת עולם

אבל היא מחייכת והיא די רזה../images/Emo3.gif [למרות שהבטן קצת שמנמנה]. בכל מקרה אנשים שהיו בתוך המועדון מדווחים שהיא לא שתתה אלכוהול בכלל, אני מקווה שזה נכון../images/Emo9.gif

xtina 4 ever

New member
מזעזעת!!!../images/Emo210.gif

לא בגלל שזה חשוף מדיי, אלא בגלל שהיא באמת מתלבשת בלי טיפת טעם. זה נראה רע, למרות שהמכנסיים ממש יפות.

SuperShiro

New member
זמנים מוזרים עוברים עלינו

אממ, למה היא עשתה את זה? מי יודע..בכל אופן לאחר שבילתה קצת במועדון בריטני חזרה עם אלי למכוניתה, הורידה את חולצתה וכיסתה בעזרתה את פנייה [מוזר, מאוד מוזר]. לאחר מכן בריטני שאלה את אחד הצלמים האם הוא צילם את פריס יוצאת מן הכלא, הצלם חייך ונתן לה את מצלמתו בכדי שהיא תוכל לראות את התמונות. מוזר, מאוד מוזר..מעניין מה היא חשבה כשהיא עשתה את זה../images/Emo6.gif

אני לא רואה כזה חומרה האמת

גם ככה זה ממממששש שקוף מה שהיא לבשה....זה לא עשה שום הבדל...

Invisible Boy

New member
מה יש לה ? ../images/Emo4.gif

מה היא חשבה שהיא תשיג בזה שהיא מורידה "חולצה", נשארת עם חזייה והמכנסיים הקצרים האלה ? לא שאכפת לי מה היא לובשת אבל מה הקטע ? היא נראת ככה כמו ז.... איכזבה.../images/Emo31.gif

SuperShiro

New member
באמת איכזבה

אבל אנחנו לא באמת יודעים מה קרה שם ולמה היא עשתה את זה [מוזר..../images/Emo3.gif]. אחרי הכל, למרות שגם אותי זה די אממ מגעיל../images/Emo3.gif, אני חושבת שצריך לקחת דברים בפרופורציות [עכשיו, ובאופן כללי]. אני פשוט מקווה שהיא לא תחזור על זה עוד פעם.

Invisible Boy

New member
לא נראה לי שיש סיבה לזה

היא עשתה את זה סתם. אני גם מקווה שהיא לא תעשה את זה שוב, אבל אי אפשר לדעת איתה. לאחרונה היא ממש מוזרה.

SuperShiro

New member
אני ממש לא חושבת

שלאחרונה היא מוזרה..אבל לדעתי הרגע הזה באופן ספציפי היה מוזר ביותר, לא לומר מיותר לחלוטין. אני גם לא כל כך מבינה למה אלי, או כל מישהו אחר שהיה איתה באוטו לא מנע את המעשה. מישהו שהיה לידי היה מנסה לעשות דבר כזה הוא היה מקבל מכות../images/Emo3.gif כבר אמרתי שגם אותי זה איכזב ולדעתי זה היה ממש מיותר אבל..כהרגלי אני סולחת לה, אני פשוט לא יכולה לא../images/Emo99.gif אני מאוד מקווה שיש הצדקה למעשה הזה. [למרות שאני יכולה לחשוב על ממש מעט דברים שיכולים להצדיק מעשה כזה.]

Invisible Boy

New member
לא נראה לי שיש ../images/Emo3.gif

בסדר קרה מה שקרה. מחר יום חדש../images/Emo9.gif אולי היא תיהיה פחות "מוזרה" [פאק, התחלתי להשתמש יותר מדי במרכאות כמו בריטני../images/Emo6.gif] מישהו צריך להעיר אותה, היא צריכה לשנות הרבה דברים כדי לחזור למוטב. להסתובב עם הילדים יותר, ולשנות לעצמה את התדמית לתדמית טובה יותר. אני לא רוצה לאבד אותה.[במובן של המוזיקה וכל הקשור לזה] שתיהיה לה תדמית של מלכה עד החזרה של המלכה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

YugiBoy

New member
אולי היה לה חם...? גם ככה החולצה לא מסתירה

שם דבר מיוחד.... וחמוד מצידה להתעניין בפאריס (=

Britney Style

New member
אבל זאת רשת לא "חולצה"

היא הורידה את הדבר השקוף הזה כי לא היה לה נח עם זה ועל הפאפרצ'י בטח שהיא לא שמה ***. בקיצור לא מעניין רק בריטני נשמה תתחילי לעשות כפיפות בטן../images/Emo8.gif

xtina 4 ever

New member
שתחזור למכון גמילה, עדיף.../images/Emo210.gif

ואני לא מבינה איך אתם כמו חבורת מפגרים (באמת באמת סליחה על הביטוי, זה לא אישי כי יש לי כבוד אלייכם) סולחים לה פעם אחרי פעם, למרות שהיא חוזרת על אותן הטעויות על פעם מחדש. מה יהיה?

למעלה