../images/Emo222.gifעידכונים

תגובה

-זה באמת מעצבן שהכל קורה לה.ממש הכל.די-הגיע הזמן לשים לב יותר לעצמך...ולצאת פחות מהבית כל מה שיש לנו עליה זה פפראצי מעצבן...תקימי אולפן בבית וזהו...כסף לא חסר לך בשביל זה... -על האלבום הזה היא עובדת כבר שנתיים.גם שמעתי שהיה אמור לצאת לה אלבום ב2005 שבוטל וחלק מהשירים בו יועברו לאלבום הנוכחי.אז למה לוקח לה כ"כ הרבה זמן?באמת...בקצב הזה האלבום יצא ב2010-שתפסיק עם השטויות לרגע ותתמקד בסיום האלבום,ואחרי זה שתצא לבלות.אני יודע שזה נשמע אנוכי ומגעיל אבל אם היא תמשיך לעבוד-לבלות-לעבוד-לבלות-לעבוד-לבלות און אנד אוף היא בחיים לא תסיים.שתקח שבועיים תעבוד בהם קשדה ואחרי זה כמה ימים חופשה וככה עד שהיא תסיים את הדיסק.אם היא תמשיך למשוך את האלבום אנשים פשוט ישכחו שהיא קיימת(גם לפפרצי ימאס ממנה בשלב מסויים)

xtina 4 ever

New member
מה? איפה?../images/Emo210.gif

רק אני לא רואה שום דבר מיוחד או יוצא דופן בתמונות האלה?

brit is my love

New member
זה סתם....

כאילו מה לא קרה שהייתם בחנות פעם אחת, מאחורי וילון ובטעות נחשף לכם הציץ? (תאמת שלא... אני בן חח)... אבל דוגרי עכשיו קרה לכולם שהחלון היה פתוח... סתם הפאפרצי האלו חראות זה ידוע כבר! הם תמיד מנסים להציג אותה באור שלילי

Brit22k

New member
עוד תמונות!

התפרסמו עוד תמונות בריטני נראת פשוט מדהים! אהבתי את השמלה שלה!!!!!! ../images/Emo13.gif ממש ממש חמודה

tali44

New member
+מה עם שיר השבוע...??../images/Emo7.gif

הפינה האהובה עלי, ועכשיו זה נעצר על - Everytime. (כאילו זה השיר שהיה אמור להיות ולא היה עדיין...)

tali44

New member
יש..........!!../images/Emo65.gif

חחחח, אחלה פינה דרך אגב...../images/Emo45.gif

איך שהפורום מתרוקן ממעריצים../images/Emo140.gif

לא רק מתרוקן גם הרבה ממכם הבנתם ממה היא עשויה, מזבל לבן שמיוצר במזבלה ליד הבית שלכם, תסתכלו איך היא מתלבשת, לזה אתם סוגדים? האישה היא כלום. היא אפילו לא זמרת אמיתית. היא מזויפית, היא רק מחפשת תשומת לב. אתם אובססים אם מישהי לא אמיתית, אתם מגוננים עליה 24 שעות ביממה, ולה בכלל לא אכפת, היא צוחקת עליכם, על המעריצים הטיפשים שלה שהולכים להופעות, אם היה לה אכפת היא לפחות היתה שרה בלייב ולא לועסת מול מעריציה מסטיק בזמן שהפלייבק המלא שלה מתנגן ברקע. היא מחפשת את תשומת הלב בכול מקום אפשרי, ואם תשאלו אותי לאנשים לאט לאט כבר נמאס ממנה, ולא רק לאנשים גם אם חלקכם לא תודו בזה גם לכם נמאס ממנה, ברגע שהיא תחזור עם הכישלון הענקי הבא שלה, זה יהיה הסוף. אם היא לא היתה רוצה את תשומת הלב היא היתה יושבת בבית בשקט, כול כך הרבה מפורסמים שקיבלו פירסום רע עשו את זה, אנגלינה ג'ולי, מייקל ג'קסון ועוד רבים אחרים, פשוט נעלמו לכמה זמן עד שכול הפירסום הרע ירגע. תפסיקו כבר להעריץ ולסגוד לזבל הלבן הזה!!! תפסיקו להיות כאלה מטומטמים טיפשים ועיוורים! זה מעציב אותי!

היחידים שאטומים פה אלה אתם

אתם המטומטמים והטיפשים שממשיכים להאמין שהבחורה מסכנה. ברצינות, אתם צריכים ללכת דחוף לבדוק את עצכם, ובאיזה עולם אתם חיים.

Brit22k

New member
בלה בלה בלה כל היום

פקה פקה פקה יאלה סתמי כבר חאלס

0verpr0tected

New member
סתמייייייייי כבררררר

את כל כך מטומטמת הקינאא טורפתתתת אותך מבפניםםםם את כל כך מקנא בזמרת הכי מצליחהההה יפה ומדהימההההההההההה שיששששש תאכלי את הלב הקטן והמגעיל שלךךךך אין מה לעשות יש לנו אובססיה, אנחנו פשוט טיפשים שאנחנו מעריצים מישהיא כזאת! אנחנו טיפשים ועיוורים!

Brit22k

New member
../images/Emo54.gif תמונות פפרצי חדשות: בריטני ואלי!

הנה מספר תמונות חדשות ! בריטני ואלי יוצאות שוב בערב ! בריטני נראת נחמד מאוד ! העיקר שהיא שמחה זה מה שחשוב!

אני כבר צופה מראש את התגובות

"זה מעצבן, כמה טעויות היא כבר עושההההה" ככה היא מתלבשת וזהו, שושו. חפרנו על הצניעות שלה מספיק לאחרונה

0verpr0tected

New member
סבבה לה...

שתתלבש איך שהיא רוצה עם ככה היא אוהבת להתלבששש מי אני שיגיד לה לא...

SuperShiro

New member
ככה מתלבשים למועדונים..גם חברות שלי

שהן מאוד מאוד מאוד מאוד צנועות [../images/Emo99.gif] מתלבשות בסגנון דומה למועדונים, בדרך כלל. ככה זה, אין מה לעשות../images/Emo3.gif

למעלה